Kuka on Velli?

Anonyymi

Johanna Tukiaisen keskustelusivulla Hymyssä mainitaan usein loviisalainen Velli, että hän olisi rikas ja rahoittaisi tämän turhan julkkiksen elämää. Kuka tämä Velli oikeasti on?

31

1581

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Velli on pieleen mennyt puuro

    • Anonyymi

      Velli ei halua uskoa mitään negatiivista tunkista, vaan kuvittelee että elävät pari/kaukosuhteessa. Siksi on valmis palvelemaan, rahoittamaan ja pitämään vuokrayksiön, jotta saa pidettyä tunkin jollain tasolla itsellään. Tunkki on siitä vahvasti taloudellisesti riippuvainen. Sairasta se on molemmin puolin: toinen mahdollistaa ja toinen hyväksikäyttää. Kummallakaan ei ole kokemusta normaalista parisuhteesta.

      • Anonyymi

        Åhå ojj aj aj åhå... Mielenkiintoinen story.. Vaatii lisää selvityksen..


    • Johanna Tukiainen ihana nainen hän kokenut kovia menettänyt sisaren nyt hänestä tulee äiti olen varma et hänestä tulee hyvä äiti

      • Anonyymi

        Tunkki käyttää benzoja ja viiniä. Ei hyvä homma raskaanaolevalle naiselle ja tulevalle vauvalle. No huostaanhan se heti otetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tunkki käyttää benzoja ja viiniä. Ei hyvä homma raskaanaolevalle naiselle ja tulevalle vauvalle. No huostaanhan se heti otetaan.

        Lapsi josta nyt puhutaan on siis vajaa 2v.? 😥


    • Anonyymi

      Kuules, Vellillä on pari taloa loviisassa, ja osakkeita muualla! Viisas mies kun osti aikanaan niitä kaupan osakkeita, lienee loviisan rikkaimpia.

      • Anonyymi

        Oli mitä oli, mitä väliä. Tukiainen lypsää kaikki. Kohta kaik mänt.


    • Anonyymi

      Tuksuhan kauhisteli miten te loviisalaiset pidätte koirianne ulkona kauheissa oloissa. Hänen mielestään osoitus siitä millaisia juntteja siellä asuu.

      • Anonyymi

        Hymyähän luetaan vain parturissa. Ylläpito vois poistaa.


    • Anonyymi

      Joo, Tuksulla on jo uusi kuski. Velliä ei siihen tarvita.
      Ostoksia ja vuokria voidaan silti vielä hällä maksattaa, että säilyy Vellin luulo heidän olevan pari(ssa)suhteessa.

    • Anonyymi

      Tukiainen on mennyt kihloihin vauvan isän kanssa.

      Velli, luovuta jo!!

    • Anonyymi

      Maksattaako Tukiainen Veijolla UÄ-kuvat? Luuleeko Veijo olevansa lapsen isä? Millä rahalla Tukiainen voisi käydä yksityisellä klinikalla tutkimuksissa ja ostella vaatteita? Tuksun kihlatun rahat eivät riitä.
      Velli on vitsi. Ihan vedätettävä.

      • Anonyymi

        Ojj ojj elämä tylsää eiks vaa...


    • Anonyymi

      Terveisiä vellille. Jäit rannalle.
      JMT: Olen lähes koko kesän ajan muuttanut Suomesta, pakkasin Etu-Töölön kodissani kauan aikaa pahvilaatiloita, varastoa ja hain Loviisasta myös kaikkea (asuin siellä myös jonkun aikaa viime vuosien aikana) ja muutimme aivan ihanaan kotiin Tukholmaan heinäkuun alussa (vauvan isän kanssa, ja toisin kuin jotkut ovat kirjoittaneet netissä että hän olisi muslimi, niin hän ei ole, korjaan asian tähän ihan siksi että olen kristitty ja asia on tärkeä minulle, muutenhan se ei ole tietysti kenenkään asia) ja lapsi saa kristillisen kasvatuksen. Suomessa sain onneksi korvaamatonta muuttoapua, ja vuokrasin suuren pakettiauton mikä tuli huomattavasti edullisemmaksi kuin mitä muuttofirmat veloittaa. Kaikessa on ollut suunnaton johdatus En heittänyt mitään pois ja itseasiassa myyn vieläkin jotain kuten uusia Ted Bakerin vaatteita. Viimeisen puolen vuoden aikana suuri tuki on ollut omasta äidistäni, joka on auttanut käytännön asioiden lisäksi raskauteen ja tulevaan vauvaan liittyvissä asioissa, hän tietää hyvin 4 lapsen äitinä (3 tyttöä ja poika.) Äitini sai neljännen lapsensa ollessaan 41 vuotias. Muutto on sujunut hyvin; nyt on enää muutama lipasto kokoamatta olohuoneeseen. Vauvalle on kaikki valmiina, vaunuja on peräti kaksi kappaletta. Äitini on opastanut että vauva nukkuu hyvin ulkona, niin siihen on varustauduttu myös. Lapsen hyvinvoinnin kannalta on upeaa, että vanhemmat rakastavat ❤️ kovasti toisiaan. #muutto #uusialku2020 #newbeginning #moving #momtobe2020"

      • Anonyymi

        Tuksu kehuu uuden miehensä olevan tumma ja tulinen ja heidän rakkautensa kukoistaa.


      • Anonyymi

        Johanna kertoo, ettei hänen ex-miehensä ole ollut tähän saakka tietoinen lapsen isästä. Hän ehti olla ex-miehensä kanssa yhdessä viisi vuotta. Suhde päättyi alle vuosi sitten.

        – Hän tietää toki sen, ettei hän ole isä. Hän odottaa, että muutan hänen luokse asumaan, mutta en ole muuttamassa, vaan jään asumaan Paulin kanssa Tukholmaan, missä meillä on nyt yhteinen koti.”


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Johanna kertoo, ettei hänen ex-miehensä ole ollut tähän saakka tietoinen lapsen isästä. Hän ehti olla ex-miehensä kanssa yhdessä viisi vuotta. Suhde päättyi alle vuosi sitten.

        – Hän tietää toki sen, ettei hän ole isä. Hän odottaa, että muutan hänen luokse asumaan, mutta en ole muuttamassa, vaan jään asumaan Paulin kanssa Tukholmaan, missä meillä on nyt yhteinen koti.”

        ” Hän tietää toki sen, ettei hän ole isä. Hän odottaa, että muutan hänen luokse asumaan, mutta en ole muuttamassa, vaan jään asumaan Paulin kanssa Tukholmaan ”

        Tuota asiaa ei tietenkään ole Vellille kertonut/selittänyt, vaan on törkeästi jatkanut toisen hyväksikäyttöä.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Velli on joutunut valtavan romanssihuijauksen ja rakkauspetoksen kohteeksi. Tämä on tiedetty palstalla jo viiden vuoden ajan.

      Mutta miten Vellin aivot ovat voineet sulaa niin täydellisesti, ettei hän vieläkään ymmärrä, mitä on tapahtunut hänelle ja hänen rahoilleen!

    • Anonyymi

      Surullinen kohtalo Vellillä. Viidessä vuodessa Tuksun ”rakkaus” teki normaalista hiljaisesta poikamiehestä kumaraisen alakuloisen nukkavierun hylkiön.

    • Anonyymi

      Mitä ihmettä te sorkitte ihmisiä, joita ette tunne? Mitä se teille kuuluu? Eläkää omaa elämäänne ja antakaa muidenkin elää. Lyötte mieluusti lyötyä kun se jo makaa maassa. Häpeäisitte.

      • Anonyymi

        Ei täällä ole ainakaan tähän mennessä mainittu Vellin oikeata nimeä.


    • Anonyymi

      Kyseessä parisuhdeväkivaltaa (Johanna ilmaus, munille potkiminen), kiristys, hyväksikäyttö. Totta kai, jokainen elää miten haluaa.
      Vellin kohtalo glamourin pyörteessä oli karu: mies irtautui täysin todellisuudesta ja alkoi elää Tunkin orjana päänsä sisällä.

      Tunkki eristi hänet kaikista ihmisistä valheilla, ja Velli joutui yksinäisenä tuuliajolle. Menetti tässä romanssihuijauksessa yli 100 000 euroa viidessä vuodessa, kaikki pitkän työuransa säästöt.

      Viimeisin vaihe rakkauspetoksessa oli, että Tunkki syötti Vellille valheen, että oli muka käynyt Tanskassa hedelmöityshoidossa ja että Tunkin odottama lapsi on saanut alkuunsa keinohedelmöityksellä.

      Nyt Velli odottaa, että pääsisi istumaan kehdon ääressä yhteistä pienokaista katselemassa, paijaamassa.

    • Anonyymi

      Tukiaisella on edelleen Veijon nimissä oleva ja maksama puhelinliittymä.

    • Anonyymi

      Veijo-rakas oli rikas ja osti jopa auton Johannalle (kuten orgasmi- Udi osti Bemarin). Veijo osti myös rättejä, hääasuja, jalokiviä, koruja ja matkoja Egyptiin, Israeliin ja Indonesiaan. Veijo-rakas maksoi myös asuntojen takuumaksut, vuokravelat ja vuokrat sekä luonnollisesti älypuhelimet ja niiden liittymämaksut. Kauneudenhoidot Helsingissä sekä kauneus-nappimatkat Viroon. Kalusteet ja sisustustavarat. Ravintolaillalliset, viinit ja sidukat, alkofree tai ei. Keikkamatkan länteen ja itään ja oli tarvittaessa vaikka porona lavalla. Taisi auto jäädä Loviisaan ja Udin ostamaa autoa kootaan vielä tehtaalla?

    • Anonyymi

      Tajutkaa nyt että Lallilla on fyrkkaa! On helvetin iso osakasomistaja Verkkokauppa OY:ssä. Tilille tulee miljoonia vuodessa. Tuksuun sijoitetut varat on hupia varten.

    • Anonyymi

      Tukiaisen kuva yhä kansikuvana...?

    Ketjusta on poistettu 64 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe