Toiveeni toteutui, vierasta siementä sain sisääni

Anonyymi

Halusin tuntea miltä tuntuu kun vieras iso kiimainen kalu laskee kuuman siemensatsin sisääni ja tästä tulikin eräänlainen pakkomielle.
Sattumalta siihen sitten tulikin tilaisuus, kun mieheni lähti kaveriporukan kanssa mökillemme viikonlopuksi saunomaan.
Päätin että nyt se tapahtuu ja puin tiukan punaisen nahkahameen ja seksikkäät verkkosukkahousut ja suunnistin paikalliseen tanssikapakkaan , vain se mielessäni.
Sain montakertaa tannssiakin mutta ei sopivaa kiimaista miestä löytynyt ja lähdin taksiasemalle jonottamaan, siellä sattuikin olemaan ja kaksi puolituttua miestä ja ne ehdotti että mennään samalla taksilla kun on sama suntakin.
Miehet alkoivatkin ehdotella jatkoja luonani ja pienen suostuttelun jälkeen suostuinkin, vaikka olin olisin ollut vaikka heti valmis.
Jäimme kaikki pois omakotitalomme pihassa ja miehethän heti sisälle päästyään alkoivatheti lääppimään, mutta toppuuttelin ja tarjosin kylmät oluet.
Siinä olkkarissa sitten istuttiin lähekkäin ja neljä kättä vaelteli hyväilen kehoani, olihan se outo tilanne kun en avioliittomme aikana moista ollut kokenut.
Siinä sitten toinen suoraa tokaisi, että kumpi saa naida ensin, heh, aikamoista suoraa juttua olikin.
Yllätyin itsekin, kun sanoin että vetäkää pitkäätikkua, takan päältä hain tikut ja se isokokoinen mies veti voittajatikun.
Välittömästi kaappasi mies minut syliinsä ja kantoi makuuhuoneeseen paiskaten sänkyyn.
Olin vähän sekaisin moisesta suorasta toiminnasta, miehen alkaen riisutumaan ja kohtahan olikin kalu puolivelttona siinä sen alkaessa nykien ottamaan etukenoa vatsaa kohti.
Riisuin itse ja nopeasti hameeni mutta jätin sukkahousut jalkaani, pikkuhousujen päältä hyväillen mies oli aikamoisessa kiimassa ja veti ne nopeasti pois.
Varovasti mies aukaisi nuorta pimppiäni ja tokaisi siellä olevan kuin kirkas tunturipuro, olin ja huomannut kuinka pimppini suorastaan valutti kiimanestettä ulos.
Ihana kieli alkoi työskennellä pimppini kimpussa, se työntyi sisääni tosi paljon ja klittaani mullitettiin oikein kunnolla.
Katsoin kuinka miehen kalu oli kasvanut täyteen mittaansa ja suorastaan hehkui sinipunaisena valuttaen päästä kirkasta kiimanestettä, oli paljon isompi kun miehelläni.
Levitin jalkani äärimmilleen ja samassahan mies oli jo paiamassa isoa tattiosaa sisääni.
Mietin että nyt se tapahtuu, vieras kalu vihdoin tunkeutuu häpyyni ja sinnehän se upposi hitaasti tehden ihanaa kun iso herkkutatti raivasi tietään pimppiini.
Kalun tapaillessa pimppini pohjukkaa tajusin kuinka pitkä ja paksu se olikaan kun joka työnnöllä osui pohjukkaan asti, tuntui ihanalta olla siinä kiimaisen vieraan miehen pantavana.
Välähdyksen omaisesti tuli mieheni mieleeni, mutta kun kulli alkoi tekemään eestakaista vetoa, aloin saamaan pitkää orkkua.
Se oli niin kiihoittavaa ja kun ajattelin että kohta vieras kulli laskee kuuman siemensatsin pilluuni, se kiihoitti entisestään.
Toinen mies oli ja hiljaa hiipinyt huoneeseen ja kovin oli jyrkässä asennossa sekin kalu melkein napaan asti ylettyi, ihana näky varsinkin kun toinen jyysti nopeutetulla tahdilla sisääni ja ajattelin että kohta saan tuotakin kalua sisääni, kiihoittavaa oli.
Toinen kalu oli siinä ihan lähellä ja kun orkkua alkoi taas tulemaan kaappasin sen suuhuni kiimoissani, vaikka en edes äijältäni harvoin otan suukkuun.
Hui kuinka kuumalta sen terska tuntui suussani ja aloin imemään sitä posket lommoilla, mutta paukutus pilluuni kiihtyi ja märät pussit hakkasivat persvakoani mäiskiten.
Mietin, että kohta se tapahtuu ja samassa tunsin kuinka mies alkoi ruiskimaan kuumaa siementä pimppini pohjukkaan, tuntui syntisen ihanalta sen osuessa joka laukauksella pohjukkaan jonka tunsin kuumina iskuina.
Miehen kasvoilta näin kuinka teki gutaa ja aina vain sitä spermaa pumppasi sisääni ja hitaasti lopulta veti kalun ulos tatin antaessa kunnon maiskauksen kun tiukka pimppini luovutti sen.
Kuumaa spermaa valui peppuvakooni ja olinkin jo pelännyt että toinen laukee suuhuni ja lopetin sen imemisen, katsoin kun sinipunaisena tatti olikaan ja kuuma kuin kekäle, tuon tahdon heti sisääni, mietin.
Toisen miehen vetäytyessä kalu vieläkin jäykkänä, toinen painoi vauhdilla sen kiimaiseen märkään pimppiini, oli se tosi outo tilanne ja olin joskus miettinyt miltä tuntuu saada kahta vuorotellen.
Sinnehän se upposi ja taas tuli välähdyksenomaisesti mies mieleeni, mutta se haihtui nopeasti kun taas alkoi kunnon ryskytys.
Orkkuhan siitä taas alkoi rakentumaan ja nyt se olikin pitkä ja koitin tukahduttaa ääneni kun huusin tahtomattaan, teki niin riettaan hyvää taas.
Mies oli niin kiimassa, että ei mennyt kuin hetki kun alkoi ruiskimaan spermaa sisääni, voi kuinka tuntui ihanalta, tästä olen aina haaveillut, vieras kalu siementää pimppiini kuumalla spermallansa.
Olin aivan märkänä ja panon jälkeen menin nopeasti suihkuun ja katselin kuinka reisiäni pitkin valuu spermaa lattialle.
Mutta, uusinnathan molemmat tahtoi ja nyt alkoivat vuorotellen paukuttamaan takaapäin, minun ollessa polvillaan sängyn päädyssä.
Vuorotellen siinä paukuttivat ....

