Onko kokemusta

Anonyymi

seksuaalisesta häirinnästä?

Jos nykyisin onkin tullut näkymättömäksi, niin miten joskus nuoruudessa?

37

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      nuoruudessa vähän, mutta nyt kyllä on saanut olla rauhassa,
      oikein toivoo että joku vähän hätistelisi
      nj

      • Anonyymi

        Kokemusta on.
        Aina kännissä örveltäessäni lähentelen nuoria miehiä.
        Nykyisin pitää olla varovaisempi.

        Nm. himokas puuma


    • Anonyymi

      Eikös jossain ajatushautomossa tuotu esiin se kun on naisen vika.

      • Anonyymi

        Niinkuin mikä on ”naisen vika”? Yhtähyvin mies voi joutua häirityksi.


    • Anonyymi

      Minuun ei ole juurikaan kohdistunut, mutta vielä -80 luvulla näin työpaikallani useita tapauksia, jotka nykyään johtaisivat kengän kuvaan takamuksiin.
      Muistan, kun eräs naisihminen vaihtoi työpaikkaa ahdistelun takia, niin hänen työtodistukseensa oli esimiehen toimesta kirjoitettu hänen pyytämättään myös arviointi.
      Arviointi kuului: Hyvin tyydyttävä.
      Vasta kun hänen miehensä puuttui asiaan, hän sai asiallisen työtodistuksen. Esimiehille ei seuraamuksia tullut.

    • Anonyymi

      Armeija aikana kun menin peukalokyydillä kotiini. Muutaman kerran vanhempi naishenkilö alkoi housunpäältä silittämään, täytyy sanoa että tykkäsin.

    • Anonyymi

      Kokemusta on niin työpaikoilta kuin muualtakin niin naimisissa olleena kuin eronneenakin. Onneksi nykyään kun on jo eläkkeellä saa olla aikalailla rauhassa.

      vn

      • Anonyymi

        Niin, melko rauhallista aikaa ompi.


    • Anonyymi

      Seksuaalinen häirintä on on mennyt jotenkin yli. Mitä se oikein on. En ole pitänyt häirintänä ollenkaan, jos mies on puhunut rivoja. Puhukoon kukin mitä lystää, mukaan en mene. Kerran joku mies käveli vierelläni kadulla ja kyssäisi. Saako sulta. Sanoin Ei ja kävelin eteenpäin. En pidä sitäkään häirintänä. En myöskään jos joku sanoo että olen haluttavan näköinen tai että on hyvä takapuoli. Sanon kiitos, ei sinussakaan mitään vikaa, minulla on kumppani. Se jää siihen.
      Käsiksi käyminen on sitten eri juttu. Olen lyönyt ympäri korvia, tukistanut niin että iso hiutukko jäi käteen, potkaissut munille, olisin pukannut toimistosaksilla jos ei olisi ehtinyt karkuun. Ja sanonut selvät sanat, että ei kannata, lopettaisi ajoissa, minua ei kouri kukaan.

      • Anonyymi

        Epänormaaleja riittää, yök.


      • Anonyymi

        Olet psykopaatti. Sinut pitäisi vangita ympäristölle vaarallisena uhkana.


    • Anonyymi

      Kyllä 1970 ja 1980 luvuilla oli ihan luvallista työpaikan seksuaalinen häirintä. Joskus asiasta pomolle mainitsin, niin sain vastauksen "no Jaska on Jaska", joten se oli hyväksyttävää kun oli jaska. Työpaikan ulkopuolella en tullut häirityksi, mutta oli se työssä ikävää kun sai olla jatkuvasti varuillaan. Vielä hulvattomampaa oli kahvituntien seksistinen keskustelu jota miehet kävivät, se oli epämiellyttävää kuunneltavaa, mutta ihan hyväksyttävää se silloin oli, pomokin siihen osallistui.

      • Anonyymi

        Oli 90-luvulla myös , ja kyllä naisetkin osallistuivat siihen. Naiset nipistelivät peffasta, ja eräs kouri punttia. Mahoton munahaukka. Puutteessa olo, tekee jotkut kiimasexi.


      • Anonyymi

        Ihan niin kuin olisit ollut samassa työpaikassa mun kanssa (Tänään 10:24). Just noin toimittiin. Vähäteltiin ja hyväksyttiin Pertit ja Kassut. Olisin joutunut naurunalaiseksi jos olisin esimiehelle valittanut. Myös muita naisia häirittiin, itse en ole edes mitenkään seksikkään näköinen, reipasotteinen ja enemmän töihin keskittyvä.
        Yksi fiksu poikkeus oli, mies kahmaisi kerran minut takaa päin syliinsä, piti hetken ja juoksi huoneesta ulos. En ehtinyt kuin hämmästyä. Parin minuutin kuluttua hän palasi ja pyysi nöyrästi anteeksi, ei kuulemma ymmärtänyt mikä häneen meni, hänen oli pakko äkkiä pitää minua lähellään. Sai anteeksi. Olimme vielä pitkään asiallisia työkavereita.
        Kerran kappalainen kulki perässäni ja valokuvasi minua seurakunnan tilasuuksissa, selvästi oli 50-villityksessä, itse olin n. 30nen. Soitin kirkkoherralle että pane se pappi kuriin tai eroan kirkosta. Kirkkoherra opetti miten erota, en eronnut, olen kirkkoonkuuluva uskovainen edelleen.


    • Anonyymi

      On.
      Joka päivä joku lööppi tai media häiritsee seksuaalisesti näyttämällä niukkapukeisia naisia. Joskus jopa alastomia.
      Kun menet kauppaan, sitä on lehtien kansikuvissa lehtitelineissä.
      Kun avaat nettilehtiä sitä on sivuilla vaikka kuinka paljon.
      Pornosivuilla sitä häirintää vasta onkin. Näyttävät ihan actioneja ja sekös häiritsee seksuaalisesti kun ei itse pääse mukaan. Jää huuli höplänä katselemaan.
      Voi voi, liian seksuaalista on koko elämä, jopa vailla rihman kiertämää.

    • Anonyymi

      Itse en pitänyt nuorena varsinkaan vanhempien miesten tuijottelusta, lääppimisestä tai jutuista. Keksin hyvän keinon; läskit. Sen jälkeen olen saanut olla rauhassa.

    • Anonyymi

      Riittävästi lihaa luiden ympärille, ei häiritä.

      • Anonyymi

        ja kyllä helpottaa.....


    • Anonyymi

      Ei ole kohdalle sattunut. Mutta, en olisi lainkaan harmissani jos joku parikymppinen blondi pimu minua seksuaalisesti ahdistelisi.

    • Anonyymi

      15 vuotiaana kävelin lyhyessä hameessa kadulla, kun joku aikuinen mies syöksyi ja työnsi minut porttikongiin ja alkoi kopeloida, ja juoksi sitten karkuun. Olin täysin hämilläni, enkä edes osannut huutaa. En minä maaseudun asukkina tiennyt pervosedistä yhtään mitään.

      22 vuotiaana kävelin ruskearuutuisessa midimittaisessa kellohameessa rappuja ylös ravintolaan naistentansseihin, kun mies syöksyi perääni, ja nosti hameeni ylös, ja juoksi karkuun. Sama kaupunki muuten. Huusin perään jotain loukkaava, mutta mies pakeni sivukadulle.

      41 vuotiaana, kun opiskelin uutta ammattia, olin kesätöissä. Yrityksen omistaja, vanha ukko, käski minun nousta jakkaralle ja laittaa jotain ylähyllylle. Auttoi minua pyllystä, etten vaan horjahda. Nauratti vähän, ja olihan se säälittävääkin ukkelin osalta.

      Eihän sellainen ole soveliasta, eikä oikein. Ei heillä ole oikeutta minun pyllyäni kopeloida. Vain minulla on oikeus päättää siitä, kuka minun pyllyäni kopeloi.

      Nykyään en käy oikeastaan missään, mutta suullista ehdottelua tulee toisinaan. No typerykset soittavat suutaan. Asiallinen ja hyvä pukeutuminen kuin myös tylsä keskustelutyyli pitävät epäasialliset hyypiöt loitolla.

    • Anonyymi

      Roisit kaksmieliset jutut ja "muka" viattomat hipaisut ja hiplailut on ällöttäviä.

      • Anonyymi

        Noiden varovaisten häiriköintien tavoite on saada sinut pois tolaltaan. Itse olen teflonia, ja lohkaisen toisinaan häijyn ja asiallisen ikävästi. Kerran se johti jopa siihen, että tyyppi veti housunsa alas ja näytti elimensä. Olisin voinut toki heittää ikävän kommentin, mutta katsoin tarpeelliseksi olla heittämättä vettä myllyyn, ja katkaisin tilanteen toteamalla, että onhan se ihan normaalin värinen.

        Näillä häirinnöillä uskoakseni on tarkoituksena korostaa miehistä ylivaltaa, ja naisen heikkoutta ja puolustuskyvyttömyyttä. Näin olen asiaa pohtinut. Häijy ja raaka asenne miehisyyttään väärällä tavalla korostavalle on ehkä paras ase.


    • Anonyymi

      Muistan jutun -90 luvulta. Erään suurehkon firman eräässä yksikössä oli sen luokan seksuaalista häirintää, että siitä oli uutisissa. Häirintään syyllistyi melko korkeassa esimiesasemassa oleva henkilö. Hänet hyllytettiin toisarvoisiin "asiantuntijatehtäviin", jossa hänellä ei ollut alaisia.
      Kun firman iso pomo ( ennen meidän yksikössämme toiminut) kävi meillä vierailulla, niin yksikömme naiset kysyivät pomolta, että eikö sitä voisi siirtää tänne meille, että saataisiin vähän säpinää.

      Jätän ajanpuutteen takia firman nimen mainitsematta, mutta tiedän tapauksen olevan tosi ja osaisin kertoa nimetkin. Tietenkin yksiköömme naisilla oli huumoria mukana, mutta joskus se mikä on toiselle häirintää, voi toiselle olla hyväksyttävää ja normaalia. Kohde on se, joka ratkaisee, mikä on hyväksyttävää.

      • Anonyymi

        Nimenomaan, pitää olla tilannetajua ja pelisilmää. Narsistit eivät useinkaan tajua, että he eivöt ole kaikille maailmanksikkeuden ihaninpia olentoja, eikä heidän antama huomio ole kaikille toivottua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimenomaan, pitää olla tilannetajua ja pelisilmää. Narsistit eivät useinkaan tajua, että he eivöt ole kaikille maailmanksikkeuden ihaninpia olentoja, eikä heidän antama huomio ole kaikille toivottua.

        Mukavaa se oli sellainen eroottinen vire duunissa, siinä teki vihellellen töitäkin.
        Nykymeno ankeeta , kun pitää olla kuin kusi sukassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mukavaa se oli sellainen eroottinen vire duunissa, siinä teki vihellellen töitäkin.
        Nykymeno ankeeta , kun pitää olla kuin kusi sukassa.

        Kirjoitin yllä suurehkosta firmasta.
        Meillä oli tapana halata käytävällä vastakkaista sukupuolta milloin mistäkin syystä. Kerran yksi päällikkö kielsi käytävällä halaamisen joko vitsinä tai sitten ei. Joku naisista sanoikin, että sitä harmitti kun ei kukaan ikinä halannut häntä.

        Tapa oli kuitenkin vain rajoitetun porukan sisällä. Oli naisia, joita en olisi halannut ja osaa miehistä eivät naiset halanneet. Sen oppi hyvin äkkiä, ketä sopia halata ja ketä ei. Itse asiassa ei tarvinnut mennä edes yrityksen ja erehdyksen kautta, van sen näki pienistä ilmeistä.

        Eräät läheisimmistä työkavereistani ovat olleet naisia. Sänkyyn en kuitenkaan hypännyt kenenkään kanssa. Katsoin, että siinä on raja, jota ei sovi ylittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mukavaa se oli sellainen eroottinen vire duunissa, siinä teki vihellellen töitäkin.
        Nykymeno ankeeta , kun pitää olla kuin kusi sukassa.

        Harakkalait pätevät tässäkin asiassa. Kauniin naisen ja komean miehen lähentelyä tai eroottisvivahteista sanailua ei pidetä yhtä herkästi häiritsevänä verrattuna epämiellyttävän ja sosiaalisesti alempiarvoisen henkilön osoittamaan huomioon. Epäsiistin, huonotapaisen, röyhkeän jne. henkilön huomio koetaan ehkäpä aliarviointina, kuin myös ylimielinen tungettelu on kohteen vähättelyä.

        Kuinka paljon huomiota tai kunnioitusta kukakin sietää tai haluaa menee sosiaalisen älykkyyden puolelle. Pitää ymmärtää toisia ihmisiä, ennenkuin alkaa muokata yhteistä ilmapiiriä oman mielensä mukaiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Harakkalait pätevät tässäkin asiassa. Kauniin naisen ja komean miehen lähentelyä tai eroottisvivahteista sanailua ei pidetä yhtä herkästi häiritsevänä verrattuna epämiellyttävän ja sosiaalisesti alempiarvoisen henkilön osoittamaan huomioon. Epäsiistin, huonotapaisen, röyhkeän jne. henkilön huomio koetaan ehkäpä aliarviointina, kuin myös ylimielinen tungettelu on kohteen vähättelyä.

        Kuinka paljon huomiota tai kunnioitusta kukakin sietää tai haluaa menee sosiaalisen älykkyyden puolelle. Pitää ymmärtää toisia ihmisiä, ennenkuin alkaa muokata yhteistä ilmapiiriä oman mielensä mukaiseksi.

        No, kyllä se nuorena alle parikymppisenä ällötti vanhojen ukkojen ”huomio”. Ei ne oman ikäisten häirinnyt, mutta ukot.

        Ei siinä auta mikään ”tilannetajukaan”.

        Piti lihottaa, niin ei sen jälkeen ole häiriötä pahemmin ollut.


    • Anonyymi

      Tuo itsensä lihottaminen liki muodottomaksi taitaakin olla se suomalaisnaisen "salainen ase" aivan kaikkea vastaan.
      Ja toimii tänäkin päivänä, onnistuu parhaiten kiskomalla siideriä, suklaata ja roskaruokaa.

      • Anonyymi

        En ”kiskonut” siideriä, en roskaruokaa, enkä suklaatakaan. Mutta en halunnut olla mitenkään näyttäväkään. Tympii sellainenkin.

        Saa olla rauhassa. Joskus vain joku kysyy, miksi olen lihava. Sanon vain siihen, että sopii minulle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ”kiskonut” siideriä, en roskaruokaa, enkä suklaatakaan. Mutta en halunnut olla mitenkään näyttäväkään. Tympii sellainenkin.

        Saa olla rauhassa. Joskus vain joku kysyy, miksi olen lihava. Sanon vain siihen, että sopii minulle.

        Lihavat mamsellit ovat monien afrikkalaisten mieleen; pulleine purjein sekä mahtavalla peräsimellä varustetut.


    • Tuijottelun kohteeksi olen toisinaan joutunut.

      • Tosin niitä tuijottelijoita on vain alle 1% väestöstä.


    • Anonyymi

      Olen ollut kai ikäni niin ruma, että hyvin vähälle huomiolle olen jäänyt. Nyt vanhemmalla iällä joku on yrittänyt seuraani, ei muuta. Vanhana voi itseään lohduttaa, että olen voinut olla nuorena ihan ok-näköinen, mutta ikä on tehnyt tehtävänsä. Näin voi joku ajatella?

      On mulla kuitenkin pari tyttölasta, ihan kivan näköistäkin, joten rumuuteni ei ole onneksi periytynyt.

      • Anonyymi

        Kuule, rumuus ja kauneus on hyvin suhteellisia määreitä. Muistan kouluaikoina, kun yksi poitsu oli ihan ihastuksissaan yhden tytön leveään perään, mitä me nuoret pikkupyllyiset tytöt ihmettelimme. Jotkut tykkäävät häijyistä luonteista. Olemme vuosia ihmetelleet, kuinka varsin nätti isoisämme otti meidän lastenlasten mielestä tosi ruman vaimon. Vaan oli siinä mummossamme luonnetta. Oli ihan oikeesti. Kauneus on joskus kokonsisuus, joskus yksityiskohdissa. Mummmolla oli tuliset silmät ja röyhkeä ryhti nuorena. Avuja on niin monia. Tilastolliset mieltymykset eivät kerro koko totuutta ihmisen kiinnostavuudesta tai kauneudesta.


    • Anonyymi

      Yritin vähän "häiritä" mutta tuli päin näköä.

    • Anonyymi

      Nainen muuttuu näkymättömäksi viimeistään viidenkympin kieppeissä.
      Viidenkympin kieppeissä miehet alkaa tiiruilemaan nuoria naisia.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1651
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe