Lähes kaikki paikat kiinni

Anonyymi

Sain juuri sähköpostia Palmasta. Playa de Palmassa on jonkin verran saksalaisia turisteja, mutta Magallufissa ja Palma Novassa lähes kaikki hotellit, ravintolat ja baarit ovat vielä kiinni. Tämähän on perinteisesti brittien suosima alue saarella, ja kuten tiedetään, Britannia on vielä pahasti koronan kourissa, eivätkä britit matkustele ulkomaille.

Mallorcalainen ystäväni piti mahdollisena, että palmanovalainen baari, jossa hän vetää karaokea, saatetaan avata syyskuussa. Jos britit tulevat, baari aukeaa, muussa tapauksessa ei.

4

96

  Vastaukset

  • Eipä ole Rodoskaan erityisen vilkas, ainakaan vielä. Nettikameran kuvissa ei ole toistaiseksi näkynyt ensimmäistäkään auringonottajaa tuulisella rannalla. Muutama kadulla kävelevä turisti on näkynyt.

  • Luotettavan keltaisen lehdistömme mukaan on Mallorcalla pitänyt sulkea jo baarikatuja örveltävien britti ja saksalaisturistien vuoksi. Parasta pysytellä kotimaisemissa vaikka kuinka tekisi mieli lähteä reissuun. V...taa!

   • Ensi heinäkuulle 2021 on jo matka varattuna ja maksettu palmanovaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ensi heinäkuulle 2021 on jo matka varattuna ja maksettu palmanovaan.

    "Ensi heinäkuulle 2021 on jo matka varattuna ja maksettu palmanovaan."

    No sinä olet ajoissa liikkeellä! 😁 Mihin hotelliin aiot majoittua? Katselin viime talvena matkoja täksi kesäksi, mutta monen hotellin hinta vaikutti lähes taivaisiin asti nostetulta verrattuna vaikkapa Rodoksen matkoihin.

    Esimerkiksi entinen Sol Cala Blanca, jonka nimi on nykysin Sol Beach House, oli kalliimpi kuin viiden tähden hotelli Gran Canarialla, jonne on pidempi lentomatkakin hintaa nostamaan.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut