Konkurssi Holiday Club

Anonyymi

Kun nyt nämä isotkin kansaninväliset hotelliketjut ovat kriisissä kun ei ole asiakkatiata ja myyntiä, niin taitaa Holiday Club myös mennä konkurssiin. Siinä meni sitten myös teidän gold kortti edut yms lupaukset. Ainoa mikä on pysyvää on se omistettu viikko-osake ja sen käyttöoikeus yhtiöjärjestyken mukaisesti.

30

5153

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Holiday Club on konkurssissa eli selvitystilassa.

    • Anonyymi

      Riskipisteiden mukaan kolme A:ta eli pienin mahdollinen ja tasetta 122 miljoonaa, joten kestää vaikkai kolme koronaa.

      • Anonyymi

        Ei kestä ei. Nyt ollaan sitten lirissä näitten osakkeiden kanssa.


    • Anonyymi

      No onneksi jää meille edes osake, kun on niin mukava ollu käydä. Kukahan sitä kylpylää sitten pitää auki?

    • Anonyymi

      Tuossa aloiteksessa lukee TAITAA!

    • Anonyymi

      Korona oy jatkaa kohteiden huoltoyhtiöinä.

    • Anonyymi

      Onko RMuurilla ja TKaakulla lähtö lähellä. Mutta eivät lomallolle pääse.

    • Anonyymi

      Ja ei muuta kun hommiin. Ai niin olinkin lomautettuna.

    • Anonyymi

      Nyt ilmoittivat että kylpylät aukeaa 1.6. Ei taida ollakkaan konkurssissa.

    • Anonyymi

      Konkka häämöttää aika monella matkailualan yrittäjällä suomessa. Voi olla että putoaa kelkasta isojakin yrityksiä ja pieniä menee paljon.

    • Anonyymi

      Konkurssit voisi tervehdyttää tilannetta ainakin täälllä katinkullassa. Saataisiin kylpylään uusi yrittäjä ja viikko-osakepalvelut kaikille käyttöön, myös meille alkuperäisille katinkultalaisille.

      • Anonyymi

        Ei se konkurssi auta mitään. Ei näistä viikkoosakkeista pääse eroon silloinkaan. Tuputtavat joka kerta ostamaan tai vaihtamaan osaketta muka parempaan ratkaisuun. Ollaan sanottu että tultiin hakemaan ne teidän lupaamat lahjukset. Joku nainen soittaa meille aina kun ollaan kohteessa. Saa kuulemma palkan siitä että mennään kuuntelemaan myyjien horinat. Käydään noissa jorinoita kuuntelemassa 8 kertaa vuodessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei se konkurssi auta mitään. Ei näistä viikkoosakkeista pääse eroon silloinkaan. Tuputtavat joka kerta ostamaan tai vaihtamaan osaketta muka parempaan ratkaisuun. Ollaan sanottu että tultiin hakemaan ne teidän lupaamat lahjukset. Joku nainen soittaa meille aina kun ollaan kohteessa. Saa kuulemma palkan siitä että mennään kuuntelemaan myyjien horinat. Käydään noissa jorinoita kuuntelemassa 8 kertaa vuodessa.

        Sehän on niin että kaikki osakkaat vastaa yhdessä veloista. Kannattaa lukaista sitä yhtiöjärjestystä niin selviää mikä laki koskee näitä viikko-osakkeita.
        Eihän se HC konkkaan mene. Intialaisilta ei rahat lopu. Sen verran ne on riistäneet sitä köyhintä kansanosaa.
        Joskus olen ihmetellyt miksi suomalaiset lähtee mukaan näiden touhuihin.


      • Anonyymi

        Ennen oli ennen ja nyt on nyt.


    • Anonyymi

      Viikko-osakkeessa ki oy omistaa kiinteistön. Osakas ostaa yksilöidyn velattoman asunnon ja viikon. Hallintaoikeus löytyy yhtiöjärjestyksestä. Jos tästä ki oy:sta hcr omistaa 90% ja hcr menee konkkaan niin sitten konkurssipesä omistaa ne 90% osakkeista. Tämähän tapahtui Katinkullassa vuonna 1992. Ei mitään uutta. Menettikö viikko-osakas osakkeensa? Ei. Menettikö rakennuttaja kehittäjä osakkeensa? Menetti.

    • Anonyymi

      No kenelle kuuluu konkkaan menneen yhtiövastikkeet maksaa. Maksaako konkurssipesä jos siellä ei ole rahaa vai kuka.

    • Anonyymi

      Ei se mitään kusetusta ole. Tulihan lomallon mukaan Tengman, Vienola, Ja Eljas Holiday Clubin myynnin koulutus päällikkö. Ei nuo herrat mihinkään laittomuuksiin lähtesi. Vai mitä sanoo holidayn pikkukihot.

      • Anonyymi

        Viimeksi kun näin Eliaksen Katinkullassa niin oli tekemässä Villas esittelyä . Villas ideahan on myös se että otetaan hyvityksenä villas pakettihintaan sisään viikko-osakkeita hyvittäen niistä x summan rahaa. Paperilla reilu hyvitys mutta todellisuudessa menee nollalla koska hyvitys hinnoiteltu sisään. Villas ja Lomallo jäsenyys on tässämielessä samanlaisia, viikko-osakkeen omistaja sumutetaan antamaan viikko-osake ilmatteeksi tähän jäsenyyteen oli se sitten Villas tai Lomallo jäsenyys. Eliashan tämän parhaiten osaa kouluttaa.


    • Anonyymi

      ni nyhä se nährään kuinka näiden lupilaisten kylypylät lähtee koronaa levittää. toivottavasti kaikki menis paremmin kun ruotsis. ei noi kyl millään taira konkurssia teherä.

    • Anonyymi

      Sain hiljattain postitse esitteen jossa yritettiin myydä 3 yön perhelomaa hintaan 70 euroa (etu olisi kuulemma jopa 500 euron arvoinen). Kannattaisi kuulemma toimia heti. :-) Kun esitettä luki tarkemmin niin tuolla "tutustumislomalla" (heh heh) kerrottaisiin kuulemma lisää Holiday Clubista henkilökohtaisessa esittelyssä joka kestää kaksi tuntia. Ja tuonne pitäisi tulla puolison kanssa.

      Aika selvä homma että tuo kaksi tuntia olisi kovaa aivopesua ja painostusta. Jos esittelystä lähtee aiemmin niin siten yllättäen tuo alempi hinta (70 euroa) ei olekaan voimassa vaan sitten joutuisi maksamaan "markkinahinnan" (varmaan yllättän juuri 500-570 euroa) kun ei ole pitänyt omaa osuuttaan sopimuksesta. Vielä pahempi jos tuossa erehtyisi joustamaan painostuksen edessä, sitten se olisikin vasta kallista päästä eroon koko hommasta ja kun kysymys ei ole etämyynnistä (puhelin- tai nettimyynti) niin tuossa ei ole edes sitä 14 vuorokauden perumisaikaa. Ja tämä varmaan on se syykin miksi tuohon tilaisuuteen pyydetään paikanpäälle koska sillä tavalla vältetään tuo peruutusoikeus.

      En tiedä mitä tapahtuisi jos tilaisuuteen saapuisi nauhoittavan sanelukoneen, asianajajan ja parin todistajan kanssa. Luultavasti myyjä yrittäisi ajaa tuota porukkaa pois ja vaatia sanelukoneen jättämistä pois (ettei myyjän antamia vedätyksiä voisi todistaa myöhemmin).

      Hyvät lukijat, jos joku näyttää olevan liian hyvää ollakseen totta niin se varmasti onkin jonkinasteinen vedätys. Sama pätee näihin Holiday Club "tarjouksiin". Vanhan sanonnan mukaan ilmaista juustoa on tarjolla vain hiirenloukussa.

      • Anonyymi

        Kyllä siinä on 14 vrk peruutusaika


    • Anonyymi

      Uudet ravintoloiden koronarajoitukset ulottuvat helmikuun loppuun – Lapissa kiihtymisvaiheen alueita vastaavat toimet voimaan ennen joulua.... mitähän vielä?

    • Anonyymi

      Ainaskin tv:ssä mainostaavat paikkojaan vielä.

    • Anonyymi

      Edelleen pakkomyynti jatkuu ja henkilökunta muuttuu...Firma sai toimitusjohtakseenkin erittäin kyseenalaisen Maisa Romanaisen, joka on saanut potkut aikaisemmin mm. Stockmannilta ja VR:ltä, joissa molemmissa sai johtajakyvyistään todella suurta kritiikkiä. Sama jatkunee, joten hyvältä ei näytä asiakkaiden puolesta.

      • Anonyymi

        Ei Holiday Club toimarissa mitään vikaa. Ongelma on että kaikki voi ostaa lomaosakkeen jos vain rahaa löytyy. Sitten on niitä vinkujia (apukoululaisia) jotka ei osaa käyttää loma systeemiä vaikka rautalangasta vääntäisi. Tässätapauksessa voi syyttää asiakasta, ei toimaria.


    • Anonyymi

      Vielä kestää kauan toipua venäläisten menettämisestä. Ei maksa suomalainen samoja hintoja, joten alennuskampanjat käyntiin.

    • Anonyymi

      Maisa Romanainen ei osaa käsitellä henkilökuntaa, ravintola ja hotelli businestä. Herra omistaja Sing ei ole vielä tajunnut tämän, kohta tämän tajua, kun rahat Holidayssa vähenee. Kannattaa informoida suuromistajan.

    • Anonyymi

      Raisa Romanainen on jo ajanut Holidayn tason pohjaan. Vaihtakaa johtaja ennen kun on myöhäistä. Try to safe Holiday.

    • Anonyymi

      Ei Holiday toimarissa ole vika jos Romalainen lähtee ja hänen virheet korjataan Mr Sing pay for Romalainens amateur leading and all Holiday share holders are loosing a lot of money.

    • Anonyymi

      1,9 M€ tappiot.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1438
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      972
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      741
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      34
      692
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      687
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      644
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      624
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      598
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe