Saapasjalkapoika

Anonyymi

"Hoitotäti kiskoi minkä jaksoi saapasta pojan jalkaan. Kun kummatkin saappat oli suurella vaivalla saatu paikoilleen, poika ilmoitti niiden olevan väärässä jalassa. Hän oli oikeassa. Mikäpä siinä auttoi kuin ryhtyä vaivalloiseen urakkaan. Kun saappaat oli riisuttu ja saatu oikeisiin jalkoihin ja hoitotäti pyyhki hikeä, poika tokaisi: "Ei nää ole mun saappaat."

Täti puri kieltään jottei karjuisi pojalle: "Mikset sinä sanonut mitään!" Kun hän oli kiskonut hankalat saappaat uudelleen pois, poika selitti: "Nää on mun veljen saappaat. Äiti käski mun panna ne tänään jalkaan." Hoitotäti ei enää tiennyt itkeäkö vai nauraa. Hän kumartui taas kerran punnertamaan saappaita pojan jalkaan.

"Huh-huh, valmista tuli - vihdoinkin." Missäs sinun käsineesi ovat?" täti kysyi pojalta. "Äiti käski laittamaan ne saappaiden sisään..""

1

<50

  Vastaukset

  • Aikuinen huomautti Pikkukallelle, että sillä on saapas väärässä jalassa. Pikkukalle katsoi sappaitaan ja totesi: "taatana, ja toinenkin taapat on väälättä jalatta"

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Paparazzi iski! Samu Haber kurvailee 200 000 euron öky-BMW:llä!
  • Kohukaksikko Alkossa! Danny, 77, ja avustajakaunotar Helmi Loukasmäki, 19, yhdessä juomaostoksilla – kuva!
  • Orlando Bloom kulkee pippurisumute mukanaan – Katy Perryä jahtaava mies uhkaa tappaa ex-vaimon ja lapset

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefan on puhunut Seiskassa: Naapurien juoruaminen ei häntä haittaa.

   Stefan kertoo, että rakentaa Sofian kanssa kotia tietoisena naapureiden katseista, eikä häntä haittaa, vaikka naapurit soittelevat heistä lehteen.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   102
   8798