Lennot loppuu

Anonyymi

Rahamiehet ruikuttaa , kun joutuuu matkustamaan junalla ja käyttämään Helsinkiin menoon melkein kaksi tuntia enemmän aikaa. Jos firmoilla ja Kokkolan kaupungin johdolla ym. tärkeillä ihmisillä on niin paljon ylimääräistä, niin voihan sitä lentää yksityiskoneella, jos ei junakyyti kelpaa. Ympäristökysymykset puoltavat lentojen lopettamista.

36

317

  Vastaukset

  • Niin ja sun työpaikka siellä rannalla voi mennä kiinni vain sen takia että tänne ei pääse koneella....kuka sitte ruikuttaa..

  • Voi nuita rannan ruikuttajia!!!

   • Kun mahdollistaa koko Kokkolan pyörimisen ylipäätään, niin saa kyllä vähän ruikuttaakin.


   • Täällä ei ruikuta joku vihervassari idiootti joka ei ymmärrä bisneksien päälle mitään eikä ymmärrä että monen tuhannen ihmisen työpaikka voi olla yhdestä lentoasemasta kiinni.


  • Todella huonosti ja epävarmasti ovat lennot toi
   mineet.Matkustan junalla tai omalla autolla Helsinkiin.

   • Aina välillä niillä on joku kampanja jolla yritetään karkoittaa matkustajat mutta viime aikoina, ennen koronaa, toimi ihan hyvin. Peruutuksia ei sattunut omalle kohdalle pitkään aikaan.


  • Jep, nämä "rahamiehet" on nimenomaan niitten yritysten johtajia jotka työllistää tuhansia kokkolalaisia ja keskipohjalaisia. Eli kun he lentävät Kruunupyystä jonnekin, niin he ovat nimenomaan hoitamassa yrityksen asioita, jotta myös kokkolalaisten työpaikat säilyisivät. Eli ihmetellä täytyy tämän palstan ruikuttajien maailman pienuutta ja ymmärtämättömyyttä.

  • Aikoinaan kun lentoaikataulut olivat asiakasystävällisempiä, niin matkustajia riitti. Suurin osa lentomatkalaisista on liikematkalaisia. Alueen yrittäjien kannattanee ostaa lentopalvelut toiselta palveluntuottajalta ja pienemmällä konetyypillä. 68-72 paikkainen Atr-kone on liian iso tämän alueen reittilennoille. Junalla nopeimmin pääsee Kokkolasta Helsinkiin 3 h 50 min. Junavuorotarjonta on monipuolisempaa. Molempia tarvitaan ja alueellinen toiminta voisi tarjota lentoyhteydet myös Tukholmaan.

  • Kokkolasta on hyvät junayhteydet niin etelään kuin pohjoiseen. Näitä lentomatkoja ei töitten takia tarvita, pienet ja isot pisnekset ennättää tekemään parin tunnin viiveellä. Maapallon ilmanlaatu on parantunut tuon lentomatkustelun vähentyessä tämän koronan takia. Jos johtajalla tarvis matkustaa vaikkapa helsinkiin hieromaan kauppoja niin ottaa junassa läppärin polvelle vielä viimeistelee pisnestään, niin ei tee hätiköityjä asioita.

  • Jos Kokkolasta ei pääse Vaasan kentälle kun matkustaa Eurooppaan, niin on se kumma. Olen käynyt monessa Euroopan maassa ja kun niistä lähtee keskustasta kentälle niin menee aikaa yhtä paljon kun täältä Vaasaan.
   Moni pohjalainen yritys pärjää hyvin ilman lentämistäkin, nytkin on yhdellä suurella pohjalaisella yrityksellä lentokielto kotimaassa kustannusten säästämiseksi.

   • Aivan samaa mieltä. Ei se teollisuus ja kaupan käynti ulkomaille tähän voi kaatua. Sitten on vika tuotteessa ja kilpailukyvyssä. Kyllä Kokkolasta edelleen pääsee Maailmalle ja sieltä tänne jos tarve on. Itseä ei yhtään haittaa vaikka se ”aamutakki vuoro” ei enää lentäisikään. Olen viime vuodet mennyt edellisenä iltana junalla Helsinkiin ja virkeänä lähtenyt sieltä eteenpäin seuraavana aamuna, mikäli on ollut aikaisempi lento. On ollut lisäksi monesti halvempi näin....


   • Anonyymi kirjoitti:

    Aivan samaa mieltä. Ei se teollisuus ja kaupan käynti ulkomaille tähän voi kaatua. Sitten on vika tuotteessa ja kilpailukyvyssä. Kyllä Kokkolasta edelleen pääsee Maailmalle ja sieltä tänne jos tarve on. Itseä ei yhtään haittaa vaikka se ”aamutakki vuoro” ei enää lentäisikään. Olen viime vuodet mennyt edellisenä iltana junalla Helsinkiin ja virkeänä lähtenyt sieltä eteenpäin seuraavana aamuna, mikäli on ollut aikaisempi lento. On ollut lisäksi monesti halvempi näin....

    No tietysti joo jos ei kotonaan viihdy! Tykkää olla "matkan päällä".


   • Oletko joskus ottanut vapaaehtoisesti Vaasasta lähdön jos olet matkalla Eurooppaan? Tai Helsingistä jatkolennon Vaasaan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    No tietysti joo jos ei kotonaan viihdy! Tykkää olla "matkan päällä".

    Kukin tyylillään. Itse me ollaan työmme valittu. Jos tykkää olla kotona, en suosittele työtä missä pitää reissata.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kukin tyylillään. Itse me ollaan työmme valittu. Jos tykkää olla kotona, en suosittele työtä missä pitää reissata.

    Joo, olen puolet vuodessa töissä joka vaatii reissaamista. Siis puolet vuodesta pois kotoa. Sinne töihin matkustaminen on ihan hukkaan heitettyä aikaa joten junissa ja hotelleissa notkumisen sijaan olen mieluummin kotona ja matkustan mahdollisimman nopeasti.
    En kaipaa myöskään mitään ammatinvalinta neuvoja!


  • Ajoin kahdeksan vuotta edestakaisin Vaasaan ja en ole koskaan lentänyt, hah hah haaa!!!...

   • Hukkaan heitettyä tuokin oli!


  • Lentopalveluita tarvitaan tälläkin alueella. Vaasan kautta lentäminen ei tilannetta auta. Palveluita käyttävät siinä samalla muut kuin liike-elämäkin. Ratkaisun löytäminen onkin sitten eri juttu. Junavuorot eivät nopeudu nykyisestä ennenkuin Tampere-Helsinki väli saadaan kurottua tunnin mittaiseksi. Aamutakkivuorolla ja vaihdolla Helsingissä olet useimmissa euroopan kaupungeissa jo kello 9. Illan viimeisellä vuorolla olet takaisin Kokkolassa puolen yön jälkeen. Asiakkaiden ja alueen tarpeen mukaiset aikataulut, niillä välttämättömät palvelut voidaan ylläpitää.

   • Vaasan virkamiehet osaavat työnsä.Mitä kokkolan virkamiehet ovat tehneet asian eteen.Ei mitään muutakuin lehtienpalstoilla moittineet Finnairia.


  • Kreikka avaa kesäkuussa rajansa 19 maan lomailijoille

  • Yes! Lomakohteet avautuu!

  • On todella ikävää kun maakuntakentille lennot loppuvat. Nythän nämä tyhjät kentät ovat loistavia paikkoja lessujen vuotuisille festivaaleille, ei uppoa vankkurit liejuun.

  • Tälle alueelle sama yhtiö jatkamaan lentotoimintaa, joka hoitaa Savonlinnan ja Porin ostopalveluliikenteen. Konetyypi sopivan kokoinen alueen tarpeisiin. Sama yhtiö voisi hoitaa myös Tukholman reitin.

  • Jos Kokkolassa on yli 30% pudotus matkistajamäärissä, niin se osoittaa ettei täältä ole kannattavaa lentää koska lentoja on niin vähän ja niin kalliita ettei niillä lennä kuin jotku suurien yritysten edustajat.

  • Finnairin liikenne Kronobyystä on ollut todella surkeaa viimevuodet.Epäsäännöllistä liikennöintiä,peruutuksia runsaasti.En luottaisi,että jatkolennoilla pääsisi eteenpäin.On Helsingin päässä mietitty jo vuosia liikennöinin lopettamista.Näin se vain on .

