Cyberpunk 2077

Anonyymi

Peli joko floppaa totaalisesti, tai sitten räjäyttää tajunnan kuten pelifirman edellinen tuotos. Kumpaa veikkaatte?

Oma mottoni on pessimisti ei pety, enkä usko että salama iskisi kahta kertaa samaan paikkaan, joten peli osoittautuu ylihypetetyksi, monotoniseksi räiskinnäksi SJW-teemalla.

3

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Peli on todella onnistunut, ja toimii myös vanhoilla konsoleilla ja PS4:lla hämmästyttävän hyvin.
      PC:llä GPU- ja CPU-vähimmäisvaatimukset ovat low-grafiikoillekin todella korkeat verrattuna ps4:n tehoihin.

      • Anonyymi

        " ja toimii myös vanhoilla konsoleilla ja PS4:lla hämmästyttävän hyvin."

        Tämän on pakko olla trolli.


    • Anonyymi

      Peli on todella mukaansa tempaava ja toimii hyvin lähes millä tahansa tietokoneella jota on päivitetty viimeisen 5 vuoden aikana.

      Kaikki paha mitä pelistä on sanottu on täyttä diibadaabaa jota vihaiset internet nörtit levittävät verkossa saadakseen huomiota. Bugeja on hyvin vähän jota pelaamisen aikana tavallinen pelaaja voi havaita. Paljon vähemmän kuin esim "Yooka-Laylee and the Impossible Lair"-pelissä jossa yhdessä kentässä pystyt jumittamaan ukon nurkkaan ja toisessa kentässä laatikot latautuvat toistensa päälle, tätäkin peliä on patchatty useaan kertaan ja edelleen on bugeja.

      Se on vain kiva mulkata isoille pelitaloille jos heidän tuotoksensa eivät ole täysiä kymppejä ja että peliä on testattu 10 000 000 tuntia että ollaan takuulla saatu kaikki bugit pois.

      Koko online keskustelukulttuuri on muuttunut lähes katastrofaaliseksi pelialalle ja hyvätkin pelitalot ovat kaatuneet huonojen arvosteluiden takia joita nämä vihaiset nörtit netissä levittävät (esimerkkinä Angry Joe tai Jim Sterling).

      Mulla on mennyt täysi luotto Amerikkalaiseen mediaan ja en uskoisi sanaakaan mitä YouTubessa enää sanotaan, varsinkaan näiden suurten seurattujen henkilöiden taholta joilla on se oma agenda jota pitää ajaa jokaisessa videossa(suuret yritykset pahoja ja kaikki yritysjohtajat ovat mulkkuja).

      Palataampa takaisin tohon peliin, ainoa mitä itse voisin kritisoida on että talentti buildit ei oo niin kiinnostavia kuin esimerkiksi WoWissa jossa saa unlockattua uusia kykyjä. Tai noh onhan tuolla mahdollisuus esim craftata Legendary skillejä esim "Suicide" jolla vastustaja saadaan laittamaan kuula kalloon. Pieni pettymys tosin on se että kyseinen teko aktivoi vihut etsimään tappajaa, vaikka juuri todistivat omanpuolulaisen tappaneen itsensä. Toisaata toki myös on syytä epäillä ehkä että kaverin aivot hackitettiin.

      Sanoisin että jos tulee esim joku DLC jossa sais uusia kykyjä ja tehdään bugi korjaukset niille harvoille bugeille jotka esiintyy ja että jonkin verran reworkkiä noihin skill buildeihin niin peli olisi hyvin lähelle 10/10.

      On hyvin vaikea sanoa mitä peli voisi tehdä paremmin ilman että pelifirma pistäisi x10 isomman budjetin ja alkaisi väsäämään 10 erilaista juonipolkua ja että koko peli olisi täynnä vain ns side questejä ja ei olisi ns pää juonta joka etenisi. Olisi kuitenkin hyvin mahdotonta koodata peliä jossa oikeasti päätökset esim tappamalla jonkun klaanin aiheuttaisi täysin erilaisen lopputuleman ja konfliktin.

      Mutta vois kuvitella että jonkin asteinen parannus on luvassa kenties pelin kakkos-kolmos osassa jossa voisi esim räjäyttää juonelta hyvin olennaisen rakennuksen ja siten muuntaa miten tarina etenisi, ikäänkuin elettäisiin oikeassa maailmassa ja jokaisella olennolla olisi aito tekoäly keksimässä uusia keinoja tehdä elämä hankalaksi tarinan päähenkilölle.

      Eli jos olet ollut täysin epärealistinen odotuksien kannalta niin saattaisit antaa esim 7/10 scoren, mutta jos vähänkään on ns realismia niin ymmärrät mihin mikä tahansa yritys kykenee ja miten on mahdotonta koodata juoni täytteistä peliä joka toimis täysin sun valintojen mukaan, niin helpostikkin peli on 8-9 tai jopa 10/10 score.

      Jo pelkästään grafiikka on niin päätä huimaavaa ja futuristisilla ajoneuvoilla on mukava ajaa neon väristen katujen valossa, samalla kun pysähdyt listimään matkalla muutaman kapinallisen.

      Samoin oon käyttänyt noin 20 tunnin pelaamisen jälkeen ainakin tunnin pari pelkästään katsomaan TV lähetyksiä jotka on todella hupaisia, erityisesti tämä "Safe and Sound" sarja jossa koiraa ohjeistetaan aseistautumaan ja kunnioittamaan poliisia on niin hupaisia. Ehkä pientä negatiivista tossa toki on että TV:ssä ei ole kanava luetteloa ja että skippailet vain seuraavaan, ja jos esim haluut seurata uutis kanavaa niin sut on pakotettu katsomaan 5-6 mainosta putkeen (vaikka ovatkin hauskoja ekaalla kerralla) että pääsisit vilkaisemaan mitä muuta televisiosta löytyy.

      Kun ottaa huomioon miten paljon näitä augmentaatioita promotaan pelissä, yksi asia jota olis kaivannut on ns aseettomat missiot jossa sut stripataan kokonaan aseista ja sitten tarvitset näitä kroppaan piilotettavia aseita päästäksesi eteenpäin ja voittaaksesi tappelun. Toisaalta kyllä pelistä löytyy muutama tämmöinen tapauskin mutta toisaalta aseistautuminen on liiankin helppoa ottamalla aseen ensimmäiseltä kuristetulta vihulta ja jatkamalla kuin mitään ei olisi tapahtunut.

      Olis ehkä mielenkiintoista jos tulisi DLC tai patchi joka mahdollistaisi että pelaisit ns augmentittomana ihmisenä tai että tulisi vastaan ihmisiä joita ei voisi hakkeroida, kun nyt tällä hetkellä hakkerointi onnistuu käytännössä kaikkia vastaan. Toisaalta ehkä tämä on se tulevaisuus jossa ei voi "elää ilman puhelinta" tai augmentaatioita, jos se teknologia on niin integroitunutta ihmisiin. Kyseessä kuitenkin lienee enemmän tietynlainen tyyli mikä peliin on rakennettu kuin että tämä vaihtoehto puuttuisi jostain osaamattomuuden takia.

      Vielä siis lyhyesti, siinä 8-10 välissä mennään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1332
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1255
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1150
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1032
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      995
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe