Jes sain sovittua naapureiden kanssa

Anonyymi

Nyt saan vapaasti kuunnella musiikkia ja kahtoo tv! :) mukavaa asua tälläisessä taloyhtiössä jossa kaikki ottaa rennosti huonosta äänieristyksestä huolimatta ja puuhailee omia juttujaan. Hirveintä ois asua sellasen änkyrän naapurissa joka on silleen, että mitään ei saa kuulua hänen asuntonsa puolelle, kaikki häiritsee, on se niin hienoa häiriintyä ja valittaa kaikesta, tiukkapipot ovat aina olleet suosiossa... Tuollasen naapurin kanssa joutuis kotona istumaan hiljaa paikallaan! Oma lukunsa on myös nämä naapurit joita häiritsee jos on sänky seinän vieressä, harrastaa seksiä, kuuluu vähän ähkimistä ja sängystä natinaa... On luonnotonta että seksistä ei lähtisi mitään ääntä! Ja mihin sijoitat yksiössä sängyn jotta ei häiritsisi naapuria kun tila loppuu asunnosta kesken, keskelle asuntoako... Tämä palsta on täynnä näitä sairaita kyttääjä naapureita, purnataan täällä pahaa oloa ja raportoidaan kaikki naapurin tekemiset palstalle... Psyykkeen turmelijoita olette. Meidän taloyhtiössä ymmärretään että jotkut tekee musiikkia jopa työkseen ja kun järjestyssääntöjen mukaan eletään, että hiljaisuusaikaan ollaan hissukseen ja musiikkia tai tv:tä ei pidetä tuntitolkulla päällä ja ne on normaalin puheen voimakkuudella niin kukaan ei valita!

12

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja on sitä niitäkin naapureita joiden mielestä et saa edes kerrostalo kodissasi piereskellä kun kuuluu huonon äänieristyksen takia naapurin puolelle. Se on ihan luonnollista että joka päivä jokaiselle ihmiselle kertyy jonkin verran ilmaa vatsaan ja sitten kun pidättelet työpäivän ajan paukkuja ja julkisilla paikoilla niin haluaisit saada edes kotona rauhassa piereä vessassa... Mutta ei sielläkin on hirviö naapuri seinän takana kyttäämässä ja valittamassa ja psyykettä pirstomassa että on epänormaalia piereä kotonaan! Ei mua kiinnosta p.askan vertaa miltä sinusta se minun piereminen tuntuu, mua ei kiinnosta p.askankaan vertaa ihmisten mielipiteet jotka rupee normaalista elämästä tekemään epänormaalia... Kai sä nyt hyvä ihminen tajuat että on ihan normaalia että joka päivä kertyy ilmaa vatsaan, on normaalia myös piereä, kuten on myös normaalia kuunnella musiikkia tai tv normaalin puheen voimakkuudella ilman kuulokkeitakin!

      Jos jatkuvasti pärisee niin se on epänormaalia ja sillon pitäisi tsekata onko ruokavaliossa jotain vikaa ja se on myös epänormaalia huudattaa musiikkia tai tv niin että tärykalvot halkee.

    • Anonyymi

      Kyllä sinä saat varoituksen vielä elämisestäsi.. Kukaan naapuri ei jaksa ikuisesti tuollaista meteliä kuunnella. Sitä saa , mitä tilaa..

      • Anonyymi

        Toivottavasti sinä saat lähetteen kellokoskelle!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti sinä saat lähetteen kellokoskelle!

        Ja lähetettä toivon sulle kellokoskelle, koska ennen ajattelin että te jotka valitatte kerrostalossa musiikin ja tv:n kuuntelusta niin tekisitte sitä ainoastaan silloin kun on kyse bileistä tai mummon telkkari kuuluu rappukäytävään asti... Mutta ei, te väännätte meteliksi ihan tavallisenkin musiikin tai tv:n kuuntelun koska se sattuu huonosta äänieristyksestä johtuen kuulumaan jonkin verran naapurin puolelle! Pimeitä olette päästänne.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja lähetettä toivon sulle kellokoskelle, koska ennen ajattelin että te jotka valitatte kerrostalossa musiikin ja tv:n kuuntelusta niin tekisitte sitä ainoastaan silloin kun on kyse bileistä tai mummon telkkari kuuluu rappukäytävään asti... Mutta ei, te väännätte meteliksi ihan tavallisenkin musiikin tai tv:n kuuntelun koska se sattuu huonosta äänieristyksestä johtuen kuulumaan jonkin verran naapurin puolelle! Pimeitä olette päästänne.

        Eihän se noin mene, hyvä ihminen! Se on sinun vastuullasi, ja vain sinun, ettet aiheuta muille häiriötä. Ota vastuu omista teoistasi, olethan (kai) aikuinen?


    • Anonyymi

      Sänky laitetaan keskelle huonetta yksiössä ja paksu matto alle,ettei natise. Niin simppeliä se on.

      • Anonyymi

        Sehän näyttää aivan v#itun typerältä jos sänky on keskellä lattiaa, esimerkiksi olohuoneessa matto ja pöytä käy kyllä keskelle lattiaa, mutta se jos joku raahaisi sängyn keskelle lattiaa niin se näyttää luonnottomalta!


    • Anonyymi

      Ja sitäpaitsi tietääkseni jokaisella on oikeus myös sisustaa kotinsa sen näköiseksi kun haluaa, vaikka koti sijaitsisi kerrostalossa! että ei tarvii niin pitkälle mennä että naapuri saa päättää miten sinä oman kotisi sisustat. Huh huh sairasta! Jos mä en tykkää sängystä keskellä lattiaa niin en sitä myöskään lattialle laita. Kohta varmaan naapuri päättää että mitä ruokaa meillä syödään, ikinä ei saa esimerkiksi leipoa ja sähkövatkainta käyttää kun naapuri häiriintyy leipomisen äänistäkin. On se naapuri niin hieno ihminen, ylitse muiden, maailman paras ihminen, jotta hänellä on oikeus sabotoida tavallinen eläminen muilta...

      Mitään omaa ei tarvitse elämässä enää olla, kun naapuri päättää kaikesta!

      • Anonyymi

        Kerrostalossa pätee yhteisöasumisen säännöt, jos se ei sovi sinulle, muuta omakotitaloon.


    • Anonyymi

      Aloittajalla vaikuttaa olevan pahanlaatuinen asenneongelma. Ei kerrostaloasumiseen soveltuvaa ainesta lainkaan, hus johonkin mettään asumaan.

    • Anonyymi

      Yksiössä asutaan keskellä huonetta, ettei tule seiniin jälkiä tai kolahda mitään. Sänky on hyvä olla keskellä huonetta ja muut huonekalut pois seinästä ainakin 30cm. Näin huoneisto pysyy hyvässä kunnossa.

    • Anonyymi

      Lennät pihalle kuin leppäkeihäs, kun naapurit valittaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      242
      2164
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      154
      1404
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      53
      1290
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1035
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1009
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      940
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      211
      933
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      835
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      659
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      650
    Aihe