Eero Lehden mukaan rakennusvalvonta kiusaa

Anonyymi

Rakentamista koskevat lait ja asetkset määrittelevät rakentamista yleensä, kunnan omat rakennusjärjestykset antavat vielä sen lisäksi paikallisia ohjeita ja määräyksiä. Niissä kaikissa määritellään, saako esim. naapurin tontille rakentaa. Mutta yhtä paljon niissä määritellään se, että ennen rakentamista on haettava rakennuslupa. Se ei ole minkään kunnan tai kunnan rakennustarkastajan kiusantekoa, että rakennuslupaa vaaditaan ennen rakentamista. Rakennusluvassa tarkastellaan mm. kohteen sijoittumista asemakaavan tai muun kaavan suhteen, rakennusoikeuden määrää mikä tontille on sallittu, paloturvallisuutta, turvallisuutta materiaalien suhteen, liittymistä kunnan vesi-, viemäri-, sähkö-, tieliittymien turvallisuuteen ja määräystenmukaisuuteen jne. Samalla halutaan naapureiden kuuleminen asiasta ennen rakentamista.
Nyt Eero Lehti oli rakentanut jälleen ilman minkäälaista lupaa (puhelinkeskustelu rakennustarkastajan kanssa ei ole rakennuslupa). Nyt Lehti on saanut uhkasakon purkupäätöksen lisäksi. Lehti pitää tätä kiusantekona. Hänet on jo kertaalleen armahdettu vastoin lakia 2016 ja saanut sillon rakennusluvan jälkikäteen. Jos hän ei siitä ole oppinut mitään ja silloin käytyjen tiukkojen puheiden pohjalta vai onko dementia iskenyt kesken kaiken. Laki ei ole kiusantekoa eikä sen noudattamisen vaatiminenkaan. Laki on sama kaikille. On oikein purattaa nyt luvatta rakennetut rakennukset varsinkin, kun tämä ei ole ensimmäinen kerta, vaan toistuva tapaus. Ehkä Lehti jo ensi kerralla sitten osaa ottaa lain huomioon, että se koskee myös häntä ja hän hakee rakennusluvan ennen rakentamista.

2

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Edellisessä työssäni jouduin olemaan paljon tekemisissä kunnan rakennusvalvonnan kanssa. Tulin kyllä hyvin tuntemaan ihmistyypin jota tämä herra Lehti edustaa suhtautumisessaan lakeihin ja kaikkia koskeviin määräyksiin. Ökyrikkaat joilla lainehti korvien välissä jotain muuta kuin sahajauhoja, tuntuivat monesti kärsivän jonkinlaisesta ylimielisyys-syndroomasta että laki ja kaikille yhteiset säädökset eivät koske heitä kun ovat niin rikkaita ja vaikutusvaltaisia.

      On se p*rkeles kumma että minkä takia jonkun köyhän mökin mummon pitää noudattaa lakia ja hakea kaikki mahdolliset luvat mitä vaaditaan viimmoisen päälle ja samoin kaikkien muittenkin kuolevaisten mutta sitten on tämä ihmisryhmä jotka kokee ettei nämä koske heitä. Valittavat sitten että "kiusataan" kun ei saa mielivaltaisesti tehdä mitä omaan päähän pälkähtää!

      Jos ei kerran Lehden kaltaisten tyyppien ole tarvis noudattaa yhteisiä sääntöjä niin miksi muidenkaan pitäisi? Miksi ylipäätään kenenkään pitäisi noudattaa mitään lakeja ja sääntöjä? Tehdään kaikki vaan mitä itteä huvittaa eikä piitata paskan vertaa mistään?

      Että kehtaa aikuinen mies nillittää ja itkeä niinkuin pikkutyttö "kiusaamisesta"...

      liiallinen rikkaus ei tee ihmiselle hyvää, ihmisyys tuppaa unohtumaan ja se että itsekin on vain yksi muista. Ei enempää.

      • Anonyymi

        Pienissä kunnissa suurituloiset hankkivat kaikenlaisia etuja rakennushommissaankin uhkaamalla muutollaan pois kunnasta. Avutonhan kunta noissa tilanteissa tuntuu olevan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe