Vuokranantaja juoksee asunnolla

Anonyymi

Onko tämä laillista vuokranantaja haluaa koko ajan juosta asunnolla? hänellä on erilaisia syitä joihin vetoaa ja käy välillä myös salaa asunnolla. Nyt keksivät että tuovat asuntoon (joka on kalustettu) lisää kalusteita, joita on jo riittävästi. Lähdemme pois lähiaikoina mutta vuokranantaja ei jaksa odottaa siihen asti ja haluaa toistuvasti juosta asunnolla milloin minkäkin syyn takia. Ilmoitus tulee yleensä vasta muutama tunti ennen kuin ovat ovella milloin minkäkin syyn takia, joskus eivät ilmoita ja käyvät salaa. Voinko vedota kotirauhan rikkomiseen?

8

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole asiallista. Pitää ilmoittaa kirjeitse ja anoa lupaa käynnille ellette ole sopineet, että voitte soittaa. Tuo on kotirauhan häirintää ja epäammattimaista käytöstä! Sinulla on kotirauha siihen päivään asti kunnes vuokrasopimus päättyy!
      Ota selvää vuokralaisten oikeuksista ja selvitä sitä asiaa jostakin miten menetellä. Minä en tuota hyväksyisi. Asiat voi hoitaa virallisesti ja asiallisesti. Ne pitäisikin. Ei myöskään jatkuvaa soittelua yms.
      Asiat sovitaan ja sitten that's it. Jos tulee ongelmia sitten kirjettä, soittopyyntöö, soittoo. Miten nyt ootte sopinut. Ei sinne oven taakse saa tulla varoittamatta!

      • Anonyymi

        Totta, eikä muutama tuntikaan ole riittävä varoaika. Helpommallahan pääsee päästämällä sisään, mutta voi myös ilmoittaa, että ylihuomenna kello xx-xx välisenä aikana sopii.


    • Anonyymi

      Ei käynyt mikään, koin paremmaksi vaihtoehdoksi muuttaa ennen aikoja pois. Teimme sopimuksen päivään X saakka mutta vuokranantaja yritti jatkuvasti juosta asunnolla milloin minkäkin syyn takia lähetti asunnolle salaa huoltomiehiä sun muita, sitten keksi että sopimus päätyy päivänä P eikä päivänä X kuten sovimme ja sen lisäksi toimi erittäin oudosti seuraamalla ja juoksemalla asunnossa, olisi halunnut tarjota lisäkuukautta äärettömän kalliilla hinnalla kaiken lisäksi. Ilmoitin vuokranantajan käytöksestä myös poliisille, mutta eivät kokeneet velvollisuudekseen puuttua vuokralaisen ja vuokranantajan välisiin asioihin ilmeisesti oli siis luvallista käytöstä. Jatkossa pitää käydä tutustumassa asuntoon 3-5 kertaa ennen vuokrauksen aloittamista, sen verran oli kamalaa käytöstä ja vahtimista, tavaroitakin oli pengottu. Ihmettelen missä on vuokralaisten suoja kun ei poliisi puuttunut.

      • Anonyymi

        Kovillepa ottaa häädön saaminen!


    • Anonyymi

      Mitähän seuraavaksi?

    • Anonyymi

      Vai häädön, maksavilla asukkailla on kyllä varaa valita mitä jatkossa ottavat ja mitä ei. Vuokranantaja ei ollut tutustunut vuokrausta koskeviin sääntöihin ollenkaan:
      1. Lupa pitää olla asunnossa ravaamiseen, ei riitä että tulee salaa vara-avaimilla/juoksuttaa huoltomiestä salaa siitä voi saada sakot. 2. Vuokraamisesta tulee tehdä reilu sopimus johon kirjataan saapumispäivä ja muuttopäivä pois muuttaessa, ei riitä että alkaa vänkäämään asiasta miten lystää. 3. Ei kannata leikkiä vuokranantajaa jos ei siedä vuokralaisia ja haluaa vain vainota ja kytätä asuntoa kaiken aikaa, silloin kannattaa hankkia ihan oikea harrastus ja lopettaa vuokranantajana leikkiminen. 4. Jos edelleen kuitenkin haluaa pakonomaisesti vuokrata (mt-häiriö.) täytyy ottaa hyvät vakuutukset, ettei tarvitse koko ajan kytätä missä kunnossa asunto on ja hommata lääkitys itselleen jos näkee harhoja asuntoa rikkovista asukkaista. Toinen vaihtoehto on mielialalääkityksen hankkiminen kun kyttääminen ja vuokralaisten syyttely menee yli silloin kun se menee turhaan yli ja on pakkomielle kytätä ja syynätä asuntoa, se ei ole tervettä. Jos mielisairaaloissa vain olisi tilaa siellä olisi tuonkaltaiset, nyt vaan ei ole tai on annettu kesäksi vapaapäivät hulluille.

    • Anonyymi

      No ei muuten varmaan oo laillista! Miten joku tuollaista voi edes tehdä!

    • Anonyymi

      Kun vuorasopimus on tehty ja asukas muuttanut sisään.
      On asunnon hallintaoikeus siirtynyt vuokralaiselle.
      Asunnon omistajalla / vuokranantajalla ei ole mitään asiaa
      vakoilla vuokralaistaan.Jos jotakin asiaa on niin siitä on ilmoitettava vuokralaiselle ja sovittava käynnistä erikseen,jolloin vuokralainen on paikalla sovitusti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 180
      1945
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1878
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1578
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1423
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1184
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1143
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1109
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1108
    Aihe