Demut pihalla

Anonyymi

Helsingin Sanomien tiedot asettavat SDP:n Antti Rinteen ja Timo Harakan viimesyksyiset lausunnot erikoiseen valoon.

hallituksen keskeinen työllisyystoimi eli palkkatuen uudistaminen on sulamassa käsiin kuin jäätelötötterö hellepäivänä.

uudistuksen työllisyysvaikutuksen arvioidaan jäävän HS:n mukaan vain noin tuhanteen henkilöön. Pitkällä aikavälillä vaikutus on lehden mukaan mittaluokaltaan ”joitakin satoja henkilötyövuosia”.

Tämä on kiusallinen uutinen entiselle pääministerille, SDP:n nykyiselle puheenjohtajalle Antti Rinteelle (sd) ja Rinteen hallituksessa työministerinä toimineelle Timo Harakalle (sd), jotka nostivat palkkatuen hallituksen keskeiseksi työllisyystoimeksi viime syksynä. Rinne puhui julkisesti jopa 10 000–20 000 työllistyneestä.

3

<50

  Vastaukset

  • Antti Rinteen arvio meni pieleen – HS: Palkkatuki työllistämässä vain tuhat

  • Miksi hallitus ei tee mitään? Ei työllisyystoimia, ei mitään.

  • Niin Antti Rinne kuin Timo Harakkakin puhuu paljon eikä sano mitään ja lupaa vielä enemmän, se on suomettumista jos antaa lupauksia joita ei ole tarkoituskaan pitää siksi että vaikuttas olevan itänaapurissa semmonen yleinen tapa. Diktaattorin jalanjäljessä. Niin rauhaa vakuuttaa ja päätökset on sitä luokkaa että hirvittää lähinnä uhkaavia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   193
   1967