Aihe

Tämän vuoksi en ole suuri fani mobiililaiteella pelaamisessa

Lady-Fane

…ja käytän emulaattoria kuten BlueStacksia pelatakseni jotakin niistä Windowsilla sen sijaan jos haluan kokeilla peliä joka on saatavilla vain mm. Play Storessa.

1. Tottumukset. Vaikka voinkin viettää joskus tuntikaupalla aikaa pelikoneeni ääressä, ulkona ollessani en pidä kännykän ruutuun tuijottelusta kovinkaan paljon kun on kerran ihan oikeaakin nähtävää 3D:nä, ja ihmisiä joiden kanssa keskustella ihan kasvotusten.

2. Omistan pelikoneen ja monitorin. Miksi haluaisin pelata kännykällä kun on kerran saatavilla laitteisto jolla saa aikaan elokuvamaisemman kokemuksen?

3. Kännykkä tarkoittaa pienempää tarkkuutta. Kuvaruudun naputtelu on huomattavasti sattumanvaraisempaa kuin hiiren käyttö ja tarjoaa vähemmän toimintoja. Tähän tosin vaikuttaa myös se että graafisena suunnittelijana (ja 3D-mallintajana) haluan työkaluiltani mahdollisimman hyvän tarkkuuden.

4. "Microtransactions" (mikromaksut). Monissa kännykkäpeli pyörii konseptina sen ympärillä että rahaa pitää sataa hiljaksiin pelintuottajalle että pelissä pärjää mitenkään kohtalaisesti, sen sijaan että maksaa könttäsumman ja sillä pärjää hyvin jonkun aikaa. Jos talouden hallinta on huonoa, on yhtäkkiä maksanutkin sitten huomattavasti enemmän kuin tuon könttäsumman. Toki Steam-peleissä joskus myös törmää tähän, mutta harvemmin se on siellä itsetarkoitus tai edellytys voittamiselle.

Ihanteellinen järjestely olisi minusta että kännykkäversio tarjoaa joitakin rajoitettuja toimintoja (mm. yhteydenpitoa varten jos se liittyy asiaan), mutta itse pääpeli olisi suunniteltu pelikoneelle.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

    Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
    Maailman menoa
    424
    4974
   2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

    "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
    Maailman menoa
    103
    1880