Kolmas kirje armeijaan

Liquid

Hei Antti oma kultamussukkani! Enpä ole aikoihin sulta kirjettä saanu…Tosi tyhmää et se vääpeli taas poltti teidän lomat. Mitä se sille kuuluu vaikka te salakuljettaisitte pari kaljaa teidän tupaan juotavaks. Oon mä kuullu et se intti on nii rankkaa et teille pitäs sentään jotain iloo jättää niinku.

Se oli kyllä mainio idea teiltä poikakullat kun lähetitte kaikki niin monta kirjettä mulle! Mä oon saanu niitä ainakin kuustoista! Oisittehan te kyllä voinu sopia ja säästää postimerkeissä ja laittaa ne kaikki samaan kuoreen. Ei silti, kiva niitä oli lukea!

Ne sun kaverin, sen Auvosen neuvot oli ihan kamalii! Se kun kerto et sillä ja sen tyttöystävällä on semmonen tapa et kun ne on juonu liikaa viinii ja menny kännissä nukkumaan, niin Auvonen on pistäny sen tyttöystävän sisälle viinipullon korkin niin et siitä se on aamulla nähny onks ne niinku ollu yön aikana s i l l e e n… Mä kirjotin sille et toi oli ihan tyhmä idea ja sitä paitsi ei se ois toiminu Alexanderin ja mun kanssa kun siinä pullossa mitä me juotiin oli kierrekorkki.

Sit se Kaartinen mitä se kerto nii eihän sitä voi uskoo…Eihän se oo mahdollista et kun jos runkkaa alapetillä niin mällit voi lentää yläpetin pohjalautaan ja jäädä siihen roikkumaan? Onks teil niinku kerrossängyt kaikki niin matalii vai? Kaartinen on kyllä tosi hyvä piirtämään.

Sitä Uuksulaisen kirjeeseensä liittämää kännykkäkameran kuvaa mä en kyllä ymmärtäny et miks se oli siinä ilman vaatteita. Mä palautan tässä kuoressa sen kuvan niin voit antaa sen sille takaisin. Yhtä toista kuvaa mä en voi palauttaa, meinaan sitä missä oli vaan se valokuva seisovasta pippelistä, kun siinä kirjeessä eikä kuvassa ollu nimeä. Siihen pippeliin oli kyllä tussilla piirretty kaks väkästä – onks se alikersantin vai minkä merkki?

Sit en mä oikeen tajunnu sitäkään kuvaa jossa Niilosella ja Sivosella on musta jätesäkki päässä ja Niilonen taluttaa Sivosta nahkahihnasta jossain teidän kasarmin käytävällä ja molemmat on ilman housuja ja niillä on päällä vaan joku kaasunaamari. Oliks se niinku jostain harjotuksista?

Paras kaikista oli kyllä se ryhmäkuva jossa teidän komppania seisoo asennossa alasti käytävällä. Se oli tosi hauska vaikka sä et ollukaan siinä kuvassa mukana! Oliks se teidän e-maili ”[email protected]” et mä voin laittaa teille kaikille niinku yhteisen kuvan musta? Kerrotsä kans miten tää sun digikameran itselaukaisu toimii? Siinä ei oo varmaan hirveen kauaa aikaa ehtii riisuu vaatteita ennen kun se kuva räpsähtää?

Turhaan sä sitä teidän Kapteeniakaan aina haukut. Se vaikutti oikeen mukavalta siinä kirjeessä missä se kerto et on tosi vaikeeta kun sen vaimo ei ymmärrä sitä ja miten kova vastuu sillä on teistä pojista siellä isossa varuskunnassa ja kuinka kiva ois tavata joskus ja kuulostella miten alokkaiden tyttöystävät niinku suhtautuu tähän armeija-aikaan.

Nyt kun sulla ei niitä lomia kuulemma tuu ainakaan pariin viikkoon niin mä sovin sen Kapteenin kanssa et se vie mut vaikka päiväkahville. Mä voin samalla kertoo sille jos se vois vaikuttaa et sä pääsisit pian taas lomille.

Pusi pusi

Sinun oma pikku Nellisi

4

4581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Miina

      hah. Pikemminkin huvittava, kuin kiihottava. :DD

      • kjfajo

        Olisit pysynyt linjassa. Toi kapteenin kanssa päiväkahville oli jo...


      • Jaana

        Kyllä nauratti sentään! Harvinaista tällä palstalla!


      • heh....

        niinpä ja arvaas tollo oliko se tarkotettu kiihottaan vai naurattaan. miten tommoset kun sä saa kulkee vapaasti....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1545
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1112
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    Aihe