Täytin vähän aika sitten 13-vuotta, eikä mulla ole juuri mitää merkkejä murrosiästä.

Anonyymi

Moi. Täytin 13-vuotta vähän aika sitten. Ja oon siis poika. Mulla ei oo oikeen mitään murrosiän merkkejä vielä. Ei oikeen mitää karvoitusta. Kivekset aika pienet. Penis myös. Alkaa mietityttämään että oon jo kuitenki 13 ja mulla ei oo oikein mitään merkkejä. Onko tää ihan tavallista, mietin sitä. Alkanu vähän ahistaa se myös, että mulla ei ala ja kaikil muil on jo alkanu. Syksyl yläastekki alkais. Mut joo, haluisin tietää et milloin teil on alkanu ja mitkä oli ekoi merkkei murrosiästä teillä.

2

<50

  Vastaukset

  • Olet sen verta nuori ettei vielä tarvi huolestua.

  • Odota ihan rauhassa. Kyllä se sieltä tulee. Lääkäritkään ei tee mitään kun vasta siinä vaiheessa jos 15 vuotiaana ei ole mitään murrosiän merkkejä.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Terassien avaaminen ajoi suomalaisjulkkikset nautiskelemaan – Jone Nikulalle maistui olut, Mikko Leppilammelle viini: Todella hauskaa näytti olevan!
  • Tyrmäävä glamourkaunotar Bianca Gascoigne seksikkäissä alusasuissa: löytänyt vierelleen melkoisen lihaskimpun - kuvat!
  • Erika Vikmanin suuri suru – isoäiti menehtyi vapun jälkeen

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   124
   6769
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   193
   5063
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   231
   1637
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   93
   1299