vanhemman kanssa

Olin juuri aloittanut suhteen itseäni hieman vanhemman miehen kanssa. Olin tapaillut aiemmin kyseisen miehen veljeä, joten tilanne oli hieman erikoinen, mutta omalla tavallaan myös kiihottava. Vuosi eteni hyvää vauhtia ja tapailimme säännöllisesti. Ensimmäinen yhteinen seksikokemuksemme oli ollut huikea, joten odotin innokkaasti lisää.
Syksyiset illat olivat vielä lämpimiä ja saattoi kulkea vielä mekko päällä. Olin jälleen maalannut silmäni näyttävästi ja ajellut pilluni kauttaaltaan valmiiksi iltaa varten. Tein jälleen autolla matkaani miehen luokse. Päässäni olivat vielä tuoreina kuvat edellisesti kerrastamme. Tunsin hiljalleen kostuvani pelkästä muistelemisesta. Ajoin malttamattomana kohti mieheni asuntoa ja kun pääsin perille, tunsin sydämeni pamppailevan jännityksestä.
Lyhyt rappukäytävä tuntui loputtoman pitkältä ja oven avaamiseen tuntui kuluvan luvattoman paljon aikaan. Pääsin lopulta sisälle asuntoon ja istahdin kuluneeseen vanhaan nojatuoliin. Mies toi minulle kahvia ja juttelimme tovin niitä näitä. Ajatukseni vaeltelivat kuitenkin tahtomattanikin viime kertaan ja tunsin pilluni vaivihkaa sykähtelevän. Kahvien jälkeen siirryimme viimein vuoteelle istumaan. En uskaltanut tehdä aloitetta, vaan odotin miehen kosketusta.
Kauaa ei tarvinnutkaan enää odottaa, vaan mies vei huulensa kaulalleni ja alkoi hitaasti suudella ja imeä kaulaani. Miehen kädet vaeltelivat vartalollani. Kädet etsiytyivät mekkoni sisälle ja avasivat rintaliivini, samalla mies tiputti väljän mekon alas harteiltani. Suudelmat siirtyivät hitaasti kaulaltani rinnoilleni. Mies kouri rintojani ja imeskeli jo kivikoviksi tulleita nännejäni. Mmmm… huohahdin ja kiedoin käteni miehen ympärille ja painauduin tiukemmin häntä vasten. Samalla tunsin miehen kovettuneen elimen vartaloani vasten. Tätä huikean tuntuista ja suurta kalua olin kaivannutkin.
Tunsin pilluni valuvan jo valtoimenaan alushousuilleni. Huomasin jo anelevani miestä ottamaan housuni pois. Mies kallisti minut vuoteeseen selälleen ja ottikin alushousuni pois ja kuljetti kättään varovaisesti ja kiduttavan hitaasti reittäni pitkin. Sormet sivelivät sääriäni, pohkeitani ja pikkuhiljaa siirtyivät ylemmäs sisäreittäni pitkin. Viimein sormet lähestyivät kiimalimasta kiiltelevää pilluani. Mies tunnusteli pilluani varovaisesti. Tahallaan jättäen koskematta sykkivään ja odottavaan klitorikseeni. Mies kuljetti sormeaan edestakaisin kosteassa vaossani. Lopulta yksi sormista työntyi huulieni väliin etsien pilluni suuaukkoa. Voihkaisun saattelema ensimmäinen sormi työntyi kokonaan sisääni. Mies työnteli taitavasti sormiaan sisälläni, minun voihkiessani samassa tahdissa.
Hetken päästä mies lopetti sormeilemisen ja ohjasi minua vuorostaan oman kalunsa kimppuun. Avasin housut kiduttavan hitaasti ja riisuin ne tahallani koskematta uljaana seisovaan kyrpään. Tein kädelläni muutaman runkkausliikkeen, kunnes lähestyin tätä komeaa elintä suullani. Hitain vedoin aloin nuoleskella hänen kyrpänsä vartta ja vihdoin imaisin sen syvälle suuhuni alkaen samalla kiimaisena lutkuttaa sitä suussani. Imin ja nuoleskelin kovaa kyrpää ja mieheni huokaili imemisen tahdissa. Suihinottoa ei kuitenkaan kestänyt kauaa, vaan mies vetäisi minut takaisin vierelleen.
Mies alkoi jälleen hyväillä pilluani sormillaan, ensin yhdellä ja sitten kahdella. Välillä hän pyöritti toisella kädellään sormiaan klitoriksellani. Nuoleskelin huuliani ja ulisin hiljaa miehen työntäessä nyt jo vaativammin sormiaan sisääni ja tunnistellen niillä pilluni sopukoita. Hän kiihdytti vielä lisää sormiensa vauhtia ja aloin jo ulvoa suoraa huutoa, hän rynkytti ja hieroi pilluani hyvin taitavasti ja olisin lauennut, ellen olisi pyytänyt miestä lopettamaan juuri ajoissa. Halusin kuitenkin tulla vasta tuo suuri kyrpä sisälläni.
Mies kiipesikin päälleni ja alkoi sovittamaan tuota suurta elintään pillunhuulieni väliin. Värisin kiimassani ja pelkäsin laukeavani jo ensimmäiseen työntöön. Mies alkoi hitaasti työntämään suurta kyrpäänsä kireään pilluuni. Liukkaudesta huolimatta kyrpä joutui tekemään töitä päästäkseen pilluni perukoille asti. Mies piti kyrpäänsä hetken paikallaan ja aloitti sitten kiduttavan pitkät ja syvät työnnöt edestakaisin märkyyttä litisevässä pillussani. Vaikersin jo kovaan ääneen ja lypsin suurta elintä syvemmälle pilluuni. Kiedoin jalkani miehen ympärille saadakseni hänet jokaisella työnnöllä aivan pilluni perälle asti.
Hetken aikaa nussittuamme tässä asennossa, pyysi mieheni minua tulemaan hänen päälleen. Kiipesin hajareisin tämän valtavan elimen päälle ja rupesin laskeutumaan alaspäin. Upotin kyrvän sisuksiini ja rupesin ratsastamaan. Ensin hitaasti ja varmasti, sitten vauhtia kiihdyttäen. Mieheni puristeli samalla nännejäni ja näykki välistä kaulaani. Tunsin orgasmin aaltojen lähestyvän ja aloitin vaativamman ratsastuksen. Mieheni piteli minua reisistä kiinni tukien ratsastustani parhaansa mukaan. Suuri kyrpä hankasi pilluni seinämiä kovalla voimalla.

1

1109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tämä kaikki oli minulle liikaa ja aloin laueta kiimaani huutaen ja kauttaaltaan vapisten. Ilmeisesti miehellenikin kiimahuutoni alkoivat olemaan jo liikaa, koska tunsin hänen kalunsa paisuvan ja venyttävän pillunhuuliani äärimmilleen. Hetken päästä sainkin kuuman spermaryöpyn sisääni ja rysähdin orgasmista voipuneena mieheni rintakehälle, josta hetken päästä pääsin kierähtämään hänen lämpimään kainaloonsa, johon pian nukahdin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1515
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1164
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      85
      1080
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      986
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      579
      961
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      907
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      832
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      664
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe