Aihe

Suomi24-uudistus jatkuu: anna palautetta!

Moi!

Tälläkin palstalla paljon kysymyksiä herättäneestä uudistuksesta voi nyt lukea lisää Suomi24:n blogista.

Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää joko tänne tai blogiin. 🌺

17

100

  Vastaukset

  • Jos jotain viisasta haluatte tehdä, palauttakaa vanha systeemi. Tämä "uudistus" on syvältä ja sinne ei aurinko paista.

  • "Suomi24 kertoo tällä palstalla uudistuksista, käyttökatkoista sekä muista tiedotettavista asioista"

   Miksi ette tee niin vaan toloitte kuin pahaiset kakarat rikkoen ja sotkien?

  • Uudistus on näemmä yhä ja edelleen synonyymi huononnukselle. Ihmeellistä tosin, että tätä aikaa sitten poispilattua sivustoa on ylipäätään jostain kohtaa mahdollista muuttaa vieläkin paskemmaksi...

  • Eihän edes kellonajat pidä paikkansa.
   Eräskin aloitus näyttää, että olisi kolme päivää sitten joku viimeksi kirjoittanut, vaikka tänäänkin on tullut vastauksia.

   En tykkää aloituslistasta. Vanha oli parempi, koska siinä näkyiparemmin kaikki. Nyt joutuu rullaamaan pitkästi.
   Mikä pointti oli laittaa aloituksen alkua niin paljon näkyviin?
   No, eipä tarvi avata niitä.

   • Se aika on keskustelun aloituksen aikaleima :)


  • Pari kertaa olen tehnyt aloituksen ja kysynyt, miten tuon ärsytysbannin saa pois tuosta ylhäältä. Aina on heti sensuuri iskenyt.

  • Tuolta ylhäältä kun kirjautuu, niin miksi se ei palaudu sille sivulle missä oli?
   Vai onko siellä sitten joku toinenkin kirjautumiskohta...

   • Toinen ongelmakohta on se, että rekisteröityneelle tuleva ilmoitusnumero tulleista vastauksista tuolla ylhäällä on laitettu tuon "omakuvan" päälle, jolloin se näkyy heikosti.


  • "Uusi selain (otsikko)
   Sanoitte, että selain pitää päivittää uusimpaan. No minulla selain päivittyy automaattisesti eli on koko ajan ollut uusin Firefoxin selain ja silti eilen meni sivusto sekaisin. Käytän tietokonetta.
   Yrittäkääpä ryhdistäytyä ja kohdella ihmisiä asiallisesti tiedottaen.”

   Tuollaisen aloituksen laitoin tänään klo 10:23 tähän Suomi24 keskusteluketjuun. Mihin se on mennyt, kun ei se nyt näy täällä. Nyt olette tehneet uuden aloituksen tänään klo 12:00. Oletteko nähneet tuota minun aloitustani?

   Missä vika kun ei se tietonne uusimmasta selainpäivityksestä pidäkään paikkaansa? Miksi tällainen uudistus, joka pistää sivuston taas sekaisin? Mihin te pyritte jatkuvilla uudistuksilanne, jotka vain huonontaa sivuston käyttöä?

  • Vastattu?????? Kun käyn. vain lukaisemassa jonkun aloituksen ja menen sinne seuraavan
   kerran, on teksti vastattu pv ja kellonaika. Menen sitten innokkaana katsomaan, että on uusi kommentti. Ei ole, vaan se on mun edellinen lukaisukäynti. Anuksesta.

  • Kyllä nyt näyttää siltä, että vähemmän lahjakkaat ovat sotkemassa koko systeemin.
   Ensimmäisenä pitää tulla se, jossa on alun kaikki vaihtoehdot. Siitä voi valita minne lähtee. Turhat ja haitalliset esivaihet pitää heittää helvettiin. Ei mitään esivaiheita - NE VAIN SOTKEVAT- siitä lähdetään- kuka torvi siellä sotkee? Vanha oli paljon parempi. Systemaattisuus - johdonmukaisuus on ainut oikea menetelmä - turha pyöryttely pois!

  • Komppaan edellistä: Yksinkertainen , looginen, johdonmukainen on oikea ohje. Turha asian pyörittely pois! Selkeys on oikea periaate.

  • Kyllin masentava tulos. Eipä ole juurikaan palautetta annettu. On kuin tikkuleikki. Vaikea valita, minkä tikun kasasta vetäisi.

  • On niin sekavat sivut, ettei enää tarvitse käydä keskustelemassa täällä turhan ajanvietteen sivuilla. Täältä ei löydä enää mitään. Kiitos teille sivujen huonontamisesta!

  • Aivan vitun sysipaska. Lopetin käyttämisen jo aikoja sitten, nyt kävin pitkästä aikaa.

   Haistakaa vittu ja antakaa ”designerille” potkut

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   408
   21770
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   356
   14516
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14238
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10130
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   5826