Juhannuksen viettoon

Äiti Inna oli aikonut viettää Juhannuksen entisen poikaystävänsä Åken kanssa. Olivat tavanneet samassa pubissa ja sopineet asiasta. Tyttären, 14 vuotiaan Nellan, oli tarkoitus viettää Jāņi nettitoverinsa llzen kansa Latviassa, mutta Ilze oli kovassa kuumeessa ja nuhassa.

Nella sanoi, että hän mielellään viettäisi juhlan serkkunsa Veetin kanssa, jos vain mökillä on tilaa. Tunsivathan jo ennestään ja Veeti oli herrasmies. Äiti totesi, että kyllähän sopu tilaa antaa.

Veeti odotteli Nellaa pysäkillä. Kun linja-auto oli jatkanut matkaansa, Veeti oli heti pyytänyt, että Nella näyttäisi suloisen vittunsa.

He olivat kyllä aikaisemmin saunoneet yhdessä, mutta Veeti kertoi odottaneensa, oliko mitään sievistymistä tapahtunut. Nella oli aivan ihastunut suorasta pyynnöstä: "Ei ollut vaikeaa arvata, joten jo jätin pikkuhousut pois hameen alta." Nella avasi häpyhuulensa aivan auki ja hymyili suloisesti Veetille.

"Kuten näet, on sievää karvaakin jo kasvanut sitten viime näkemän. Rinnat näytän vasta saunassa, mutta jo etukäteen tiedoksi, että ne ovat somat. Vaan miten on sinun laita. näkyykö miehisyyden merkkejä jo?" Veeti laski housunsa ja sanoi, että onhan sitä. "Karvaa kasvaa ja kyrpä odotti sinua." Veetin kyrpä oli pystyssä ja kivikova.

Veeti hyväili vähän aikaa Nellan vittua ja Nella Veetin kyrpää. Sitten kävelivät mökille. Mökillä Inna sanoi, että karjalanpaisti on kyllä jo valmiina, mutta arveli, että haluaisitte jo ennen ruokaa tutustua toisiinne tarkemmin. Jos haluatte, voitte hakeutua rauhassa peräkammariin. Nella sanoi äidilleen: "Olet todella fiksu ihminen."

- "Muuten, ellette olisi arvannut hankkia, olen hankkinut kumitavaroita siltä varalta." Kondomit olivat sievästi peräkammarin pöydällä. Niitä oli paljon. Varmasti riittää.

Nuoret viipyivät peräkammarissa puolen tuntia. Ruokaillessa Veeti sanoi, että totta kai oli ja aikoinaan kiinnittänyt huomiota Innan erityiskauniisiin sukupuolielimiin. Oli huomattavissa, keltä Nella oli kauneutensa perinyt, samasta kauniista muotista. "Saunassa saat vielä näyttää omaasi, jotta voin hyvin huolellisesti verrata." Inna oli otettu. Kukaan mies ei ollut vielä sanonut hänelle niin kohteliaasti. Veeti oli todellinen gentlemanni.

Kesken ruokailun Åke soitti tien päältä: "Toimistossa oli vähän kiirettä, mutta tulossa ollaan, varmaan olen perillä puolentoista tunnin päästä. Veeti lähti heti Nellan kanssa saunaa lämmittämään, "Kyllä se on jo siihen mennessä valmis." Sytyttivät ensin saunan tulipesän, sitten hyväilivät toistensa sukupuolielimiä orgasmiin asti.

Ruokailua vielä jatkettiin. Mietittiin, kuinka saunavuorot muodostetaan. Nella sanoi, että kyllä me sinne kaikkikin mahdumme, mutta yksityinen hetki pitää järjestää kummallekin parille. Ei se sen kummempaa. Äiti ja minä voimme näyttää vittua Åkenkin läsnäollessa.

Kun Åke saapui, hän pikaisesti söi, sitten lähdimme saunaan. Naiset asettuivat vierekkäin ylimmälle lauteelle, nostivat jalkansa samalle tasolle ja aivan auki, vielä avasivat kauneimpansa sievillä sormillaan. Veeti sanoi: "Muistin erittäin oikein. Kaunista, erittäin kaunista, todella samasta kauniista muotista." "Erittäin kaunista", sanoi Åkekin.

Nuoret ja fossiilit ottivat löylyä, uitiin, ja sanoivat fossiileille, että eivät häiritse heitä, ennen kuin ilmoittavat.

25

7990

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ilta kului leppoisasti jutellessa. Poltettiin pieni juhannuskokko, ihan vain näön vuoksi, nuotion kokoinen. Mentiin sisälle mökkiin, missä olikin lämmintä, vaikka oli ulkonakin lämpimämpää kuin tavallisina juhannuksina.

      Inna ja Nella riisuivat alapään aivan paljaaksi. Molemmilla sievät puserot. Avasivat monta kertaa sukupuolielimiään miesten katseltavaksi, Inna Åkelle ja Nella Veetille. Tunnelma oli niin luonteva, ettei kenenkään tarvinnut selitellä mitään jonkin varjolla. Miehetkin riisuuntuivat, eivätkä yhtään peitelleet, että kyrpä seisoi.

      Juotiin teetä leivonnaisten kera. Naiset levittivät vittuaan. Oli somaa ja herttaista. Nella pyysi Veetiä työntämään sormensa jutellessa Nellan emättimeen. Loppuilta kuluikin sitten sormi Nellan sisällä. Inna ja Åke innostuivat samalle tavalle.

      Pikkutunneilla nuoret erosivat seurasta ja lähtivät saunakamariin, missä oli heidän yösijansa. Lähtiessään Nella sanoi äidilleen: "Olisipa kaikilla yhtä helppo ja fiksu äiti. Ei tarvitse kipristellä eikä salailla. Kaikki on niin luonnollista. Inna lausahti: "Olen minäkin ollut sinun ikäisesi. Sain sinut jo 15:n ikäisenä, eli minunhan täytyi olla pojan kanssa jo sinun ikäisenä, itse asiassa jo nuorempanakin. Miksi kiusaisin sinua korkeammilla ikärajoilla, kuin itse olen noudattanut.

      Saunakamarissa Veeti asetti Nellan selälleen vuoteelle ja tyynyn takapuolen alle. Tässä asennossa hänen oli helppo nuolla Nellan suloista peräaukkoa ja samalla katsella aivan läheltä herttaisia sukupuolielimiä. Välillä hän hyväilikin kielellään Nellan sisempiä häpyhuulia ja pyöritti kieltään Nellan sievällä klitoriksella.

      Hän sanoi, että Nellan ei tarvinnut nyt tehdä mitään, vain uppoutua nautintoon. Ja Nella nautti. Hän oli niin pyörällä päästään, että välillä tuntui kuin hän olisi pelkkää nautintoa ja yhtä kappaletta Veetin kanssa. Kului varmaan toista tuntia, kun hän pyysi lopulta Veetiä työntämään kyrvän sisään. Veeti työnsi sen hitaasti, mutta sitten kumpikaan ei pystynyt enää pidättelemään, vaan molemmilla seurasi valtava orgasmi.

      Lopulta tuli uni, Veetin sormi Nellan sisällä.

    • Anonyymi

      Enpä ole typerämpää juttua lukenut lasten välisestä seksistä kertonee jotain kirjoittajan ajatus maailmasta...

    • Anonyymi

      Vittu mitä paskaa

    • Lämmintä kun oli, ei Inna eikä Nella ollut koko yönä ollut käyttänyt minkäänlaista vaatetusta, tosin ei miehetkään. Naiset kuitenkin pukivat päälleen kauniit puserot, mikä sievästi korosti, että alapää oli paljaana.

      Juotiin aamukahvi, syötiin tilhööpereitä ja naiset useammankin kerran avasivat sukupuolielimensä miesten katseltaviksi. Ja kuten jo aiemminkin, miesten ei lainkaan tarvinnut ujostella, että otti eteen. Näin he osoittivat, että herttailu oli mennyt perille, ja tytöt saattoivat iloita olosta ihailtuna.

      Inna otti puseronsa pois päivää viettääkseen ja oli ihan alasti niin kuin Åkekin, mutta Nella oli lähdössä Veetin kanssa veneilemään. Veneen laidat estivät muita järvellä olevia näkemästä, että vittu oli aivan paljaana. Veeti taas ei tarvinnut mitään, sillä miehethän voivat esiintyä yläkroppa paljaana ja alakroppa ei näkynyt.

      Soudeltaessa Nella avasi lukuisia kertoja suloiset elimensä, ja Veetillä otti eteen koko ajan.

      Olivat aikoneet pitkähkön soutelun, joten ottivat riittävästi evästä. Järvellä kuitenkin tapasivat Nellan ikätoverin Annun soutelemassa poikaystävänsä Juuson kanssa. Ja kuinka ollakaan, heilläkin oli sama asu, vain Annulla pusero (!).

      "Näytätte arvelleen ihan samoin kuin mekin. Veneen laidat peittävät, mikä ei ole tarkoitettu muille."

      Annu lausahti: "Me tässä Juuson kanssa vietetään kahdestaan Juhannusta. Fossiilit antoivat meille koko mökin käyttöön. Ois ihan kiva, jos pääsisitte meille vähän juhannusbailaamaan. Mut jo etukäteen: Juuso ei oikein pidä, jos tytön emättimessä on jo toisen pojan spermaa. Kai me siihen keksitään ratkaisu."

      Vastasi Veeti: "Voidaan olla silleenkin, että ponnahdetaan vain toisen tytön kanssa ja sitten kotioloissa oman".

      "Kannatetaan", lisäsi Nella. "Tullaan kello kaksi. Kiva kun on kivaa ohjelmaa."

      Nellalla ja Veetillä suorastaan mahassa kipristi, kun odoteltiin bailuja. Veneilivät mökille takaisin, kävivät uimassa, ruokailivat, ottivat mukaan kaikki kondomit ja kertoivat, että Annu oli kutsunut bailuihin.

      Kello olikin jo melkein kaksi. Pistivät hiukan enemmän päälle, mutta kun tulivat toiselle rannalle, Annu ja Juuso jo katselivat järvelle ilkialastomina. Oli se kyllä aikamoista sohellusta. Tuskin olivat rannassa, kun Annu jo näytti elimensä Veetille. Ei kestänyt kuin hetken, että Nella sai riisutuksi ja avasi vittunsa Juusolle.

      Bailuissa ei sitten muuta ohjelmaa tarvittukaan, musiikkia kyllä ja ruokailua välillä, mutta pääohjelma oli Veetin ja Annun tiheä yhdyntä, samoin Nellan ja Juuson. Molemmat pojat kehuivat vuolaasti toistensa tyttöystäviä. Tytöt nauttivat sekä seksistä että ylenpalttisesta ihailusta.

      Käytiin saunassa. Olivat sopineet salaa, että onanoivat näkyvästi poikien ihaillessa. Kun tytöt aloittivat klitoriksen pyörittelyn, poikien silmät nousivat puolentoista tuuman tapille. Pojat olivat kuin puulla päähän lyötyjä: "Kuinka Juhannus voi olla näin laadukas? "

      "Jai se latvialainen Jāņi nyt näkemättä, mut kyl mul on sellanen epäilys, et se on lällärikamaa tähän verrattuna."

      Nella ja Annu eivät olleet aivan samalta suunnalta, ja tunsivat toisensa vain mökkinaapureina, mutta nyt alkoi ystävyys ja keskinäinen vierailu. Tytöt olivat visiitillä aina vittu paljaana ja näyttivät sitä sormilla avaten, mutta yhdynnässä oltiin vain toisen miehen kanssa. Kotona sitten oman. 🌹

      • Aloituksessa kirjoitin: Veeti odotteli Nellaa pysäkillä. Piti olla päinvastoin: Nella odotteli Veetiä pysäkillä. Anteeksi kauheasti. Samalla kaikille Hyvää Juhannusta! 🌹


    • Ilze kertoi parantuneensa flunssasta ja kutsui Nellan vielä samana kesänä käymään, vaikkei Jāņin aikaan voinutkaan ottaa vastaan. Ilze innostu suunnattomasti, kun kuuli, että Nellalla oli poikaystävä, Veeti: "Tulkaa molemmat. Minäkin seurustelen. Aļǧirts jo ujosti kyseleekin, voisiko hän työntää kyrpansä sinun vittuusi. On nähnyt sinua netissä ja on kovin mieltynyt."

      Nella vastasi: "Tottakai, vittu aivan kostuu odotuksesta. Minun ystäväni Veeti taas kysyy samaa sinulta."

      "Tietysti, sehän on selvä, odotamme innolla ystävällistä tapaamista. Asumme Saulkrastissa. Se on siinä Riikaan menevällä tiellä. Tulette vain laivalla Tallinnaan ja ostatte siellä linja-autolipun suoraan Saulkrastiin. Kun kerrotte, millä autolla tulette, olemme Aļǧirtsin kanssa vastassa. Onpa kiva!"

      Heti kun tultiin Saulkrastiin, käytiin vähän sivummalle, jossa pojat saivat nähdä tyttöjen suloiset sukupuolielimet, hiukan hyväilläkin. "Uskomattoman kaunista ja kiihottavaa." Sitten käveltiin Ilzen kotiin. Fossiilit Ieva ja Džons kertoivat, että yksi huone oli varattu nuorille. Eivät tule koko aikana häiritsemään. "Varmaan tuntevat jo tarvetta majoittua ja tutustua toisiinsa."

      Ei siinä aikailtu. Nuoret kiirehtivät kämppään, ja ilman esileikkiä Veeti survaisi kivikovana seisovan kyrpänsä Ilzen läpimärkänä valuvaan vittuun, samoin Aļǧirts Nellan suloisiin elimiin. Oli aivan ihanaa, mutta eihän siinä kauan jaksettu olla, kaikki purkautuivat rajähdysmäisesti.

      Siistiydyttiin ja siirryttiin fossiilien puolelle. Ieva oli laittanut herkkuruokaa, pelēkie zirņi ar speķi, vihreitä herneitä ja possunkylkeä, Latvian kansallisruokaa. Kylläpä oli hyvää. Ja jälkkärinä jätskiä ar ābolu un brūkleņu ievārījumu, eli omppu-puolukkahillolla. Herkullista.

      Vieraat kiittivät ylenpalttisesti, ja taas hakeuduttiin nuorten kämppään. Tytöt riisuivat itsensä aivan alasti, pojat samanaikaisesti. Asettivat tytöt sängylle selälleen ja tyynyt takapuolen alle. Aļǧirts nuoli hitaasti ja hellästi Nellan ja Veeti Ilzen ihanan ihanaa peräaukkoa ja sukupuolielimiä. Työnsivät kielensä myös syvälle emättimeen.

      Tytöt nauttivat, nauttivat todella. Pojat nussivat tyttöjä ja latelivat pöyristyttävän irstaita sanoja. Ruokottomuudesta ei tuntunut tulevan loppua. Tytöt saivat puserrettua suustaan, että tuntui kuin olisivat puhki pantuja maantiehuoria.

      Kului ehkä puolentoista tai kaksi tuntia. Otettiin pienet nokoset ja juotiin iltapäiväteet. Sitten Ilze ja Aļǧirts halusivat esitellä Saulkrastia.

      • Anonyymi

        Juu ihan samat sulle.Sinähän täälläpaskaa jauhat kaiken aikaa.


      • Anonyymi

        Nyt on unohtunut lääkkeet ottamatta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt on unohtunut lääkkeet ottamatta.

        No otahan nyt sitten ne lääkkeesi


    • Saulkrasts tarkoittaa aurinkorantaa. Siitähän paikkakunta oli saanut nimensäkin. Silminkantamattomiin näkyi meri, Riianlahti. Pitkin rantaa oli viihtyisiä uimapaikkoja ja hyvin hoidettuja omakotitaloja. Suorastaan idyllistä. Kukkaloisto oli valtava. Mutta uimaan ei ollut menoa, koska väkeä oli niin paljon, ettei alasti kehdannut, eikä uimapukuja ollut mukana.

      Mutta maisemat olivat tyrmäävän kauniit. Asetuttiin hiukan suojaisempaan paikkaan, missä Aļǧirts saattoi hiljalleen hyväillä Nellan ja Veeti Ilzen sukupuolielimiä. Tytöillä oli tietenkin hameasu ilman pöksyjä. Vajottiin katselemaan maisemia, mutta samalla juteltiin kuulumisia sekä Suomesta että Latviasta. Kertoivat omasta maastaan ja kuuntelivat kerrontaa toisesta.

      Koko ajan pojat jatkoivat hiljaista hyväilyään. Välillä työnsivät sormensa syvälle vittuun, niin että se tapasi emättimen pohjankin. Vähitellen tytöt kiihottuivat äärimmilleen. Pojat kehottivat laukeamaan hiukan pidättyvästi, mutta laukeamaan silti. Kummallekin tytölle kävi kuitenkin niin, että eivät voineet riittävästi pidätellä. Kaikki lähellä olijat kyllä huomasivat, mutta eivät olleet huomaavinaan. Vai yksi rantaileva tyttö sanoi tytöille: "Onpa teillä herttaiset poikaystävät."

      Tähän Ilze: "Itse asiassahan he eivät ole meidän poikaystäviämme, vaan tänään ikään kuin päinvastoin. Osoitti Aļǧirtsia, jolla oli käsi vielä huohottavan Nellan hameen alla. Tämän pojan kanssa seurustelen, mutta tänään on meillä juhlapäivä. Osoitti edelleen Nellaa ja Veetiä. Nämä taas ovat tulleet Suomesta vierailulle. Pojat halusivat olla erityisen herttaisia toistensa tyttöystäville, ja me tytöt taas toistemme poikaystäville.

      "Onpa herttaista," totesi rantailija, "onpa herttaista." Ja jatkoi Nella: "Herttaisia ovatkin, suorastaan suloisia."


      Palattiin takaisin Ilzen kotiin.

      Pojat sanoivat tytöille: "Koska me ei julkisesti voitu rannalla laueta, me olemme sitten vuorossa, kun on päästy kämpille." Tytöt asettivat kämpillä pojat selälleen makaamaan ja riisuivat oman vittunsa paljaaksi. Asettuivat mahdollisimman leveään haara-asentoon, niin että oli suora näkymä emättimen sisällekin.

      Ilze ryhtyi hyväilemään Veetin kyrpää ja Nella Aļǧirtsin. Nella kertoi, että nyt poikien ei tule tehdä mitään, vaan antaa ajatustensa vapaasti harhailla, ihan vapaasti, mutta kertoa voi. Pojat kuvailivat kaikkia tyttöjä, jotka muistivat, niitä joiden vittua olivat saaneet hyväillä, työntäneet sormensakin sisään, suudelleet sukupuolielimiä, nussineet ja niitä tyttöjä joille olisivat halunneet tehdä niin.

      Pojat olivat kuin taivaassa. Oliko mahdollista, että olivat tekemisissä tyttöjen kanssa, jotka eivät todellakaan tunteneet mustasukkaisuutta? Mutta tosi se oli. Ainoa, mihin tytöt tunsivat suunnatonta halua, oli olla poikia kohtaan äärettömän herttaisia. He tiesivät myös käytännössä, mitä tarkoittaa, että rakastaa ilman ehtoja.

      • Anonyymi

        Hei vitun idiootti ei täällä ole pakko roikkua ja lukea.Sulla ressukalla ei ole muuta elämää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hei vitun idiootti ei täällä ole pakko roikkua ja lukea.Sulla ressukalla ei ole muuta elämää.

        Haista sinä trolli vittu


    • Ieva oli taas laittanut herkullista ruokaa. Jälkiruoaksi vähän ajan kuluttua teetä ja leivonnaisia. Nuoret menivät "nukkumaan".

      Yö oli miellyttävä. Veeti nuoli tuntitolkulla Ilzen peräaukkoa ja vittua, samoin Aļǧirts Nellan. Tytöt olivat kuin taivaassa. Molemmat saivat pelkästä nuolennasta useita orgasmeja. Tytöt ehdottivat, että voisivat imeä myös poikien kyrpää. Pojat olivat heti valmiina: "Ei ole vielä ennen kokeiltukaan, mutta se voisi tuntua hyvältä."

      Pojat asettuivat selälleen vierekkäin. Molemmilla kyrpä jo odotuksesta valmiiksi jäykkänä. Ilze suuteli ensin hellästi sitten voimakkaammin Veetin kyrvänpäätä. Sitten otti kalun suuhunsa ja aloitti voimakkaan imun ja huulillaan edestakaisin vedoin. Veeti sai huohotuksensa väliin sanottua, että "ai kun tekee hyvää".

      Nella otti Aļǧirtsin kullin käsittelyyn. Ensin veti esinahkaa, niin että terska tuli esiin. Sitten kutitti kielellään rakoa ja jatkoi imemällä ja nielemällä syvälle. Pojat kiemurtelivat tyttöjen hyväilyssä ja saivat molemmat räjähtävän orgasmin. Läähättivät toipuessaan.

      Vielä juteltiin poikien sormi tyttöjen vitussa, ja vielä yhdyttiinkin, mutta sitten tuli uni, ja poikien sormi tyttöjen emättimessä.

      Ieva oli laittanut valmiiksi aamuteen ja koputti ovelle. - "Mēs nākam, labrīt!", "Tullaan, huomenta!", huusi Ilze. Aamuteellä kertoi, että ollaan menossa Riikaa näyttämään vieraille. Vielä ensiksi nopeahko aamupano.

      Riikaan pääsi linja-autolla. Heti ensimmäiseksi mentiin lelukauppaan. Tyttöjä kiinnosti pumpattava emätinsukkula, joka ensin työnnettiin sisään, mutta sitten pumpattiin niin täyteen, että tuli pysyvä täyteläinen olo. Tarkoitus oli aiheuttaa vielä voimakkaampi tunne kuin vitun turvotessa tavallisesti. Varmaankin kotileikkeihin.

      Kaupungille sopi värisevä sukkula, joka työnnettiin vittuun. Pojalle tuli katkaisin ja nopeudensäädin. Oli siis radio-ohjattava. Tytöt olivat jo hameasussa ilman pöksyjä. Asetettiin paristot. Tytöt sanoivat jo heti kaupassa, että haluavat kokeilla, toimiiko. Nostivat siinä ihan myyjän edessä helmaansa ja työnsivät sukkulat vittuunsa.

      Pojat kokeilivat, että Ilzen katkaisin tuli Veetille ja Nellan Aļǧirtsille. - "Hyvin toimii, mutta pienemmälle teholle, ja aika lyhyitä aikoja. Muuten tässä kerrassaan kamaloituu."

      Aļǧirts esitelmöi:"Mekin kuuluttiin samaan Ruotsiin kuin te silloin suurvalta-aikana."
      Riika oli silloin Ruotsin suurin kaupunki. En nyt kyllä muista lukuja. Nyt Tukholma on paljonkin suurempi, mutta on Riiassakin noin 800 tuhatta asukasta. Katseltiin pakolliset Vapauden patsas, ennen neuvostovaltaa pystytetty, jota juhlallisesti vartioi sotilas sekä Vecrīga eli vanhakaupunki ja vallatenkin Mustapäitten kiltatalo. Se oli kyllä upea kuin karamelli.

      Kävelyn ajan pojat panivat joksikin aikaa tyttöjen vitussa olevat vekottimet surisemaan, niin että tytöt olivat jatkuvasti kiihottuneita. Jos meinasi tulla kuollut hetki, tytöt sanoivat itse, että lisää. Mentiin Mäkkäriin ja lounastettiin isot Mäkit ja ranskalaiset Kokiksen kera. Kierreltiin vielä vähän poikien kytkiessä suristimia pois ja päälle.

      Sitten kotimatkale Saulkrastiin. Ja taas kämpillä yhdyttiin, vieläpä kaksi kertaa. Toisella kerralla pojat pitivät kyrpäänsä tyttöjen emättimessä pari tuntia ja liikkuivat vain sen verran, että pysyttiin huipulla. Lopulta lauettiin niin hurjaan orgasmiin, että kukaan ei muistanut sellaista saaneensa koskaan.

    • Iltateellä juteltiin Ilzen fossiilien kanssa ja kerrottiiin, että Riian reissu oli sujunut toimineet isäntänä ja emäntänä. Erityisesti kiittelivät siitä, että olivat ymmärtäneet heidän tarpeensa olla toistensa seurassa.

      Ieva ja Džons vihjasivat, että ymmärtävät jatkossakin, jos Inna sattuisi kutsumaan heidät Suomeen mökillensä. Mielellään näkisivät myös Aken (latvialainen aakkosto ei sisällä ruotsalaista å:ta).

      Teen jälkeen nuoret menivät taas yhtymään suloisesti. Nyt viimeistä kertaa, sillä Nella ja Veeti palaisivat kotiin. Aļǧirts suuteli ja hyväili Nellan vittua, jos mahdollista, vieläkin hellemmin ja herttaisemmin. Sitten työnsi kyrpänsä sisään. Nella sanoi, että on ikävä erota, mutta hän avaa sitten vittuaan ja masturboi tietokoneitse samalla kun Aļǧirts onanoi hänelle.

      Veeti lupaasi pitää yhteyttä Ilzeen, katsella hänen kauniita sukupuolielimiään ja runkkaustaan, kun hän runkkaa vastavuoroisesti Ilzelle: "Emme me kokonaan eroa. On läppäritkin, niin että voimme tavata, vaikka emme olisi edes kotitietokoneella.

      Nuoret yhtyivät todella herttaisesti, kuin olisivat aivan yhtä ja tietäen, että ei tämä tähän lopu. Pojat vaihtoivat keskenään suristinsukkuloiden säätölaitteet.

      Ieva teki hyvät eväät ja niin Ilze ja Aļǧirts saattelivat heidät linja-autolle. Vielä kävellessä tytöt hiukan sivumpana avasivat pojille sukupuolielimensä, niin että emätinkin sai lausua jäähyväiset. Oli ihana matka.

      Viimeisessä yhdynnässä oli pidetty kondomien avulla huolta, ettei poikien spermaa ollut jäänyt tyttöjen emättimeen, joten Aļǧirts ja Ilze saattoivat heti mennä Ilzen kämpille yhtymään ja muistelemaan miellyttävää kolmea päivää. Veeti ja Nella pitivät pitkän session keskenään heti saavuttuaan Nellan kotiin.

      Ja sitten tietokoneille ensimmäisen kerran. 🌹👀

      • Tämän kappaleen ensimmäisestä lauseesta oli tietokoneen oikuttelun takia pudonnut osa pois. Pitäisi olla:
        <<Iltateellä juteltiin Ilzen fossiilien kanssa ja kerrottiiin, että Riian reissu oli sujunut hyvin, ja että he olivat toimineet mallikkaasti isäntänä ja emäntänä.<<


    • Koska ei voi tietää, että toinen olisi sopivassa paikassa, Nella otti ensin yhteyttä Aļǧirtsiin ja sovittiin aika seuraavaksi päiväksi. Kun aika tuli, sekä Nella että Aļǧirts olivat jo valmiina.

      Nella oli jo etukäteen mallaillut asentoja, jotta vittu ja kasvot näkyivät hyvin samassa kuvassa. Aļǧirtsin kyrpä sojotti jo pystyssä. Tervehtivät ja totesivat, että kummallakaan ei ole kiirettä. Alkoivat onanoinnin siten, että Nella avasi ensin vittunsa ja näytti sitä hitaasti, huolellisesti ja rauhallisesti Aļǧirtsin onanoidessa.

      Nellakin ryhtyi sormettamaan klitoristaan. Aļǧirtsin katse terästyi. Nella hiveli sisempiä häppäreitä ja välillä siveli myös peräaukkoa. Molemmat kiihottuivat äärimmilleen, mutta hidastivat välillä, jotta voisivat nauttia mahdollisimman pitkään. Aikaa myöten oli kuitenkin pakko laueta, ja se oli aivan räjähdysmäistä.

      Nella kertoi, että äitifossiili Inna oli pyytänyt koko porukan kerralla mökille. Sopisiko vielä syksyllä? Mukaan tulisi myös Innan poikaystävä Åke, jotka mielellään tutustuisivat myös Ievaan ja Džonsiin. Mukaan tulisivat myös Nellan ja Veetin ikätoverit Annu ja Juuso, joiden kanssa ovat jo tulleet kovin läheisiksi - "Kyselepä Ilzeltä ja fossiileilta." Tarkoitus on, että nuoret majoittuvat yhteen ja fossiilit yhteen.

      Keskusteltiin ja juteltiin Nellan hyväillessä edelleen sukupuolielimiään. Sovittiin seuraavasta videopuhelusta. Ensimmäinen oli ollut kovin miellyttävä.

      Veeti ja Ilze sopivat myös ajan. Heti kun aika koitti, Ilze oli jo suloinen vittu paljaana, ja levitti sitä Veetille. Veeti sanoi, että siihen ei voi kyllästyä. Se on niin ihana, niin ihana. Ilze kertoi, että vittu oli kuin tulessa. Häpyhuulissa ja klitoriksessa tuntui niin kova paine, että liekö tuntunut koskaan. Vittu oli aivan läpimärkä ja suorastaan valuva.

      Veetin kyrpä oli niin jäntevä, että Ilze suorastaan pakahtui sitä katsellessaan: "Voi, kun voisin ottaa sen vittuuni sisään ja pitää sitä siellä kauan." Hiljalleen Ilze ryhtyi pyörittämään klitoristaan. Veeti ahmi näkymää.

      Ryhtyivät käyttämään toisistaan aivan sopimattomia nimiä. Veeti sanoi, että Ilze oli kakkosluokan katuhuora, joka jakaa vittuaan kaikille maksukykyisille ja rahan puutteessa rahattomille. Ilze oli kuin saastainen lutka. Ilze kertoi, että Veeti oli parantumaton huoripukki ja häntäheikki, jolle kelpaavat kaikki naiset.

      Onanoivat ja herjasivat toisiaan, mutta lopulta olivat jo niin kiihottuneita, että laukesivat, melkein yhtä aikaa. Huohottivat ja toipuivat hiljalleen. Molemmista tuntui, että ensimmäinen videosessio ei olisi voinut paremmin onnistua. Sopivat seuraavan kerran ajasta.

    • Jos oli Nellan ja Veetin rakkaus jo ennestään syvää, se koko ajan syveni. Juttelivat siitä, miksi se oli niin. Molemmat olivat aika tasaisia luonteita, mutta tuskin se kuitenkaan riitti. Ovathat monetkin tasaisia, mutta eivät vain sovi yhteen.

      Puhuivat siitä, miten helppoa kaikki on. Kumpikaan ei tunne mustasukkaisuutta, joten ei tarvitse peitellä fantasioitaan tai tekojaan. Huolimatta siitä, että toteuttivat luonnollista moniavioista seksiä ja ystävyyttä Annun ja Juuson, sekä netitse Ilzen ja Aļǧirtsin kanssa, eivät hetkeäkään epäilleet, että toinen olisi lähtemässä omille teilleen. He kuuluivat toisilleen kuin paita ja peppu.

      Ei myöskään tarvinnut salata mitään piirteitä omasta seksuaalisuudestaan. Molemmat olivat heteroseksuaalisia, sillä hyvä, eikä kiihottavuuskaan ollut niin harvinainen, että toisen tarvitsi koko ajan luodata, että mikähän kiinnostaisi.

      Ehkä tärkeintä seksin alalla oli, ettei kummallakaan ollut ylimitoitettuja odotuksia. Oli molemmille aivan selvä, että seksi ystävien kanssa ei tuo mitään erityiskokemuksia, on aivan avioseksiin verrattavaa. Seksi ystävien kanssa on vain luonnollinen laajentuma ystävyyteen. Syvä ystävyys ei oikein ole edes mahdollinen ilman seksiä.

      Kun Nella ja Veeti tapasivat seinien sisällä. Nella oli aina sievä vittu paljaana. Ei tarvinnut edes ujostella Innaa, sillä hän kertoi, että oli itsekin nuorena tavannut poikaystäväänsä vittu paljaana. Vain kun olivat yhdynnässä, varasivat itselleen hetken kahden,

      Tuli mieleen, että näin ollen Veeti tulisi jopa heille asumaan. Inna näytti vihreää valoa. Veeti kysyi omilta vanhemmiltaan. Nämäkin olivat nykyaikaisia, joten suostuivat heti. Niin Veeti muutti pysyvästi Nellan luo.

      Muutto kyllä lisäsi keskinäistä seksiä, kun ei tarvinnut enää sopia tapaamisista.

      Innan kutsu oli jo tavoittanut kaikki, ja kaikki olivat tulossa. Päivätkin saatiin sovituksi syksyyn. Kun Ilze, Aļǧirts, Ieva ja Džons saapuivat satamaan, Nella ja Veeti, Annu ja Juuso, Inna ja Åke olivat vastassa. Olivat kahdella autolla, sekä Innan että Åken. Tervehdittiin sydämellisesti halaten ja ajettiin suoraan Innan mökille, jonka Inna jo oli etukäteen käynyt lämmittämässä ja varustamassa tarjoomuksin.

      Mökillä fosiilit majoittuivat peräkamariin ja nuoret saunakamariin. Sopu antoi tilaa. Heti Ieva oli yhdynnässä Åken kanssa ja Inna Džonsin. Oli jo sen verran tutustuttu netitse, että se oli selvä. Vähääkään ujostelematta Ieva paljasti mielettömän suloisen vittunsa Åkelle, avasi sen siroilla sormillaan ja otti Åken kyrvän sisään. Ei siinä kauaa jaksettu, vaikka yritettiin pitkitellä. Orgasmi oli aivan mahtava.

      Inna levitti vittunsa Džonsille niin auki kuin sai. Džonsin kyrpä oli kivikova ja jo pakottava. Survaisi kyrpänsä ilman esileikkejä Innan vittuun. Niin kiihkoissaan hän oli. Valtava sperman paljous tulvi ja täytti koko emättimen. Inna huohotti ja huohotti, voi että oli ihanaa, niin ihanaa.

      • Anonyymi

        Jos ei ole mitään asiallista sanottavaa niin voisitko olla hiljaa.

        Kynä.M. En ole lukenut paljoakaan seksinovelleja sillä olen seksuaaliselta suuntaukseltani vähän erilainen... Siksi palautteenikaan ei ehkä ole kovin varteen otettavaa mutta...

        Luin tässä muutaman luvun tekstiäsi ja pidin siitä. (En ole hetero mutta kiihotuin silti.) Jos sopii antaa palautetta niin nimi "vittu" tuntuu hieman kovalta. Tosin vaikka pimppi, kuulostaa lapselliselta, emätin tai muu lääketieteellinen nimi vasta kuullostaa kliiniseltä. Kannatan kuitenkin pimppiä tai tussua vitun sijaan, vaikka se lapselliselta kuullostaakin - se on pehmeän ja suloisen kuulloinen.

        Osaat kyllä kirjoittaa hienosti, osaisinpa minäkin. Kirjoita niinkuin parhaaksi näet.

        -KoiraKaveri


      • Anonyymi kirjoitti:

        Jos ei ole mitään asiallista sanottavaa niin voisitko olla hiljaa.

        Kynä.M. En ole lukenut paljoakaan seksinovelleja sillä olen seksuaaliselta suuntaukseltani vähän erilainen... Siksi palautteenikaan ei ehkä ole kovin varteen otettavaa mutta...

        Luin tässä muutaman luvun tekstiäsi ja pidin siitä. (En ole hetero mutta kiihotuin silti.) Jos sopii antaa palautetta niin nimi "vittu" tuntuu hieman kovalta. Tosin vaikka pimppi, kuulostaa lapselliselta, emätin tai muu lääketieteellinen nimi vasta kuullostaa kliiniseltä. Kannatan kuitenkin pimppiä tai tussua vitun sijaan, vaikka se lapselliselta kuullostaakin - se on pehmeän ja suloisen kuulloinen.

        Osaat kyllä kirjoittaa hienosti, osaisinpa minäkin. Kirjoita niinkuin parhaaksi näet.

        -KoiraKaveri

        Kiitos ystävällisestä palautteesta. Minulla on ollut taka-ajatuksena palauttaa normaalikäyttöön vittu. Se jäi pois 1800-luvulla, jolloin ns. viktoriaanisena aikana ei ollut sopivaa keskustella sivistyneesti mistään seksuaalisesta aiheesta, mutta säilyi kuitenkin kansankielessä.

        Myöhemmin sanasta tuli kirosana aikaisemmin käytettyjen uskonnollisperäisten tilalle, mistä sanan kova konnotaatio.

        Kun seksi taas tuli normaalipuheen aiheeksi 1960-luvulla, lääkäri Irma Kerppola ehdotti seraavalla vuosikymmenellä, että kansanomaisesta varastosta palautettaisiin pillu ja kulli, vaikka se aluksi tuntuisikin vaikealta. Ne olivat hänen mukaansa "juurevia". Kerppolan ehdotus on kuitenkin edistynyt. Sanat ovat nykyisin jo puolisivistyneitä, vaikka ne ennen 60-luvun seksivallankumousta olivat täysin sopimattomia.

        Kerppolan ehdotusta lukiessani ajattelin, että hyvään kieleen kuuluu myös runsas synonyymien käyttö, joten myös vittu ja kyrpä olisi nostettava ylös samasta tasosta kuin pillu ja kulli. Vähempiä tuloksia on nähtävissä.

        Vittu on lainattu yli tuhannen vuotta sitten viikinkikielestä, fornnordiska, ja on minusta erittäin arvokas osoittamaan kaikkein kauneinta ja suloisinta, mitä naisella on.

        Hyvää kesää!


      • Anonyymi
        kynä.M kirjoitti:

        Kiitos ystävällisestä palautteesta. Minulla on ollut taka-ajatuksena palauttaa normaalikäyttöön vittu. Se jäi pois 1800-luvulla, jolloin ns. viktoriaanisena aikana ei ollut sopivaa keskustella sivistyneesti mistään seksuaalisesta aiheesta, mutta säilyi kuitenkin kansankielessä.

        Myöhemmin sanasta tuli kirosana aikaisemmin käytettyjen uskonnollisperäisten tilalle, mistä sanan kova konnotaatio.

        Kun seksi taas tuli normaalipuheen aiheeksi 1960-luvulla, lääkäri Irma Kerppola ehdotti seraavalla vuosikymmenellä, että kansanomaisesta varastosta palautettaisiin pillu ja kulli, vaikka se aluksi tuntuisikin vaikealta. Ne olivat hänen mukaansa "juurevia". Kerppolan ehdotus on kuitenkin edistynyt. Sanat ovat nykyisin jo puolisivistyneitä, vaikka ne ennen 60-luvun seksivallankumousta olivat täysin sopimattomia.

        Kerppolan ehdotusta lukiessani ajattelin, että hyvään kieleen kuuluu myös runsas synonyymien käyttö, joten myös vittu ja kyrpä olisi nostettava ylös samasta tasosta kuin pillu ja kulli. Vähempiä tuloksia on nähtävissä.

        Vittu on lainattu yli tuhannen vuotta sitten viikinkikielestä, fornnordiska, ja on minusta erittäin arvokas osoittamaan kaikkein kauneinta ja suloisinta, mitä naisella on.

        Hyvää kesää!

        Tuohan on mielenkiintoista. En ole koskaan tullut ajatelleeksikaan, mihin nämä nimitykset juontavat juurensa, saati että siitä olisi saatavilla mitään tietoa.

        Hyvää kesää!

        - KoiraKaveri


      • Anonyymi kirjoitti:

        Tuohan on mielenkiintoista. En ole koskaan tullut ajatelleeksikaan, mihin nämä nimitykset juontavat juurensa, saati että siitä olisi saatavilla mitään tietoa.

        Hyvää kesää!

        - KoiraKaveri

        Kieliasioista on runsaastikin tietoa. Henkilökohtaisesti pidän erityisesti sanasta vittu, niin kuin pidän sen osoittamaa kohdettakin kauneimpana ja kiihottavimpana, mitä on olemassa.

        Jotenkin tuntuu, että vain sillä sanalla on sellainen konnotaatio, että se sopii kuvaamaan siskojen kauneimman kauneutta ja ihanuutta. Muut sanat tuntuvat liian valjuilta.

        Hyvää kesää sinullekin! 🌹


    • Nuorten kuvio aiheutti hiukan pohdintaa, heitähän oli kolme paria. Oli selvää, että jokaisen tytön piti voida antaa jokaiselle pojalle vittua, ja jokaisen pojan jokaiselle tytölle kyrpää.

      Ongelma syntyi siitä, että kukaan pojista ei tuntenut halua päästä ns. liukkaille tai imeä vitusta toisen pojan spermaa. Toisaalta kaikki kolme tyttöä oli saanut jo pillerit, koska nauttivat eniten PALJAAN kullin kosketuksesta.

      Oli siis tehtävä jonkinlainen kompromissi. Keskusteltiin ja sovittiin, että pojat voisivat laueta ja spermata tyttöjen emättimet vain aamulla. Kun seuraavana aamuna tyttö yhtyisi toisen pojan kanssa, vuorokauden varoaika olisi suunnilleen saavutettu.

      Lopun päivää ja seuraavaa yötäkin olisi käytettävä kondomia, keskeytettyä yhdyntää, hyväilyherttailua tai harrastettava mitä tahansa leikkiä, esimerkiki imutusta ja vitun suutelua, jossa sperma ei laukeaisi tytön emättimeen, jotta hän olisi seuraavana aamuna valmis toisen kanssa. Sovittiin, että emättimeen ei sitten tänä iltana laueta, koska täysi kierros alkaisi aamulla.

      Tytöt asetettiin ensin riviin, Ilze, Nella ja Annu, sitten pojat vaikkapa Juusosta
      alkaen. Hän siis olisi ensimmäisenä päivänä Ilzen, toisena oman Annunsa kanssa, kolmantena taas Nellan. Aļǧirts olisi ensimmäisenä Nellan toisena oman Ilzensä ja kolmantena Annun. Veeti taas ensimmäisenä Annun, toisena oman Nellansa ja kolmantena Ilzen.

      Kaavamaiseltahan se vaikutti, mutta varmistuttiin, että kukaan ei joutunut syrjäytetyksi. Vittua voi näyttää kaikille vapaasti, samoin yhtyä kortsun kanssa, imeä kyrpää. Järjestys sovittiin erityisesti sitä silmällä pitäen, että jokainen tyttö saisi tuntea paljaan kyrvän emättimen sisäpintaa vasten ja jokainen poika voisi tuntea kyrvässään paljaan emättimen kosketuksen ja laukaista sinne spermansa.

      Kyllä paljas tuntui niin tytöistä kuin pojistakin aivan ihanalta.

      Näin siis tehtiin. Peräkamarissa Inna herttaili Džonsin ja Ieva Åken kanssa. Sanoivat, että heillä ei ollut koskaan ollut niin ihanoitunut ja vapautunut olo. Nyt he olivat vasta 30:n korvilla ja vähän yli ruvenneet tajuamaan, mitä on nautinto, ja että sitä voi vapaasti harrastaa myös toisen parin kanssa, kunhan ei tee pahaa kenellekään.

      Naiset levittivät loputtomasti vittuaan heille, ja miehet nussivat, imivät, nuolivat ja hyväilivät heidän elimiään loputtomasti. Miehet myös kysyivät, saisivatko he ottaa naisista muutamia alastonkuvia, myös lähikuvia heidän ihanista sukupuolielimistään, sekä sellaisenaan että avattuna, Ja he kuin yhdestä suusta: "Tottakai. Niin paljon, kuin haluatte, ja niin monissa asennoissa kuin haluatte."

      Saunasta ei tehty erityistä numeroa. Sitä pidettiin jatkuvasti pienellä tulella lämpimänä, ja siellä oli myös lämmintä vettä. Kuka tahansa saattoi mennä sinne lämmittelemään tai peseytymään milloin vain. Ja kyllähän monta kertaa tarvitsi myös vitun tai kyrvän huljuttelua.

      Päivä sinänsä oli lämmin, mutta vedet olivat jo viilentyneet. Järvessäkin joku kävi kastautumassa ja palasi sitten parkuen saunaan.

      Kokoonnuttiin välillä syömään, mutta kun oli jo totuttu, ei enää alastomuuden takia ujosteltu, vaan kaikki olivat syntymäasussa. Tytöt ja naiset myös avasivat vittuaan ruokailun ja juttelun lomassa, ja pojat ja miehet antoivat kyrpänsä seistä, kun kerran seisotutti.

    • Sekä fossiilien, että snadilaisten ystävyys syveni. Kolme päivää Innan mökillä hitsasivat kummatkin ryhmät yhteen. Sovittiin, että tavataan Saulkrastissa, Inna ja Åke Ievaa ja Džonsia, nuoriso toisiansa. Ohjelmassa ei olisi mitään uutta ja outoa, mutta paljon ystävyyttä, iloa ja seksiä.

      Edelleen Nella ja Veeti jatkoivat Annun ja Juuson tapaamista. Edelleen Ilze levitti netissä vittuaan ja onanoi Veetille ja nyt myös Juusolle, Nella ja nyt myös Annu Aļǧirtsille. Samoin Åke ja Ieva masturboivat ja herttailivat, samoin Inna ja Džons. Kaikki odottivat innolla seuraavaa Jāņia.

      Ystävyys oli alkanut Nellan ja Ilzen nettituttavuudesta, sitten laajentunut poikaystäviin. Annu ja Juuso olivat tulleet mukaan. Samalla Ieva ja Džons sekä Inna ja Åke olivat löytäneet toisensa. Ystävyys ei ollut kertaluontoista vaan se oli kestävä koko elinkaaren ja oleva pohjimmiltaan avioliiton luontoista, mutta laajempaa. 🌹👀

      x x x

    • Yhteisestä juhannuksen viettämisestä tuli jo tapa. Kun nuoret olivat 15, Jāņina tavattiin Saulkrastissa. Nuoret majottuivat yhteen, jotta saattoivat harrastaa myös keskinäisiä seksileikkejä, samoin fossiilit yhteen. Lisäksi tavattiin toisia usein netitse, näytettiin avattua vittua ja seisovaa kyrpää, ja onanoitiin toiselle.

      Mutta laillisuuudesta oli päätetty pitää lujasti kiinni. Vaikka fossiilien ja snadien yhteisillä tapaamisilla oltiin vapaasti alasti, tytöt ja aikuiset naiset avasivat vittua ja pojat ja miehet antoivat kyrvän seistä, ei ylitetty laillisia ikärajoja yhdynnässä.

      Tilanne muuttui seuraavana juhannuksena kun tavattiin Innan mökillä. Kaikki nuoret olivat jo laillisessa iässä, joten fossiilit kysyivät, saisivatko hekin yhtyä nuorten kanssa, jos eivät vain yhtyisi omien nuortensa kanssa.

      Snadit kertoivat, että totta kai, He olivatkin keskenään jo puhuneet tästä asiasta, ja olisivat ehdottaneet samaa. Inna ja Åke, Ieva ja Džons ovat vielä nuorta ikäluokkaa, joten ihan mielellään.

      Niinpä sitten tytöt vuorotellen antoivat vittua miehille ja pojat vastaavasti kyrpää naisille, jotka eivät olleet heidän vanhempiaan. Sekä aikuiset naiset että miehet sanoivat suoraan, että kyllä he nauttivat aivan erityisesti, sillä ei heillä olisi muutoin ollut mitään mahdollisuuksia yhtyä 16-vuotiaan kanssa.

      Selvää oli myös, että miehet nuolivat tyttöjen vittua, ja pojat naisten, sillä kaikki halusivat tuottaa niin suurta nautintoa kuin suinkin. Ja koska tytöt ja naiset käyttivät pillereitä, oli selvää, että nautittiin paljaaltaan ilman kumeja. Mikään ei tunnu niin hyvältä kuin paljaan kyrvän kosketus paljaaseen vittuun.

      Tytöt kertoivat myös, että olihan se miellyttävä kokemus tuntea aikuisen kyrpä vitussa, mitä ei ollut vielä koskaan kokenut. Samoin pojat kertoivat, että oli miellyttävä kokemus työntää kyrpä aikuisen naisen vittuun, sillä eivät hekään ole sitä ennen kokeeet. Mutta molemmat olivat sitä mieltä, ettei se ollut vain kokemus, vaan se lähensi suuresti sukupolvia, eikä varmasti jää tähän.

      Saunottiin paljon, välillä fossiilit ja snadit yhdessä, välillä erikseen, ja uimassa käytiin usein. Itse juhannusaattoa vietettiin alasti yhdessä, eikä ujosteltu avata vittua ja seisottaa kyrpää. Samalla nautittiin runsaista ja herkullisista pöydän antimista. Latvialaiset tykästyivät erityisesti karjalanpiirakoihin munavoin kera.

      Taas poltettiin pieni kokko näön vuoksi. Vietettin juhannnuspyhät irstaillen ja ruokottomuuksia harjoittaen. Olipa ihanaa. Vielä ennen latvialaisten kotimatkaa kaikki tytöt ja naiset avasivat vittunsa poikien ja miesten katsottavaksi niin että emätinkin näkyi.

      Tavattiin taas netitse, nyt nuoret fossiileitakin.

    • kynä.M = språkrådgivning

      Tämä novelli on saanut innoituksen rakkaudestani Latviaan sekä tietokoneen ja kuvayhteyden uusista mahdollisuuksista. 🌹👀

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5098
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3347
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1482
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1317
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1016
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      918
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe