Haluaisin näyttelijäksi.

Anonyymi

Oon 13 vuotias tyttö Hämeenlinnasta. Oon jo pitkään halunnut näyttelijäksi, mutta oon kyllä ihan hukassa että mistä pitäisi aloittaa. Itse minulla ei ole melkein yhtään kokemusta, mutta kyllä löytyy vähän koulun ajalta.

Haluaisin päästä elokuviin tai tv-sarjoihin, koska teatteri ei minua niin paljoa kiinnosta. Tiedän kyllä että varmaan joudun aloittaa teatterilla, mutta mistä?
Vai onko jossain paikkaa missä voi opiskella suoraan näyttelijäksi, eikä tarvitse aloittaa teatterilla?

Myöskään mulla ei ole mikään kiire kun vasta 13-vuotias olen ja yläaste ja lukiokin pitäisi vielä käydä huolellisesti. Silläkin ajassa saan varmasti kokemusta, kun minun koulussa tehdään aika paljon musikaaleja, mutta nekin vasta tulee lukiolla. Mutta kuitenkin haluan aloittaa jo harjoittelemisen/opiskelun näin nuorena, jos siihen pystyy. Koska haluan myös saada kokemusta tulevaisuuteen, jos vaikka pääsisinkin ulkomaille näyttelemään. Olen aina halunnut mennä USA:han tai ehkä briteille, mutta myös tiedän kuinka paljon töitä ja vaatimuksia se tarvitsee. Itsellä on myös kielitaidot aika hyvät, osaan jo tässä iässä sujuvaa englantia ja ymmärrän todella hyvin venäjää, vaikka itse en osaa oikein puhua sitä. Ruotsi ei itsellä oli niin hyvä, kun aloin vasta opiskelemaan, mutta kyllä mä varmasti opin vielä.

Mutta tiedän että ongelmana on myös se, että kuinka vaikeaa on päästä tähän hommaan, kun niin moni muukin haluaa samaa kuin minä. Mutta se tarvitsee myös kärsivällisyyttä.

Jos kukaan pystyisi neuvomaan/antamaan vinkkejä, millä pystyisin aloittamaan näyttelijän elämän. Koska näyttely on aina ollut suurin haaveeni, mutta en ole vain uskaltanut tuoda sitä esille.

0

<50

  Vastaukset

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

    ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
    Maailman menoa
    138
    3960
   2. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

    Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
    Kotimaiset julkkisjuorut
    128
    3904
   3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

    Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
    Viihde ja kulttuuri
    24
    2369
   4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

    suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
    Maailman menoa
    196
    2176
   5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

    ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
    Maailman menoa
    174
    1036