Vihdoinkin yhdessä...

petebestis

Tämä ei ole varsinainen romanssi, mutta ehkä se kuitenkin sopii tämän palstan henkeen.

[email protected]

Koneen pyörät osuivat kiitorataan, ja laskukiidon jälkeen alkoi loppurullaus kohti Helsinki-Vantaan terminaalia. Takana oli yli kahden kuukauden työkomennus. Olin lähtenyt rakennusfirman konsulttina Keniaan jo ennen vappua, ja nyt oli juhannusaaton aatto. Itse asiassa alun perin minun oli pitänyt olla siellä Jumalan selän takana heinäkuulle asti, mutta tein viimeiset viikot töitä yötä päivää. Projekti oli nyt minun osaltani selvä.

Olin totaalisen puhki. Ja minun oli ikävä Saria. Henkisesti ja fyysisesti. Parin kuukauden pakollinen selibaatti oli saanut minut niin herkäksi, että takasin sivistykseen palatessa naisten hajuveden tuoksu aiheutti jo erektion. Sama vaikutus oli ollut vaimoni viimeisimmällä tekstiviestillä, kun olin taas gsm-verkon piirissä. Niin viaton kuin se olikin: ”Sari on ollut kiltti, mutta tahtoisi kovasti olla taas tuhma.” Viidakossa oli minunkin siveyteni säilynyt koskemattomana. Varsinaisia kaunottaria siellä ei ollut, joten kiusauskaan ei siis kovin suuri ollut. Välillä öisin mustasukkaisuus oli lyönyt läpi pään. Sari kontillaan selkä notkolla pyytämässä bodari-vartaloiselta kundilta lisää, lisää jättimunaa. Sari nuolemassa rietas ilme naamallaan jonkun mulkkua ja palleja. Joku entinen poikaystävä? Huh, onneksi oli töitä niin paljon, ettei jäänyt liikaa aikaa ylimääräisiin aatoksiin.

Passijono tuntui liikkuvan etanan nopeudella. Tätä menoa passini menee vanhaksi ennen kuin olen tiskillä asti, kirosin mielessäni. Vastassa olisivat Sari ja hänen vanhempansa. Tarkoitus oli mennä viettämään Juhannusta heidän huvilalleen. Passintarkastuksen jälkeen oli vielä jäljellä matkatavaroiden odotus. Lasin läpi näin jo Sarin vilkuttamassa. Tunsin miten lävitseni meni välillä kuumaa ja välillä kylmää. Maailman kaunein nainen. Ja kohta minun sylissäni. Rakas, rakas…

Viimein sain pakaasini kasattua kärryyn. Liukuovet avautuivat ja Sari juoksi tyttömäisen näköisenä vastaan. Hän heittäytyi minua vasten ja hänen vartalonsa lämpö ja muodot saivat vipinää punttiini. Halasimme, suutelimme, suutelimme. Sarin silmissä oli kyyneleitä. Tunsin, että omat silmänikin alkoivat kostua. Nieleskelin palaa kurkustani. Anoppi oli hienotunteisesti seissyt kauempana, mutta appiukkoni Martti käveli siekailematta viereen. ”No, mitäs Tarzan!” hän heitti omalla, jäljittelemättömällä tyylillään ja läimäisi olalle. Se siitä herkästä hetkestä.

Kuulumiset vaihdettiin muutamin sanoin ja lähdettiin autolle. Huomasin, että Sarilla oli päällään minihame ja tiukka trikoopusero. Katselin edellä kävelevää vaimoani ja ajattelin mielessäni että hänellä on maailman kaunein, kiihottavin, haluttavin perse. Sydän pakkasi lyömään ylimääräisiä lyöntejä kun ajattelin, että kohta hyväilisin tuota herkkupeppua… Vierestä käveli samalla lennolla ollut arabi, joka vilkuili myös kiinnostuneena Sarin takalistoa. Siltä vähältä etten tintannut häntä. Taas vihlaisi: kaikki Helsingin miehet ovat saaneet tuota vartaloa ihailla kaikki päivät. Vain minä en…

Seuraavaksi meinasin tintata appiukkoa. Hän hätisteli minut rementävään tyyliinsä etupenkille istumaan, vaikka olin ajatellut pääseväni Sarin kanssa kahden takapenkille, vihdoinkin. No, Martti oli sellainen pikku-Hitleri että näissä asioissa ei sietänyt vastaväitteitä. Ja mikä ikävintä: hän omisti osan rakennusfirmasta, tärkeimmästä työnantajastani… Onneksi mökki ei ollut kuin reilun tunnin ajomatkan päässä.

Sitten seurasivat tervetuliaisseremoniat: juotiin maljat ja tulokahvit, ja Martti kävi laittamassa saunan lämpiämään. Jaoin tuliaisia: afrikkalaisia naamareita, patsaita ja sen sellaista. Sari ojensi myös minulle paketin. Avasin sen: silkkiset boxerit, joissa oli tiikeri vaanimassa viidakossa. Sari seurasi ilmeitäni kun avasin paketin. Katsoin häntä ja taas minulla jämähti punttiin erektio. Sari piti silkkiboksereista ja niiden riisumisesta… Vanhempien aikana hän katsoi minua vain peitellyn ”tuhmasti”, mutta Sinikka-äiti taisi hoksata tyttärensä mietteet koska punastui selvästi. Martti sen sijaan vain nauraa hekotteli: ”No niin, nehän sopii tälle viidakon kuninkaalle…”

Ja tietysti saunaan piti mennä appiukon kanssa! Sinikka tosin sanoi ohimennen – ja taas punastuen – että ”jos ne Sari ja Pete haluaa mennä kahdestaan…” Martti kohotti kysyvästi kulmakarvansa moiselle perinnäistapojen loukkaukselle – mökillä oli aina saunottu mies- ja naisporukoissa – ja asia raukesi. Olin perin juurin kyllästynyt kun hieman päihinsä tullut appiukko saunassa kyseli siltainsinöörin sinnikkyydellään Kenian infrastruktuurista ja tierakennushankkeista… Varoin visusti ajattelemasta Saria, ettei erektio yllättäisi saunassa.

Saunasta tullessa laitoin uudet bokserit päälle. Naisten saunavuorolle mennessään Sari avasi salaa ohi mennessään kylpytakkinsa ja vilautti minulle etupuolensa. Piti haukata happea lisää: tämä tuli niin äkkiä. Ehdin huomata että karvoitus oli ajeltu sydämen muotoiseksi… Jessus! Ajatukset yhtenä mylläkkänä odotin, että naiset tulisivat saunasta, syötäisiin ja sitten mentäisiin nukkumaan. Martti tarjoili itse kehittämiään drinkkejä ja katseli telkkarista jotain helvetin juhannusaaton aaton tanssiohjelmaa. Minä ajattelin vain Saria…

Erinomaisen aterian ja portviinin jälkeen Martti alkoi tuttuun tapaan nuokahdella, joka talon tapojen mukaan oli merkki siitä, että kaikki menevät levolle. Muistin miten ennen olin raivostunut kun ilta loppui lyhyeen, mutta nyt olisin voinut suudella appiukkoa pelkästä ilosta että kohta pääsen suutelemaan hänen tytärtään – enkä vain suutelemaan… Perinnäistapojen mukaan me nukuimme pienemmässä, niin sanotussa ylä-mökissä. Sari jäi selvittelemään tiskejä äitinsä kanssa, mutta minä kömmin mökkiin.

Liikutuin niin, että silmät kostuivat. Sari oli koristellut koko huoneen tuoreilla kukilla. Niitä oli maljakoissa, seinillä, sängyn tolpissa. Mökissä tosiaan oli vanhanaikainen kahden maattava tolppasänky. Lemmenpesä. Heittäydyin sängylle ja jäin odottamaan. Huoneessa oli ihana keskikesän kukkien tuoksu. Suomalaisen kesän tuoksu. Huomasin vasta nyt miten rakas sekin oli minulle. Lopulta Sari tuli. Kun hän painoi oven kiinni perässään, tunsin itseni yllättäen hieman ujoksi. Siitä oli niin kauan. Sari tuli sängyn viereen seisomaan ja alkoi napittaa auki saunan jälkeen pukemiaan farkkuja. ”No, maailmanmatkaaja. Onko sun ollut edes ikävä…” hän sanoi hymyillen.

En saanut sanaa suustani, mutta nousin ylös ja yritin käydä häneen heti käsiksi. Sari työnsi minut kuitenkin takasin selälleen: ”Tsot, tsot, Tarzan…”, hän sanoi. Sari riisui farkut ja t-paitansa, sitten rintaliivit ja pikkupöksyt. Makasin selälläni sängyllä ja ahmin häntä silmilläni. Mitkä rinnat! Ja pimppi oli tosiaan ajeltu sydämen muotoiseksi… En saanut millään näkemästäni tarpeeksi. Sari kääntyi sivuttain ja kumartui yöpöydän laatikolle. Hän otti sieltä – huulipunan! Jestas! Nyt tiesin mitä tulee tapahtumaan!

Sari punasi huulet riettaan punaisiksi ja kumartui riisumaan housujani. Hän veti farkut jalastani, mutta jätti boxerit jalkaan. Silkkiboxerit ovat Sarin intohimo… Makasin selälläni melkein heikotusta tuntien kun Sari kumartui viereeni. Sormenpäillään hän siveli boksereiden päältä viistosti mahaa vasten seisovaa kulliani. Se nousi kosketuksen voimasta hänen kättään vasten. Hän teki sen yhä uudelleen ja katsoi minuun riettaasti, voitonriemuisesti, taikavoimiaan ihaillen... Sitten hän vei suunsa kullia ja kangasta vasten. Hän kuiskaa hiljaa – ja lämpö tuntuu kankaan läpi kullissani asti: ”Onkos tämä pikku pippeli ollut kilttinä? Tahtooko pikku kulli tehdä jotain tuhmaa?”

Tuntui niin ihanalta etten tiennyt miten saisin oltua. Vedin syvään henkeä. Sari liu’utti maalattuja huuliaan kankaan päällä kullin vartta pitkin ja puhalteli välillä lämmintä ilmaa. Kalu nytki hänen käsittelynsä tahtiin. Siitä Sari piti. Sitten hän veti hitaasti boxerit alas. Kulli läiskähtää mahaa vasten. Sari otti saman tien bokserit kokonaan pois. Sitten hän kumartui jalkojeni väliin. Kevyt lämmin henkäys pusseihin. Hän katsoi minua haastavasti ja nuoli huuliaan kostealla kielellään. ”Ihana kulli, ihana silkinkova kulli” hän kuiskasi. Sitten hän kuljetti kieltään kullin vartta pitkin alhaalta aina ylös terskan päähän asti. Taas kulli nousi hänen kielensä mukana. Hän toisti sen useaan kertaan ja lopuksi otti terskan huuliensa väliin.

Vähän aikaa terskaa huulilla näykittyään hän lipoi pallejani. Kieli vaelsi yhä alemmas. Levitin vähän jalkojani, ja viimein hänen kielensä lipoi anuksen tienoilla. Se tuntui uskomattoman hyvältä. Kun hän ensi kerran teki niin, olin mustasukkainen: mistä hän senkin oli oppinut – ei kukaan aikaisemmin minulle… Hän sanoi silloin että vahingossa, ja siihen oli tyytyminen. Kieli lipoi taas pusseja pitkin ylöspäin ja lopulta hän otti terskan suuhunsa ja lipoi herkkää alapintaa kielellään. Yritin estellä, sillä tunsin pian laukeavani, mutta Sari painoi minut alas ja jatkoi lipomistaan. Voihkin. Karjaisten laukesin. Sari tarttui mulkkuuni ja tuntui runkkausliikkeillään lypsävän sieltä loputtomasti.

Hyvä ettei taju mennyt, ja ehkä menikin, koska ikään kuin havahduin kun Sari nauraen pyyhki vatsaani ja rintaani. ”Tässäkö ne meni kahden kuukauden varastot…” Toinnuin sen verran että pääsin hyväilemään häntä samalla. Käteni kipusi pitkin reiden sisäpintaa yhä ylemmäs… ”Nyt on sun vuoro”, sanoin käheällä äänellä, ja Sari tiesi hyvin mitä se merkitsi. Hän asettui hymyillen mahalleen sängylle ja sulki silmänsä.

Aloitin niskasta. Sivelin herkästi sormenpäilläni hänen niskaansa, kaulaansa, lapaluitaan. Siirsin sormeni hänen selkänsä notkelmaan. Pitkin selkärankaa juoksutin sormiani ylhäältä alas pakaroille asti. Sari huokasi. Sivelin hänen kylkiään, mutta varovasti, koska hän kutisi sieltä. Pyörittelin sormenpäitäni hänen pakaroillaan ja juoksutin ne reisiä pitkin polvitaipeisiin. Ne olivat hänen herkkä kohtansa. Sivelin polvitaipeita ja kuulin miten hän hiljaa vikisi; se tuntui ihanalta vaikka melkein kutitti liikaa… Sitten hyväilin hänen pohkeitaan ja jalkapohjiaan.

