Kiihdytyskilpailut ja FHRA

Anonyymi

Suomessa kiihdytyskilpailut näivettyneet vuosi vuoden jälkeen, katsojia vähemmän myös kilpailijoita. "kisoissa" ajavat eivät saa mitään hyötyä korkeista maksuista. Kilpailijoille ei kärsi laittaa euroakaan maksuja.

Ei mene enää montaa vuotta kun viimeiset KILPAILIJAT älyää että eihän tässä ole järkeä että ME joudumme maksamaan useita satoja euro tai tuhansia että pääsemme ajamaan radalle !

FHRA on omalla toiminnallaan ryssinyt ajat sitte siihen on kaksi syytä. Katsojilta perityt pääsymaksut sekä kilpailijoiden maksut. Kumpaakaan ei voi olla jos halutaan hyviä autokilpailuja joissa viihtyy kaikki ja siellä on toimintaa.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Takaisin ylös

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

    ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
    Maailman menoa
    132
    3815
   2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

    Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
    Kotimaiset julkkisjuorut
    124
    3642
   3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

    Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
    Viihde ja kulttuuri
    24
    2339
   4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

    suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
    Maailman menoa
    195
    2156