Ei ole kiva olla äitipuoli

Anonyymi

en suosittele jos ei ole pakko. Kaikkensa tekee ja enemmänkin, mutta hukkuja saa eikä kiitosta ja ylistystä koskaan.
Kytätään ja vahditaan tekemisiä ja kuiskutellaan ja salataan. Miehen exä on pahin juorukello.
Äitinä olo vieraille lapsille ei ole kivaa, ei kannata ryhtyä vapaaehtoisesti, ellei ole lasilla suuria ongelmia itsensä kanssa ja muiden. Äitipuolta sillon tarvitaan ratkomaan ongelmia, ja olemaan äiti lapsille ja ohjeistamaan, mutta ihanaa perhe elämää se ei ole.
Teet mitä tahnasa aina se on väärin. Lapset ei kuuntele eikähaluu tulla oppiakseen normaaleita asioita, vaan kiukkuavat ja rähisevät aina.
Komentaa ei saa eikä olla vihainen, vaan hyväksyä jopa roskaaminen ja sotkeminen.
Hohhoijaa, on rankkaa, mutta kun olet ryhtynyt, on pakko jatkaa, ei luonto anna jättää ongelmalapsia yksin ongelmineen, pakkovaan komentaa ja kasvattaa vaikka vaikeeta on. Onko kaikilla samoin?

11

<50

  Vastaukset

  • Päivällä lepakoitakaan ei niin näy. https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/kotimaa/se-ei-ole-mikään-kaunis-kuolema-–-kun-oireet-alkavat-mitään-ei-ole-tehtävissä-–-virustutkija-kertoo-miksi-lepakko-on-viimeinen-eläin-johon-ihmisen-kannattaa-koskea/ar-BB14co0O?li=BBr5KbI

  • Ei ole kivaa olla isäpuoli ,en suosittele jos ei ole pakko. Kaikkensa tekee ja enemmänkin, mutta hukkuja saa eikä kiitosta koskaan.
   Kytätään ja vahditaan tekemisiä ja kuiskutellaan ja salataan. naisen Exä on pahin vastustaja.
   Isänä olo vieraille lapsille ei ole kivaa, ei kannata ryhtyä vapaaehtoisesti, ellei ole lapsilla suuria ongelmia itsensä kanssa ja muiden. Isäpuolta sillon tarvitaan ratkomaan ongelmia, ja olemaan isä lapsille ja ohjeistamaan, mutta ihanaa perhe elämää se ei ole.
   Teet mitä tahnasa aina se on väärin. Lapset ei kuuntele eikä halua tulla oppiakseen normaaleita asioita, vaan kiukkuavat ja rähisevät aina.
   Komentaa ei saa eikä olla vihainen, vaan hyväksyä jopa roskaaminen ja sotkeminen.
   Hohhoijaa, on rankkaa, mutta kun olet ryhtynyt, on täytyy jatkaa, ei luonto anna jättää ongelmalapsia yksin ongelmineen, pakko vaan ohjeistaa ja kasvattaa vaikka vaikeeta on. Onko kaikilla samoin?

  • Kaikille lapsille se äitipuoli vaan on pelastus, auttaja ja kasvattaja. Eivät he sitä vielä ymmärrä mutta aikuisena he ovat kiitollisia että oli uusi äiti joka selvitti ongelmat ja kasvatti heitä.
   Kyllä ne äiditkin ovat onnellisia kun eivät ole jaksaneet ja uusi äiti on astunut kehiin heidän lastensa ongelmien kanssa.
   Äitipuolet ovat kovilla, ensin omat lapset sitten mies ja miehen lapset. Monesti ne miehet on niin passattuja että niissäkin on uudella naisella ratkottavaa.
   Mitä olisi elämä ilman äitipuolia, he ovat kaiken osaavia ja kasvattajia, sekä miehen lapset saavat normalisoitua ja ongelmat pois, ei prempia ihmisiä.

   • Kaikille lapsille se isäpuoli vaan on pelastus, auttaja ja kasvattaja. Eivät he sitä vielä ymmärrä mutta aikuisena he ovat kiitollisia että oli uusi isä joka selvitti ongelmat ja kasvatti heitä.
    Kyllä ne isätkin ovat onnellisia kun eivät ole jaksaneet omia kakaroitaan hoitaa ja uusi isä on astunut kehiin heidän lastensa ongelmien kanssa.
    Isäpuolet ovat kovilla, ensin naisen lapset ,sitten nainen ja omat lapset. Monesti ne naisen lapset on niin passattuja että niissäkin on uudella isällä ratkottavaa.
    Mitä olisi elämä ilman isäpuolia , he ovat kaiken osaavia ja kasvattajia, että naisen lapset saavat normaalin kasvatuksen ja ongelmat pois, eli parempia ihmisiä.


  • Sama juttu, olen erittäin tärkeä ihminen miehen lapsille, ilman mua he eivät osaisi mitään, eikä osaisi mennä minnekkään. Miehen exäkään ei osaa tehdä mitään ja koko suvusta puhumattakkaan. Olen täystyöllistetty avunantja ja neuvoja, ja päättäjä miehen suvussa ja exän kanssa.

   Eksälle opetin viime viikolla miten tullaanovesta sisään ja laitetaan ikkunat kiinni. Ihan normi asioita ei osaa.

   Anoppi nyt osaa kävellä itse mutta siivus on ihan vierasta.

   Miehelle olen niin täkreä että olen kotona sen takia ettähän saa rauhan olla töissä ja rauhassa lapsilta. On rankkaa olla tärkeä ihminen jota ilman kukaan ei päjräisi. Äitipuolelle pitäisi latia palkka ja kunnia päivä.

   • Sama juttu, olen erittäin tärkeä ihminen naisen lapsille, ilman mua he eivät osaisi mitään, eikä osaisi mennä minnekkään. Naisen exäkään ei osaa tehdä mitään ja koko suvusta puhumattakkaan. Olen täys työllistetty avunantaja ja neuvoja, ja päättäjä naisen suvussa ja sen exän kanssa.

    Eksälle opetin viime viikolla miten tullaan ovesta sisään ja laitetaan ikkunat kiinni. Ihan normi asioita ei osaa.

    Anoppi nyt osaa kävellä itse mutta siivous on ihan vierasta.

    Naiselle olen niin tärkee , että, kun osaan remontoida ja olen insinööri hän saa olla töissä ja rauhassa lapsilta. On rankkaa olla tärkeä ihminen jota ilman kukaan ei päjräisi. Isäpuolelle pitäisi laatia palkka ja kunnia päivä.


  • Mulla tosi rankka uusioperhe. Mies on kva mutta hänen lapset ja exä eivät. Kauheen avuttomia ja laiskoja lapset ja exä kiusaa ja häiriköi mietä.
   Ilisi kiva tutustua miehen lapsiin ja auttaa ongelmkissa ja kometnaa mutta exä pistää kampihin ja mies on talutushihnassa exälleen.

   Olen aikaansaava ihninen ja halua olla äiti näille miehen onnettomille lapsille, jotta osaav t omissa elämissään toimia oikein, mutta opetus ei mene perille vaan hannaavat aina.
   Eksä kurkkii ikkunoista sisään ja haluisi tulla meille, mutta ne päästä, sillä hän on onneton kun ei ole miestä, mitäs oli katkera. Mä vein hänen miehen ja lapset.

   • Narsismi kaikkiin puolin ja toisin "viranomais"menettelyssä


   • Mulla tosi rankka uusperhe . Nainen on kiva, mutta hänen lapset ja minun exä eivät. Kauheen avuttomia ja laiskoja ja veetumaisia lapset ja minun exän kiusaa ja häiriköi meitä .
    Olisi kiva tutustua kunnolla naisen lapsiin ja auttaa ongelmissa ja auttaa , mutta naisen exä pistää hanttiin ja nainen on talutushihnassa exälleen.

    Olen aikaansaava ihminen ja halua olla isä näille naisen onnettomille lapsille, jotta osaavat omissa elämissään toimia oikein, mutta opetus ei mene perille vaan hannaavat aina.
    Eksäni vittuilee niin paljon kun kerkee ja haluisi tulla meille katsomaa , mutta en päästä, sillä hän on onneton kun ei ole miestä löytänyt minun lähtöni jälkeen , ja on katkera. Mä lähdin hänen pettämisen jälkeen, kun löysin paremman.


  • Mää oon ollu nyt viikon äitipuolena ja tosi rankkaa todella on. Ennen olin vain omien lasten kanssa ja helpolla pääsin, nyt tuntuu että tekee täyden työpivän ilman palkkaa kun on äitinä miehen lapsille. Heillä on niin paljon ongelmia ja ktyöshäiriöitä että jatkuvasti täytyy olla tarkkana.

   Jos olisin tiennyt en olisi ryhtynyt, mutta kun mies vaati että ryhtyisin, niin oli pakko. En haluisi mutta olisi kiva lähtä veke ja jättää kaikki mutta miten nämä sitten pärjää ilamn mua? En voi tehdä niin että lähtisin, kovasti nyt komennan ja autan, mutta en tiiä miten menee.

   Olen tosi tekemään itse ja auttamaan muita että tämä perhe on onnekas etten hylkää heitä, vaan teen mitä kuuluu. Vaikeeta on, mutta ei sovi kaikille, että miettikää ennenkun ryhdytte äitipuoleksi.

   • Mää oon ollu nyt viikon isäpuolena ja tosi rankkaa todella on. Ennen olin vain omien lasten kanssa ja helpolla pääsin, nyt tuntuu että tekee täyden työpäivän ilman palkkaa kun on isänä naisen lapsille. Heillä on niin paljon ongelmia ja käytöshäiriöitä että jatkuvasti täytyy olla tarkkana.

    Jos olisin tiennyt en olisi ryhtynyt, mutta kun nainen vaati että ryhtyisin, niin oli pakko. En haluisi mutta olisi kiva lähteä veke ja jättää kaikki mutta miten nämä sitten pärjää ilman mua? En voi tehdä niin että lähtisin, kovasti nyt ohjaan ja autan, mutta en tiiä miten menee.

    Olen tosi tekemään itse ja auttamaan muita että tämä perhe on onnekas etten hylkää heitä, vaan teen mitä kuuluu. Vaikeeta on, mutta ei sovi kaikille, että miettikää ennen kun ryhdytte isäpuoleksi, omat lapset jää paitsioon, kun näen heitä vain joka toinen vl.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   126
   6845
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   193
   5220
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   232
   1642
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   99
   1321