Vitamiineistä ja lisäravinteista ei hyötyä ja niissä on armoton kate

Anonyymi

Olen toissä isossa firmassa joka myy paljon erilaisia vitamiineja. Tiedän tuotteiden katteet ja todelliset hinnat.

Kun menette yliopistonverkkoapteekin sivuille ja siellä on purkkien hintoja joissa 19,50eur 20-30eur moniviitamiineja niin todelliset kustannukset pyörii parissa eurossa.

Lisäksi syömällä ei niistä saa mitään hyötyä, ihminen joka syö yksipuolista ruokaa ja sen jälkee alkaa mättämään vitamiinejä, ei huomaa eroa. Ei myöskään missään laajoissa testeissä.

4

<50

  Vastaukset

  • Jaahas, kyllä mulle ainakin oli apua. Tosin en mistään apteekista vitamiinejani osta, vaan tilaan joko ulkomailta tai suomalaisesta verkkokaupasta, mistä nyt parhaimmat saa. Näillä mun ferritiini nousi, millään muulla ei. Lääkäri määräsi vain rautaa, eipä auttanut tippaakaan. Luontaishoitaja sen sijaan suositteli myös C- ja B-vitamiineja sekä chlorellaa ja lisäksi antoi ruokavaliovinkit. Johan lähti nousuun ferritiini. Ja olossa on muutos kuin yöllä ja päivällä. Apteekin vitamiineista en tiedä, ehkä ne ovat sitten huonompia?

   Tietysti on tärkeintä syödä hyvin, liikkua, nukkua riittävästi ja elää muutenkin tervettä elämää ilman tupakkaa ja alkoa, mutta aina se ei riitä. Minäkin luulin eläväni ihan huipputerveellisesti ja söin paljon kasviksia, kalaa, kohtuudella punaista lihaa, joskus veri- ja maksaruokaakin, hedelmiä ja marjoja. Mikä sitten ongelman aiheutti, en tiedä, mutta arvelen, että muutama peräkkäinen raskaus ja synnytys, pitkät imetykset, runsaat kuukautiset, pitkäaikainen stressi. Ja onneton join piimää joka aterialla ja jälkiruuaksi vielä kahvia tai teetä.

   Kyllä lisäravinteita tarvitaan, mutta ei niitä kannata huvikseen syödä, ilman mitään syytä.

  • Kerrohan myös niiden "oikeiden" pillereiden katteista!

  • Jotkut laittaa vitamiineihin ja poretabletteihin 500-1000 euroja vuodessa.

   • turhaan.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   133
   3850
  2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   3706
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2341
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   195
   2159