Psykiatria tunnista poliittinen psykiatria.

Anonyymi

Poliittinen psykiatria. Sitä tekee killpailuttomuuteen perustuva julkinen, joka antaa palautteen /kostaa -oikeuksien hakemisesta -kantelun teosta tai antisosialismista ja tekee sinulle (poliittiset) hullun paprut
Tavoite: saada sinusta -naurettava, -ei uskottava -lainsuojaton, jolloin sinut voidaan vangita kenenkään tarttumatta, koska laki ei salli kritiikistä pidättämistä,
Julkinen kiertää lakia tekemällä poliittiset hullun paprut.

Tunnista ne.
1. Menet valittaan päänsärkyä, tuntematon tohtori tösähtää: psykoosia (jota sinulla ei koskaan ole ollut)
-lähdet kauhusta heti pois ja yksityiselle. (Jos jäät sinut vangitaan pian) myöhemmin luet julkisen kortistosta, että olet ollut psykoottinen.
2. Vaadit avi,a korjaamaan tuon käärmeen pään tohtorin valheet pois kortistosta. Saat vastauksen: asiaasi ei käsitellä.
3. Menet toiselle julkistohtorille kilpisrauhas reseptiä uusimaan, ja sinut pidätetään "psykoottisena" yks kaks, koska ensimmäinen käärmeen pää tohtori oli julkishallinnon akitoima, koska et ole sopiva suomen kilpailuttomaan julkisteeveyteen, jos olet antisosialisti,-antiautoritaristi
Et silloin sovi julkisterveys joka on kilpailuton monopoli, eikä se suvaitse oikaisuvaatimuksia, se tekee polittiset poliittiset hullun paprut.

A.tekijä on aina julkisyhteisön palkaa nauttiva tohtori.
B. Akitaattorina toimii virkamies, (avi?) jota et tunne, mutta joka on lukenut valituksesi, yksikään sosialismi ei myönnä virheitä, he kollektiivisesti kostavat kiskaisemalla valituksen tekijän psykiatrien rangaistavaksi ja kidutettavaksi.
He valmistelee poliittisen kidutuksesi, tekemällä valtion tohtoreiden aloitteesta hullun paprut. Keppihevosena mikä tahansa kehon kipu, jotka juuri tätä tarkoitusta varten on listattu päästä varpaisiin mielisairaudeksi.

C.se ei koskaan lopu, sinä et voi koskaan missään olosuhteissa kayttää valtion tohtoreita et missään taudissa,
Sinun on pysyttävä valtiosta erillään, he toistavat saman niin kauan kuin elät.

Sinun velvollisuus on tunnistaa se. Lopeta lillukan varsi ajattelu, että suomen kilpailuttomat sektorit olisi parempia kuin sovietin, eivät ole, kilpailuton terveys hoitaa palautteet kiskomalla palautteen antajatn vankilaan.
Suojele itseäsi älä edes kuoleman edessä mene valtion tohtoreille, he eivät ole kiinnostuneet sinun terveydestäsi, vaan kidutuksesta. Kukaan ei korjaa hullun papruja, ne on valtiollisia, ikuisia.

6

170

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Poliitinen psykiatria! Kyllä siinä melkoista psykiatria tarvitaankin. Ihmiset joita ajaa ideologian palo muuttuvat jonkinlaisiksi olioiksi.

   • Anonyymi

    Ideologian palo on se että, valtion tulee maksaa tukea kaikille palvelun tuottajille tasan sama summa kustakin jo suoritetusta hoidosta, riippumatta palvelun tuottajan puolue kannasta.
    Ainoastaan vakuutusterveys maksaa saman summan kullekkin palvelun tuottajalle saman suuruisena, myös julkiselle,
    Jolloin sosialistit voi käydä paratiisisaan julkisella,
    Nyt sosialistit pakottaa myös sadismin tikkataulut sadistille, eli julkiselle, joka on stalinistista diktatorismia, ja takaa max tyytymättömyyden yhteiskuntaan, niiden osalla jotka ei edes aivokasvaimessa saa maksumääräystä aivokirurgin arvioon, koska eivät ole virkamiehistön suosiossa,

    Esim.itse jouduin hoidattamaan kasvainta omaan laskuun ulkomailla hotelleineen ja lentoineen.
    Kasvainta jonka oireita julkis tohtorit kollektiivisella sadismilla pilkkasi jo odotus huonessa mielisairaudeksi.
    Kun toin yksityiseltä kuvat ja lähetteen aivokirurgin arvioon,
    Sadistinen (poliittinen, koska olen antisosialisti) oireiden iva jatkui ja maksumääräys kiellettiin,

    Sama oli muissa taudeissa, kaikki piti tutkituttaa ja hoidattaa omaan laskuun , niin räjähtäneet sappirakot ja muut.

    Sappikivissä julkinen piti tahallaan leikkaus jonossa 2 vuotta (tiesin aikaa ei koskaan tule) ja leikkausaikaa ei koskaan tullut ja rakko räjähti ja leikattiin minun laskuun.

    Avi on aina vastannut mitään, virhettä ei ole tehty, eli
    Jos olet antisosialisti, sinut saa jaättää hoitamatta ja pilkata oireita mielisaudeksi, koska et ole muuttanut mielipiteitäsi
    Tämä on kuin stalinin hallinto, ne jotka eivät ole virkamiehistön suosiossa,maksavat itse terveyden hoitonsa tai kuolevat, ellei ole tuttava piirissä korkea arvoisra tuttua joka hoitaa arvovallallaan maksumääräykset ja lähetteet erikoislääkärille.

    Julkinen on soasialisti pesä ja syrjii poliittisista syistä ja tekee täysin tuntemattomien tohtorien aloitteesta poliittisia hullun papruja.

    Satalin oppipoika taisto sinisalo toi poliittisen psykiatrian sosialidemokratiaan, joka tekee sitä yhtä aktiivisesti tänään kuin stalin itse ..traumatisoi yksilöitä isänmaan vihaan jäykkäniskana.

    Sosialisteille ei julkisen tarvitse tehdä poliittisia hullun papruja, koska he ovat jo soasialisteja, ja he luulevat että ne jotka valtion tuntemattomat tohtorit merkaa hulluksi, ovat hulluja.

    Toki he ovat hulluja, koska heillä on erilainen poliittinen näkemys ja mielipiteet.


  • Anonyymi

   Siksi suomalaiset ostaa vakuutuksia, koska ovat nähneet, että erikoislääkärin lähetteet ja hoidot menee takaovelta virkamiehillle, kuin soviet kaupan sisäfileet.

   Etuovelta tulevat saa lähettetä sen mukaan ovatko he virkamiehistön suosiossa.
   Jos eivät ole heidät pakotetaan psykiatrille poliittisten hullun paprujen sorvaamista varten.

   Sosialisti valtiolla on hyvin paljon varaa pitää mieleltään tervein väestö psykiatrien kdutus vabkiloissa,, jossa yksilö traumatisoituu isänmaan vihaan, jos sattuu kestämään puövelien kidutusta ilman itsemurhaa..
   Hän ei sen kidutuksen jälkeen hyväksy edes maansa itsenäisyyttä, koska hän on nähnyt maansa todelliset kovat säälimättömät stalin kasvot ja tajuaa että tästä stalin systeemistä ylospääsyn takaa vain vakuutus terveyteen siirtyminen sveitsin, saksan mallilla jossa kaikilla on vakuutus
   USA n mallissa kaikilla ei ole vakuutusta, eli se on sama kuin suomen malli nyt. Usassa julkista terveyttä vastaa mega säätiöiden ilmais teeveys, joka kaupungissa siellä on ilmaiset säätiöiden isot sairaalat, mutta heillä on sama laiska taipumus kuin suomen julkisella, tarjoavat psyykkepillereita tutkimusten sijaan, mutta varmemmin niistä hoitoa saa kuin suomessa veroja vastaan, joka hoitaa sinun maksamalla verolla hyvin virkamiehet.

   Varmin tapa saada asiallinen teeveyden hoito suomessa on ostaa vakuutus ja siksi niiden kauppa käy kuin siimaa, koska
   Ihmiset on nähneet ketä varten julkinen on,

   Stalinistisuus näkyy myös siinä että koko suomen historiassa yhtä ainutta tuntemattomien julkistohtoreiden tekemiä hullun papruja ei ole korjattu ,

   Toki muuallakin julkisellla on sadistisia tohtoreita jotka oman sadisminsa pakottamana sivaltelee tuntemattomia potilaitaan mielisairaaksi polvi kivusta ilman kuvauksia,

   Mutta heti kun tuot yksityiseltä kuvat nivelrikosta, hullun paprut korjataan viipymättä, että ne ei jää mustamaalaamaan potilasta, eikä niistä tule lisää hankaluuksia.
   Suomi noudattaa tässä stalin linjaa, koska hullun paprut on poliittiset ja silloin niitä ei korjata, koska yksilö ei ole vaihtanut poliittista näkökantaansa,
   Valtio yrittää myrkyttää hänet sombiksi,
   Koska hän on hyödytön sosialismin ylläpidossa.

  • Anonyymi

   Entäs hullun paperit niille, jotka periksiantamattomasti jahtaavat esimerkiksi persuja kansanryhmänä ? Niitäkin on ja sehän on nimenomaan poliittisen psykiatrian hommia.
   Vähän kuten Trumppi ja Erdo olisivat

   • Anonyymi

    Poliittisen psykiatrian tunnistaa siitä, että kukaan omaisista ei ole koskaan havainnut mitään poikkeavaa käytöstä uhrissa,
    Mutta tuntemattomat valtion tohtotit kitjoittaa oitis henkilön naähtyään terkkarissa umpihullun paprut ja kiskaisevat suotaan lääkitykseen kun valitus on mennyt avi, m tai muusta kritiikistä kostoksi, esim. Julkispalvelut kilpailuttomina ei siedä palautteita.
    Palautteen antajaa kohtaan salaa akitoidaan tohtorit, että kantelun tekijä -oikaisuvaatimuksen tekijä, on muka hullu.
    Rangaistuksena pakko lääkitys ja vapauden riisto, uhrin mustamaalaus valtion papereissa hulluksi,
    Sen jälkeen ei koskaan saa
    -pätevyyttään vastaavaa opiskelu- tai työpaikkaa.
    -teeveydenhoitoa verovaroin, kaikki sen tietävät sappikivi leikkaus jonossa hulluksi leimatut ovat viimeisiä,
    Heidän sappirakko räjähtää ja kuolevat ellei ole omaa rahaa maksaa leikkaus.
    Sama toistuu jos hänelle tulee aivokasvain.
    Eli hän saa käydä julkisella uusimassa korkeintaan hullun pilleri preseptejä, jos painostuksesta suostuu, on pakko myrkyttää maksaa, munuaisia ja haimaa, koska huijarit saattaa vaatia, koska kelalta maksaa yhdestä hullusta n.1000 €/kk pillereistä hermomyrkky tehtaille,.
    Jos henkilö ei suostu myrkyttämään itseään, silloin hän ei koskaan voi käydä julkisella,
    Koska siellä on sääntö: mikäli hullun leiman saanut mistå syystä tahansa, hänen on tuotettava rahaa tohtorien ja apteekkareiden yhteis (mafia) kassaan, tai henkilö pidätetään kuin daavidin tähdellä merkattu Jew kaasuttomaan kammioon,
    Jossa hänelle väkivalloin injektoidaan hermomyrkkyjä (koska niistä saa 1000 €/ injektio kelalta tohtorien ja apteekkarien yhteiskassaan hermomyrkky tehtaalle.
    Pakkolääkitys on rangaitus muoto, eli yksi babaarinen kidutus malli, koska kukaan sivistynyt ei koske toisen kehoon lupaa kysymättä, eli kaikki ne on rangaistus metodeja kuten sala kavalat äkillset pidätykset terkkarista, eli kyse on pelolla hallinnasta.

    Tähän julkishallinto on ajautunut, käytännössä stalinistista hommaa, eli samalla tavalla kommunistit kanteli terkkariin kuka on antisosialisti ja valtion terveys keskukset pidätti heidät kun tulivat päänsärkyään valittaan, heidät pakotettiin psykiatrille, jos eivät menneet (ansaan) tuli ambulanssi ja poliisi kotiin ja vei heidät mielisairaalaan, koska soviet lakikaan ei sallinut kritiikistä pidättämistä, siksi se värjättiin, kuten julkinen suomessa psykosomatiasksi, psykoosksi, jne , jota kriitikoilla ei koskaan ollut, mutta valtion kirjoissa he olivat umpihulluja, keinotekoisesti merkattu.
    Kriitikot voivat sovietissa käyttää vain kotonaan pimeästi vastaan ottavilla tohtoreilla ja meillä yksityisellä.
    Psykiatrit valtion palkkaa saavina tekevåt mitä työnantaja käskee..kaikissa valtioissa.
    Toki persut voivat vihervasemmiston mielestä olla mielisairaita,
    Koska vasemmistolaisuus on aina käytännössä totalitaarista fasismia, jossa sanellaan mitå päivi Räsänen tai muut saa puhua tai joutuvat oikeuteen -tavalliset kansalaiset mielisairaalaan,
    Eli olemme kulkemassa kohti kommunistista viher vasemmisto diktartorimismi yhteiskuntaa jossa mielisairaalat on täynnä poliittisia mielisairaita..
    Julkishallinto on paha kuten julkisterveys tåssä, koska ne ovat kilpailuttomia ja kritiikkiå sietämättömiä instituutiota kuin stalinin hallinto.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Poliittisen psykiatrian tunnistaa siitä, että kukaan omaisista ei ole koskaan havainnut mitään poikkeavaa käytöstä uhrissa,
    Mutta tuntemattomat valtion tohtotit kitjoittaa oitis henkilön naähtyään terkkarissa umpihullun paprut ja kiskaisevat suotaan lääkitykseen kun valitus on mennyt avi, m tai muusta kritiikistä kostoksi, esim. Julkispalvelut kilpailuttomina ei siedä palautteita.
    Palautteen antajaa kohtaan salaa akitoidaan tohtorit, että kantelun tekijä -oikaisuvaatimuksen tekijä, on muka hullu.
    Rangaistuksena pakko lääkitys ja vapauden riisto, uhrin mustamaalaus valtion papereissa hulluksi,
    Sen jälkeen ei koskaan saa
    -pätevyyttään vastaavaa opiskelu- tai työpaikkaa.
    -teeveydenhoitoa verovaroin, kaikki sen tietävät sappikivi leikkaus jonossa hulluksi leimatut ovat viimeisiä,
    Heidän sappirakko räjähtää ja kuolevat ellei ole omaa rahaa maksaa leikkaus.
    Sama toistuu jos hänelle tulee aivokasvain.
    Eli hän saa käydä julkisella uusimassa korkeintaan hullun pilleri preseptejä, jos painostuksesta suostuu, on pakko myrkyttää maksaa, munuaisia ja haimaa, koska huijarit saattaa vaatia, koska kelalta maksaa yhdestä hullusta n.1000 €/kk pillereistä hermomyrkky tehtaille,.
    Jos henkilö ei suostu myrkyttämään itseään, silloin hän ei koskaan voi käydä julkisella,
    Koska siellä on sääntö: mikäli hullun leiman saanut mistå syystä tahansa, hänen on tuotettava rahaa tohtorien ja apteekkareiden yhteis (mafia) kassaan, tai henkilö pidätetään kuin daavidin tähdellä merkattu Jew kaasuttomaan kammioon,
    Jossa hänelle väkivalloin injektoidaan hermomyrkkyjä (koska niistä saa 1000 €/ injektio kelalta tohtorien ja apteekkarien yhteiskassaan hermomyrkky tehtaalle.
    Pakkolääkitys on rangaitus muoto, eli yksi babaarinen kidutus malli, koska kukaan sivistynyt ei koske toisen kehoon lupaa kysymättä, eli kaikki ne on rangaistus metodeja kuten sala kavalat äkillset pidätykset terkkarista, eli kyse on pelolla hallinnasta.

    Tähän julkishallinto on ajautunut, käytännössä stalinistista hommaa, eli samalla tavalla kommunistit kanteli terkkariin kuka on antisosialisti ja valtion terveys keskukset pidätti heidät kun tulivat päänsärkyään valittaan, heidät pakotettiin psykiatrille, jos eivät menneet (ansaan) tuli ambulanssi ja poliisi kotiin ja vei heidät mielisairaalaan, koska soviet lakikaan ei sallinut kritiikistä pidättämistä, siksi se värjättiin, kuten julkinen suomessa psykosomatiasksi, psykoosksi, jne , jota kriitikoilla ei koskaan ollut, mutta valtion kirjoissa he olivat umpihulluja, keinotekoisesti merkattu.
    Kriitikot voivat sovietissa käyttää vain kotonaan pimeästi vastaan ottavilla tohtoreilla ja meillä yksityisellä.
    Psykiatrit valtion palkkaa saavina tekevåt mitä työnantaja käskee..kaikissa valtioissa.
    Toki persut voivat vihervasemmiston mielestä olla mielisairaita,
    Koska vasemmistolaisuus on aina käytännössä totalitaarista fasismia, jossa sanellaan mitå päivi Räsänen tai muut saa puhua tai joutuvat oikeuteen -tavalliset kansalaiset mielisairaalaan,
    Eli olemme kulkemassa kohti kommunistista viher vasemmisto diktartorimismi yhteiskuntaa jossa mielisairaalat on täynnä poliittisia mielisairaita..
    Julkishallinto on paha kuten julkisterveys tåssä, koska ne ovat kilpailuttomia ja kritiikkiå sietämättömiä instituutiota kuin stalinin hallinto.

    Yhteiskunta ei koskaan myönnä poliittista psykiatriaa, koska se on vastoin yk, n eu,n ja suomen lakeja, mutta se on salakavala pelolla eli brutaalismilla hallinnoimista. virkamiehet antaa vain käskyjä, että kun henkilö xx tulee julkiselle, hänet on pakotettva etukäteen rasvatulle psykiatrille, jolla on diaknoosit valmiiksi kirjoitettuna..ja hänet pakkokkokuskataan kidutukseen, jossa mm.pakkolääkitys on henkinen ja fyysinen kidutusmuoto.
    Sen kokenut yksilö pitää suomea pelolla hallinnoivana barbaari valtiona ja sitä se onkin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   198
   3103
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   21
   2750
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   105
   1502
  4. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1477
  5. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   312
   1224
  6. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   85
   1207
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   54
   1166
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1058
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   81
   1010
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   905
  Aihe