Farming simulator 19

Anonyymi

Tuli sitten hankittu Farming simulator19 Steamista tietokoneelle.
Youtubesta katselin tubettajien videoita pelistä ja vaikutti ihan mielenkiintoiselta peliltä.
Tarkoitus olisi pelata peliä niin, että alussa ei ole yhtään mitään.
Latasin modista No man's land modin, jolla pelaan ja realistisinta modia, jossa tuotteista saa kaikkein vähiten.
Alussa hankintoja olisi maapalan osto, jossa sijaitsee järvi ja vanha perunamaa, muuten ei pysty vanhaa perunamaata muokkaamaan, viljelemään, eikä tekemään uutta peltoa, jollei ole ostanut maata ja sitä omista, ei voi myöskään rakennuksia laittaa.
Pelin alussa hankinnat olisivat moottorisaha, puunmyyntipaikka, traktori, mökki, peltihalli, siilo, vesipumppu, traktori ja ulko wc.
Lisäksi voisi hankkia näkötorni, laiturirakennus, tuulimylly ja muutama katuvalo.

Rahaa jää tilille, mutta netissä oli ohjeet, joilla tilin saldoa pääsee muuttamaan.
Tilin saldon voi muuttaa vaikka, että tilillä on vaikka 100 miljoonaa euroa, mutta siinä ei ole mitään järkeä, koska ideahan on lähteä nollasta tai muutamasta kymppitonnista ja pikkuhiljaa hankkia koneita, lisää maata ja koneita, kun rahaa tienaa, maatila tuottaa ja kehittyy.

Jos haluaisi lähteä pelaamaan vieläkin autenttisemmin, niin pelkkä moottorisaha, puunmynti paikka ja tilin saldo 0€, jolloin käsin raahaisi puut puunmyyntipaikalle ja saaduilla rahoilla hankkisi mökin, rakennuksia, traktorin ja muita työkoneita.

Netissä pelasin joskus monta vuotta sitten Farmerama nettipeliä, mutta se on ihan surkea verrattuna tähän Farming simulator19 peliin.

0

<50

  Vastaukset

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   SEISKA.FI

   • Kommentti: Tv:ssä on nyt pulaa aikuisten viihteestä - tarjotkaa mieluummin “saako tälle nauraa”-hetkiä kuin &quot;onko tälle pakko nauraa”-tunteita!
   • TIS-Eve rajussa liikenneonnettomuudessa, lensi skootterilta asfalttiin - rajut kuvat julki: &quot;Vieläkin nousee paha olo kuvia katsoessa&quot;
   • Tuija Pehkonen rehellisenä raskautensa kääntöpuolista - totuuden paljastava somepäivitys: &quot;Vaappumista, ähinää, lihomista, oksentelua...&quot;

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kuka tietää Seinäjoen perhesurmasta

    sirkankujalla ja miksi?
    Seinäjoki
    60
    3393
   2. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

    Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
    Maailman menoa
    213
    1586