Elämän varrelta

Anonyymi

Kesällä tulee mieleen monet tapahtumat. Joskus niitä on kiva muistella näin kirjallisesti. Olin nuorena miehenä(n. 35v) taloyhtiömme puheenjohtaja. Rivariyhtiöömme kuului 10 huoneistoa. Kaikki olivat todella mukavaa porukkaa. Kahdessa huoneistossa sattui vesivahinko. Ja minulle jäi niiden selvittely.
Toisessa huoneistossa asui muutama vuosi aiemmin leskeksi jäänyt Ritva. Ritva oli mukava pikkasen päälle 50 vuotias virkanainen. Hän oli aina hyvin huoliteltu ja yleensä aina jakku ja mekko päällä.
Hän kutsui selvittämään vesivahingon korvausasioita. Istuimme kahvin ääressä ensin terassilla, mutta siirryimme sitten sisätiloihin. Ritva kysyi otanko seuraksi lasin punaviiniä. No mikä, ettei. Perhe oli appivanhempien luona ja minun oli tarkoitus mennä perässä viikonloppuna. Ritva oli pukeutunut kesäiseen ja naiselliseen mekkoon. Mekko varmaan antaa vähän anteeksi myös mahdolliset ylimääräiset kilot. Tummat hiukset olivat kiinni niin kuin aina.

Saimme paperihommat tehtyä ja nautin toisenkin lasin viiniä. Tunnelma oli asiallinen niin kuin aina. Ritva ehkä nauroi enemmän ja oli vapautuneempi. Hänelle oli lomaviikko menossa ja hän oli lähdössä lastensa luo heidän mökilleen ylihuomenna. Parin viinin jälkeen mietin, että ihan ok nainen, miksihän ei ole ottanut uutta miestä. Hän oli ollut leskenä jo joitakin vuosia.
Ritva haki viinipullon kolmatta lasillista varten. Viinin vaikutuksesta katselin, että mekko antaa kivan näkymän takapuolen liikkeelle. Hitto mitä sitä päässä liikkuu.
Kolmannen viinilasillisen aikaan Ritva nojaili sohvaa vasten, ehkä hieman keimailevammin. Aivan uusi piirre hänessä.
Keskustelu kääntyi jotenkin hänen leskeyteensä. Ja ehkä vähän tahditon oli kysymykseni, kun kysyin, että et ole ottanut uutta kumppania. Hän ehkä vähän pahoitti mielensä, mutta totesi ei ole kiinnostanut ja nyt kun on vähän kaipaillut ei ole tullut ketään vastaan. Sanoin, että nyt seura haetaan Tindereistä ja netistä, ei baareista. Ja niissä baareissa hän ei muutenkaan käy. Pari nättiä kuvaa ja netti laulaa. Viinin rohkaisemana sanoin, että otetaan nyt hänen kännykällään parit kuvat valmiiksi. No pienen suostuttelun jälkeen hän suostui. Pikkasen lisää punaa huuliin ja hymy esiin. Tuli ihan kelvolliset kuvat. Kuvia katselimme aivan kiinni toisissamme. Pikkasen kävi mielessä muukin kuin aamun uutiset. Sanoin, että otetaan pari koko vartalokuvaakin ( vaatteet päällä korjasin). Tuli todella hyvät kuvat. Puoli vahingossa kuvia katsellessa käteni osui hänen reisiinsä. Huomasin, että hän säpsähti. Mekko antoi vähän siimaa, joten näin myös kauniiden täyteläisten rintojen loistoakin. Pakko sanoa, että pikkasen alkoi himottaa. Ritva ehdotti, että otetaan yhdet vielä, kun sanoin , että nyt siirryn omalle puolelleni kotiin. No hyvä punaviini, mieli on heikko. Istuimme vierekkäin, kun olimme niitä kuvia katselleet. Tunsin Ritvan hajuveden, joka alkoi olemaan kuin huumaava aine. Ehdotin, että otetaanko vielä kuvat ilman, että hiukset ovat kiinni. Ritva aukaisi hiuksensa ja minusta hänestä kuoriutui nuoremman ja menevämmän näköinen nainen. Sen sanoinkin hänelle.

