Toiveeni toteutui, vierasta siementä sain sisääni

Anonyymi

Halusin tuntea miltä tuntuu kun vieras iso kiimainen kalu laskee kuuman siemensatsin sisääni ja tästä tulikin eräänlainen pakkomielle.
Sattumalta siihen sitten tulikin tilaisuus, kun mieheni lähti kaveriporukan kanssa mökillemme viikonlopuksi saunomaan.
Päätin että nyt se tapahtuu ja puin tiukan punaisen nahkahameen ja seksikkäät verkkosukkahousut ja suunnistin paikalliseen tanssikapakkaan , vain se mielessäni.
Sain montakertaa tannssiakin mutta ei sopivaa kiimaista miestä löytynyt ja lähdin taksiasemalle jonottamaan, siellä sattuikin olemaan ja kaksi puolituttua miestä ja ne ehdotti että mennään samalla taksilla kun on sama suntakin.
Miehet alkoivatkin ehdotella jatkoja luonani ja pienen suostuttelun jälkeen suostuinkin, vaikka olin olisin ollut vaikka heti valmis.
Jäimme kaikki pois omakotitalomme pihassa ja miehethän heti sisälle päästyään alkoivatheti lääppimään, mutta toppuuttelin ja tarjosin kylmät oluet.
Siinä olkkarissa sitten istuttiin lähekkäin ja neljä kättä vaelteli hyväilen kehoani, olihan se outo tilanne kun en avioliittomme aikana moista ollut kokenut.
Siinä sitten toinen suoraa tokaisi, että kumpi saa naida ensin, heh, aikamoista suoraa juttua olikin.
Yllätyin itsekin, kun sanoin että vetäkää pitkäätikkua, takan päältä hain tikut ja se isokokoinen mies veti voittajatikun.
Välittömästi kaappasi mies minut syliinsä ja kantoi makuuhuoneeseen paiskaten sänkyyn.
Olin vähän sekaisin moisesta suorasta toiminnasta, miehen alkaen riisutumaan ja kohtahan olikin kalu puolivelttona siinä sen alkaessa nykien ottamaan etukenoa vatsaa kohti.
Riisuin itse ja nopeasti hameeni mutta jätin sukkahousut jalkaani, pikkuhousujen päältä hyväillen mies oli aikamoisessa kiimassa ja veti ne nopeasti pois.
Varovasti mies aukaisi nuorta pimppiäni ja tokaisi siellä olevan kuin kirkas tunturipuro, olin ja huomannut kuinka pimppini suorastaan valutti kiimanestettä ulos.
Ihana kieli alkoi työskennellä pimppini kimpussa, se työntyi sisääni tosi paljon ja klittaani mullitettiin oikein kunnolla.
Katsoin kuinka miehen kalu oli kasvanut täyteen mittaansa ja suorastaan hehkui sinipunaisena valuttaen päästä kirkasta kiimanestettä, oli paljon isompi kun miehelläni.
Levitin jalkani äärimmilleen ja samassahan mies oli jo paiamassa isoa tattiosaa sisääni.
Mietin että nyt se tapahtuu, vieras kalu vihdoin tunkeutuu häpyyni ja sinnehän se upposi hitaasti tehden ihanaa kun iso herkkutatti raivasi tietään pimppiini.
Kalun tapaillessa pimppini pohjukkaa tajusin kuinka pitkä ja paksu se olikaan kun joka työnnöllä osui pohjukkaan asti, tuntui ihanalta olla siinä kiimaisen vieraan miehen pantavana.
Välähdyksen omaisesti tuli mieheni mieleeni, mutta kun kulli alkoi tekemään eestakaista vetoa, aloin saamaan pitkää orkkua.
Se oli niin kiihoittavaa ja kun ajattelin että kohta vieras kulli laskee kuuman siemensatsin pilluuni, se kiihoitti entisestään.
Toinen mies oli ja hiljaa hiipinyt huoneeseen ja kovin oli jyrkässä asennossa sekin kalu melkein napaan asti ylettyi, ihana näky varsinkin kun toinen jyysti nopeutetulla tahdilla sisääni ja ajattelin että kohta saan tuotakin kalua sisääni, kiihoittavaa oli.
Toinen kalu oli siinä ihan lähellä ja kun orkkua alkoi taas tulemaan kaappasin sen suuhuni kiimoissani, vaikka en edes äijältäni harvoin otan suukkuun.
Hui kuinka kuumalta sen terska tuntui suussani ja aloin imemään sitä posket lommoilla, mutta paukutus pilluuni kiihtyi ja märät pussit hakkasivat persvakoani mäiskiten.
Mietin, että kohta se tapahtuu ja samassa tunsin kuinka mies alkoi ruiskimaan kuumaa siementä pimppini pohjukkaan, tuntui syntisen ihanalta sen osuessa joka laukauksella pohjukkaan jonka tunsin kuumina iskuina.
Miehen kasvoilta näin kuinka teki gutaa ja aina vain sitä spermaa pumppasi sisääni ja hitaasti lopulta veti kalun ulos tatin antaessa kunnon maiskauksen kun tiukka pimppini luovutti sen.
Kuumaa spermaa valui peppuvakooni ja olinkin jo pelännyt että toinen laukee suuhuni ja lopetin sen imemisen, katsoin kun sinipunaisena tatti olikaan ja kuuma kuin kekäle, tuon tahdon heti sisääni, mietin.
Toisen miehen vetäytyessä kalu vieläkin jäykkänä, toinen painoi vauhdilla sen kiimaiseen märkään pimppiini, oli se tosi outo tilanne ja olin joskus miettinyt miltä tuntuu saada kahta vuorotellen.
Sinnehän se upposi ja taas tuli välähdyksenomaisesti mies mieleeni, mutta se haihtui nopeasti kun taas alkoi kunnon ryskytys.
Orkkuhan siitä taas alkoi rakentumaan ja nyt se olikin pitkä ja koitin tukahduttaa ääneni kun huusin tahtomattaan, teki niin riettaan hyvää taas.
Mies oli niin kiimassa, että ei mennyt kuin hetki kun alkoi ruiskimaan spermaa sisääni, voi kuinka tuntui ihanalta, tästä olen aina haaveillut, vieras kalu siementää pimppiini kuumalla spermallansa.
Olin aivan märkänä ja panon jälkeen menin nopeasti suihkuun ja katselin kuinka reisiäni pitkin valuu spermaa lattialle.
Mutta, uusinnathan molemmat tahtoi ja nyt alkoivat vuorotellen paukuttamaan takaapäin, minun ollessa polvillaan sängyn päädyssä.
Vuorotellen siinä paukuttivat ....

3

3822

  Vastaukset

  • Kiva kertomus panoja kahdelta herralta saatoit siten ittes vähän harmilliseen, tilanteeseen kuinka tuon kerrot omalle miehellesi.
   Kun hän kysyy sinulta illan kotiaskareistasi.
   Mitähän tuostakin seurasi sairaalareissu ei olis kannattanut.

  • Toi olis ollu ihan huippu juttu jos sitä siementä ois laskettu myös peräsuoleen.

  • Minäkin muistan nuoruusvuosilta, kuinka opin rakastamaan paria kaveria kerralla. Talomme kellarissa olivat pojat tehneet sellaisen majan varostohäkkiin ja siellä oli pieni vanha vuodesohva, mikä avattuna täytti meilkein koko tilan. Siellä sain useasti munaa parilra kaveriltani ja niidenkin kavereilta. Siitä se halu sitten jäi loppuiäkseni. Koko naimisissaoloajan olen aina etsinyt sopivia yövieraita, ekä mieheni todennäköisesti vieläkään tiedä mitään. Erikoisesti laivaristeilyt ovat hyvin ihania näissä jutuissa. Sieltä ei tarvitse kenenkään lähteä ilman, jos ei itse halua.. Ihanaa, todella ihanaa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefu taas sekoilee instassa.

   Nyt on taas viesti kaikille luettavissa. Onko vieläkin kännissä, vai sekaisin?
   72
   1502