SK 24/2020

Anonyymi

Kyllä täällä Suomen Kuvalehdenkin ristikoista voi keskustella. Tällä kerralla ristikko on Ilmo Juhani Liljeroos -laatijatrion laatima. Kiva ristikko, joskaa ei aivan kolmitähtinen, jollaiseksi se oli merkitty.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Teen tähänkin ristikkoon Näytä/piilota analyysi -systeemin jossakin vaiheessa, mutta en ole päättänyt milloin. Luin mitä tästä on kirjoitettu ja joitakin vihjeitä on nostettu esille ja vähän ihmetelty.

      Hieman keskinäistä nahistelua ja mollaustakin on ilmennyt. Yritetään olla täällä turhaan nahistelematta ja mollaamatta toisiamme, vaikka suhtauduttaisiin ristikoiden vihjeiden käsittelyyn eri tavalla kuin joku toinen. Mielestäni kenenkään tapaa ei tule halveksia eikä mollata. Kyse on vain ja ainoastaan erilaisesta lähestymistavasta. Kaikkia ei voi koskaan miellyttää.

      • Anonyymi

        Tapio yrittää ottaa tämänkin haltuunsa. Tapio on valtaaja ja muiden tukahduttaja.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tapio yrittää ottaa tämänkin haltuunsa. Tapio on valtaaja ja muiden tukahduttaja.

        Nyt minut on kyllä ymmärretty väärin. Siihen kyllä vaikuttaa se, että tulee välillä kirjoitettua liikaa. Kun tukee kirjoitettua paljon, joku voi sen kokea tukahduttamisena. Pahoittelen, jos näin on käynyt.

        En nyt yritä tukahduttaa ketään.

        Itse asiassa jossakin määrin on päinvastoin. Kun yritin nätisti antaa vinkkejä ristikoiden ratkomisessa, niitä haukuttiin mätävinkeiksi. Joku haukkuu kaikkea tekemistäni mätätekemiseksi ja siten yrittää tukahduttaa minua.

        Koska minun tapani ei täällä toimi, olen laittanut esille, että voi tarjota toisenlaisen tavan.

        Se, että haluan tarjota toisenlaisen tavan, ei merkitse sitä, että haluaisin tämän osaston kuolemista. Asia on nyt ihan päinvastoin. Tarkoitukseni on yrittää pitää tämä sivusto hengissä.

        Laitoin tämän säikeen siksi, että se edesauttaisi sanaristikko-osion hengissä pysymisessä ts. että tämä sivusto voisi olla jatkossa edes jonkinlainen kilpailija Sanariksen foorumille.

        Kun täällä ei ole SK:sta juuri keskusteltu, laitoin anonyymisti säikeen. Laitoin säikeen anonyymisti, etten ärsyttäisi jotakuta ts. ettei tulisi edellisen kaltaisia kommentteja.

        Tämän säikeen ensisijainen tarkoitus on se, että täälläkin rohkaistuttaisiin käsittelemään SK:n ristikoita. Minä en itse tätä säiettä lainkaan tarvitse.

        Itseni vuoksi laitettua tässä on vain mainos osittaisesta vihjeanalyysistä. Ihan vaan tiedoksi, että teen niitä jatkossa ihan kaikkiin SK- ja IS-ristikoihin, joita ratkon, joten yritän luopua mainoksista.

        Miksen pysy omassa foorumissani - syy on yksinkertaisesti se, että siinä en saa keskustelua. Chatissa on jonkin verran keskustelua. Mutta sen lisäksi haluaa muuallakin olla mukana.

        Jos joku kokee, että kirjoitan liikaa, siitä saa huomauttaa. Mutta muistutan vielä kerran, että kirjoitan tänne, jotta tämä sivusto olisi aktiivinen eikä kuolisi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      159
      6570
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3928
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2015
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1969
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1819
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1656
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1563
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1528
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1505
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1398
    Aihe