3

7056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Otimme muutaman kuvan lisää ja pikkasen vartalokin taipui enemmän. Ehdotin, että ottaa pari nappia auki mekosta, niin ehkä tulee vielä parempia kuvia. Yllättäen hän avasi pari nappia ja kauniit rinnat tulivat paremmin esille. Olimme molemmat tyytyväisiä kuviin. Sitten Ritva alkoi pohtia osaako hän edes olla kenenkään kanssa enää. Mies oli sairastanut monta vuotta ja leskenäkin hän oli ollut jo kauan. No osaahan hän pyörälläkin ajaa sanoin. Viini varmasti oli vähän kohissut päähän, kun hän nauroi vapautuneesti. Sanoin, että sitten pitää myös pukeutua nuorekkaasti maltilla. Siinä itsekin tulee varmemmaksi. Istuimme aivan vierekkäin ja hän kaatoi lisää viiniä.
      Yllätin itsenikin, kun otin hänen kädestään viinilasin pois. Siirsin hänen hiuksiaan sivuun. Olimme molemmat hiljaa – outo hetki. Sanoin, että hän on tosi kaunis ja löytää hyvän miehen. Ehdotin, että harjoitellaan vähän kevyellä suudelmalla. Hän vain hymyili ja ehkä vähän jähmettyi. Vein käteni hänen niskansa taakse ja annoin kevyen suudelman hänelle. Hän ei puhunut mitään. Odotin reaktiota. Hän oli aivan patsas. Sanoin, että rennosti vain. Otin tiukemman otteen hänestä ja suutelin pitempään. Hän alkoi vastailla suudelmaan. Tunsin, että hän otti minusta tukea ja jatkoin suutelemista. Tiesin, että viini teki minusta hölmön. Irrottauduin ja peräännyin hieman. Ritva katsoi minua eikä puhunut mitään. Sitten hän sanoi ”kiitos”. Lähestyin häntä uudelleen, vein toisen käden hän selkänsä taakse ja toisen laitoin reidelle. Hän ei vastustellut yhtään. Nyt suudelmamme oli pehmeämpi, mutta siihen oli sekoittunut himoa. Nostin mekon helmaa niin, että saatoin tuntea Ritvan paljaan ihon kädelläni. Hivutin sitä koko ajan ylemmäs. Ritva otti siitä kevyesti kiinni.” ei pidemmälle”. Suutelumme jatkui kuitenkin. Hän veti käden ylös rintansa päälle. Se yllätti minut täysin. Hetken päästä rupesin suukottelemaan Ritvan kaulaa ja samalla aloin tutustumaan häneen vasempaan rintaansa. Oli kuin siitä olisi lähtenyt virtaa alakertaan. Tunsin, miten kesähousuissani alkoi olla ahtaampaa.

      Päässäni raksutti, nyt ollaan tekemässä tyhmiä. Luulen , että Ritva huomasi sen ja katsoi hieman minua oudosti. Liike oli pysähtynyt. Hän sanoi, että tuntui ihanalta suudella. Ja samalla hän nousi ylös ja tämä oli tässä. Mutta ei hän vei kätensä niskansa taakse, aukaisi mekon nyörin ja alkoi avaamaan mekon nappeja edestä. Olin aivan jäässä. Hän hymyili viekeästi ja pudotti mekon pois. Olin täysin yllättynyt. Viinillä oli varmasti osuutta asiaan. Mekon alta paljastui vaaleat rintaliivit ja vaalean siniset alushousut. Ne olivat selvästi laadukkaampaa sorttia kuin tavalliset alushousut. Tämä oli täydellinen yllätys. En ollut enää viettelijä vaan vietävä.

      Ritva tarrautui paitaani on repi sen pois päältäni. Hän kuljetti käsiään pitkin ihoani. Minä olin edelleen kohmeessa. Sitten nousin ja laskin housuni pois. Lähestyin Ritvaa. Otin toisella kädelle kiinni takapuolesta ja toisella selästä. Vedin Ritvan kiinni minuun. Hän laittoi kätensä bokserien sisällä ja alkoi tutustumaan kovenneeseen keppiini. Hän vei kätensä takapuolelleni ja veti bokserit alas. Olin nyt kuoriutunut kaikista vaatteistani. Käänsin Ritvan ympäri. Suutelin niskaa ja samalla avasin rintaliivien hakasta. Upeat rinnat pamahtivat vapaiksi. Jatkoin kulkuani kohti alushousuja. Laskin ne alas ja nyt näin Ritvan kokonaan alasti. Hänen extra kilonsa olivat jakaantuneet upeasti ja hän oli todella mehevä nainen. Käännyimme vastakkain ja suutelimme intohimoisesti. Ritva otti kädestäni kiinni ja vei minut makuuhuoneeseen. Malttamattomana hän oli kiinni munissani. Veteli kädellään edes takaisin.

      Minä käänsin hänet selälleen ja vein käteni varovasti hänen aarteelleen, se oli aivan läpimärkä. Ritva tuntui pitävän sormieni liikkeistä. Suutelin samalla hänen ihania rintojaan. Nännipiha oli uskomattoman kaunis ja nännit olivat kuin hylsyt. Näykin ja nuolin niitä. Hänen vartalonsa liikkui himosta koko ajan ja hän alkoi äännehtiä seksikkäästi. Hän piti silmiään kiinni ja imi sormeaan. Päätin, että hän saa tehdä myös työtä ja minä saan hänet lempiasennossani. Kierähdin vuoteen toiselle laidalle selälleni ja pyysin häntä nousemaan päälleni. Hän asettui hajareisin päälleni, rinnat roikkuivat herkullisesti edessäni. Asetimme kullini yhdessä hänen pillunsa aukolle. Hitaasti sanoin. Hän alkoi painaa itseään minua vasten, ensin varovasti sitten hän vain latasi koko kroppansa alas ja alkoi rytmikkään naimisen. Olin aivan lumoissani. Samoin hän. Puristelin takapuolta ja rintoja edestakaisin, ja hän ratsasti kiihtyvään tahtiin. Tunsin varpaissani kiristävän tunteen, kohta tulen. Yritin miettiä kaikkea mahdollista. Mutta en voinut enää mitään. Purkauduin voimalla Ritvan sisään. Hän jatkoi vielä liikettä. Hän hieroi vielä enemmän klittaansa vasten minua ja sitten hän jäykistyi ja putosi päälleni. Hän veti kullini ulos ja kierähti toiselle reunalle aivan uupuneena. Hän sanoi vain, kiitos se oli ihanaa. Itse olin vähän nolona, miten tässä näin kävi.

      • Anonyymi

        Sanoin, että voinko käydä suihkussa. Sain samalla vähän omaa aikaa käsitellä tapahtunutta. Olin ollut hetken suihkussa, kun ovi aukesi. Ritva tuli alasti suihkuun. Hän tuli suoraan suutelemaan minua. Hetken päästä irrotin suihkun ja vein sen suoraan Ritvan pillun kohdalle, samalla hieroen sillä hänen aarrettaan. Suutelumme jatkui ja toisella kädelle hieroin hänen rintaansa. Ritva vei kätensä kullini päälle ja alkoi liikuttamaan sitä hitaasti. Se koveni kovenemistaan. Sitten Ritva asettui polvilleen ja alkoi imeä suihkunraikasta munaani. Aluksi se oli minusta vähän haparoivaa, mutta sitten tahti muuttui. Laitoin suihkun sivuun ja otin hänen päästään kiinni, jotta sain paremmin rytmitettyä suihin oton.
        Menimme takaisin vuoteeseen. Ritva kävi selälleen ja otti munastani kiinni. Nyt suoraan asiaan. Kerta pistolla aseeni meni pesään. Nostin Ritvan molemmat jalat olkapäilleni ja aloin nautinnollisen panon. Ritva hieroi omia rintojaan ja minä keskityin rytmiin. Hänestä tuli koko ajan äänekkäämpi, ehkä jopa liikaa. Naapurit saattaisivat kuulla. Levitin hänen jalkansa täysin ja puskin viimeisillä voimillani sisään kaiken nesteen. Samaan aikaan Ritva huusi lujaa ja hänkin sai omansa.

        Hetki vain levättiin ja sitten ihmeteltiin yhdessä, miten tässä näin pääsi käymään. Totesimme molemmat, että kiinnijäämisen riski on valtava. Hetken levättyäni annoin Ritvalle suudelman ja nousin vuoteesta, keräsin vaatteeni ja paperit. Ritva oli vuoteessa täysin uupuneena. Hän sanoi, ettei muistanut, että tämä oli näin nautinnollista. Hän sanoi, ettei edes muista milloin oli viimeksi ollut miehen kanssa. Sovimme, ettei tästä tule mitään suhdetta.
        Seuraavana päivänä menin Ritvan ovelle, mukanani korjaukseen liittyviä papereita. Kun pääsin sisään, heitin paperit lattialle ja otin riuskan otteen Ritvasta ja puristin takapuolta ja suutelin intohimoisesti. Samalla hänen puhelimensa soi. Siellä oli hänen ystävättärensä. Menin hänen taaksensa, kun hän puhui puhelimeen. Vein käteni hänen estelyistään huolimatta hameen alle. Laskin pikkarit ja sukkahousut alas, vaikka hän vähän vastusti sitä. Napitin takaapäin hänen paitansa auki ja otin se pois. Samalla pudotin rintaliivit ja aloin hyväilemään niitä. Ritva meni toiseen huoneeseen ja näytti minulle, että ei. Mutta nyt ei ollut ein paikka. Hän jatkoi puheluaan. Minä hänen rintojensa hyväilyä. Hametta sain vähän näpertää, ennen kuin sain putoamaan. Sitten heitin omat lattialle. Kullini oli täydessä latingissa. Vein käteni Ritvan pillulle. Hän yritti edelleen estää ja jatkoi puheluaan. Vein hänen toisen käden kullilleni ja liikutin sitä pitkin vartta. Samalla toisella kädellä tunsin Ritvan kosteuden ja pujotin sormen sisään märkään. Sitten laitoin hänet istumaan tuolille ja avaamaan reitensä. Vein kasvoni hänen jalkoväliinsä ja aloin rytmikkään nuolemisen.

        Ritva oli pulassa. Hän ei voinut kertoa ystävälleen mitä tapahtuu. Ja toinen ei halunnut lopettaa puhelua. Tunsin, miten hän nautti ja samalla jännitti. Sitten hän lopetti puhelun ja huusi hyväntahtoisesti ”sika”. Hän kaatoi minut lattialle ja alkoi raivokkaan ratsastuksen. Äkkiä hän tuli. Tilanne oli ollut niin kiihottava. Käänsin hänen selälleen ja aloin kiivaan panemisen. Ei minultakaan kauaa mennyt, kun tulin. Hurja kokemus. Mutta pakko myöntää, että ennen kuin menin Ritvan luo olin ottanut parit oluet. Huikeaa aikaa. Emme onneksi koskaan jääneet kiinni.


    • Anonyymi

      Puheenjohtajan iloja. Mukaansa tempaavaa menoa.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2052
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      46
      1591
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1471
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      20
      1451
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe