Mielipiteitä BLM mielenosoituksista? Millos WLM? ?

Anonyymi

En voi ymmärtää sitä minkälaiseen vihervasemmisto paskaan nykynuoriso opetetaan. Se mitä tapahtui USAssa oli kieltämättä väärin ja raakaa poliiseilta, en vain ymmärrä että mikä vittu Suomessa on hätänä ja miks täällä pitää laittaa paikat paskaksi. Täällä ei poliisit uskalla tehdä näköjään yhtään mitään, niinkun noissakin mielenosoituksissa näkyyn. Täällä värillä on väliä vain että siitä vois olla etua mm etuuksia hakiessa ja kotona lorviessa saatikka että kukaan kylmäksi laittaisi.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei muuta kuin kowat piippuun, päänsilitys lopetettava Suomessa.

    • Anonyymi

      Politiikassa on suomessa ollut värillä väliä. Se on näkynyt aina siinä, miten asioitasi on hoidettu tuolla hallinnon puolella.
      Sehän siinä aina on, kun huudetaan, että poliisi ei uskalla tehdä mitään. Jos poliisi tekee jotain niin se on aina jonkun mieletä väärin ja siitä se möly sitten alkaa ja poliisia syytetään ties mistä....

      • Anonyymi

        Suomessa poliisilla ei ole kuitenkaan mainetta mustien kurittajina, saisivat aivan rauhassa toimia tiettyyn pisteeseen asti ennenkuin riistäytyy aivan käsistä.


    • Anonyymi

      Mikä on blm? Onko se joku lyhenne vai nuorison slangi sana?

      • Anonyymi

        Kai se joku Black Live Murders, eiku Matter tai joku seuraisit uutisia pöllö


    • Anonyymi

      Mitä USA:n värilliset edellä sitä Suomen viherpunavasemmistolaiset ja maahantulijat perässä. Valmistautukaa suomalaiset vasemmistolaiseen islamiin, joka ei armahda ketään, jota epäillään islamilaisen viherpuna-diktatuurin vastustamisesta.

      • Anonyymi

        Kun sen aika tulee ei ole Suomella yhtään hävittäjää, suomalaisilla vain hävittävää


    • Anonyymi

      Sitä joskus miettii että on sellaista paskaa tulossa, että viittiikö sitä edes jäädä katsomaan. Aina sitä vain haluaa mielessään kuvitella sen näyn mökillä ja maalla kun ei ole yhtään hottentonttia lorvimassa nurkissa, käyppäs sitten isommassa kaupungissa. Sen todellisuuden huomaa kauempaa tullut heti. Siihen vielä päälle lukiosta työttömäksi valmistautuneiden kotona asuvien ja niiden uusien kulttuuri kavereiden ilmasto mielenosoitus. Hyvä Suomi!

      • Anonyymi

        Haukotus


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Haukotus

        Äitis tulee kohta peitteleen sut että jaksat taas lakkoilla


    • Anonyymi

      Tämä on on vassari kapitalistien aikaasaannosta
      kersojen opetus vihersontaa ja yleä
      jenkeissä asiat on hiukan toisin, vit....ko se se euroopalle kuuluu
      jos joku taparikollinen narkkari poliisin luotiin kuolee? Se on nyky normi vain
      Kuolee narkki maitonaamojakin jenkkilässä seriffien luoteihin, eikä se ketään edes kiinnosta
      Tällä blm paskallaan nämä vihervasemmiston aivopesun lapsoiset ajaa itsensä vain nurkkaan.
      Ei kukaan tällaista hyväksy vaikka meedia yrittää parhaansa kääntää
      suomen kansan päätä
      Tämähän on jo nähty että tämä vain vahvistaa vastakkain asettelua
      soumen kansa on hiljainen mutta sitkeä ja pitkämuistinen

      • Anonyymi

        Onhan se paljon sitä mitenkä nykyään lapset kasvatetaan. Nykyään saa olla erilainen ja syödä rehua tai olla syömättä kokonaan. Ennen taisi olla jonkinlainen kotikasvatus. Nykyajan lapset kasvatetaan kapinallisiksi ja maailman pelastajiksi. On hyvä syy lintsata ja käydä 🌈 mielenosoituksissa koska sitä kaikki kaveritkin tekee vaikkei ymmärtäisikään koko jutun pointtia. Minun mielestä on sairasta kuulla että eräät opettajat ovat kannustamassa tämmöiseen erilaiseen nuoruuteen ja kapinointiin jo noin nuoressa iässä. Eihän täällä jaksa enää tehdä töitä kukaan tai puuttua oikeasti suomen asioihin koska Amerikassa yksi gangsta kuoli. Mun mielestä opettajilla ei saisi olla poliittista kantaa, sen tietää kuitenkin mitä se nykyaikana on, on nekin sen verran vässyköitä...


    • Anonyymi

      Olisiko aika yrittää kirjoittaa omia tuntoja nykymenosta. En ole mikään hyvä kirjoittaja, mutta yritetään.
      Työni puolesta ajan paljon autolla, toki koronan takia nyt aika paljon vähemmän kuin yleensä. Ajaessa ehtii miettiä asioita. Mietin ja ihmettelen että mitä tälle hienolle maalle on tapahtumassa.
      Lähes päivittäin tulee esille asioita jotka menevät yli ymmärryksen. Omia ajatuksiani vahvistaa se että keskustelut ihmisten kanssa osoittavat että en todellakaan ole yksin huoleni kanssa. Maaseudun väestä ei löydy nykymenon puollustajaa ja ihmetellään maalaisjärjen katoamista päättäjiltä. Yhdessä siinä ihmetellään nykyistä intoa tuhlata veroeurot jos johonkin järjettömään. Tuntuu että kaikesta perinteisestä halutaan suomen nykyjohdon toimesta päästä eroon.
      Mitenkä on mahdollista että nämä perinteisen suomalaisuuden tuhoojat ovat saaneet näin kovan vallan käsiinsä. Heitä kannattaa pieni äänekäs joukko joka on aivopesty valtamedian toimesta. He elävät aivan omassa maailmassaan, jossa kaikesta epänormaalista tehdään normaali. Ei siellä mietitä vanhusten ja lapsien hyvinvointia, ei teiden huonoa kuntoa tai mitään muutakaan järkevää. Siellä mietitään jonkun tuotteen tai pakkauksen väärää nimeä tai kuvaa ja paheksutaan jos jotakin. Mietitään koko maailman pelastamista suomalaisten kustannuksella, siis meidän kovalla työllä keräämillä rahoilla. Kaikki jotka vastustavat heidän järjettömiä ajatuksiaan ovat heidän mielestään rasisteja ja juntteja. Alkaa olla viimeiset hetket kääntää tämä epänormaali kehitys jälleen normaaliksi. Tämä maa on liian hieno pilattavaksi pienen äänekkään joukon toimesta. On aika antaa perinteisen Suomalaisuuden puollustajien äänen kuulua. Olkaa äänessä isosti! Pidetään Suomen lippu korkealla!

      • Anonyymi

        Maailma muuttuu ja me sen mukana. Jokainen uusi sukupolvi on vuoron perään muuttamassa vallalla olevaa järjestystä. Niin se on ollut aikojen alusta saakka. Vanhaväki sitä luonnollisesti vastustaa ja haluaa pitää kiinni totutusta ja "hyvistä vanhoista ajoista". Tämä oli tällainen objektiivinen ja analyyttinen katsanto nykyiseen tilanteeseen. En ota kantaa puolesta enkä vastaan. Maailma vain muuttuu. Emme mahda sille mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maailma muuttuu ja me sen mukana. Jokainen uusi sukupolvi on vuoron perään muuttamassa vallalla olevaa järjestystä. Niin se on ollut aikojen alusta saakka. Vanhaväki sitä luonnollisesti vastustaa ja haluaa pitää kiinni totutusta ja "hyvistä vanhoista ajoista". Tämä oli tällainen objektiivinen ja analyyttinen katsanto nykyiseen tilanteeseen. En ota kantaa puolesta enkä vastaan. Maailma vain muuttuu. Emme mahda sille mitään.

        Kuitenkin historian tidetään toistavan itseään.
        olisiko nyt sellainen 30l alun meno?
        sananvapautta rajoitetaan
        "väärämielistä" puheista joutuu tuomiolle
        jne


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1779
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1381
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1367
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      14
      1342
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1335
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1314
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1284
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe