Ja juontajaksi taas joku "Vitun Homo"! Loppu sitten 4:n katselu tähän!

Anonyymi

4

<50

  Vastaukset

  • Voi Sampo, mä jään kaipaamaan sua, olet niin symppis❤️... "Hauskojen kotivideoiden ominaispiirteisiin kuuluivat Marjomaan omintakeiset juonnot. Hän paljasti IS:lle aiemmin, että hän laati juonnot sitten, kun kaikki jakson videomateriaali oli kasassa.

   – Juontojen kirjoittaminen on yksinäinen mutta palkitseva prosessi, jossa haluan käyttää hienoa kieltämme mahdollisimman monipuolisesti. Jotkut sanovat katsovansa ohjelmaa juuri juontojen vuoksi, ja se on erittäin imartelevaa, Marjomaa sanoi IS:lle.". Lainaan yhtä IS. n kommenttia, jota komppaan töysin:" Sampo on verbaalisesti erittäin lahjakas ihminen. Juontoja on ollut rattoisaa kuunnella. Koko perheelle sopivien, vain aikuisten ymmärtämien piiloviestein ryyditetyin, spiikkien käsikirjoittamien on ollut koko kansan taidetta."... Miks toi tylsä tubettaja piti tuohon vaihtaa. Tommoset tubettajat on alle 25 vuotisten suosiossa, ei kiinnosta Roni Bäck eikä kotivideot enää.

   • Aina täytyy antaa suojatyöpaikka bättre flle.ille


  • Onhan tämä osoitus meidän arvomaailmasta. HKV oli yhtä Sampon kanssa. Ei meillä brändätä ohjelmistossa asioita. Ainoastaan viihdytetään katsojia.
   Kun sukii vastakarvaan väärän tyypin kanssa, loppuu sellainen, mitä oikeasti ihminen olemuksellaan on tehnyt yli vuosikymmenen.

  • Ruma ukko tulee tubuttaa videoo sitten, mää laitan sontaluukun kiinni!🙉🙈🙊

  SEISKA.FI

  • Tuoreet vanhemmat Leo Stillman ja Maryam Razavi eivät paljasta pienokaisensa sukupuolta – ”Vauvan synnyttyä heräsi vahva suojeluvietti!”
  • Aku Louhimies palaa tositoimiin - ensimmäinen elokuva Tuntemattoman Sotilaan ja MeToo-kohun jälkeen!
  • Täydellinen radiohiljaisuus! Danny bongattiin upean mysteeriblondin seurassa Raumalla – laulajalegenda vaikenee tapauksesta täysin!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mielipiteitä amk pääsykokeesta?

   Itselle englanti ja eettiset taidot oli vaikeimpia... Jäikö teillä paljon vastaamatta kysymyksiin? Minulla joka osiossa jäi johonkin vastaamatta.
   Pääsykokeet
   171
   5992
  2. No niin....Tiemaksut sitten tulee.

   Jopa 1000€ lisää kuluja autoilijalle. Näin se Suomi varmaan yrittää ylöspäin mutta muistaa pitäisi että se raha on taas pois muusta kulutuksesta.Jälle
   Maailman menoa
   180
   4796
  3. Kulmuni saavutti puolueen luottamuksen

   Juuri kun Kulmuni on saavuttanut täyden luottamuksen Keskustapuoleen todellisilta johtajilta hän ilmoittaa 5 minuutin kuluttua erostaan ministerin pes
   Suomen Keskusta
   110
   3305
  4. Senaatintorilla 10.000 mielenosoittajaa. Koronasta viis

   Senaatintorilla hirmuinen Black livers matter miekkari menossa. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000006528841.html
   Maailman menoa
   262
   3061
  5. Henkirikos

   Tietoa kenelläkään viime yön puukotuksesta..?
   Jämsä
   26
   2951