Professori. Björn Olsen kehoittaa Ruotsia hyväksymään WHO:n kritiikin

Anonyymi

Ruotsissa on herättänyt runsaasti keskustelua Maailman terveysjärjestö WHO:n arvio, jossa Ruotsi on luokiteltu yhdeksi koronapandemian pahimmista riskialueista. Vaikka järjestö sittemmin lievensi Ruotsi-arviotaan, pitää WHO maata yhä viruksen riskialueena.

Maan koronastrategiaa johtava valtionepidemiologi Anders Tegnell on tyrmännyt maailmanjärjestön arvion, ja luonnehtinut sitä ”täydelliseksi virheeksi”.

Nyt professori Björn Olsen Uppsalan yliopistosta puolustaa WHO:n linjausta.

https://www.verkkouutiset.fi/professori-ihmettelee-ruotsia-kun-itse-saa-nenilleen-syntyy-kohu/#ee13c40e

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   - Ruotsalaisien suvaitsevaisuus menee niin pitkälle, etteivät ne halua lukea tilastoista, että tauti on levinnyt suomalaisvähemmistössä, koska sillä on huima yliedustus kuolleisuudessa. Sieltä se on levinnyt muihin maahanmuuttajalähiöiden asukkaisiin ja vähän ruotsalaisiinkin, mutta ei kovin paljon, koska ruotsalaiset noudattavat suosituksia kiltisti.

   Nyt sama ilmiö rehottaa Suomenkin puolella kun täällä ollaan siirrytty pelkkiin suosituksiin. Porukka käy Ruotsissa sillä asenteella, että kun se ei ole kiellettyä, niin täytyy käydä soittamassa poskea rajavartijoille, jotka puhuvat niistä suosituksista.
   Tykkää · Vastaa · 8 · 1 pv

   - Onko tuosta "suomalaisvähemmistön"sairastumisista tilastoa?Hoivakodeissa jo ne jotka 1960 luvulla lähtivät.Jos vielä hengissä.Nuorempi polvi usein "poikkinaineet"kuten länsirajalla sanotaan.Hoivakodeissa ja joissain lähiöissä ollut täälläkin pientä ongelmaa.🤔

   - En ole kertaakaan kuullut tai mistään lukenut "ruotsinsuomalaisten huikeasta yliedustuksesta koronan kuolleisuudessa". Minulla on useita sukulaisia Ruotsissa joten tohdin väittää, että hiukan tiedän mistä puhun. Eli tuo yllä oleva kommentti on täyttä tuubaa, perustuu tod.näk omiin mielikuviin.
   Ja ei Suomesta porukka lähde risteilylle voidakseen kettuilla tullivirkailijoille, väite on täysin naurettava.
   Se pitää paikkansa, että maahanmuuttajalähiöissä korona on tehnyt pahaa jälkeä. Nämä lähiöt ovat aivan muiden kuin ruotsinsuomalaisten asuttamia, ja niissä ei suosituksista pahemmin piitattu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   429
   6163
  2. Sofia ja Stefan kihloissa

   Sormus on kuvissa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   89
   4101
  3. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   2598
  4. Tuomo Ylipulli on kuollut

   Olympiavoittaja Tuomo Ylipulli on kuollut tänään perjantaina sairauskohtaukseen kotonaan Rovaniemellä. Tuomo oli kuollessaan vasta 56-vuotias.
   Rovaniemi
   42
   2480
  5. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   150
   2367
  6. Monen päivän Marttiinan ja Hannun erospekulaatiot meni hukkaan

   Tunnen suurta vahingoniloa että te suurimmat ja fanaattisimmat Mara vihaajat olette täällä antikliimaksissa viettäneet monta kesäpäivää iloiten heidän
   Kotimaiset julkkisjuorut
   217
   2181
  7. Sofia ja Stefan yhdessä!

   Tämä tieto henkilöllr, joka kyselee Sofian hinnastoa päivät. Ei ole sinkku, vaan lähes 2v parisuhteessa. Ei ole ollut Sofialla vuodessa 3 eri miestä!!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   1676
  8. Tarvitsen sinua

   Mies. Ja sinä tiedät sen.
   Ikävä
   87
   1250
  9. Cowboy Pikkarainen

   Mitä toi sen cowboy insta video tarkoittaa..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   30
   1237
  10. Atlantis FC:n pelaajia syytetään lapsiin

   kohdistuneista raiskauksista ja seksuaalisista hyväksikäytöistä.
   Maailman menoa
   47
   1140
  Aihe