Alunalla hoidettu kaihi?

Anonyymi

Äitini sairastui pikkutyttönä kaihiin ja näkö oli mennä. 1900-luvun alkupuolella senaikaiset lääkärit sanoivat, että ei voida mitään. Luonnonparantaja pyydettiin hätiin ja hän useaan otteeseen kävi polttamassa aluunan palasella äitini silmiä. Hirveää hommaa. Aikuiset pitelivät kiinni, että toimenpide saatiin tehdyksi. Tämä asia on vaivannut mieltäni vuosikymmenet. Itse oletan, että tosiasiassa kyseessä ei ollut lainkaan kaihi, vaan jokin bakteerin aihettama pöpö, joka samensi silmien linssit. Varsinkin muistan, että äiti kertoi, että hänen sormissaan oli märkivä ihottuma ja kynälläkään ei pystynyt kirjoittamaan. Haluaisin tähän luontaisen selityksen, koska sisarukseni suuttuvat minulle, kun epäilen, että kysymyksessä ei olisi ollut kaihi. Se kaihi ei vain mahdu järkeeni tuossa tapauksessa. Uskon kyllä itse asian ja parantumisenkin, mutta tuskin kaihi paranee desinfiointiaineella.

1

<50

  Vastaukset

  • Erittäin epätodennäköistä, että harmaakaihi paranisi millään luontaishoidolla. Jos sellainen tunnettaisiin, se varmaankin olisi jo käytössä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   167
   3182