Laserleikkaus 40 vuotiaana

Anonyymi

Olen alkanut harkitsemaan laserleikkausta
-7 silmiini. Olen ajatellut niin että olisi kiva nähdä kauaksi hyvin ja kun lähinäkö alkaa huonontumaan ostan siihen erikseen lasit. Onko muita tämän ikäsiä jotka ovat tehneet saman ratkaisun? Monovision menetelmää en halua koska olen lukenut siitä paljon huonoja kokemuksia.

2

<50

  Vastaukset

  • Olin 80v kun jonotin kuntasektorin jonossa että pääsin laserleikkaukseen ison kunnan keskussairaalassa.
   Kun ensimmäinen leikkaus meni hyvin, toinen silmä leikattiin puolen vuoden päästä. Nytkin olen ilman klaseja. Hyvässä valaistuksessa pystyn lukemaan sanomalehtitekstiä ja kirjoittamaan näyttöpäättellä.

   Olen kuullut, että monien ihmisten silmäleikkaus on epäonnistunut. Korjaushoidoissakaan tuskin paranee.
   Luulen, että silmäkirurgiaan hakeutuvan, kuten yleensä kirurgisiin operaatioihin, asiakkaan olisi voitava täysin rentoutua; meni syteen tai saveen asenteella.
   Sairaalan osaamattomuus ilmeni niin, että kokonaan sopimaton proteesi asennettiin polveen. Siitä tuli yliojentuva. Siihen määrättiin hankala aputuki. Ehkä silmäkirurgiakin on asiakkaan "relaamis-asenteesta" kiinni.

  • Riippuen silmän virheestä laseri ei aina ole ratkaisu. Joissakin tapauksissa se on pelkkä hiontaa silmän pintaan. eli silmälasi on hiottu sarveiskalvoon aivan kuten silmälasin linssi tai piilolinssi. Optiikalla polttopiste saadaan oikeaan kohtaan, mutta silmä toimii edelleen virheellisesti. Virhe asento voi aiheuttaa silmänpainetta ja verkkokalvon irtaumaa ja voi johtaa jopa sokeuteen.

  SEISKA.FI

  • Muistatko ysäritähti David Charvetin? Tältä entinen Baywatch-tähti näyttää nyt – kuvat!
  • Mitkä muodot! Entinen &quot;ihmis-Ken&quot; Jessica Alves poseeraa vähissä vetimissä uima-altaalla Espanjassa: &quot;Negatiiviset kommentit poistetaan ja käyttäjä blokataan!&quot;
  • Sampo Kaulaselta hykerryttävä hygieniatilitys Minttu-vaimostaan: &quot;Ei voi sietää pershikeä, taivas varjele Farmi-kilpakumppaneita&quot; - katso!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   138
   3967
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   3916
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2369
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   196
   2176
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   174
   1041