Hitaasti, hitaasti siirryin säären sisäpintaa pitkin ylöspäin. Sivelin taas polvitaipeita ja liikutin sormiani varovasti ylöspäin pitkin vasemman reiden sisäpintaa. Ennen haaroja lopetin ja tein saman liikkeen oikean reiden sisäpinnalla. Sitten otin pakarat erikoiskäsittelyyn. Sivelin niitä aina alaselästä reiden ulkosyrjään, ja välillä, kuin vahingossa sormeni kulkivat pitkin pakaroiden vakoa alas hipaisten hänen pilluaan. Hänen peppunsa alkoi pyöriä ja nousta sormieni tahtiin. Suutelin samalla hänen niskaansa, kaulaansa, selkäänsä.

Kiusoittelin häntä. Kun sormeni olivat juuri vähällä hipaista hänen pilluaan, nostin käteni pois, vaikka hän samalla kohotti peppuaan vaativasti. Lopulta annoin keskisormeni liukua peppureiästä klitorikselle asti pitkin hänen vakoaan. Sari suorastaan nytkähteli sen vaikutuksesta. Hän levitti reisiään lisää. Kumarruin hänen jalkojensa väliin. Hän huokaisi jo siitä kun puhalsin lämpimästi hänen märille pillunhuulilleen. Hän kohotti peppuaan ja yritti väkisin survoa pilluaan vasten huuliani.

Lopulta painoin huuleni hänen pilluaan vasten. Se oli aivan märkä, leukani ja huuleni olivat hetkessä kostuneet. Lipsuttelin hänen turvonneita pillunhuuliaan ja nuolin hänen peppureikäänsä – hänkin piti siitä – ja annoin kielen tanssi hänen klitoriksensa ympärillä. Sari huokaili, ynisi ja pyöritti peppuaan. Kullini seisoi taas kivikovana, ja minulla oli jo pitempään ollut vaikeuksia hillitä itseäni. Nyt en enää kestänyt. Asetuin hänen jalkojensa väliin, Sari kohotti hekumallista peppuaan, ja pienen hakemisen jälkeen kullini liukui rakkaan, ihanan vaimoni pilluun.

Tunne oli sanoinkuvaamaton. Olin oikeastaan tyytyväinen että olin jo kertaalleen lauennut; muuten olisin lauennut tässä hekumassa parin työnnön jälkeen. Työntelin muutaman työnnön takaa päin, mutta sitten kuin yhteisestä sopimuksesta vedin ulos ja Sari kääntyi selälleen. Tässä asennossa hänen pillunsa oli vielä maukkaampi, ja Sari halusi aina laueta näin. Työnnyin vauhdilla sisään ja Sari kietoi säärensä ja käsivartensa ympärilleni. Suutelimme, huohotimme, työnsin kieleni hänen suuhunsa, suutelin hänen kaulaansa. Sari kuiski: ”Ihanaa, ihanaa, ihanaa voi rakas. Miten mä olen tätä kaivannut…” Tunsin että hän laukeaisi pian ja kiihdytin vauhtia että ehtisin mukaan. Hän laukesi sellaisella huudolla, että pelkäsin sen kuuluvan huvilalle asti, ja samalla tulin itsekin jo toisen kerran.

Nousin hänen päältään ja kellahdin selälleni. Sari käpertyi kainaloon. Silitin hänen hiuksiaan. Sari puhalteli rintakarvoihini ja hyväili vatsaani. Emme puhuneet mitään, koska tiesimme hyvin mitä kumpikin ajatteli: vihdoinkin yhdessä.

3

3436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • halinalle

      Ai että.. :) Ehdinkin jo odotella seuraavaa juttuasi ja taattua petebestis-kamaa tuli jälleen! Kerrassaan ihanaa! :) Jään kaipaamaan lisää.. :))

      • petebestis

        Positiivisia kommentteja on aina yhtä kiva saada. Täytyy katsoa löytyykö arkistosta vielä joku romanttinen stoori vai pitäiskö vaihteeksi kirjoittaa ihan uusi tarina.


      • halinalle
        petebestis kirjoitti:

        Positiivisia kommentteja on aina yhtä kiva saada. Täytyy katsoa löytyykö arkistosta vielä joku romanttinen stoori vai pitäiskö vaihteeksi kirjoittaa ihan uusi tarina.

        Eihän noista sinun jutuistasi muuta kuin positiivista sanottavaa keksikään. :) Kunpa itsekin osaisi kirjoittaa..pitäiskin varmaan kokeilla joskus. :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe