Firefoxin pitäisi blokata mainokset, ei blokkaa.

Anonyymi

Tämäkin sivu on täynnä mainoksia. IS ja IL kelvottomia käyttää mainosten vuoksi.

13

56

  Vastaukset

  • Kakka selain. Vaihda parempaan. Esim. Edgeen, joka on ammattilaisten tekemä.

   • Windows 10 on toimimato paska edge surkien selain mailmassa.


   • Chromiium on sen uusimman Edgen pohjana.
    Toivottavasti siitä tulee toimivampi kuin edellisistä ammattilaisten tekeleistä.


   • Microsoft Windows on Microsoftin kehittämä käyttöjärjestelmän kaltainen virusperhe, joka on oleellinen osa tietokonetta. Nimensä Windows on saanut lukuisista tietoturva-aukoista eli ikkunoista, joista mörököllit voivat kiivetä koneen sisälle vierailulle. Bill Gatesin mukaan nämä ikkunat on tehty viilentämään ja tuulettamaan käyttöjärjestelmää. Windowsia pidetään usein maailmankaikkeuden vihatuimpana ohjelmana, koska se hidastaa konetta enemmän kuin mikään, on vaikeimmin asennettava ohjelma ikinä, vaikeiten poistettava ohjelma koskaan ja eniten monopolilautapeliasemaansa raukkamaisesti hyödyntävä haittaohjelma (Windowsin saa oikeasti toimimaan laittamalla seuraavan koodin: ensin pidä oikeaa VAIHTO näppäintä pohjassa 8 sekuntia. Valitse sitten esiin tulevasta tiedotteesta ok. Sitten, paina oikeaa VAIHTO-näppäintä 5 kertaa peräkkäin ja paina taas OK. Nyt Windowsin pitäisi toimia). Toisin kuin muita tietokoneohjelmistoja, Windowsia ei tarvitse warettaa, koska se on ilmainen ja tulee jokaisen tietokoneen mukana ainoan kilpailijansa Applen koneita lukuun ottamatta (paitsi jos kone on kyhätty itse). Tietokone ei toimi ilman uusinta Windowsia.

    ”Miksi metsurit eivät käytä enää sahaa? Koska Windowsilla kaatuu paremmin!”

    Joidenkin asiantuntijoiden mielestä Windowsin 'Blue Screen of Death' on USA:n kehittämä huippusalainen ase. Windows ajaa käyttäjänsä itsemurhan partaalle käyttämällä (useaan otteeseen) edellä mainittua ominaisuutta. Amerikkalaiset eivät tietenkään käytä Windowsia itse, jotta he säästyisivät 100% varmalta kuolemalta. Kun kaikki muut ihmiset ovat kuoleet maapallolta Windowsin 'Blue Screen of Death':iin, on USA:n helppo valloittaa tyhjillään oleva muu maailma, ilman kalliita sotatoimia, vaikkakin USA käytää niihin eniten rahaa maapallolla.


  • Noh laita se Adblock?

   • Vaihda Ubuntuun se toimii!


  • Lisää FF:ään lisäosa uBlock Origin, se on paras ja helpoin tapa blokata mainokset (blokkaa myös sivulle lisättyjä tietojen kerääjiä).. uBlock Origin toimii blacklist-periaatteella, se lataa mustan listan, minkä sisältämät urlit blokataan. Sen voi helposti ottaa pois käytöstä klikkaamalla sen ikonia (poista käytöstä tällä sivula), jos sivu ei hyväksy mainosblokkeria. Siihen voi myös lisätä omia blokkeja. Käytännössä oletusasetukset yleensä riittävät ja käyttäjän ei tarvitse säätää mitään. Tekijän mukaan uBlock Origin vain lataa mustan listan koneelle ja käyttää sitä, se ei vakoile/lähetä mitään tietoja käytöstä ulos, vaikka s24-sivulla joku muuta väittääikin.

   Jos haluaa vielä tiukemman blokkauksen, voi uBlockin tilalle ottaa lisäosan Noscript: se toimii whitelist-periaatteella, eli kaikki paitsi valkolistatut urlit blokataan. Tämä tietää käyttäjälle säätämistä joka sivulla. Itse käytin Noscriptiä 3 v sitten, kunnes huomasin että uBlock Origin on riittävän hyvä oletusarvoilla eikä vaadi mitään säätöä ja vaihdoin siihen.

   (url=sivun (=sivun perus-url) tai sivunosan (=kuva, video, skripti, mainos, tietojen kerääjä jne) osoite, eli sivu koostuu useista eri urleista, ja sen perussisällön ulkopuoliset "sivun extra-urlit" halutaan nyt blokata pois)

   • Se mihin uBlock Origin ei yksinään pysty, ei pysty mikään muukaan, vaikka heidät kaikki laittaisit.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Se mihin uBlock Origin ei yksinään pysty, ei pysty mikään muukaan, vaikka heidät kaikki laittaisit.

    Tässä suhteellisen raju temppu:

    Minulla uBlock Origin ja siellä hallintapaneelin alasivulla 'Minun suodattimet' lukee:

    * jwplayer.com * block

    ! 5.4.2020 https://www.iltalehti.fi
    www.iltalehti.fi##.jw-reset.jw-video
    content.jwplatform.com/libraries/*

    näin rivitettynä (5 ensimmäistä riviä).

    Ei hypi aggressiiviset mainosvideot silmille (eikä uutisvideot)...!


  • Kyllä tässä on ymmärretty selaimen tehtävät väärin. Selaimen on tarkoitus näyttää sitä mitä verkkosivulla on näytettäväksi pistetty. Niinpä selain toimii niin kuin pitääkin, näyttäessään myös mainokset lajittelematta niitä mitenkään.

   Mainosten poisto tapahtuu muita työkaluja käyttäen.

  • Mitkäköhän asetukset sulla on firefoxissa ??? Omassa foxissa ei ole yhden yhtä mainosta tällä hetkellä suomi24 sivuilla, eikä IS tai IL sivuillakaan ole kuin kaksi oikotien, ja autotien mainosta oikeassa reunassa.

   ps. Kannattaa laittaa asetuksissa ruksi "älä seuraa signaalia" kohtaan, ja valita seurannan suojaukseen "tiukka".

  • Mene Firefoxin asetuksiin ja napsauta "Tietosuoja ja turvallisuus" ja kohdassa "Historiatiedot" valitse Firefox säilyttää "Ei mitään historiatietoja".
   Ja ainahan sitä voi asentaa mainostenesto lisäosan, ne vaan "harmittavasti" muistavat millä sivustoila olet käynyt.

  • Windos Kymmen on parahuta.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Missä aloitus Martinan uudesta miehestä?

   Ruotsalainen miljonääri ja viettivät lomaa Dubaissa.
   110
   7117
  2. THL: Suomen tautitilanteesta huonoja uutisia - epidemia lähellä kiihtymisvaihetta - Kiitos Lintilä!

   THL: Suomen tauti­tilanteesta huonoja uutisia – epidemia lähellä kiihtymis­vaihetta https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006638469.html "STM ja THL arvio
   Maailman menoa
   91
   2725
  3. Martinan uus äijä, turkkilainen miljonääri

   Joka asuu nyt Ruotsissa. 7 pvää. Aivan holtitonta toi meno. Ei kestä olla ilman äijää, ei kestä arkea, ei kestä olla pienten lastensa kanssa, tääkin
   141
   1665