Mitä mieltä olette Teslan osakkeista?

Anonyymi

Teslan osakkeet ovat nousseet vuodessa yli 400%. Tuleko vastaava nousu jatkumaan tulevina vuosina? Kuinka suurella salkun painolla hyppäisitte Teslan kyytiin?

36

2421

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Analyytikkojen konsensus on 730 dollaria eli he näkevät osakkeen yliarvostettuna.

    • Anonyymi

      Entä pitkällä aikavälillä, kymmenen vuoden päästä Teslan osakkeen arvo saattaa olla paljon nykyistä korkeampi. Kannattaako jäädä odottamaan että osakkeen arvo putoaa realistiselle tasolle?

      • Anonyymi

        Kymmenen vuoden päähän ei kukaan pysty tekemaan mitään järkeviä arvioita, se on yksinkertaisesti liian kaukana. Analyytikotkin tyypillisesti ennustavat vain vuoden tähtäimellä.


    • Anonyymi

      Nyt on noussut 25% viikossa, pitäisikö odottaa että hinta laskee?

    • Anonyymi

      Tällä hetkellä Teslan osakkeet vaikuttavat olevan aivan liian korkealla ilman mitään selvää syytä.

    • Anonyymi

      Uusin tavoitehintapäivitys on todennäköisesti optimistisin, ja siitä vastaa mullistavaan teknologiaan keskittynyt sijoitustalo ARK. Se antaa Teslan tavoitehinnaksi vuoteen 2024 mennessä peräti 7 000 dollaria,

      • Anonyymi

        Aika (liian) paljon menevät lupailemaan, toisaalta se että Teslan osakkeet nousisivat viikossa yli 40% olisi myös vaikuttanut hieman epärealistiselle.


    • Anonyymi

      Teslan osakkeilla näyttää voivan tehdä aivan uskomattomia voittoja,

      • Anonyymi

        Niin näköjään voi, mutta en ymmärrä ollenkaan, mihin noin korkea arvostus perustuu. Osaketta voi tietysti ostaa spekulatiivisesti toivoen, että joku vielä hölmömpi maksaa siitä vielä enemmän, mutta entä jos ei maksakaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin näköjään voi, mutta en ymmärrä ollenkaan, mihin noin korkea arvostus perustuu. Osaketta voi tietysti ostaa spekulatiivisesti toivoen, että joku vielä hölmömpi maksaa siitä vielä enemmän, mutta entä jos ei maksakaan?

        Nyt Teslan osakkeet ovat nousseet alle kahdessa viikossa yli 60%. Kukaan ei vaikuta tietävän mistä tämä johtuu, kuitekin nousu jatkaa eikä ole mitään merkkejä siitä että se tulisi pian hidastumaan. Olisiko kenelläkään minkäänlaista teoriaa mistä tämä johtuu?


    • Anonyymi

      Bitcoinitkin ovat täysin arvottomia mutta aina löytyy joku hullumpi joka on valmis maksamaan entistä korkeamman hinnan, ja täten Bitcoinin arvo nousee, sama pätee Teslan osakkeisiin.

    • Anonyymi

      Musk julisti Teslan osakkeen hinnan liian korkeaksi jo silloin ku se oli vain vähän päälle 700.

    • Anonyymi

      Aikooko kukaan muuten enää ostaa Teslan osakkeita, jos ostat niin millä perusteella?

    • Anonyymi

      Koko Nasdaq on vailla mitään realismia. Ei ainoastaan Tesla, vaan Apple, Microsoft etc ovat varsinkin koronan jälkeen nousseet käsittämättömiin korkeuksiin. Mitään yhteyttä maailmantalouden, puhumattakaan USA'n oman talouden tilaan niissä eikä Nasdaq'ssa yleensä ole. Koronan takia Nasdaq putosi hetkeksi 6700 pisteeseen, mutta on nyt jo kaikkien aikojen ennätyksessä 10500 pisteessä, nousua 3 kuukaudessa 56%. Näin, vaikka USA'ssa yli 60000 koronatartuntaa/d ja kuolleita yli 130000. Amerikan pörssien käyttäytymisessä ei ole mitään reaalismia. Esim vv 2018/2019 Nasdaq putosi ilman mitää erityistä syytä 25%, nousten sitten parissa kuukaudessa takaisin korkeuksiin.

    • Anonyymi

      Tesla on tänään noussut 12%, taitaa nousta kuuhun asti, ehkä jopa Marssiin

      • Anonyymi

        Suomalainen pokerimonimiljonääri Pauli Äyräs (24v) on myynyt kaikki aiemmat osakkeensa (Apple, Microsoft,...) ja tankannut koko rahalla velkavivuttaen Teslaa ja pitää Elon Muskia ”eittämättä nykyhistoriamme suurimpana nerona.”

        https://www.talouselama.fi/uutiset/suomalainen-pokeritahti-latasi-koko-salkkunsa-teslaan-pitkalla-tahtaimella-mennaan-rajusti-ylos/fc5a9f26-afe3-4416-aef9-5dcc8bae233d

        Nuorena ihmisellä on varaa hävitä isostikin jos huono tuulirako sattuu koska elinvuosia korjata vahingot on todennäköisesti paljon edessä.


    • Anonyymi

      Aika äärimmäisen riskialttiilta vaikuttaa, vaikea uskoa että nyt ei olla jo huipulla ja pian tulee suuri lasku.

    • Anonyymi

      TänäänTesla yli 3% laskussa, samoin Microsoft ja Amazon. Alkaakohan paluu kohti realismia ja uskottavuutta, joka varsinkin Nasdaq'in viime kahden kuukauden käyttäytymisesstä on pelottavassa määrin puuttunut.

      • Anonyymi

        Teslakupla puhkeaa kun muut varsinkin Kiinan sähköautotehtaat pääsevät vauhtiin.

        Microsoft ja Amazon porskuttavat mm. pilvipalveluidensa avulla.


    • Anonyymi

      Saatta olla että ne jotka ovat odotelleet Teslan laskevan hyppäävät nyt kyytiin ennen lopullista romahdusta.

    • Anonyymi

      Tesla heiluu kun heinämies! Laita osto markkinahintaan ja myynti 1700$. Kiitä myöhemmin.

    • Anonyymi

      Laita Bollinger bandsit kaavioon ja kun kurssi on ala nauhassa osto 10 dollarin päähän ja ylänauhassa myynti 10 dollarin päähän. Näin se tekninen alalyysi toimii 😎

      • Anonyymi

        Eli esim kun teslan osakkeen hinta on 1550 dollaria ja koskettaa bollinger bandsin alanauhaa, niin osta ja myy kun kurssi nousee 1560.

        10 dollarin päähän siksi kun se toteutuu säännöllisesti. Ei ahnehdita vaan otetaan monta kauppaa.


    • Anonyymi

      Treidailin tossa teslan osakkeita ja helposti irtosi 12% tuotto.

    • Anonyymi

      Tesla on taas kerran nousset päivässä lähes 10%. Pitäisiköhän odotella että laskee taas satasen tai pari että voisi myydä myöhemmin korkeammalla.

    • Anonyymi

      Itsellä muutamia teslan osakkeita. Ajattelin myydä tänään tiistaina illalla ennen huomista q2 julkistusta. Katsotaan kuin käy!

    • Anonyymi

      Ehdottomasti kannattaa ostaa Teslan osakkeita ja sijoittaa avaruusjättiin, sillä avaruudessa se yksi Teslan sähköautokin matkaa ilman kuljettajaa, tosin avaruuskapselin sisällä. Jospa se siitä suotuisaan suuntaa kehitys lähtisi.

    • Anonyymi

      Teslan osakkeen arvo on nyt noussut yli 2000 dollarin.
      Viime vuonna Teslan osakkeita sai alle 190 dollarilla. En kyllä osaa sanoa kannattaako enää tässä vaiheessa ostaa kun on vaikeaa uskoa että sama tahti voi jatkua tulevaisuudessa.

    • Anonyymi

      Teslan osakkeet vaikuttavat kaksinkertaistuneet ketjun aloitusajoista, Kaduttaako ketään ettette ostaneet Teslan osakkeita ja siten kaksinkeirtaistaneet rahojanne?

      • Anonyymi

        Ei kaduta. Tesla on koko ajan ollut liian riskialtis sijoitus minun makuuni, en harrasta tuollaisia, kuten en Bitcoiniakaan (näissä on paljon samaa), vaikka jälkeenpäin voi tietysti aina olla viisas ja sanoa, että olisi kannattanut. Ei sitä etukäteen kuitenkaan tiennyt. Jos pitää tapanaan hypätä mukaan tällaisiin hullutuksiin, ennemmin tai myöhemmin käy huonosti.


    • Anonyymi

      Pörssit kiittävät koronaa. Varsinkin Tesla, Microsoft, Apple ja Amazon, joiden ansiosta Nasdaq indeksi on paljon yli 11000. Korona toi mukanaan rahan runsauden, USA'ssa Trumpin ehdotuksesta FED jakoi 2000 MrdUsd, Euroopassa EU jakoi 750 Mrd€, jotka rahat pääosin menevät omaisuusarvojen kasvattamaiseen. Pörssit kiittävät koronaa, aivan ennen näkemätön olin rahan runsaus ja plus-vaikutus indeksien kasvattamiseen. Tesla yli 2000 Usd osakkeen arvollaan on nyt maailman arvokkaien autoyritys, paljon isompi kuin Toyota. Applen yritysarvo ylittää jo 2000 MrdUsd. Ihana virus tämä Covid19, kun sillä on on näin satumaisia vaikutuksia.

      • Anonyymi

        Tesla on tänään noussut 4,14%, missä se romahdus josta täällä on jatkuvasti puhuttu on?


    • Anonyymi

      Teslan arvo on tänään noussut nyt 6,79%. Katsomalla Telsa Daily, Solving the Money Problem, Hyperchange ja Chicken Genius Singapore kanavia selviää miksi nousuu jatkuu.

      • Anonyymi

        Nytten kannattaa Teslan osto. Venäjän ruplakin on huippuhinnassa. Harvoin siitä on saanut eurolla 90 ruplaa. Euron alkuajoilla sai vain 27 ruupelia. Hienoa kehitystä. Ypa, ypa, ypa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nytten kannattaa Teslan osto. Venäjän ruplakin on huippuhinnassa. Harvoin siitä on saanut eurolla 90 ruplaa. Euron alkuajoilla sai vain 27 ruupelia. Hienoa kehitystä. Ypa, ypa, ypa!

        Täällä palstalla pilkataan nittä jotka uskovat Teslaan mutta on niitä jotka jotka ovat holdanneet Teslan osakkeita vuoden ajan ja siten kymmenkertaistaneet rahansa. En sano että vuoden päästä ollaan nykyistä kymmenen kertaa korkeammalla mutta se on mahdollista.


    • Anonyymi

      Tesla tulee lähipäivinä nousemaan koska nyt pikkusijoittajillakin on varaa Teslan osakkeisiin: "Tesla recently said it would enact a 5-for-1 stock split, making its wildly popular stock even more accessible to individual investors."

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      17
      1455
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1202
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1082
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      1013
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      989
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      981
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe