Tehdastiimit pullollaan Suomipoikia

Anonyymi

Nyt on imua tiimeissä kun kohta kaikki suomipojat ovat tehdaskuskina. Onko koskaan tällaista ryntäystä nähty? Tarvii jo kummankin käden sormet kun niitä alkaa laskemaan. Mistä johtuu kova kiinnostus meidän veijareita kohtaan, ollaanko vain niin pirun taitavia vai onko lajiliiton toiminta alkanut tuottaa tulosta?

18

460

  Vastaukset

  • Nousukausi on tuottanut uusia kykyjä

  • Rahalla saa ja pääsee.Tarttee vaan paksun lompsan niin tervetuloo. Kukaan niistä ei saa palkkaa. Tai saa yks. Mutta se on ollut siä jo kauan

  • Ketäs siel nyt sitten on. Kell mahollisuus menestyy.

  • Raha puhuu. Ei tavallisella kadun tilaajalla ole noihin asiaa. Onhan siellä pari taitavaakin kuskia eikä rikkaimmasta päästäkään. Onnea ja menestystä vaan!

  • 100-200K euroina taskuun niin kuka vaan pääsee talliin. Talentilla ole mitään tekemistä tuon kanssa. Tietysti pitää jollain tasolla osata ajaa, mutta raha se on mikä puhuu ..

  • Rahalla pääsee. Perheet laittaa koko omaisuutensa siihen että vesa saisi kuuluisuutta. Nyt kun tuollainen boomi menossa, niin eihän suomi-suomipojat ole mitään, vain talleissa olevia arvostetaan vaikka taidot olisi huonommat. Jäitä hattuun, ja kannattaisi ajatella sitä elämää 10 vuoden päähänkin. Että kannattaisko rahaa kuitenkin jättää vähän taskun pohjallekin. Ei niitä räikkösiä voi kuitenkaan kaikista tulla.

  • Tarvitseeko näitä raha-asioita pohtia täällä , todennäköistä on että sitä on jos on tuonne jo menty

   • Eihän tässä kummemmin rahajuttuja ihmetellä. Maksaa niin maksaa, sille ei voi mitään. Tyhjätaskuilla kun noihin kapinoihin ei ole asiaa valitettavasti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eihän tässä kummemmin rahajuttuja ihmetellä. Maksaa niin maksaa, sille ei voi mitään. Tyhjätaskuilla kun noihin kapinoihin ei ole asiaa valitettavasti.

    Kyllähän tuota edellistä kaivelee , kun perheet ... jne . Mitä väli' jos ei ole itseltä pois .


  • En tiedä kun kaksi kohtala Sportsin kuskia jotka sinne on siirtynyt. Onko muka muitakin? Ja tottakai se rahakin on noissa kuvioissa mukana ilman muuta. Olisi kiva tietää mitä noista joutuu oikeasti pulittamaan että tietäisi onko se kokonaan unohdettava oman kuskin osalta tulevaisuudessa.

   • Kaksi Parolin-kuskia ainakin Kohtalan kuskien lisäksi.


   • Taitaa pari OK kuskia olla vielä Birellillä ja crgllä. Junnuja on paljon mutta ok kuskeja voisi olla enemmänkin.


   • Monihan sinne haaveilee, mutta onkohan ne taustat rakennettu ja suhteet kunnossa. Rahallakin pääsee, mutta se ei vielä takaa tuloksia ja viimesenpäälle kalustoa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Monihan sinne haaveilee, mutta onkohan ne taustat rakennettu ja suhteet kunnossa. Rahallakin pääsee, mutta se ei vielä takaa tuloksia ja viimesenpäälle kalustoa.

    Kyllä nimenomaan talentti pitäis olla, mikäli suomesta lähtee mailmaa valloittamaan. Lisäksi joku Italian ja kansainväliset radatkin ja tiimit tunteva henkilä mukana.
    Isä- poika tiimi on tuhoon tuomittu siellä, raha palaa turhaan.


  • Jokainen voi kokeilla mennä juttelemaan vaikkapa Roberto Robazzin kanssa, että minulla on julmetun lahjakas tenava. Paljonkos maksat meille, että suostuu ajamaan sinun hetekanpohjallasi =D =D =D Samaa voi kokeilla Tino Chiesan kanssa. Enkä usko, että Albino Parolin on yhtään vastaanottavaisempi idealle!

   • Jos on oikeasti taitava niin kannattaa kysyä, voi vaikka yllättyä. Toki taitavan ei tarvitse kysellä vaan menee minne haluaa. Suurin osa ei kuitenkaan noissa aja alle 150K ja puhutaan muutamista kapinoita kaudella. Mutta maksajia riittää maailmalla.


  • Laitat sen 7-10k per kisa niin saat laskettua mitä se tiimipaikka maksoi. Tohon hintahaarukkaan se menee vaikka ois kuinka hieno sopimus ja muuta taustalla. Jos taas jotain yksittäisiä kisoja top teamissa niin hinta on 10k +++ . Täysin turha aloitus, jos ei edes perusasiat ole tiedossa.

   • Hinta on juurikin ton haitarin sisällä ja hinta määräytyy kuskin taitojen ja haluttavuuden mukaan. Hinta kertoo tasan oman kullannuppusi ajotason. Raakaa mutta reilua.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vaarallinen neuvo kansalle

   Hätkähdyttävä tieto marjastajille: Jopa yli puolet yksityisteiden rajoitusmerkeistä laittomia – Asiantuntija: "Itse tehtyjä ei tarvitse noudattaa" Ra
   Maailman menoa
   318
   6108
  2. Martinan kunnioitus muita kohtaan?

   Astuu kirkkoon rinnat paljaana . Just ja just peittää nännit. Hirveä myötähäpeä- kuka oikeesti kehtaa muutakuin Martina? Liian lyhyt hame! Ollaan k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   363
   3352
  3. Vihreiltä selvä viesti,jos emme saa ilmastotavotteita

   läpi lähdemme tästä hallituksesta. Ja tämä tule tapahtumaan aivan varmasti koska meillä ei ole varaa toteuttaa vihreiden toivomuslista. Nyt pitäisi al
   Perussuomalaiset
   137
   2677
  4. Onko taas Stefulla ja Sofialle tilanne päällä?

   Eilen niin iloisesti kilisteltiin laseja ja tänään ei kumpaakaan näy instassa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   35
   1403