Aihe

Kysely "eheytyksestä"

Taakasta voimavaraksi -hankkeessa työskennellään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvoinnin eteen etenkin hengellisyyden alueella.

Törmäämme seksuaalisuuden tai sukupuolen muutospyrkimyksiin eli ns. eheytykseen uskonnollisilla kentillä edelleen. Joissain yhteisöissä ohjataan muutokseen, jotkut sateenkaari-ihmiset kokevat itse tarvetta muutokseen. Muutokseen ohjailemisesta on tullut tietoa myös sosiaali- ja terveyspalveluiden piiristä.

Oletko koettanut muuttaa seksuaalista tai romanttista suuntautumistasi tai sukupuoli-identiteettiäsi? Tai oletko kokenut painostusta tällaiseen?

Taakasta voimavaraksi -hanke julkaisi vuonna 2018 "eheytyskyselyn", jonka avulla pyrittiin kartoittamaan seksuaalisuuden tai sukupuolen muutospyrkimyksiin liittyviä kokemuksia. Nyt on avattu toinen kysely samasta aiheesta. Hanke pyrkii kartoittamaan, mikä tilanne on nyt. On tärkeää että vastaat tähän kyselyyn, vaikka olisit jo vastannut edelliseen!

Voit lukea lisää ja vastata kyselyyn täällä:

https://my.surveypal.com/muutospyrkimys

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

    Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
    Kotimaiset julkkisjuorut
    201
    15907
   2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

    Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
    Maailman menoa
    333
    5657