Saunavuoro

Anonyymi

Olin saanut opiskelija-asuntolassamme oman saunavuoron, koska perheellisiä asui sinä vuonna niin vähän. Minua ennen oli miesten yhteinen vuoro ja minun jälkeeni yläpuolellani asuvan pariskunnan vuoro. Tuolla pariskunnalla oli pieni tyttö ja joskus vaihdoimme heidän pyynnöstään vuoroja, koska tyttären iltatoimet venyivät saunavuoron vuoksi turhan myöhälle.

Tuona perjantaina olin saanut houkuteltua yhden Sannin kanssani omalle saunavuorolleni. Olin varannut juotavat ja ladannut hyvät musat soittimeen, jonka ottaisimme suihkuhuoneen puolelle. Suihkuttelimme keskenämme ja hieman pussailimme ja koskettelimme toisiamme. Siirryimme löylyihin ja nautiskelimme juomistamme ja toisistamme yhä pussaillen ja flirttaillen. Kullini oli hyvässä nousussa ja tuo Sanni osasi todellakin koskettaa sitä kiihottavasti. Ajattelin jo mielessäni miten panisimme suihkuhuoneen tai pukkarin puolella. Olimme joskus jutelleet miten kiihottavaa olisi, jos joku kuulisi tai jopa sattuisi näkemään meidät.

Musiikki kuului suihkun puolelta, mutta yhtäkkiä sieltä kuului muutakin. Saunan oveen tartuttiin ja oven avasi Markus. Hän oli siis tuon pariskunnan miespuoleinen. Markus seisoi ovensuussa ja tuijotti meitä. Me tuijotimme Markusta ja etenkin hänen paksua kulliaan ja erityispaksua terskaa, joka heilahti puolelta toiselle Markuksen astuessa ovensuuhun. -Ei saatana! sanoi Markus. Eikös me oltu vaihdettu vuoroja tälle viikolle. Annan äiti tuli laittamaan tyttöä nukkumaan ja Anna on just tulossa mun perässä. Olin autuaasti unohtanut, että olin Annan kanssa viikolla sopinut vuorojen vaihdosta.- Hei, oikeesti tää oli mun moka, yritin sopertaa Markukselle ja etenkin Sannille, jonka suuntaan en kehdannut oikein katsoa. Sanni sensijaan tuijotti herkeämättä Markuksen paksua kullia. Markus seisoikin ovensuussa edelleen kulli aivan näkösällä ja olutpullo kädessään. Yritin selittää, että me kyllä Sannin kanssa lähdetään ja tullaan vasta omalla vuorollamme, mutta Markus sanoi, että ettehän te nyt mihinkään enää lähde, kun ootte musat ja kaikki laittaneet ja jo suihkussakin ehtineet käydä.

-Nyt tehdään niin, että napataan vaan pyyhkeet suojiksi niin voidaan saunoa ja jutella kaikki kimpassa. Juuri samaan aikaan Anna saapui pukkariin ja melkoisen sählingin ja selittelyn lisäksi päädyimme nelisin saunaan pyyhkeet yllämme.
Meillä oli hyvät juomingit ja juttu luisti oikeasti tosi hyvin. Sitten alettiin jakamaan suihkuvuoroja ja päätettiin, että mimmit menevät ensin suihkuun. Jäädessämme kaksin Markuksen kanssa, en voinut olla vilkuilematta hänen kulliaan, joka oli siis ainakin puolitoista kertaa omani pituinen ja paksuinen ja kaiken päälle tuo pelottavan kokoinen terska. Mietin miten Anna saisi kyytiä koko rahalla heidän nussiessaan.

Tytöt huikkasivat meille, että suihku olisi vapaana ja poistuivat pukkariin vaihtamaan vaatteita. Menimme Markuksen kanssa suihkuun ja siirtyessämme pukkariin hän ei todellakaan ujostellut esitellä muutaman oluen vahvistamana paksua kulliaan. Hän kuivaili itseään hartaasti ja kääntyili etenkin Sannin suuntaan ja suorastaan esitteli paksua kyrpäänsä. Poistuessamme pukkarista niin Sanni ehdotti, että jatkaisimme iltaa meillä, jos kerran lastenhoitokin oli heidän osaltaan järjestetty. Anna ja Markus menivät varmistamaan asiaa äidiltään ja halusi vielä hieman laittautuakin. Sanni pyysi minua hakemaan lähikaupasta lisää juomia ja tarjottavia ja tein työtä käskettyä.

Kun parinkýmmenen minuutin päästä palasin, huomasin kauhukseni, että Sanni ja Markus olivat meillä kahdestaan. Annalla oli alkanut migreeni ja hän oli joutunut jäämään ainakin toistaiseksi huilaamaan. Molempien posket hehkuivat, kun tulin takaisin ja epäilin heti, että jotain oli tapahtunut. Minua ei illanvietto kiinnostanut jostain syystä enää lainkaan, mutta Markus ja Sanni olivat aivan kuumissaan toisiinsa. En siis varsinaisesti seurustellut Sannin kanssa, vaan olimme vain tapailleet muutaman kerran, joten en oikein voinut mustasukkaiseksikaan heittäytyä.

Päädyimme pelaamaan Markuksen kanssa pokeria rahasta, mutta Sanni heitti ilmaan, että kai sitä voisi jostain kiinnostavammastakin pelata. Tiesin heti hänen tarkoittavan vaatteita ja pian huomasinkin olevani räsypokkapöydässä ja hieman niin kuin kolmantena pyöränä, mutta jatkoin peliä urhoolisesti. Härskit jutut lensivät ja vaatteet vähenivät ja Sanni oli alta aikayksikön vain pikkarit jalassaan. Näin Markuksen katsovan himokkaasti Sannin suuntaan ja pian vaatteet vähenivät Markukseltakin aivan kuin hän olisi hävinnyt joitakin pelejä tahallaan. Seuraavan pelin hävisi Markus ja hänellä oli yllään enää bokserinsa. Reippasti hän veti housunsa pois jalastaan ja sieltähän se jättiterska ponnahti näkyville. Peli päättyi hyvinkin nopeasti siihen paikkaan. Sanni lähestyi Markusta ja tarttui hänen kyrpäänsä ja alkoi runkata sitä ja sehän turposi vielä entisestään. Markus ei jäänyt pekkaa pahemmaksi ja riisui Sannin pikkarit ja sormeili tämän pillua hyvinkin ahnaasti....

1

7884

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itselläni oli vielä farkutkin jalassa, mutta Sanni viittoi minua ottamaan housuni pois samaan aikaan kuitenkin runkaten Markuksen kyrpää. Minun kullini oli hieman puoliheijarissa, mutta Markuksen kyrpä seisoi niin uljaana ja latistavana, että melkeinhalusin poistua tilanteesta, mutta olin kuitenkin omassa kodissani, joten mihin ihmeeseen olisin mennyt.

      Sanni tarttui kulliini ja samaan aikaan Markus siirtyi hänen taakseen ja puristeli Sannin rintoja. Sanni polvistui eteeni ja otti kullini suuhun. Se tuntui taivaalliselta, mutta samaan aikaan Markus asetteli kyrpäänsä jo Sannin sisään takaa päin. Sannin ilmeestä ja huokailusta päätellen tuo jättiterska teki tilaa niin, että Sanni joutui ponnistelemaan sen edessä. Pian Sannin suusta kuului kiljahdus ja tajusin Markuksen päässeen osoitteeseensa. Sanni ei juuri pydtynyt imemään kulliani vaan hänellä oli täysi työ pysyä paikoillaan Markuksen nussiessa häntä rajusti takaa päin. Eikä todellakaan mennyt kauaa, kun Sanni vavahteli ja huusi kovaan ääneen, että hän saa orgasmin. Markus ei kuitenkaan lopettanut panemistaan, vaan hiljensi vain hieman tahtiaan ja jatkoi sitten nussimista ja kovaa. Pitelin Sannia paikoillaan ja näin hänen ilmeestään, että tuo paneminen ei tuntunut pelkästään hyvältä.

      Markus veti kullinsa ulos Sannin pillusta ja toi munansa Sannin suun lähettyville. Sanni imi minua, mutta otti vuorostaan Markuksen kyrvän suuhunsa. Se näytti epätodellisen suurelta ja tästä kulmasta katsottuna oma kullini näytti joltain lyijykynältä Markuksen kyrpään verrattuna. Markus sanoi Sannille, että tämän suihinotto tuntui taivaalliselta ja että Annaa hän ei koskaan pystynyt nussimaan yhtä kovaa kuin Sannia. Sitten Markus veti minut aivan kiinni itseensä ja näytti, että Sanni voisi imeä meitä molempia. Sanni nappasi kullini käteen ja yritti tunkea molempien mulkkuja suuhunsa ja imi meitä välillä vuorotellen. Sitten Sanni jostain syystä alkoi hieroa terskojamme vastakkain nuoleskellen niitä samalla. Oma kullini näytti oikeasti niin pieneltä tuon jättiterskan varjossa, mutta hierova liike ja Sannin sylki sai sen tuntumaan niin hyvältä, että laukesin sillä hetkellä. Mälliä roiskui Sannin naamalle ja Markuksen kyrvälle, josta Sanni imi ne suuhunsa.

      Nyt Markus otti Sannia kädestä kiinni ja istutti tämän kullinsa päälle. Markus istui sohvallani ja Sanni tämän sylissä. Paneminen näytti käsittämättömän hyvältä ja Sanni otti kyrvän sisäänsä aivan juureen saakka. Asennot vaihtuivat ja Markus teki Sannille aivan mitä tahtoi, pani välillä tätä suuhunkin ja antoi sellaiset kyydit, etten ole koskaan nähnyt. Sitten Markus käänsi Sannin taas kontilleen ja alkoi upottaa kyrpäänsä Sannin perseeseen. Sentti sentiltä kulli upposi sinnekin ja Markus nussi varovasti Sannia aivan edessäni takaluukkuun. Hetken kuluttua Markuksen vetäessä mulkkunsa ulos kuului kammottava moiskahdus ja Markus ampui lastinsa Sannin persereijän ja pillun päälle. Ja työnsi vielä mällisen kullinsa Sannin pilluun nussien vielä muutaman vedon. Tuona iltana Markuksen jättikyrpä painui verkkokalvoilleni ja muutaman kerran Sannia vielä nussiessani tunsin suurta alemmuuskompleksia kun tiesin millaista kyytiä hän markukselta sai.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1831
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      1749
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      108
      1662
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      69
      1541
    5. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      72
      1528
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      23
      1426
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      58
      1405
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1222
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1150
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1145
    Aihe