Uusi uusperhe

Anonyymi

Moi!
Kyselen täältä vertaistukea ja ehkä vinkkejä. Meillä on suhteellisen uusi uusperhe(6kk). Lapsi 6v taitaa nyt jokin painaa mutta en oikeen tiedä että mikä.
Kun olen kahdestaan lapsen kanssa uhmakohtauksia tulee ehkä kerran kaksi kuukaudessa mutta kun ollaan uusperheenä tyttöystävän kanssa tuntuu että uhmakohtauksia tulee pari viikossa. Lapsi tuntuu tykkäävän kyllä uudesta tyttöystävästäni kovin paljon ja on aina pyytämässä leikkimään ja juttelee iloisesti ja kyselee milloin hän tulee taas käymään yms. Olen yrittänyt lapselta kysyä välillä mikä painaa mutta ei osaa yhtään itse sanoa. Olen myös miettiny johtuisiko siitä että minulta ei yritä muutenkaan saada huomiota kiukuttelemalla mutta äitiltään on tottunut saamaan huomion tuolla tavalla.

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No etkö itse huomaa, juurihan kirjoitit sen itse. Lapsi oireilee vähemään sun kanssa, mutta enenmän kun on se naikonen, joten täysin selvää, hän ei halua sitä naikosta omaan elämäänsä. Pidä sä se nainen muualla, mutta ole lapselle isä, äläkä pakota ja turkytä hänelle vierasta sutturaa. Nyt kun vielä voit vaikuttaa, jos tuo tilanne jatkuu ongelmat kasvaa ja pahenee.
      Lapselta selvä viesti.

      • Anonyymi

        "yksinhuoltaja" vastailee- toisinpäin
        No etkö itse huomaa, juurihan kirjoitit sen itse. Lapsi oireilee vähemään sun kanssa, mutta enenmän kun on se miekkonen, joten täysin selvää,
        hän ei halua sitä miekkosta omaan elämäänsä. Pidä sä se mies muualla, mutta ole lapselle silti äiti yhteishuoltajana lapsen isän kanssa sekä vuoroasumisena ilman elatusta, äläkä pakota ja tyrkytä hänelle vierasta miestä. Nyt kun vielä voit vaikuttaa, jos tuo tilanne jatkuu ongelmat kasvaa ja pahenee.
        Lapselta selvä viesti.


    • Anonyymi

      KUN PARISKUNTA EROAA, NIIN LAPEISTA EI TULE KAHDEN PERHEEN LAPSIA!!!!

      Lapset ovat AINA heidän lapsia jotka he ovat saaneet. Heillä on rakas iti joka huoltaa heidät kun mies lähtee. HE EIVÄT KUULU MEIHEN UUSIIN PERUSTETTUIHIN YHTEISELOIHIN! EI KOSKAAN!

      Miten on tämmöinen kuvitelma saanut siivet alleen, että ketkä tahansa voi kuulua mihin tahansa yhteiseloon. Onko lapsilt, SE MIHIN HE SYNTYVÄT.lapseta kysytty? EI VARMASTI OLE.

      Lapset eivät ole vanhemmiltan halunneet että isä heidät jättää ja sitten uudet sutturat kuvittelee että he kuuluvat moniin eri pehreisiin. Ei kuulu. He ovat miehen omaisuutta myös, jos mies on laten tai enää tahtoo olla kun perheenrikkoja vaatii häntä jättämään omat laspet. Adoptiota ei lasketa mukaan.

      KAIKILLA ON VAIN YKSI PEHRE, EI OLE VIISIÄ TAI KUSIS EI TOISIA EIKÄ KYMMENIÄ.

      Jokaisella on yksi perhe. Muuta voi olla vaikka kuinka, mutta perheitä ei ole kuin yksi, ysinmies, yksi vaimo yksi isä. Onpa tämä joidenkin vaikee ymmärtää.

      Miksi lapsiille pitää valehdella? Kun he tulevat aikuiseksi, ja tajuavat miten hielle on valehdeltu!

    • Anonyymi

      Facessa on pari hyvää uusperheryhmää mihin kannattaa liittyä. Sieltä saa järkeviä vastauksia ja vertaistukea 👍

      • Anonyymi

        Joo sieltä saa juuri sellaisia vastauksia kuin itse haluaa. haukutaan miehen exä, haukutaan hänen lapset ja koko suku, ja kehutaan uutta suhdetta ja hänen tekojaan, mikään ei ole muiden syy kuin miehen entisten lasten ja vaimojen!!!
        Se on paikka jossa uusio on kuin jumala muiden edessä kun itse saa kehua ja toiset tsemppaa. Kantsii todella lukee ne, sillon jaksaa taas haukkua täälläkin miehen entistä elämää ja osallisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo sieltä saa juuri sellaisia vastauksia kuin itse haluaa. haukutaan miehen exä, haukutaan hänen lapset ja koko suku, ja kehutaan uutta suhdetta ja hänen tekojaan, mikään ei ole muiden syy kuin miehen entisten lasten ja vaimojen!!!
        Se on paikka jossa uusio on kuin jumala muiden edessä kun itse saa kehua ja toiset tsemppaa. Kantsii todella lukee ne, sillon jaksaa taas haukkua täälläkin miehen entistä elämää ja osallisia.

        Joo sieltä saa juuri sellaisia vastauksia kuin itse haluaa. haukutaan naisen exä, haukutaan hänen lapset ja koko suku, ja kehutaan uutta suhdetta ja hänen tekojaan, mikään ei ole muiden syy kuin naisen entisten lasten ja miehien!!
        Se on paikka jossa uusi mies on kuin jumala muiden edessä kun itse saa kehua ja toiset tsemppaa. Kantsii todella lukee ne, sillon jaksaa taas haukkua täälläkin naisen entistä elämää ja osallisia.


    • Anonyymi

      Kuinka kauan lapsesi tunsi uuden puolisosi ennen kuin muutitte yhteen? Ongelma voi olla siinä että suinpäin muutetaan eikä viis veisata tutustuttaa lasta kunnolla.

      • Anonyymi

        Muutaman kerran näki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muutaman kerran näki.

        Aikalailla tuossahan se syy tuli. Yhteen kun muutetaan, tulisi huolehtia siitä että lapsella on jonkinlainen turvallinen suhde uuteen ihmiseen. Kun omaan kotiin muuttaa vieras ihminen joka vie sinun aikaasi ja huomiotasi, miltä luulet sen lapsestasi tuntuvan? Itse olen samassa tilanteessa juuri siellä vastapuolella ja voin vain todeta, että lapseni ei kunnioita millään tavoin tätä uutta puolisoa. Eihän tämä uusi puoliso ole edes halunnut kunnolla tutustua lapseen. Tarkoitan siis oikeasti sellaisia tyttöjen esim. ostosreissuja tms. Ei mitään. Olen aikanaan toivottanuut uuden puolison tervetulleeksi enkä ole hänestä enkä isästäänkään pahaa puhunut. Lapsi ei vaan halua. Kyllä tässä on teillä molemmilla aika paljon osuutta. Miettikääpä hetken aikaa tai jos teillä ei ole vastaavia kokemuksia, niin ihmeessä kottakaa edes lukea netistä. Löytyy jos vaikka minkälaista asiaa uusperheiden ongelmista pienten ja isompienkin lapsien kanssa. Vaatii vain aikaa lukea. Lapseni isä ei ollut koskaan kiinostunut, ei edes jos tuli ongelmia. Oma kiva oli tärkeämää. Toivottavasti saatte asiat hoidettua. Lapset on kuitenkin ykkösiä.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      362
      4359
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1819
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1560
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1380
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1335
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    Aihe