10

11230

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kiva kertomus panoja kahdelta herralta saatoit siten ittes vähän harmilliseen, tilanteeseen kuinka tuon kerrot omalle miehellesi.
   Kun hän kysyy sinulta illan kotiaskareistasi.
   Mitähän tuostakin seurasi sairaalareissu ei olis kannattanut.

  • Anonyymi

   Toi olis ollu ihan huippu juttu jos sitä siementä ois laskettu myös peräsuoleen.

  • Anonyymi

   Minäkin muistan nuoruusvuosilta, kuinka opin rakastamaan paria kaveria kerralla. Talomme kellarissa olivat pojat tehneet sellaisen majan varostohäkkiin ja siellä oli pieni vanha vuodesohva, mikä avattuna täytti meilkein koko tilan. Siellä sain useasti munaa parilra kaveriltani ja niidenkin kavereilta. Siitä se halu sitten jäi loppuiäkseni. Koko naimisissaoloajan olen aina etsinyt sopivia yövieraita, ekä mieheni todennäköisesti vieläkään tiedä mitään. Erikoisesti laivaristeilyt ovat hyvin ihania näissä jutuissa. Sieltä ei tarvitse kenenkään lähteä ilman, jos ei itse halua.. Ihanaa, todella ihanaa.

   • Anonyymi

    Tuollaisessa häkkivarastoon tehdyssä panomestassa ollaan vaimoani pantu erään perhetùtun miehen kanssa kun olemme heillä käymässä ja menemme salaa häkkivarastoon ja vaimoa panemaan.
    Meillä ollessamme voimme panna omassa sängyssä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tuollaisessa häkkivarastoon tehdyssä panomestassa ollaan vaimoani pantu erään perhetùtun miehen kanssa kun olemme heillä käymässä ja menemme salaa häkkivarastoon ja vaimoa panemaan.
    Meillä ollessamme voimme panna omassa sängyssä.

    Katos saakeli sentään ihanko totta ja lopuksi heräsit äipän viekusta jelly jortikka anaalissa


  • Anonyymi

   Näin työkaverin vaimon kesällä baarissa, ja Hän teki heti selväksi et mies lähti viikoksi Ahvenanmaalle kalaan. Eipä nukkunut kiimainen vaimo yhtään yötä kotonaan sen viikon aikana ;)

  • Anonyymi

   Päättäväinen nainen, nami!

  • Anonyymi

   Naapurin vaimo ei hipsi baariin, miehensä lähtiessä mökille. Vaimo hipsii Mun luo! Kerran mies oli mökille lähtiessään unohtanut jotain, ja palasi hetkeä myöhemmin takaisin. Minkä orgasmin puolipukeinen varattu narttu saikaan, kun nain Häntä himokkaasti ruokapöytääni vasten takaapäin. Samalla kun Hän näki ikkunasta miehensä ajavan Heidän pihaansa, nousevan autostaan ja kävelevän autotalliinsa.

  • Anonyymi

   Minulla homma alkoi näin. Mieheni joutui työmatkalle ruotsiin ja sillä kertaa en päässyt heti mukaan, vaan sovimme, että tulen muutaman päivän perästä Tukholmaan Helsingistä, hän olisi siellä vastassa ja jatkaisimme sitten hänen työreissuaan etelä-Ruotsia kohden. Laivalla tietenkin ensin ruokailemaan. Seisovan pöydän jonossa osuin keskusteluun erään minua reilusti vanhemman herrasmiehen kanssa, joka lateli kohteliaisuuksia, mutta ei kuitenkaan silleen yli-imartelevasti, vaan minä koin, että hänen puheensa olivat todella aitoja. Istuimme eri pöydissä, mutta välillä katseemme kohtasivat. Kun postuin ravintolassa, oli tämä herrasmies oven ulkopuolella ilmeisesti minua odottamassa. Jakoimme jutteluamme ja lopulta sovimme tapaamisesta tanssiravintolassa myöhemmin illalla, mutta ajoissa, että ehtisimme näkemään illan shown... Niin tapahtui ja siinä me sitten istuimme kaksi ennestään toisille ventovierasta ihmistä. Hiukan sisimmässä värisi ja hiukan oli myös huonoa omaatuntoa niistä ajatuksista johtuen, joita oli keskustelujemme aikana kummallisesti alkanut pyörimään päässäni. Hän tilasi samppanjaa ja shown jälkeen tanssi alkoi maistumaan. Kun tuli hitaiden aika loppuillasta, veti hän minut tiukasti kiinni iyseensä ja minusta tuntui, että kovettuma hänen etumuksessaan povasi jotain hyvää...
   Niinhän se sitten päättyi. Löysin itseni hänen upeasta luxushytistään, missä vielä hytin jääkaapista nautimme samppanjaa. Ei silleen liikaan, vaan niin, että iloinen tunne säilyi särkymättömänä. Tanssimme siinä hyvin hidasta ja tanssin aikana hän alkoi riisumaan minua. Hän teki sen niin ihanasti, että meinasin saada orgasmin jo pelkästään siitä. Hän vetäisi lopulta päiväpeiton pois parivuoteelta ja siitä alkoin yksi elämäni ihanimmista kokemuksista. Hän hallitsi rakastelemisen taidon tavalla, josta en aikaisemmin ollut osannut edes kuvitella. ö oli ihana sain ihmeellistä tyydytystä kieriessämmä vuoteella ja aamun sarastaessa, käväisin omassa hytissäni vaihtamassa vaatteita ja muutenkkin siistiytymässä, minkä jälkeen nautimme yhdessä upean aamiaisien. Kerroin hänelle mieheni olevan vastassa ja hän ymmärsi asian hyvin ja kunnioitti sitä. Vaihdoimme puhelinnumeroita ja annoin hänen poistua laivasta ennen minua, ettei vaan vastassa oleva mieheni näkisi meitä yhdessä Siljan terminaalissa. Mieheni huomasi minut heti kun astuin halliin. Halasimme toisiamme ja hän kantoi matkalaukkuni terminaalin ulkopuolella olevaan autoomme. Matka kohti Malmöa alkoi... Sen jälkeen minua on onnistanut muutaman kerran samalla tavalla. Keksin kerran, että meillä olisi asiakaspainotteinen konferenssi laivalla ja taas sain olla kaksi yötä Siljan upealla laivalla, missä jälleen sain ierasta mennen tullen. Varoin tarkasti sekaantumasta yhteenkään työkaveriini, muutamaa tanssia lukuunottamatta. Kyllä seikkailut ovat ihania...