  • Kruunupyyn lentokentän lennot joutaakin lopettaa.
   Lentokentän kiitotiet soveltuvat erittäin hyvin autojen kiihdytys kisoihin ja tuottaisivat paljon enemmän rahaa, kuin lentokoneiden lentotoiminta.
   Kiitotiet seisovat suurimman osan vuodesta täysin tyhjinä, enenmmän menee kiitoteiden kunnossapitoon, kuin lentoliikenne tuottaa.
   Lentokentän kiitotiet ja silmänkantamattoman laaja aukea aava sopivat erittäin hyvin rc lennokkien lennätykseen ja rc-autoilla ajeluun tasainen kiitotien pinta.

   Olin syksyllä marjastamassa kiitotien läheisessä metsikössä ja vain yksi lentokone lensi koko päivänä. Ne kiitotien ympäristön aidat joutaisi purkaa, ihan turhia ovat, ei sinne kiitotielle kukaan eksy marjastamaan, että jäisi lentokoneen alle, kun ei siellä lentokoneitakaan edes liiku.

  • Kokoomus haluaa, että valtio kilpailuttaa nämä reitit ja antaa ne sille joka halvimmalla lentää ja valtio maksaa. Tulee kyllä reilulle tunnin säästölle , jos lentäisi Vaasasta, kova hinta. Eihän kokoomus huolehdi siitä mitä se maksaa kun veronmaksajat maksavat ja kohteena ovat kokoomusta äänestävät yritysjohtajat. Pohjanmaa ei tarvitse kuin yhden lentokentän. Ei Pohjois-Pohjanmaaltakaan pääse kuin Oulusta ja kaikki asiat on sielläkin pystytty hoitamaan.

  • Se nyt olisi täysin hullutusta, ne ostopalvelut olisi kilpailutettava ja voittaja voisi olla mistä maasta tahansa, vaikka kiinalainen Norwegia. Näin veronmaksajien rahoja tuhlattaisiin muutaman yritysjohtajan lennättämiseen Helsinkiin.

  • Kun ei ole matkustajia kuin muutama pomomies,niin selväähän se on ettei tyhjänä konetta kannata lentää .

  • Nykyiset toimenpiteet ovat vain pehmeä lasku sille tosiasialle, että matkustajaliikenne Kokkola-Pietarsaaresta on loppu. Lentoliikenne ei enää jatku. Finnair omalla toiminnallaan ja epäsopivilla aikatauluilla ajoi toiminnan alas ja keskittyy Aasian ja Euroopan liikenteeseen.

   • Amen ,totisesti,piste.


  • Finnair peruu talvikauden matkoja myös Kokkolan–Pietarsaaren lentokentältä .

  • Kaikenlaisia ruikuttajia niittä on palstat täynnä Lentokoneenkyytiä pitäs saada vaikka ei ole itsellä rahaa palstoilla ollaan pummaamassa kyytiä että toiset maksas Jos ei itsellä ole rahaa tilata yksityiskonetta niin menee vaikka juoksemalla

  • Alueen toimijat joutuvat nyt perustamaan alueellisen lentoyhtiön tai ostamaan palvelut. Tämä voi olla myös mahdollisuus taata alueen toimivuuden kannalta tehokkaammat yhteydet niin Helsinkiin ja Tukholmaan ja nostaa Kokkola-Pietarsaari uuteen kukoistukseen.

  • Siinä näytön paikka alueen yrityselämälle.

  • "Näkis vaan ja kuulis kolinaa". Täällä ei olla valmiit sijoittamaan centtiäkään, mutta valtiolta ollaan kyllä odottamaan kaikkea. Tämä alue ei tule koskaan sijoittamaan mitään lentämiseen tai lentokenttään.

  SEISKA.FI

  • Tähän ei ole enää paluuta! Maailman ehkä eniten tatuoitu nainen, Amber Luke, vilautti kuvaa entisestä naamastaan - onko se sama henkilö?
  • Poppari Chris Trousdale on kuollut 34-vuotiaana - syynä koronavirus? Julkaisi pahaa aavistamattoman kuvan somessa vielä kuolinpäivänään
  • Romutransu Markus Kuotesaho räväyttää Seiskan nettisarjassa – ”Nyt valloitan p*rk*l* verkonkin!”

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   162
   4274
  2. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   92
   4044
  3. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   18
   2360
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   213
   2020
  5. Stefan maksoi velkansa

   Stefan maksoi eläkeyhtiölle velkansa. Siitä saitte kaikki kateelliset ja katkerat luuserit.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1911