Joko mennään?

Anonyymi

Mikähän mahtanee olla tuo koronatilanne Bulgarian osalta tällä hetkellä ja lomakohteiden mahdollisen avautumisen suhteen tilanne? Ei oikein tahdo reaaliaikaista tietoa löytyä. Muutamia youtube clippejä on atk:ssa esim. Sunny Beachilta ja kovin autiolta vaikuttaa. -Onko kukaan jo uskaltautunut tekemään varauksia loppukesän tai alkusyksyn matkoista?

3

<50

  Vastaukset

  • Bulgaria on avannu rajat ja suomalaisilla on pääsy maahan. Heinäkuussa LH/OS lennot Varnaan alle kaks sataa ja TK lennot 260 euroa.

   • Mikähän lie syynä, ettei Suomen viranomaiset ja hallinto ole vapauttanut Bulgariaa vieläkään koronakaranteenista vaikka siellä on vähemmän koronakuolemia ja havaittuja tartuntojakin kuin esim. Suomessa ja siellä on isompi populaatiokin. -Mikään matkatoimisto ei edelleenkään myy valmismatkoja Bulgariaan sattuneesta syystä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mikähän lie syynä, ettei Suomen viranomaiset ja hallinto ole vapauttanut Bulgariaa vieläkään koronakaranteenista vaikka siellä on vähemmän koronakuolemia ja havaittuja tartuntojakin kuin esim. Suomessa ja siellä on isompi populaatiokin. -Mikään matkatoimisto ei edelleenkään myy valmismatkoja Bulgariaan sattuneesta syystä.

    Jos sinne ei kukaan halua matkustaa muutenkaan, niin mitä väliä ??


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Uuden henkilötunnuksen koodi

   Puuhaillaan uutta henkilötunnusjärjstelmää josta tavan taallaaja ei voi päätellä yhtään mitään. Vastaavasti koodien lukuoikeus ja tiedonpurku tulee ol
   Maailman menoa
   140
   2865
  2. Muut maat tiukentaa korona toimia, suomi ei

   https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006643856.html Miksi suomessa taas odotetaan että tartunnat räjähtää. Jo nyt helsingissä enemmän tartuntoja kuin O
   Maailman menoa
   223
   2348