   • Anonyymi

    Tiedän tuon tunteen :) Itsekin olen tapaillut varatun naisen kanssa jo yli 10v ajan. Joskus nähdään useinkin, välillä voi kestää muutamia kuukausia näkemättä. Nainen ilmoittelee aina hyvissä ajoin vapaapäivistään, tai työ- ja koulutusmatkoistaan. Laadukkaat kuohujuomaillat ja -yöt hotelleissa ja laivoilla, toisinaan hitaat aamutkin saa aina kauniin uranaiseni silmät sädehtimään.


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Päivi Rässästä viedään "roviolle" live.

   Hän kaivoi Raamattunsa esille kun sitä häneltä tivattiin. https://yle.fi/uutiset/3-12283319 Ei tällaista saisi tapahtua länsimaisissa maissa mutta ka
   Maailman menoa
   679
   6253
  2. Anna Puu pettyi pahasti 40-synttäreiden johdosta - Jukka-rakas tukee: "Olisin halunnut..."

   On tämä kyllä syvältä…. Anna Puu halusi viettää pyöreitä synttäreitä vähän eri lailla, mutta korona sotki kuviot: https://www.suomi24.fi/viihde/anna-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   2439
  3. Martina ostanut po....no mekon

   Kylläpä on kaamea viritys. Tollako se meinaa miestä yrittää....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   215
   1762
  4. Se goob bye hoopola

   Sorosen lestaveljekset Ollilan lehmä on näköjään sitten valtuustossa. Se sitten muutto vittuun koko läänistä! Pitäkää tunkkinne lastennussiat...
   Haapavesi
   69
   1057
  5. Martinalla maaginen yö Lontoossa

   Martina laittoi eilen illalla kotiin palattuaan stoorin, jossa mainitsee edellisen ja samalla tämän reissun viimeisen Lontoossa vietetyn yönsä olleen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   61
   870
  6. Martinan tylsä elämä

   Pelkkää juoksua, hiihtoa, pyöräilyä, jumppaamista, mainostamista somessa osta osta, ale ale, nyt ale hintaan valmennus. Samaa rataa päivästä toiseen,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   808
  7. Tietäisikö kukaan Pikkaraisesta mitään...

   ... ellei olisi sekaantunut Martinaan. Olisiko tullut ulosotot, rattiskäry, raiskaussyyte julkisuuteen ilman Martinaa. Epäilen että ei. Stefustakaan t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   119
   703
  8. Persuille rökäletappio

   Silloin kun oikeasti halutaan päättää asioista,persut jätetään ulos.Hyvä suomalaiset,viisaasti äänestitte.
   Perussuomalaiset
   182
   688
  9. Nainen rakas, älä unohda minua miestä.

   Sinun vuokses teen, mitä vaan!
   Ikävä
   32
   661
  10. Olen huolissani itsestäni

   Ei ole normaalia kaivata ihmistä, jonka tietää olevan no-go-alueella ja joka ei lämpene ajatukselle meistä. Tai siis voi olla normaalia, mutta ei näi
   Ikävä
   40
   646
  Aihe