Pitääkö olla

Anonyymi

huolissaan Suomen linjasta, joka tuntuu vievän alamäkeen? Monella tavalla...

"Kokoomusedustajan mukaan hallitus velkaannuttaa Suomea holtittomasti.

Kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz kritisoi hallituksen tiistaina julkistamaa historiallisen suurta lisätalousarviota. Koronakriisin vuoksi loppusumma on peräti 5,5 miljardia euroa. Valtion velanotto nousee tänä vuonna siten lähes 20 miljardiin euroon.

– Siis 5,5 miljardia euroa. Sinänsä hyviin kohteisiin. Kritiikin ydin on siinä, että samalla hallitus ei tehnyt ensimmäistäkään päätöstä tulopuolesta, jolla olisi kestävällä tavalla kohennettu työllisyyttä tai vakautettu valtavaa velkamäärää.

– Yli kymmenen liuskaa tuli paperia tiistaina, en löytänyt ensimmäistäkään tällaista päätöstä: työllisyysaste ylös ja velka hallintaan. Jos teistä joku löytää, niin lähettäkää minulle, Zyskowicz sanoo Verkkouutisten BenTV:ssä.

Zyskowicz myös arvostelee hallituksen linjaa al-Hol-asiassa. Suomeen on tuotu leiriltä lapsia sekä Isis-toimintaan osallistuneista äitejä, jotka siis aikanaan lähtivät alueelle vapaaehtoisesti.

– Itse olisin pelastanut nämä lapset, en näitä naisia.

Zyskowiczin mukaan on epärealistista kuvitella, että löytyisi todisteita naisten saamiseksi mahdollisista rikoksista vastuuseen. Hän muistuttaa kokoomuksen esittäneen, että lakia muutettaisiin niin, että terroristijärjestöön kuuluminen tehtäisiin rangaistavaksi ja kaksoiskansalaiselta voitaisiin viedä kansalaisuus, mikäli hän osallistuu terroristiseen toimintaan."
Verkkouutiset 06. 06.2020.

0

<50

    Vastaukset

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut