Sinä ja kaivattusi

Anonyymi

Jos saisitte mahdollisuuden viettää yhden yön kahdestaan, millainen se olisi?

18

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rakkauden täyteinen, jutustelua, kaikkea mikä molemmista tuntuu hyvältä ja luontevalta😍

    • Anonyymi

      Jos se olisi minusta kiinni harrastettaisiin seksiä ja juteltais. Niin, että juteltais aina välissä, kun kerättäis itseämme seuraavaan sessioon.

    • Anonyymi

      Yksin ei voi kuin toivoa, tälläiseen settiin tarvitaan kaksi omasta halusta mukana olevaa. Toivoisin paljon läheisyyttä, henkeviä keskusteluja, suutelua, kosketuksia, lusikassa makoilua, rakastelua läpi yön, välillä lähekkäin tai sisäkkäin nukkumista, silmiin katsomista, tunteiden sanoitusta, silitystä, halimista, suulla hyväilemistä (molemmin päin), heräämistä omaan tai hänen yltyvän haluun. H-miehelle menee tämä toivomuslista. 😁

      • Anonyymi

        Tämän omistan 🍒🍒🍒


    • Anonyymi

      Hän puhuisi humalassa pehmoisia, mitä ei jälkikäteen muistaisi. Kunnes sammuisi silitykseeni sohvalle. Minä nukkuisin sängyssä. Aamulla saisin tod.näk. kunnon kyydit.

    • Anonyymi

      Sitä ei todennäköisesti koskaan tule tapahtumaan. Vaikka olen romantikko, olen myös realisti. Haaveillahan aina tietysti voi ja sitä on tullut harrastettua paljonkin erinäisistä syistä johtuen.
      Siitä on niin pitkä aika kun viimeksi on nähty että luultavasti haluaisin vaan katsella häntä aluksi pitkään. Katsoa tarkkaan hänen piirteitään ja ihania silmiään. Kuunnella hänen ääntään ja katsella miten hän hymyilee. Ei väliä mitä hän puhuisi tai tekisi, haluaisin vaan katsella häntä. Kuroa umpeen sen pitkän eron kun ei olla nähty.
      Luulen että se riittäisi aluksi, ensimmäiseksi yhteiseksi yöksi.

    • Anonyymi

      Kiihkeää ja hellää rakastelua ja juttelua .
      Lähellä olemista ja silmiin katsomista.
      Tämähän on vain omaa toive ajattelua kun ei oikeasti tiedä mitä tämä kyseinen mies minusta tarkalleen ottaen ajattelee.
      Olisihan se surullista jos hän ei olisikaan millään tavoin kiinnistunut mutta eihän sillekään mitään voi , jos niin on asiat.

    • Anonyymi

      Varm aan koskettilisu häntä, nauttisin hänesta.opttlisi titämää mistä hän piää, irse tiedöm isrtö pidän, olisimma hyi tiiiiti.

      • Anonyymi

        Iskevästi sanottu!


      • Anonyymi

        Lääkkeet suomentanut kirjaimiamia kun rouva on onnistunut kirjoittaa elämänsä ekat kirjoitus virheen 🤣🤣🤣


    • Anonyymi

      Karattaisiin jonnekin laavulle, luonnon helmaan, ja elettäisiin kuin metsäläiset. Ilman vaatteita kylvetgäisiin purossa ja istuttaisiin ilta-auringossa. Poimittaisiin kuusen havuja toistemme hiuksista. Käperryttäisiin kerälle yöksi kuin eläimet. Miehelle metsäläiselle:)

    • Anonyymi

      En haaveile tuollaisestakaan, kuten en mieti ihmisuhdeasiaa ja siihen liittyviä juttuja lainkaan. Hetkessä eläjänä en osaa ajatella tulevaisuudesta muuta kuin työhön liittyen.

    • Anonyymi

      Romanttinen. Jatkuvia suudelmia huulille ja vaikka minne. Rakastelun yritystä. Lopuksi ehkä pientä kinaa, kumpi saa pitää peiton.

    • Anonyymi

      10 tunnin yölento takana. Toivon hänen odottavan sovitussa paikassa. 8oven vastapäätä olevalla penkillä. Siinähän on se tourist information ja takana rullaportaat.

      Itse kuitenkin painelen suoraan ekasta ovesta ulos. Trooppinen helle iskee kasvoja vasten kuin ruoska. Lentolaukku hyppii ja pitää ääntä, vetäessäni sitä rivakasti perässäni. 5 metrin välein kyltit ja tarrat muistuttavat luvattoman tupakoinnin maksavan 5000 UrN. No ne vaan tosin muistuttavat noita kirjaimia. Ehkä olisin valmis sen maksamaankin ellen tietäisi missä se sallittu paikka sijaitsee.

      Tupakkapaikalla on 3 toistasataa kiloista saksalaista keskustellen kovaan ääneen ja vieden kohtuuttomasti tilaa. Pari paikallista, jolla toisella on joku lappu kaulassa. Siivojakin käy pyörähtämässä. Poltan saukkeen kohtuuttoman nopeasti. Tunnen kuinka savu saa kehoni rauhoittumaan.

      Suuntaan 8 ovelle. Mietin mennessäni, mitähän perhosilla on vatsassa kun niitä oikein jänskättää?

      Penkki on kuitenkin tyhjä!!!
      Istuudun penkille. Pian hän liihottelee uudessa leningissään, kertoen etsineensä minua. Nousen ja rutistan hänet syliini. Hän suutelee minua suulle ja koko 50kg painautuu tiukasti minua vasten. Tunnen kuinka kyyneleensä kastelevat paitani rintaa. Toinen käteni sivelee hänen hoikan kehonsa alaselkää. Huomaan ettei oletettua kuminauhaa löydy. Hän nostaa kasvonsa ja katsoo tummilla kosteilla silmillään syvälle silmiini. Kuiskaa urhoollisesti hymyillen, hiljaisella äänellään * Rak khun kha* . Suutelee minua uudelleen suulle, rutistaa entistä tiukemmin. Tunnen omien silmieni kostuvan. Hengitän hyvin syvään. Tuntuu kuin joku musta möykky sisältäni vierisi ulos.

      Ei mulla ole kiire mihinkään. Päinvastoin, toivoisin että aika pysähtyisi. En edes yritä sanoa mitään, ettei ääneni pettäisi. Tiedän että kentällä on tuhansia ihmisiä, silti tuntuu kuin olisimme vain me kaksi. Hänen sydämensä lyönnit tuntuvat omaa sydäntäni vasten. Tuntuu kuin humaltuisin, pelkästä hyvästä olosta.

      Pian hän havahtuu, toteaa meillä olevan kiire. Suutelee minua teatraalisesti, ja moittii tupakantuoksusta. Tiedän taas olevani hyvissä käsissä.

      Painelemme alakertaan ottaen taksin vuoronumeron. Etsimme taksimme ja ajamme hänen varaamaansa hotelliin. Matkalla puhumme vähän päivän ohjelmasta. Taksikuski ihmettelee, kun puhumme paikallista kieltä.

      Hotelliin päästyämme annan rakkaani hoitaa sisään kirjautumisen. Tarjoan rahapussiani, mutta hän kertoo maksaneensa hotellin jo varatessaan.

      Meidät ohjataan huoneeseen ja keskenään jäätyämme heittäydyn sängylle.
      Kylpy vai suihku? Vastaan kylpy.
      Veden valuessa, rakkaani tulee halaamaan minua sängylle. Oma käteni harhailee leningin helmalle. Tarkistan että huomioni kuminauhasta on tosi. Hän hymyilee minulle sekä silmillään ja suullaan... *koska rakastan sinua paljon.*

      Kun kylpy on valmis, menemme sinne yhdessä. Hän toteaa minun olevani hyvin väsynyt joten minun pitää rentoutua. Hän pesee minut hyvin hyvin huolellisesti jokaisesta paikasta. Jostakin vieläkin hellemmin mutta perusteellisemmin. Haluaisin katsella hänen kaunista kehoaan, toisaalta haluaisin ummistaa silmäni ja vain nauttia. Tiedän kyllä miten tässä käy. Eikä siinä mene kauaa.

      Kun hän on saanut tehtyä *rentoutuksen* hymyilee ilkikurisesti, suutelee minua suulle, rintaan ja...
      Kehoittaa minua nousemaan ja huuhtelee suihkulla ensin minut kylpyvaahdosta.

      Suihkuttaessaan itseään, minä kaivan laukustani tuliaseksi ostamani kultakorun.
      Hän tas puolestaan kaivaa laukustaan minulle ostamansa alushousut, shortsit ja kauluspaidan. Sellainen hillityn tyylikäs.

      Pukeuduttamme lähdemme hänen siskolleen syömään. Siellä onkin paikalla puolisukua. Moo grata kannetaan pöytään ja grillataan kaikkea mahdollista. Minulle on hankittu leijonan kuvalla varustettua olutta, jonka nimen länsimaalaiset yleensä lausuvat väärin. Muut juovat norsuolutta, colaa, tai vettä.
      Kyllähän siellä myös vahveempakin pöydässä on, mut Isännän lisäksi sitä ei muut ota. Itse en halua päihtyä. Matkustus painaa kuitenkin.

      Yöllä palaamme hotelliin ja suihkuun. Takerrumme toisiimme kuin nälkäinen viimeiseen leivän palaan. Annamme rakkauden viedä. Kun olemme valmiit nukumme tiukasti lusikassa.

      Aamulla herään siihen, että minua suudellaan herkästi, herkkään kohtaan. Kun hän huomaa kehoni reakoivan toivomallaan tavalla, Huomenta rakas. Meillä on tunti aikaa aamiaiseen. Käytämme ajan tunteaksemme toistemme lämmön ja rakkauden kauneimillaan.
      Sanon hänelle: Rakkautesi tekee minut hulluksi. Hän hymyilee ja sanoo: Rakas. Tänään me matkustamme meidän yhteiseen kotiin. Haluan tuntea kaiken hullun rakkautesi.

      • Jarno kulta Tuutko käymään kahville minun luokseni?


      • Anonyymi
        KirsikkaKirsikka kirjoitti:

        Jarno kulta Tuutko käymään kahville minun luokseni?

        Ei en ole jarno, enkä missään nimessä halua riskeerata mitään, tämän asian suhteen.


    • Anonyymi

      Toivottavasti se olisi mahdollisimman pitkä eli tapahtuu todennäköisesti talvipäivänseisauksen aikaan. 😄 Minä olisin ihan vietävissä

    • Anonyymi

      Voisin tuijotella häntä silmiin loputtomiin, suudella, puhua, hyväillä, tuijotella. Rakastaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pohjanmaan käräjäoikeus on tuominnut Evita Enni Bettiina Kolmosen 3 vuoden ja 2 kuukauden mittaiseen

      23-vuotias Kolmonen suunnitteli aseellista iskua Isonkyrön yläkouluun. Hän muutti mielensä viime hetkellä. Koulusurmaa K
      Maailman menoa
      147
      3050
    2. Suojatiellä ei tarvitse kiittää!!

      Suomen liikennesääntöihin kuuluu että jalankulkija suojatiellä on ykkönen ja auto ym.ajoneuvo kakkonen.Ärsyttävää kun ny
      Maailman menoa
      159
      2297
    3. Rasistinen ääripersu iski Oululssa taas

      Jo toinen veitsihyökkäys Oulun Valkeassa: viitteitä, että teko olisi kopio edellisestä viikosta, sanoo poliisi. Kauppak
      Maailman menoa
      479
      2143
    4. Nainen, tilanne on sellainen

      kovin erikoinen, ja sellainen, etten sitä tänne voi kirjoittaa. Mutta voin sanoa olevani kiperässä tilanteessa, tilantee
      Ikävä
      127
      2044
    5. En usko että nainen meidän suhteesta

      Olisi tullut mitään. Kumpikin olisi ollut koko ajan mustasukkainen, kateellinen ja katkera jostain. Volatile combination
      Ikävä
      62
      1050
    6. Paula Koivuniemi täyttää tänään 77 vuotta! Sydämelliset onnittelut!

      Paula Koivuniemi on yksi Suomen iskelmätaivaan legendaarisimmista tähdistä. Laulajatar on ollut suomalaisten kestosuosik
      Suomalaiset julkkikset
      24
      1049
    7. Tollanen supernainen oot...

      Kunnon pakkaus, ja sitten asut jonkun idiootin kanssa jossain korvessa. Oliko sulla siinä joku ajatuskin kun siihen ru
      Ikävä
      87
      984
    8. Miten pitkään olet kirjoittanut

      omalle kaivatulle ?
      Ikävä
      79
      961
    9. Vielä näistä Oulun puukotuksista.

      Nyt on kovasti julkisuudessa esillä nämä kaksi Oulussa tapahtunutta rasistisin motiivein tehtyä puukotusta, jotka minist
      Maailman menoa
      181
      916
    10. Rita Niemi-Manninen kuittailee Aki-rakkaalleen Selviytyjät-osallistumisesta: "Akihan ei..."

      Pärjääköhän Rita paremmin viidakossa kuin Aki-rakas pohjolassa…?!? Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/rita-niemi
      Suomalaiset julkkikset
      12
      865
    Aihe