Saaressa taas.

Anonyymi

Vuosia sitten kerroin, että miten mieheni testamenttasi minut mökkisaaremme kahdelle poikamiehelle jotka ovat veljeksiä.
Heovat jo melko iäkkäitä, lapsettoimia, eikä niin naisista pitäviä.
Poikkeuksellisesti he pitivät minusta ja laskivat leikkiä perinnöstään. Luulin sen olevan vain hurttia huumoria.
Mieheni kuoltua tapaturmaisesti hän ehti kertoa testamintin olemassa olosta. Hän vannotti minua noudattamaan viimeistä tahtoaan ja minä tietysti vannoen lupasin. Enpä tiennyt millainen testamentti se oli.
Hän testamenttasi minut veljeksille.
Kahden mielikuvitusrikkaan ja kekseliään miehen käsissä. Toki hyvin pidettynä eikä myöskään satutettuna. Muuten kyllä seksuaalisesti alistettuna kaikkiin heidän keksimiinsä nautintoihin.
Kerron tämän vuoden keksinnöstä.
KÄRPÄSORGASMI.
Aivan oikein luit. Tapana on kun tulen saareen niin noudatan saamiani ohjeita kirjaimellisesti. Riisun kaikki vaatteet. Pesen ikkunat, mattoja, siivoan ylipäätään, mutta en saa käydä pesulla. Kolmeksi päiväksi on puuhaa eikä miehiä näy. Kolmantena päivänä klo. 12 minun on mentävä navetalle maitohuoneeseen (karjaa ei ole) Siellä minua ohottaa kynegologin pöytä johon kiipeän ja asetun säädettyjen asentojen mukaan ja suljen silmät ja odotan liikkumatta.
Kuulen heidän tulevan. Kukaan ei puhu mitään. Kädet ja jalat sidotaan ja polvet varmistetaan, etten saa niitä yhtään kiinni. myös lantio pidetään paikoillaan sidottuna. Pillun huulet teipataan ihan auki reisiin kiinni. Kaikki toiminta alkaa jo kiihottaa, mutta en tiennyt mitä oli tulossa.
Tunsin miten jotain siveltiin pillulle hyvin tarkkaan ja hartaast joka poimulle, myös vähän sisään ja ennen kaikkea klitalle. Silmät sidottiin myös. Sitten kuulin heidän lähtevän kahvinkeittoon, mutta olin kuulevinani jotain kuljetettavav sisälle ja avattava. Jäin yksin. Kuulin kärpäset.
Tunsin , miten jokin laskeutui klitalleni, toinen, kolmas ja sitten en pystynyt laskemaan. Tunsin pienten imukärsien kosketuksen ja imun koko pillulla, huulilla, varsinkin klitalla. Olin kauhuissani kun ymmärsin, että tämä olikin se tarkoitus ja hävetti miten se tuntui kiihottavalta, ja mitä enemmän kiihotuin sen enemmän kärpäsille oli "mettä" imettäväksi. Tunsin miten orkku läheni kun annoin periksi tuntemuksille. Enhän olisi kuitenkaan päässyt irti. He tulivat takaisin, hyväilivät pilluani ja kumpikin työnsi sormia sisääni naiden minua sormillaan, toisella kädellään he kiusasivat nännejäni. Lauksein ja tärisin tosi voimakkaan orgasmin kourissa.
Valuin kiimanestettä, mutta tunsin miten hä lisäsivät sitä jotain, mikä sai kärpäset hyökkäämään sen perässä. tunsin kuhinan klitalla ja koko pillun matkalla. He katselivat ja hieroivat nännejäni.
Sitten tunsin miten kumpaankin käteeni laitettiin kalu joita runkkasin. Kärpäset pillulla, nännien käsittely ja kullit kädessä....Taas tulee.
Hävettää myöntää, mutta se on nautinnollista ja ilmeisesti on tarkoitus saada päivittäin kärpäshoitoia. En saa itse peseytyä. He huolehtivat munun peseytymisestäni. Hiuksia myöten. Olen siis heidän seksiorjansa ja he kuitenkin palvelevat minua ja pitävät huolen hyvinvoinnistani.
En tiedä mistä he niitä kärpäsiä oikein saivat. Liekö kasvattaneet, mutta ahnaita ne olivat. Pillulle levitetty aine on myös arvoitus.

Saaren orjatar.

0

731

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        57
        5750
      2. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        23
        3637
      3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

        Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
        Sinkut
        221
        1836
      4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

        Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
        Kokkola
        28
        1752
      5. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        94
        1202
      6. MAKEN REMPAT

        Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
        Suomussalmi
        29
        1155
      7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

        Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
        Hindulaisuus
        278
        929
      8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

        5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
        Ähtäri
        49
        927
      9. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        74
        867
      10. Mulla on kyllä

        Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
        Ikävä
        35
        848
      Aihe