Adoptointi vieraasta kulttuurista kiellettävä.

Anonyymi

En voi ymmärtää adoptointia vieraasta kulttuurista, kun tummaihoinen lapsi tuodaan tänne meidän kalpeanaamaisten joukkoon.
Lapsi tulee kärsimään loppuikänsä.
Tälläisellä vanhemmalla on tietenkin hyvä tarkoitus, pelastaa lapsi, mutta ei ole lapsen etu tuoda tänne pohjolan oloihin jossa joutuu kiusatuksi ja haukutuksi jo ala-asteella.
Tälläisille vanhemmille tulisi puhua järkeä jo viranomaisten taholta, että ajatelkaa nyt mikä kohtalo lasta odottaa.

2

54

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Järkeä pitäisi takoa näiden kiusaajien vanhemmille. Kiusaaminen ja haukkuminen ovat heidän huonon kasvatustyönsä tulosta. Syrjivä ilmapiiri ei siis todellakaan ole adoptoitujen lasten tai heidän perheidensä syy.

  • Anonyymi

   Ja höpö, höpö! Loistavasti on mennyt omalla kolme lapsellani, jotka adoptoimme vaimoni kanssa 80-luvulla Latinalaisesta Amerikasta. Ei ole ollut sen kummempia kiusaamisia tms, urheiltu ja opiskeltu ja kaikilla tänään hyvä työ ja perhe. Jos lapsi kiusaa se johtuu hänen vanhemmistaan ja tämän ennakkoluuloista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Wau! Seksikäs Diili-Sointu poseeraa nahkarotsi auki: "Eka työviikko purkissa ja heti..."

   Uhkea Sointu Borg poseeraa ekan työviikon kunniaksi nahkarotsissa ja revityissä farkuissa - toki tyylilleen uskollisena nahkarotsi paljastavasti auki.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   11618
  2. Mitä kuuluu nyt? Maajussi-Mustafa paljastaa, onko sutinaa vai ei - Yllätys kuvausten jälkeen

   Turkin lahja suomineidoille elikkäs Maajussi-Mustafa on kyllä aikamoinen tapaus! https://www.suomi24.fi/viihde/mita-kuuluu-nyt-maajussi-mustafa-palja
   Viihde ja kulttuuri
   57
   4515
  3. Vappubrunssi

   Vappubrunssin järjestäjät hävetkää! Tiesitte että näin tulee käymään,vaaransitte ihmisten terveyden muutaman euron takia. Mahtaa omatunto,ei teillä ta
   Kokkola
   262
   3883
  4. Miesten kokema seksuaalinen ahdistelu

   Mieheni on kertonut aika uskomattomia juttuja nuoremmalla iällä tapahtuneista ahdisteluista. Oli vielä kokematon ja uimarannalla häntä vanhempi nainen
   Parisuhde
   50
   2359
  Aihe