Seuraaviin kuntavaaleihin vain yksi tai korkeintaan kaksi ehdokaslistaa!

Anonyymi

Tutkimukset ovat jo vuosia osoittaneet, että vain noin 10% suomalaisista luottaa poliitikkoihin. Siis lähes kaikki voisivat mieluummin äänestää sitoutumattomien listalta PÄTEVIÄ ehdokkaita kuin pakosti valita jonkun puolueen listalta tutun naapurin.

Nyt on aika laatia ensi kuntavaalien ehdokaslistat ja laittaa asiat Lappeenrannassa kuntoon. Poliitikot eivät niitä saa kuntoon, mutta viisaat ja pätevät ihmiset voivat sen tehdä.

Yksi lista tarkoittaisi sitä, että eniten ääniä saaneet valittaisiin valtuustoon. Se olisi 100% demokratiaa. Valtuusto, joka olisi valittu yhdeltä listalta ei voisi enää tehdä tyhmäpäätöksiä, siis ryhmäpäätöksiä, Jokaisen olisi pakko äänestää OMAN MIELEN MUKAAN. Se olisi 100% perustuslain ja kuntalain mukaista, koska meillä on sananvapaus ja liittymisen vapaus!

Kyllä kansa tietää ja osaa. Uskallusta hyvät ihmiset, Tai sitten jatketaan samaan malliin... ja poliittista paskaa sataa seuraavakin vaalikausi. Verot nousee ja palvelut ei parane lupauksista huolimatta. "Vappusatasia" vain jaellaan. Yksi lista on avain parempaan tulevaan.

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinpä. Vanha tapa on mahdollistanut sen, että teoreettisesti eniten ääniä saanut on voinut jäädä valitsematta valtuustoon. Eikös se ole hullua!

      Jos jotkut fucking puolueet haluavat vielä laskea kannatustaan, niin toinen tapa valita eniten ääniä saaneet valtuustoon on kaikki ryhmittämyt kattava tekninen vaaliliitto. Silloin eniten ääniä saaneet valitaan, mutta samalla voidaan laskea, kuinka paljon Marttakerhon ehdokkaat saivat ääniä ja kuinka paljon Kennelliiton asettama lista sai ääniä. Jos siitä nyt joku saa orgasmin.

      Parhaat voimat pitää saada päättämään ja kaikkien pitää päättää jokaisessa äänestyksessä oman tunnon mukaan. Se on 100% perustuslain mukaista demokratiaa.

      • Anonyymi

        Kyllä jotain tarttis tehdä tai huonosti käy vuosien päästä, jos näiden nykyisten päättäjien suunnitemat toteutuu.


    • Anonyymi

      Yksi esimerkki puolueiden skeidasta on Urheilukadun ja Maaherrankadun ristyksen asemakaavapallottelu. Viimeeksi kaava palautettiin valmisteluun äänin 6-5.

      Tämä pallottelu vie aivan turhaa resurseja kaikilta osallistujilta. Lisäksi se v e n y t t ä ä projektin valmistumista. Hullua touhua, kun ei osata tehdä päätöksiä tai vedotaan toisarvoisiin argumentteihin.

      Miten luulet, mitä mieltä päättäjät olivat kaavaehdotuksesta? Äänestystulos oli poliittista skeidaa 6-5. mutta. mitä mieltä enemmistö oli oikeasti oman tunnon mukaan?

      Tällaisestakin asiasta olisi mielenkiintoista tietää kaupunkilaisten kanta. Edustajat sentään edustavat kaupunkilaisia, Joku tietonörtti voisi somessa järjestää äänestyksen. Tuskinpa äänet menevät fifty-fifty vaan jotain 80% 20%.

      Kuntavaaleihin yksi lista tai kaikkien listojen vaalilitto, että saadaan eniten ääniä saaneet valtuustoon. Lisäksi sitoumus äänestää aina oman tunnon mukaan terveellä järjellä.

    • Anonyymi

      Lappeenranta voisi olla esimerkillinen suunnannäyttäjä tässä asiassa. Eksotea on paljon mainostettu esimerkillisenä. Lappeenranta kehuu olevansa viherpääkaupunki. Jospa se olisi myös demokraattisin Suomessa!

    • Anonyymi

      Puolueet käyttää asioita pelikenttänä omien intressiensä edistämiseen. Siinä jää asiat hoitamatta.

      Viimeinen tällaisen kuulin Helsingistä, kun muumiwau piti perustaa Katajanokalle ja ympäristölautakunnassa poliittinen peli sotki asiat. https://www.verkkouutiset.fi/hu-sadat-turistit-etsivat-pettyneina-muumeja-helsingista/#889d3d50

      Kaikki tietävät ja tuta omakohtaisesti, kun vuosi sitten Suomen valmis sote kaadettiin poliittisen pelin takia. Kansalaiset jätettiin jonoihin odottelemaan hoivaa.

      Asioiden hoitaminen ja politiikka ovat kaksi aivan eri asiaa. Politiikka johtaa kompromisseihin, mutta teekahvista ei tykkää kukaan!

      Niin kauan kun henkilön nimen perään kirjoitetaan puolueen nimi, niin mikään ei muutu.

      Jokainen valtuutettu edustaa kaikkia Lappeenrantalaisia, ei mitään puoluetta. Tämä totuus on hämärtynyt monelta. Eniten ääniä saaneet pitää valita.

      • Anonyymi

        Tiedätkö, mitä henkilön perässä oleva puolueen nimi tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, minkä puolueen pomo päättää, miten ko henkilö äänestää. Hän on antanut oman valtakirjansa puolueelle. Joskus äänestyskantaa kysytään Helsingistä asti. Sanoiko Sanna Marin, että demareiden on nostettava äläkkä Eksoten jutuista, kun kaikki demarit yrittävät lisätä byrokratiaa perustamalla toimikunnan selvittämään toimikunnan käytöstä. Entäs asiakkaat? No se on sivuseikka. Tilanteita käytetään aina puolueen omien etujen ajamiseen, ei muusta väliä. Koronakriisissä demarit eivät antaneet hengityssuojia yksityisille hoivakodeille. Kiuru ja kumppanit rajoittivat yksityisten testien käyttöä. Hankintoja tehtiin, tai ei tehty, vain Huoltovarmuusvaraston kautta. Sen laatuista keskusohjattua, porukalla päätettiin sosialismia.


    • Anonyymi

      Äänestän sitoutumatonta.

    • Anonyymi

      Helsingin Sanomat uutisoi 24.6.2020 sivulla A16 "Mäenpää-päätös ilman ryhmäkuria". Artikkelin perusteella paljastuu, että puolueet rajoittavat kansanedustajien sananvapautta.

      "Useampi puolue aikoo luopua ryhmäkurista... puolueiden kansanedustajat voivat siis harkita äänestyspäätöstään itse."

      Siis puolueet pakottavat "normaalisti" kansanedustajat äänestämään tietyllä tavalla. Se on vastoin perustuslakia. Se on sananvapauden rajoittamista. Se on rikos.

      Jokainen kansanedustaja on saanut henkilökohtaisen valtakirjan, jota sen pitää käyttää koko kansan etujen ajamiseen omantunnon mukaan parhaalla tavalla. Valtakirjaa ei saa antaa puolueen tai minkään ryhmittymän käyttöön. Se seikka, onko vaaleissa ollut jonkun ryhmän vaalilistoilla ei saa vaikuttaa äänestyskäyttäytymiseen. Se on perustuslain henki ja kirjain,

      Ilmeisesti yhteiskuntamme vaatii säätämään erillislain tällaisen ryhmärkurikäyttäytymisen estämiseksi. Kysymys on "koulukiusaamisesta", uhkailusta, kiristyksestä ryhmästä karkoittamisesta jne. Aivan väärillä poluilla. metoo.

      On helppo laskennallisesti osoittaa, että useassa tapauksessa Eduskunnassa enemmistön mielipide ei ole voittanut. Se on laskentoa, Todellista tilannetta ei tiedä kukaan, koska edustajien omia mielipiteitä ei ole rekisteröity. Joka tapauksessa demokratia on sitä, että enemmistön mielipide voittaa. Nyt se ei toteudu puolueiden ryhmäkurivaatimusten takia. Sen takia tulee tyhmiä päätöksiä, joita kansan enemmistö ei sulata, mikä ei ihmetytä, jos todellisuudessa Eduskunnan vähemmistön mielipide on voittanut. Sen takia tutkimusten mukaan vain 10% ihmisistä uskoo poliitikkoihin.

      Ryhmäkurikäyttäytyminen ja lehmänkaupat syövät päätöksenteon uskottavuutta. Marinin hallitus oli koronahetken voitokas hallitus, joka luotti asiantuntijoihin. Nyt olemme palaamassa vanhaan omien "asiantuntijoiden" valtaan ja porukalla päätettiin mentaliteettiin, jonka lopputulos on välttävä ja yksilöä alistava.

      Sama asia koskee kunnallista päätöksentekoa.

    • Anonyymi

      "Lappeenranta voisi olla esimerkillinen suunnannäyttäjä tässä asiassa. Eksotea on paljon mainostettu esimerkillisenä. Lappeenranta kehuu olevansa viherpääkaupunki. Jospa se olisi myös demokraattisin Suomessa!"

    • Anonyymi

      Demareiden demokratia on nähty! Se on harvain valtaa, joka julkistetaan "porukalla päätettiin". Erimieliset uhataan erottaa porukoista.

    • Anonyymi

      Ja ketä suosittelisitte 🤔 ???

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      357
      4086
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1507
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      200
      1287
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe