Jämsässä yrittäminen

Anonyymi

Mikä siinä mättää että Jämsässä ei ravintolat pärjää ja yrittäjät vaihtuu, taas näkyy olevan myynnissä entinen Diesel, entinen Apipata, entinen A&C ja mitä näitä nyt on siinä paikalla ollut? Eihän siinä taida olla ollut nykyinen yrittäjä vielä vuottakaan?

50

1643

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      sairaanloinen kateus.

    • Anonyymi

      En tarkoita nyt juuri tätä yritystä, mutta yleensä aluksi on ihan hyvää sitten pikkuhiljaa laatu laskee ja aletaan tekemään halvalla perus kinkku kiusausta tai muuta vastaavaa ja kaikki maistuu samalta. olisi vain hyvää perus ruokaa niin se kyllä myisi hyvin, vaikka lihapullia ja muusia ,karjalampaistia kunnon salaateilla,juomilla,leivillä. sitten lisäksi joskus kalapuikkoja makkarakastiketta yms. aamupalalla puuroa,kananmunia,pekonia,leipää,appelsiinimehua,omenamehua varmasti riittäisi asiakkaita aamupala 7€ lounas ja päivällinen 9€. päivällä kahvia ja kunnon munkkeja, lihiksiä voileipää hyvillä täytteillä. sanoisin että tässä olisi hyvä resepti menestyvälle yritykselle. kunnon laatua, mutta ei maksimaalisen voiton tavoittelua silloin voi yritys pysyäkkin pystyssä.

      • Anonyymi

        Jos jossain on surkeet ruuat, niin siellä Tokmanni mutkilla. Enkä puhu ruosteisesta.


    • Anonyymi

      Yrittäjä ei ole kuulunut liittoon..... EK:n alaiset yritykset elävät jo pelkästään yritystuilla. Firman tulo itsessään on sitten vain harrasterahaa.

      • Anonyymi

        Höpö höpö! Taas joku kateellinen, joka ei ymmärtä itsekään mitä yrittää selitellä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Höpö höpö! Taas joku kateellinen, joka ei ymmärtä itsekään mitä yrittää selitellä.

        Et ole tainnut kuulla että yrittäjille jaettiin hetki sitten miljardi ja uusi jako on alkanut....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ole tainnut kuulla että yrittäjille jaettiin hetki sitten miljardi ja uusi jako on alkanut....

        Joo joo. Jos valtio velvoittaa sulkemaan yrityksen ja yrityksen toiminta ja rahantulo lakkaa, niin valtio on kyllä silloin velvollinen korvaamaan yrityksille tappioita. Ei tämä korona ole yrittäjien syytä. He ovat oikeitettuja korvauksiin samalla lailla kuon työntekijätkin. Ei yrittäjille niin vain jaettu rahaa.


    • Anonyymi

      Oisko liian kallis vuokra? Tässä edellämainitussa paikassa.

    • Anonyymi

      Pyllu mesta joku baari ja tobles, kyl porukka käy eikä valita, täähän on koettu jo aikoinaan joten retro hengessä homma uusiks..

      • Anonyymi

        sitähän jo matin kuppaaja Oksanen teki


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        sitähän jo matin kuppaaja Oksanen teki

        Joo mut laitetaan välillä pallit vilahtelemaan,ei aina naisia,alaarvoiseen touhuun ja asuhin.


    • Anonyymi

      Toki kunnon vanhan ajan baari tobles tarjoilijoineen on tuottoisaa liiketoimintaa ja oheis palvelut löytää markinansa ja ihmiset voi hyvin.

      • Anonyymi

        Joo ja moottorimajoille höyläämö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo ja moottorimajoille höyläämö.

        Siellä on jo...


    • Anonyymi

      Taitaa olla vaan kustannustaso niin korkea ja syöjää ei varmaan kaikkiin paikkoihin tarpeex riitä, mihin siirty entisen Sirkan baarin syöjät?

    • Anonyymi

      Nyky yrittäjät ei tajua, että tili tehdään volyymilla. silloin fyrkkaa virtaa ja totta kai asiakkaitakin. jotka tyytyväisi ja niin on yrittäjäkin. pois turhat vinkeet ja tuumasta toimeen.

    • Anonyymi

      Veikkaan että koronasulkeminen oli se viimeinen niitti. Menkää Mänttään ja Keuruulle ja huomaatte että sielläkin on vastaavia paikkoja pimeänä. Eikös Apipadalla ollut pitopalvelutoimintaa, mutta keväällähän ei saanut järjestää minkään sortin kekkereitä, joten sitäkään kautta ei tuloja tullut. Isot ketjut jyrää.
      Padasjoella oli ABC:lla jopa varaa tyhjentää koko liiketila korona-ajaksi ja roudata kaikki kamat taas takaisin rajoitusten purkauduttua.

      Ja siis oikeasti en tiedä miksi Dieselin yrittäjä on lopettamassa. Syy voi olla mikä tahansa, mutta nuo koronahommelit nyt ekana tulee mieleen.

      Faktahan on, että kannattava liiketoiminta on yksinkertaista matematiikkaa: tuloja pitää olla enemmän kuin menoja. Saa myydä aikamoiset määrät ruokaa, kahvia, pullaa, limsaa ja kaljaa, että saa maksettua liiketilavuokrat sähköt palkat verot.

      Ennen vanhaan pienetkin baarit pysyivät pystyssä, koska alkoholinkulutus oli yleinen kansanhuvi ja jo muutama kantapeikko, joka oli alkoholin suurkuluttaja, saattoi saada baarin kannattavaksi (tämä ei tosin liity niinkään ruokapaikkoihin). Nykyään sellaiset ohjataan hoitoon, elleivät sitten ole jo ryypänneet itseään koiranputkea altapäin katselemaan. Nuorisokin viihtyy kai mieluummin isojen markettien liepeillä tai valtateiden varsien huoltoasemilla, missä voi haistella "kansainvälisiä" tuulia ohikulkijoiden poiketessa tauolle.

      Toimiva kombinaatio voisi menestyvälle yritykselle tällä alalla olla hyvän sijainnin, ilmapiirin, markkinaraon ja toimivan konseptin yhdistelmä. Esim. Tiinan tupa Pieksamäellä = hyvät maisemat ja ystävällinen palvelu. Vehoniemen automuseon kahvio = maankuulut munkit ja muiden motoristien kulkupelien bongailu. Laukaanhovi oli tunnettu lasimyymälästään ja Keimolan portti taas toi kaikkien mieleen sen legendaarisen kilparadan, eli pelkkä nimi oli jo hyvä mainos.

      • Anonyymi

        Rengasbaarissa oli tunnelmaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Rengasbaarissa oli tunnelmaa.

        Mäkibaari Myllymäessä, siellä oli elävää seksiäkin ihan päiväaikaan. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mäkibaari Myllymäessä, siellä oli elävää seksiäkin ihan päiväaikaan. :D

        Sairasta naista käytettiin hyväksi.Häpeä.


    • Anonyymi

      Tavallinen vasemmistolainen.

    • Anonyymi

      Tuki, tukia ja tukia..kunnon sosialismia..ihan kuin DDR ssä olleessa jäätelö tehtaassa, kukaan ei sitä jädee halunut, mutta tehdas tuotti ennätyksiä, kun valtio tuki ja tuki..tää sama jälki sosialismia hyväilee suomalaisen juntti kommari " muka yrittäjän heikkoa itsetuntoa, kun ei bisnes vainua, kykyä ,taitoa saati älyäkään ole centin vertaa. niin itketään katkerana tukia ja kitistään. voi herran jestas.

    • Anonyymi

      Siksi, että palveleuita kuluttava väestöpohja on liian pieni. Väestö pienenee n. 300-400 hlöä vuodessa. Joten ei tule kannattamaan tulevaisuudessakaan.
      Ja ne jotka on töissä, niillä olis rahaa mutta ei ole aikaa käydä kuppiloissa. Ne joilla ei töitä, olis aikaa mutta ei rahaa.
      Aika monta annosta sää myydä, jos aikoo maksaa palkat, myös itselleen, sivukulut, vuokrat, raaka-aineet, jne.

    • Anonyymi

      Jämsässä mättää eniten Jämsek,toimimaton ja joustamaton päätöksenteko ja kyräily..
      Keskuskatu on oiva esimerkki siitä kuihtumisesta joka Jämsässä on ollut vallalla sen jälkeen kun Eput lauloivat vuonna 1985..
      Vasurivetoisessa kaupungissa ei pienyrittäjyyttä arvosteta ja kaikki panostus ohjataan huithapelihankkeisiin kuin Patajoen kauneuskanava..
      Jatkuvuutta ei ole ja loputon riitely sekä päätöksenteon tahmeus oan aiheuttanut sen ettei kaupungissa ole edes kunnollista satamaa, verratkaa vaikka Korpilahteen..

      Valtatien varressa asiakkaat imaisee ne ylikansalliset huoltoasemat,ei siellä kotiruoalla pärjää,vaikka tarjolla olisi Finnjävel-läskisoossia..
      Eihän Jämsän kesksutassa pystyssä tahdo pysyä edes ne juottolat hotelleista puhumattakaan niin luotaantyöntävä se Seppolan seutu on..

      Syrjemmällä ei mitään kuppilaa kannata pitää onhan niitä yritetty jo tyhjiin kouluihinkin tunkea,einesruokavetoisia pitopalveluita jne...

      Tyytykää vain niihin Himoksen pizzalättyihin ja muuhun kebabmoskaan sehän laji selvisi Koronastakin kaikkialla...

    • Anonyymi

      Kaipolassa huoltoasemalla "Mei Teuvo Paarissa" kuukausivuokra 4000 € / kk. Ilmankos siinä ei kukaan baarinpitäjä yrittäjänä menesty. Taaskin baari on tyhjillään. 1960-luvulta lähtien ainakin 30 eri yrittäjää on ollut siinä baarissa , mutta kukaan ulkopuolinen ei siinä tunnu pärjäävän. Ei kai se "Mei Teuvollekaan" mikään kultakaivos ollut, kun sen baarin lopulta ulkopuolisille vuokrasi?

    • Anonyymi

      Siellä Toivosen vanhan huoltoaseman baarissa oli 10 vuotta sitten semmoinen baarin pitäjä, että kuvitteli itselleen semmoista yrittäjän unelmaa, ettei verojen maksu koske häntä ollenkaan.
      Tuli sitten mätkyjä, sekä jäi verovelkaa verottajalle. Verottaja laittoi ukon Keski-Suomen protestilistalle. Olkkolan telakalla hitsasi sitten vanhasta Yhtyneitten Paperitehtaitten läpimädästä proomusta itselleen ravintolalaivaa, minkä piti tulla Jämsän keskustaan jokirantaan ravintolalaivaksi. Saihan se harsittua sen romun kokoon, mutta taisi olla jo sen verran verovelkaa, että joutui myymään sen paatin lopulta Tallinnan satamaan ravintolalaivaksi.
      Siellä Yhtyneitten vanha proomu on kuulemma toimivana ravintolalaivana vieläkin.
      Toiset osaa pitää ravintolalaivaa ja toiset ei. Verottajan kanssa kun alkaa pullikoimaan, niin suurella todennäköisyydellä jää toiseksi.

    • Anonyymi

      Jämsässä on liikaa tarjontaa ja asukasluku tippuu jokavuosi ei ole ihme mitenkä yritykset eivät pärjää.

      Ihmettelen kyllä mistä tähän uuteen pizzapaikkaan riittää asiakkaita joka on tulossa spr tilaan koskentielle.

      Kiertäkää kaukaa tämmöiset paikat kun tietää ettei samanaama pitkään ole siinä, lisäksi kun starttirahat loppuu niin jo on uusi omistaja

    • Anonyymi

      Mitä tulee rahalla ostettavien ruoka-annosten makuun, niin UPM Jämsänkosken tehtaan ruokalassa oli 2000-luvun alussa sellainen tyyli, että olipa ruokana mitä tahansa, niin mikään ruoka ei maistunut miltään.
      Ilmeisesti ruokalan henkilökuntakin oli tietoinen asiasta, koska joka pöydässä oli suuri purkki aromisuolaa, että ruokailija sai edes jotain makua ruokaansa.

      Käytin myös samaan aikaan UPM Kaipolan tehtaan ruokalaa. Siellä oli sentään onnistuttu loihtimaan ruokiin vähän enemmän makua, mitä Jämsänkosken tehtaan ruokalassa.

    • Anonyymi

      Kumma ettei veroale ravintolan viinoihin mutta ei niin ei !!!!!

    • Anonyymi

      Tää on Möly-E:n paikka! Siinä varmaan suurin syy menestymättömyyteen!

    • Anonyymi

      Nyt on niin komee keskuskatu, että siinä pitäisi olla useampikin juottola, niin olis vähän elämää.

      • Anonyymi

        Liikenteen vois sulkea ja se vois toimia baarikatuna.


    • Anonyymi

      Bordelli. johan asiakkaita ja sen bordellin oheen juottolaa ja syöttölää, kyllä kansa tietää.

      • Anonyymi

        Mutta onhan meillä TORIBAARI!!! Sitä tuetaan varmasti jämsän katkeraan loppuun asti. On lahjoitettu koko tori tämän juottolan toimintaan, keskustan asukkaista viis veisataan kun toribaarin pitää saada mellastaa rauhassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mutta onhan meillä TORIBAARI!!! Sitä tuetaan varmasti jämsän katkeraan loppuun asti. On lahjoitettu koko tori tämän juottolan toimintaan, keskustan asukkaista viis veisataan kun toribaarin pitää saada mellastaa rauhassa.

        Ristiriitaista! Toinen pajottaa, että lisää juottoloita kadulle ja toisen mielestä Akuliinakin pitäis lopettaa?
        Onhan se mukava käydä vaikkapa toriostoksien lomassa kylmällä kaljalla siistissä kuppilassa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ristiriitaista! Toinen pajottaa, että lisää juottoloita kadulle ja toisen mielestä Akuliinakin pitäis lopettaa?
        Onhan se mukava käydä vaikkapa toriostoksien lomassa kylmällä kaljalla siistissä kuppilassa...

        Siisti kuppila voisi sijaita muualla kuin torilla. Niin että edes torimyyjät mahtuisivat torille, ettei katuja jouduttaisi sulkemaan. Eihän siihen viitsi edes kaikki torimyyjät tulla, koska on niin ahdas sumppu, menevät muihin kaupunkeihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ristiriitaista! Toinen pajottaa, että lisää juottoloita kadulle ja toisen mielestä Akuliinakin pitäis lopettaa?
        Onhan se mukava käydä vaikkapa toriostoksien lomassa kylmällä kaljalla siistissä kuppilassa...

        Siisti kuppila voisi sijaita jossain muualla kuin torilla. Edes torimyyjät eivät mahdu torille, koska kaljabaari on vallannut sen. Nyt täytyy katu sulkea että myyjät mahtuisiva, edes kaikki myyjät eivät viitsi tulla jämsään koska tori on tuollainen pieni sumppu. lisäksi dokukuliina sitten vie asiakkaita myyjiltä, niin miksi he edes tulisivat. moni myyjä valitsee toisen kaupungin jossa on oikea tori eikä baarin edusta.


    • Anonyymi

      Lisää työpaikkoja jämsään, kyllä markkinat hoitaa kysynnän ja tarjonnankin, vai luuleeko joku vajakki että valtio jakelis sossu rahaa jollekin yrittäjälle, että tämä sais egonsa nostetuksi kutsumalla itseään yrittäjäksi.

      Taitaa vaan se osaaminen ja kustannus laskenta kyky olla rajoittunutta.

      Tiedoksi, jämsän keskustassa ei enää pärjää mikään muu kuin akuliina, sijanti keskeinen, toiminut jo pitkän aikaa, vakiintunut asiakaskunta ja uusia tulee, näin ei muille riitä maksavia asiakkaita. hyvä niin.

      • Anonyymi

        Totta töriset. Ei muita enää mahdu lähes ilmaiselle vuokrapaikalle... On niinkuin yksinoikeus tipahtanut taivaasta akuliinalle. Vai mistä se tipahti....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta töriset. Ei muita enää mahdu lähes ilmaiselle vuokrapaikalle... On niinkuin yksinoikeus tipahtanut taivaasta akuliinalle. Vai mistä se tipahti....

        Missähän olisi hyvä uusi torin paikka, koska entisen on vallannut kaljabaari. Jos vanha yläaste puretaan niin siihenhän saisi hyvän torin. Olisi mahtavaa kun olisi tori jossa olisi torimyyjiä ja kojuja missä olisi kahvia,lettuja, muuta syötävää. Nykyiselle baarin edustalle ei viitsi mennä myyjät eikä asiakkaat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missähän olisi hyvä uusi torin paikka, koska entisen on vallannut kaljabaari. Jos vanha yläaste puretaan niin siihenhän saisi hyvän torin. Olisi mahtavaa kun olisi tori jossa olisi torimyyjiä ja kojuja missä olisi kahvia,lettuja, muuta syötävää. Nykyiselle baarin edustalle ei viitsi mennä myyjät eikä asiakkaat.

        Hyvä ehdotus. Parkkialueita olisi joka suunnassa pienen matkan päässä. Kannatetaan!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Totta töriset. Ei muita enää mahdu lähes ilmaiselle vuokrapaikalle... On niinkuin yksinoikeus tipahtanut taivaasta akuliinalle. Vai mistä se tipahti....

        Hän kerää torimyyjiltä vuokramaksut kaupungille.Mitäs sit kun myyjät loppuu.Nouseeko vuokra kun ei palvele enään kaupunkia.


    • Anonyymi

      Paras ehdotus pitkään aikaan ja ei vaatis edes kummoisiakaan investointeja ja kyl ne tori myyjätkin tulee kun on iso tori ja autoilleen tilaa, tää homma eteenpäin.

      • Anonyymi

        Joo eihän tohon enää torimyyjiä mahdu..
        Uusi tori..koulun tontille..
        Koko kenttä akuliinalle..
        Markkinahintaan.🤔


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo eihän tohon enää torimyyjiä mahdu..
        Uusi tori..koulun tontille..
        Koko kenttä akuliinalle..
        Markkinahintaan.🤔

        Aivan loistava idea! koulun tontille upea ja viihtyisä "puistotori".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo eihän tohon enää torimyyjiä mahdu..
        Uusi tori..koulun tontille..
        Koko kenttä akuliinalle..
        Markkinahintaan.🤔

        Alan miehille lisää pitkiä penkkejä. Kaveria ei jätetä........


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alan miehille lisää pitkiä penkkejä. Kaveria ei jätetä........

        Suljettu on tämäkin mesta! Tuskin tulee enää ketään yrittämään....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suljettu on tämäkin mesta! Tuskin tulee enää ketään yrittämään....

        Onko kyse yrittäjän väsymisestä vai onko vuokra tms. kustannukset liian kalliit Jämsän hintatasoon?


    • Anonyymi

      Ei huvita maksaa veroja jolloin vero karhu hakee konkkaan.

    • Anonyymi

      Otikko koronan huomioon? Ja täällä maalla monet myös sekä ruokailevat että juovat pullakahvit kotona muutenkin.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe