Sivistystaso täällä kirjoittavilla

Anonyymi

On täysi nolla, jos asteikkona on ykkönen huono ja miljoona normaali. Eli se on oikeasti miinuksen puolella En tarkoita paljon käytyä keskustelua kirjoitusvirheistä, vaan asiaosaamisista, joka on kaikilla täysin hukassa. Kaikki kirjoittajat ovat omasta milelestään asiantuntijoita asioissa joissa kuitenkin ovat täysiä maallikoita ilman mitään todellista kompetenssiä. Eli täällä todelliset pellet esiintyvät kaikkien erityisalojen asiantuntijoina. Kuten kuntatalouden tai vaikka rahoitusmarkkinoiden. Jos he näitä olisivat, niin miksi ihmeessä he täällä kirjoittelisivat, silloinhan kaikki olisi heillä hyvin. Olisivat hyvässä asemassa taloudellisesti ja mukana kunnan päätöksenteossa. Mutta kumpikaan näistä edellytyksistä ei taida toteutua näiden viisaiden kohdalla, vai?

13

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Aivan ja nyt miksi Suomi ja kunnat ovat velkaisia, miksi samat päättäjät juurikin istuu molemmissa? Miksi päättäjät aina kun huonosti menee leikkaa juurikin työttömiltä, lapsiperheiltä, vanhuksilta, mutta miksi ei leikata eduskunnan menoja? Vaan lisätään, miksi se "Kansanedustaja" joka edustaa "Suomea" ei leikkaa omista menoistaan?
      "Taustalla sama syy kuin sopeutumiseläkkeessä

      Kansanedustajille eläkkeet myöntää Keva.

      Kevan ratkaisupäällikön Markku Hakkilan mukaan kansanedustajien tavallista kansalaista suurempi eläkekertymä juontaa juurensa samasta asiasta kuin kansalaisia kuohuttanut sopeutumiseläke. Sen on määrä pienentää riskiä, että edustaja jäisi tyhjän päälle.

      – Kansanedustajaksi valittu henkilö voi jättää siviiliammattinsa ilman niin suurta riskiä, että hän ei pääsisi palaamaan tähän ammattiinsa kansanedustajan uran jälkeen. Kertyvä eläke kompensoi sitä menetystä, mikä työuran jättäminen saattaa taloudellisesti tuottaa, Hakkila sanoo"
      Siis tyhjän päälle kuka pakottaa pyrkimään eduskuntaan, ja mites se työläinen joka saa potkut ei siis jää "tyhjänpäälle"

      • Anonyymi

        Kärjistämällä asioita saadaan usein keskustelu liikkeelle. Onhan jo muinoin todettu, että kyllä provosoida saa, mutta ei pidä provosoitua. Sivistystasoa voi tarkastella ilman kompetenssia, mutta todellista sivistystä on se, että ei provosoidu.


    • Anonyymi

      Heh, suoli 24 se onkin oikein asiantuntijoiden kommentointialusta, jokainen varmasti tietää minkä tason :))))

    • Anonyymi

      ’Katsomosta on helppo huudella’...

      • Anonyymi

        Ai jaa!


    • Anonyymi

      Taidat edustaa sysmän pohjoiskorean osastoa, se aina välillä aktivoituu ja haukkuu suomi 24 nollaksi ja käyttäytyy ylimielisesti. Sori jos ei menny sun mielen mukaan ja kukaan ei ihmettele miksi. Sysmässä on aktiivisia ja arvovaltaisia kuntalaisia jotka osaavat ja saavat ilmaista mielipiteitää ihan pilkuilla ja ilman.

      • Anonyymi

        No jokainenhan itse voi tuumata mielessään onko suomi24 keskustelut joku laadukas tietopohjaiseen keskusteluun perustuva alusta.


    • Anonyymi

      Oppiarvot ja asema ei ole mikään tae sivistyksestä. Lukeneissa ihmisissä on paljon todellisia törkimyksiä. Sivistykseen kuuluu myös se, että huomioidaan muidenkin mielipiteet, eikä toimita vain oman näkemyksen mukaan. On hyvä, että täällä on mahdollisuus kirjoittaa juttuja sivistystasosta riippumatta. Tämän ei tarvitse olla keskinäisen kehumisen kerho.

    • Anonyymi

      Jollain paikallisella Kokoomus pellellä mennyt taas kuppi nurin kun oma valta-asema alkaa pahasti horjua kunnallisvaalien lähestyessä. Sysmässä nämä sivistyneet kunnanvaltuustoehdokkaat aloittaa vaalikampanjansa haukkumalla ja yrittämällä hiljentää kuntalaiset! Ei taida tämä sama vanha taktiikka enää toimia.

    • Anonyymi

      Eihän Sysmässä johtoporukan mielestä saa olla edes koulusivistystä, muusta sivistyksestä puhumattakaan. Vain nöyristelevien samanmielisten sivistystaso on riittävä.

    • Anonyymi

      Onneksi sinä tulit palstalle

      • Anonyymi

        Sanopas muuta tai sanotaanko että, näin se on.


    • Anonyymi

      Onks sulla muka tietoo?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe