Aihe

Uimahousut maauimalassa

Moro

Ollaan parin kaverin kanssa menossa maauimalaan huomenna. Tykkään käyttää enemmän normiuikkareita ku shortseja, muut tulee yhtä toista lukuunottamatta shortseissa. Onks se ok mennä maauimalaan niis bokserimallisis vai kuuluuks ne vaa uimahallii. Ikää 16 ja levossa jo aika iso joten pullotus näkyy selvästi ja varsinki ku menee kovaksi (melkee aina menee)

4

93

  Vastaukset

  • Ja en oo mikää esittelijä, mut en vaa tykkää siit ku uimashortsit o nii väljät vedes ja sielt noustes tuntuu viel kamalammalt. Mut ei haittaa jos näkyy, tottunu siihe jo vuosie saatos, uintiiki harrastin vuode. Jos otetaa aurinkoo ni paan kyl shortsit sit siihe pääl

  • Ite harrastan uintia, treeneissä käytän speedo-mallisia uikkareita, eli vielä paljastavampia :D
   Mulla kyllä seisoo joka helvetin kerta. Laitan kotona jalkaan mutta ennen treenejä suihkussa lähtee juhlakuntoon. Mulla mustia ja sinisiä uikkareita, joten näkyy kyllä heti. Kesäsin on illalla maauimalassa treenejä, sillon joskus nolottaa vähän kun on muuta porukkaa vielä paikalla. Mutta ei se vakavaa oo. Joukkueessa toinenkin jolla seisoo melkeen aina, pari kertaa ollu läpi treenien kovana. Joskus jotain vitsailtu, mutta ei siitä kukaan välitä. Kyllähän ne muut saattaa kattoa, mutta toisaalta tietää ettei me tässä iässä mitää voida niille tehä. Ite kan käytän vapaa-ajallaki kavereitte kans maauimalassa normiuikkareita, samaa mieltä et mukavammat!

  • Ei ne bokserimalliset kuulu pelkästään uimahalliin. Ne on nimeltään uimahousut, eivät mitkään uimahallihousut.

   Olen elämäni aikana käynyt aika paljon uimassa uimahallissa, maauimalassa ja rannalla enkä ole koskaan nähnyt yhtäkään teiniä, jolla olisi näkynyt uikkareissa mitään stondista muistuttavaakaan.

   • Samaa mieltä et kummat vaa. Itellä välillä shortsit välillä normiuikkarit. Mut kyl niit kovia ja puolkovia näkyy usein. Melkee aina ku kavereitte kans tai koulun kans ni jollai vähä nousee. Mut ei siit kukaa ikin sano mitää kyl


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   25
   1348