Kolmas kirje armeijaan

Liquid

Hei Antti oma kultamussukkani! Enpä ole aikoihin sulta kirjettä saanu…Tosi tyhmää et se vääpeli taas poltti teidän lomat. Mitä se sille kuuluu vaikka te salakuljettaisitte pari kaljaa teidän tupaan juotavaks. Oon mä kuullu et se intti on nii rankkaa et teille pitäs sentään jotain iloo jättää niinku.

Se oli kyllä mainio idea teiltä poikakullat kun lähetitte kaikki niin monta kirjettä mulle! Mä oon saanu niitä ainakin kuustoista! Oisittehan te kyllä voinu sopia ja säästää postimerkeissä ja laittaa ne kaikki samaan kuoreen. Ei silti, kiva niitä oli lukea!

Ne sun kaverin, sen Auvosen neuvot oli ihan kamalii! Se kun kerto et sillä ja sen tyttöystävällä on semmonen tapa et kun ne on juonu liikaa viinii ja menny kännissä nukkumaan, niin Auvonen on pistäny sen tyttöystävän sisälle viinipullon korkin niin et siitä se on aamulla nähny onks ne niinku ollu yön aikana s i l l e e n… Mä kirjotin sille et toi oli ihan tyhmä idea ja sitä paitsi ei se ois toiminu Alexanderin ja mun kanssa kun siinä pullossa mitä me juotiin oli kierrekorkki.

Sit se Kaartinen mitä se kerto nii eihän sitä voi uskoo…Eihän se oo mahdollista et kun jos runkkaa alapetillä niin mällit voi lentää yläpetin pohjalautaan ja jäädä siihen roikkumaan? Onks teil niinku kerrossängyt kaikki niin matalii vai? Kaartinen on kyllä tosi hyvä piirtämään.

Sitä Uuksulaisen kirjeeseensä liittämää kännykkäkameran kuvaa mä en kyllä ymmärtäny et miks se oli siinä ilman vaatteita. Mä palautan tässä kuoressa sen kuvan niin voit antaa sen sille takaisin. Yhtä toista kuvaa mä en voi palauttaa, meinaan sitä missä oli vaan se valokuva seisovasta pippelistä, kun siinä kirjeessä eikä kuvassa ollu nimeä. Siihen pippeliin oli kyllä tussilla piirretty kaks väkästä – onks se alikersantin vai minkä merkki?

Sit en mä oikeen tajunnu sitäkään kuvaa jossa Niilosella ja Sivosella on musta jätesäkki päässä ja Niilonen taluttaa Sivosta nahkahihnasta jossain teidän kasarmin käytävällä ja molemmat on ilman housuja ja niillä on päällä vaan joku kaasunaamari. Oliks se niinku jostain harjotuksista?

Paras kaikista oli kyllä se ryhmäkuva jossa teidän komppania seisoo asennossa alasti käytävällä. Se oli tosi hauska vaikka sä et ollukaan siinä kuvassa mukana! Oliks se teidän e-maili ”[email protected]” et mä voin laittaa teille kaikille niinku yhteisen kuvan musta? Kerrotsä kans miten tää sun digikameran itselaukaisu toimii? Siinä ei oo varmaan hirveen kauaa aikaa ehtii riisuu vaatteita ennen kun se kuva räpsähtää?

Turhaan sä sitä teidän Kapteeniakaan aina haukut. Se vaikutti oikeen mukavalta siinä kirjeessä missä se kerto et on tosi vaikeeta kun sen vaimo ei ymmärrä sitä ja miten kova vastuu sillä on teistä pojista siellä isossa varuskunnassa ja kuinka kiva ois tavata joskus ja kuulostella miten alokkaiden tyttöystävät niinku suhtautuu tähän armeija-aikaan.

Nyt kun sulla ei niitä lomia kuulemma tuu ainakaan pariin viikkoon niin mä sovin sen Kapteenin kanssa et se vie mut vaikka päiväkahville. Mä voin samalla kertoo sille jos se vois vaikuttaa et sä pääsisit pian taas lomille.

Pusi pusi

Sinun oma pikku Nellisi

4

4625

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Miina

   hah. Pikemminkin huvittava, kuin kiihottava. :DD

   • kjfajo

    Olisit pysynyt linjassa. Toi kapteenin kanssa päiväkahville oli jo...


   • Jaana

    Kyllä nauratti sentään! Harvinaista tällä palstalla!


   • heh....

    niinpä ja arvaas tollo oliko se tarkotettu kiihottaan vai naurattaan. miten tommoset kun sä saa kulkee vapaasti....


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   139
   6196
  2. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2564
  3. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2449
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   174
   1841
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   25
   1632
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1600
  7. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1097
  8. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1066
  9. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   13
   1064
  10. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   24
   1062
  Aihe