DNA:n huijarilaskuttajan välitys asiakkaalle

Anonyymi

1.4.20 minulle oli tullut puhelu numerosta 070003355. En ollut vastaamassa ko.puheluun. Soitin myöhemmin vastapuhelun ko. numeroon, mutta se ei vastannut.
Nyt tuli tuore lasku DNA:lta. Siinä oli 18 "soittoani"(joita en ole tehnyt) aikavälillä 12:18:16 - 12:49:55 euroissa yhteensä 35.22.

Soitin DNA:n asiakaspalveluun ja kysyin, miksi Te olette päästäneet läpi laskutukseenne tällaisen rikollisen huijausrahastuksen, kun varmasti se ei ole tullut eteenne ensimmäistä kertaa. Eikö operaattorin vastuulliseen toimintaan kuulu estää tällaisen edelleen laskutuksen läpipäästäminen, kun olette sen kohdanneet varmasti aiemminkin. Ettekö sen verran murehdi asiakkaiden etua, että rekisteröisitte huijarinumerot ja estäisitte niiden edelleenlaskutukset ?

Asiakaspalvelu totesi vain, että "ei kuulu meille, ottakaa poliisiin yhteyttä".

Mielestäni järkyttävää puhetta vastuullisen operaattorin taholta.

2

<50

  Vastaukset

  • DNA hoitaa tuon kyllä. Et ole ainoa rikoksen uhriksi joutunut. Pitää vain saada yhteys oikeaan henkilöön. Nuo "asiakaspalvelijat" ovat vain koulutetuja robotteja. Heidän puheillaan ei ole yhtikäs mitään merkitystä. DNA vastaa lain mukaan laskutuksen oikeellisuudesta. Eivät he saa sokeasti luottaa ulkolaisten huijariyritysten tekaistuihin laskuihin. Ja jos luottavat, korvasvastuu on aina heillä. Ei koskaan asiakkaalla. Yrittäjän riski!

   Eli homma ei kuulu poliisille vaan DNA:lle! Jos DNA ei reagoi, haasta DNA oikeuteen. Homma hoituu aina varmasti. Huijarille ei poliisi voi tehdä yhtikäs mitään.

  • Sinun on luokiteltu maailmalla ja nyt myös DNA:lla hyväuskoiseksi hölmöksi. Vaatii vaivaa korjata tilanne!

   Koska kaikki muut operaattorit korjaavat automaattisesti nuo huijarien laskutukset eivät siis maksa niistä mitään huijareiden tilille, niin huijarit keskittyvät vain DNA:n asiakkaisiin.

   Asiakaspalvelija toimi rikollisesti. Lähetä asiallinen viesti DNA:n toimitusjohtajalle. Hänen on hoidettava homma kuntoon.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Britti kehuu Suomalaista terveydenhoitoa.

   MTV HS: Brittimies virui Suomessa viisi viikkoa tajuttomana hengityskoneessa – elämästä kamppailu juuri Suomessa oli onnekas sattuma Brittiläinen toi
   Maailman menoa
   124
   6805
  2. Stefan Thermanin firmaa haetaan konkurssiin

   Tuoreita kuulumisia: https://www.seiska.fi/Uutiset/Stefan-Thermanin-firmaa-haetaan-konkurssiin/1151960
   193
   5142
  3. Maskisekoilu riittäsi jo -STM!

   STM:n maskisekoilu vain jatkuu. Mitä ihmettä onkaan tapahtunut? Onko nyt menossa jälkien peittelyvaihe ja mielipiteitten hämärtämisprojekti? LUE TÄMÄ:
   Maailman menoa
   231
   1639
  4. Ketä kaipaatte?

   Sanokaa edes kaupunki tms. jossa hän asuu.
   Ikävä
   94
   1309