YLE: EU-keskustelu on puhdasta propagandaa

Anonyymi

Ylen Politiikkaradion aiheena oli tänään: ”Kannattaako Suomen kannattaa komission esitystä koronaelpymisrahastoksi?” Toimittaja Tapio Pajunen oli hankkinut asiantuntijoiksi Vihreiden kansanedustaja Satu Hassin ja Kokoomuksen Elina Lepomäen.

Arvioitiinko rahastoehdotusta ohjelmassa eri puolilta, puolesta ja vastaan. Tuotiinko esiin sen ongelmallisia puolia kuten se, että EU:lle annetaan verotusoikeus jäsenmaihin kansalaisiin, siitä tulee siis todellinen valtio, joka on verottajana Suomen yläpuolella? Tästä seuraisi uhka etenkin pienille valtioille joutua verotuksessa valtakeskuksen alaisuuteen, samaan asemaan, mitä kunnat ovat suhteessa Suoman valtioon. Viimeistään tämän jälkeen olisi turha puhua Suomen itsenäisyydestä.

Tällaisia pohdintoja oli keskustelijoilta turha olettaa. Sen sijaan ammuttiin täydeltä laidalta paksuinta mahdollista EU-propagandaa. Vihreiden Hassilta tällaista voi tietenkin odottaa, heillehän kansallisvaltiot ovat pahan alkujuuri, joka tulee hävittää, jotta suomalaisetkin pääsevät varakkaiden saksalaisten ja sivistyneitten ranskalaisten hallinnon alle. Mutta entä Kokoomuksen kansanedustaja Lepomäki. Ennen vahaa Kokoomus mainosti itseään isänmaallisena puolueena. Isänmaa taitaa nykyään olla Bryssel ja Trumpin Amerikka.

Entä sitten YLE:n toimituspoliittinen linja? Toimittaja Pajusen mielestä oikea tapa tuoda esiin EU:n hanketta on kutsua studioon kaksi vannoutunutta eurokiihkoilijaa propagoimaan komission valtiokaappausesityksen puolesta. Tasapuolisuuteen ja objektiivisuuteen ei ole edes pienen pientä yritystä.

1

<50

  Vastaukset

  • EUvostoliiton pravdat kehtaavat väittää, että kyse olisi EU:n pelastuspaketista eli rahoista!?

   Vaikka nuo rahat tulevat jäsenmailta eli niiden veronmaksajilta!!!

  SEISKA.FI

  • Ero synkisti mielen! Toni Niemisen ihmissuhdekiemuroissa on riittänyt käänteitä viime kuukausien aikana!
  • Toni Nieminen elämänsä myllerryksistä: ”Itseänikin välillä ihmetyttää!”
  • Tosi-tv:stä tuttu tatuointitaitelijia Kat Von D myy lukaaliaan – pyytää 2,8 miljoonaa kookkaasta kämpästään: katso video! 

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   185
   1737