Homouteni hävettää minua

Anonyymi

En tiedä kuinka järkevää keskustelua täällä saa aikaan, mutta yritetään! Olen tiennyt jo 15-vuotiaasta asti että tykkään miehistä, nyt olen 23. Kiinnostus naisia kohtaan ei ole oikeastaan kadonnut, mutta sitä tapahtuu paljon harvemmin, ja kai se tuntuu jotenkin laimeammalta. Todelliset ihastumiset, sellaiset joita miettii päivin ja öin, ne on nykyään aina miehiä. En vaan voi sille mitään että näen miesvartalon kiihottavana ja haluttavana, ihan eri tavalla kuin naisvartalon, vaikka on siinäkin omat hyvät puolensa. En tiedä olenko homo vai bi, enkä varsinaisesti edes kaipaa itselleni mitään nimitystä. Haluaisin vaan sen tiedon, olenko oikeutettu haluamaan miehiä. Että onko se halu todellinen ja tarpeeksi vahva, enkä ole tavallaan oppinut sitä mistään. Ihmiset paheksuvat anaaliseksiä, ja vaikka sitä himoitsenkin, ymmärrän myös tavallaan sen paheksunnan. Takareiänhän kautta ulostetaan, ja jos sen joutuu erikseen puhdistamaan seksiä varten ja käyttämään liukastetta... ymmärrän miksi jotkut pitää sitä luonnottamana ja vahingollisena. Mitä Jumalakin on siitä mieltä? Ei tietenkään kiinnostukseni miehiin ole pelkkää seksinhimoa, mutta jos olen miehen kanssa, en kyllä voi olla ilmankaan sitä. Kuitenkin haaveilen miehistä ihan monella muullakin tavalla kuin pelkkää seksiä. Mutta kai voisin halutessani tyytyä kaikkeen siihen myös naisen kanssa. Silloin ainakaan kukaan ei sanoisi mitään, ja varmuudella tietäisi Raamatunkin olevan puolellani. En tiedä kumpi olisi oikeampi suunta. Jotenkin tuntuu että kun ihmiset kuulee homoudesta, ensimmäisenä tulee mieleen peppuseksi, ja pelottaa että asiasta kuulevat ihmiset näkevät minussakin vain sen. Se ajatus hävettää, että ihmiset ajattelevat minun harrastavan sitä. Mutta haaveilen homoseksistä kuitenkin päivittäin.

Tässä tuli kerrottua jotain ajatusvirtaa, olisiko jotain kommentteja? Kysy, jos on jotain kysyttävää. Haluaisin saada jonkinlaisen rauhan, ja löytää ratkaisun.

69

957

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Haluaisin vaan sen tiedon, olenko oikeutettu haluamaan miehiä. Että onko se halu todellinen ja tarpeeksi vahva, enkä ole tavallaan oppinut sitä mistään."

      Tottakai olet siihen oikeutettu! Miksi et olisi?

      Sillä ei ole mitään väliä, että mistä se halu on tullut. Vaikka olisitkin jotenkin ihmeellisesti "oppinut" tykkäämään miehistä, niin mitä sitten. Elämä on täynnä opittuja asioita. Elämä perustuu opittuihin asioihin.

      Eiköhän miesten kaipuusi ole kuitenkin ihan itsestäsi lähtöisin. Ei näitä juttuja oikein voi valita.

      Sinun ei tarvitse tai edes kannata tehdä asioita, jotka eivät ajatustasolla tunnu mukavilta.

    • Anonyymi

      Itsetunto-ongelmat teettää tuollaista. Tehdään ja ajatellaan toisten kautta. Mitä ne nyt minusta ajattelevat, jos teen näin tai noin. Pitää oppia ajatelemaan omilla aivoilla, ja tekemään juuri niin kuin itse haluaa. Satukirjoihin ei kannata uskoa.

    • Anonyymi

      Ylläpitoon kannattaa ehkä palkata joku paremman itsetunnon omaava ja vähemmän itseään häpeävä homo kuin mikä siellä nyt on.

      Poistoilla ei saada keskustelua aikaan.

    • Anonyymi

      Aloittaja on ihan perimmäisten kysymysten äärellä. Raadollisesti vastaten, valitset kummin vain voit joutua petymään. Itse valitsin rehellusyyden mutta yksin jäin siinä välissä kun muut meni kihloihin ja teki lapset. Yksittäisen/yksinäisen homon osa voi olla karu. Vanhemmiten sitä katkeroituu tilanteeseen jolle ei voi tehdä mitään. Voimia aloittajalle!

    • Anonyymi

      Sitä se on. Itelläki tuttuja homoja päätyneet itsemurhaan kun tajusivat ettei elämästä ehkä onnea löydykään. Onnettomana ja yksinäisenä tässä mennään itsekin. Ikää nyt 30v.

    • Anonyymi

      En tule varmaan vastaamaan aloittajaa askarruttaviin kysymyksiin, mutta haluan tässä yhteydessä tuoda ilmi omia kokemuksiani homona olemisesta.

      Jo ala-asteelta lähtien muistan olleeni kiinnostunut pojista. Jotenkin sen tiedosti, että se ei ole oikein ja hyväksyttävää. Mutta kun se vaan oli osa minua. Murrosiässä aloin välttelemään kavereita. Pelkäsinkö sitä että paljastan itsestäni liikaa käytökselläni, en tiedä. Alitajuiset hetero-normatiiviset suojamekanismit aktivoituivat. Saatoin vain uneksia toisen pojan kosketuksesta ja läheisyydestä.

      Jäin paitsi normaaleista nuorten menoista, koska en niihin halunnut osallistua, koska en tuntenut itseäni normaaliksi, muiden kaltaiseksi. Mahdollinen seurustelu ja kaikki sellainen oli minulle vierasta ja ahdistavaa, vaikka perhe eikä sukukaan ole juurikaan kyselly muutamaa poikkeusta lukuunottamatta naisasioitani.

      Viihdyn naisten seurassa. Lapsuuden monet leikit leikittiin naapurin tyttöjen kanssa. Moni ihan tuntematonkin nainen on saattanut jutella ja pohtia omia miesasioitaan kanssani, koska tuntevat minun olevan "vaaraton". Olen usein miettinyt, mikä saa sen tuntemuksen aikaiseksi. Olen ulkoasultani ja käytökseltäni ihan normaalinoloinen mies. Kuuntelijan roolissa olen usein saanut olla. Neuvoja en olen juurikaan voinut antaa, mutta se, että joku kuuntelee nähtävästi riittää. Myös joidenkin heteromiesten kohdalla olen se mies, jolle he voivat luottamuksella kertoa tunteistaan ja elämästään.

      Olen joskus 20-30v iässä tehnyt ilmoituksen treffipalstalle löytäkseni naiskumppanin. Lähinnä tarkoitukseni oli selvitää kuka minä oikeastaan olen. Vastauksia tuli. Yhden kanssa sitten tutustuttiin ja vietettiin aikaa yhdessä, viihdyttiin toistemme seurassa erinomaisesti. Seksuaalisia haluja minussa ei häntä kohtaa virinnyt. Lisäksi hänenkään puolelta ei tullut painetta seksuaaliseen kanssakäymiseen, sillä hän oli uskovainen. Mukavaa meillä kyllä muutoin oli . Hän olisi vastanut sitä naistyyppiä, jollaisen olisin halunnut, jos olisin hetero. No suhde hiipui pikku hiljaa hänen muutettuaan toiselle paikkakunnalle.

      Myöhemminkin ole tavannut ihania naisia, joiden kanssa olisin vain halunnut olla ystäväpohjalta. Eräskin tunnusti pitkässä viestissään rakkautensa minuun ja mitä odotuksia hänellä olisi. Vastaus viestissä kerroin, että voin olla hänen ystävänsä ja toivoisinkin sitä jatkossakin, mutten muuta, sillä olen kiinnostunut muista asioista. Ystävyytemme on nyt sitten katkolla minusta siksi, että hän uskalsi avata tunteensa minulle saamatta vastinetta tunteilleen. Miksi en uskaltanut kertoa hänelle suoraan, että olen homo. Siksi, että en haluaisi luokitella itseäni muuksi kuin ihmiseksi. No tarkoitukseni olisi käydä asia hänen kanssaan läpi perikotaisin ja yrittää palauttaa hyvä ystävyytemme.

      Mutta entä omat tunteeni ja tarpeeni? Kaipaan läheisyyttä ja hellyyttä. Ihmistä (miestä), jonka kanssa kulkea ja jakaa elämäni.

      Sain sellaisen tilaisuuden yli 30 vuotiaana. Pitkä tutustuminen ja luottamuksen rakentaminen toiseen homomieheen, johti lopulta yli 10 vuoden suhteeseen. Ensikerran kun tapasimme, otin hänet kainalooni erotessamme. Hän koetti vetäytyä pois, koska koki tilanteen itselleen vieraaksi ja häkellyttäväksi, vaikka oli sitä odottanut ja siitä uneksinut. Seuraavalla tapaamisella hän yllätti minut täysin; koin ensisuudelman ja toisen miehen kosketuksen vaatteiden päältä. Kuinka hyvältä se tuntuikaan.

      Kasvoimme toisistamme erillemme vuosien saatossa. Olimme näin jälkikäteen ajatellen niin erilaisia, että pitää ihan ihmetellä, että suhde kesti niinkin kauan. Minun puolelta se oli kait sitä, että oli vain joku jonka kanssa olla. Pidin kumppania itseselvyytenä. Ystävyytemme kyllä jatkuu edelleen tänäkin päivänä.

      En pysty intiimiin kanssakäymiseen toisen kanssa, jollen tunne toista osapuolta tai luota häneen. Anaaliseksikin tuntui vieraata ja kauhistuttavalta asialta. Ikinä ei sitä tulla harrastamaan. Mutta sitten kerran, puolivahingossa, penetraatio tapahtui, eikä se ollutkaan kamalaa vaan ihanaa. Olen miettinyt kyllä usein, että onko se oikein harrastaa sitä tai olla ylipäätään homo. En ole ns. uskovaisesta perheestä, mutta uskonasiat ovat olleen aina läsnä elämässäni. Siihen on minut kasvatettu. Ristiriitaisia tuntemuksia ja syyllisyyttä elämäntavastani olen tuntenut. Mutta jonkun sisäisen rauhan olen saavuttanut asian suhteen.

      Nyt kun olen katsastellut uutta suhdetta, niin koen vain pettymyksiä. Monet haluavat vain minulta seksiä, eivät minua kokonaisuutena. Minä tarvitsen ihmisen vierelleni; läheisyyttä, hellyyttä, kosketusta, sielun kumppanin, luotettavan kumppanin. Seksi tulee mukavana lisänä. Tavasin aikoinaan useaan kertaan erään miehen Suomi24-treffipalstan profiilia. Hän vaikutti minusta täydellisestä kumppanilta ja hänen profiilinsa poikkesi täysin valtavirrasta. En ottanut häneen yhteyttä, koska olin silloin suhteessa. Tunsin, että olisin pettänyt kumppaniani. Nyt vähän jälkikäteen harmittaa, että olisi pitänyt katsoa sekin kortti.

    • Anonyymi

      Ei tää yksinäisen homon elo mitään elämisen arvoista elämää ole. Kaiken muun paskan lisäksi. Vanhempien takia olen elossa. Paska tsäkä. Ehkä seuraavassa elämässä parempi.

    • Anonyymi

      Ensinnäkään et ole mikään homo vaan biseksuaali koska homolla on ehdoton nollatoleranssi naisiin, joten siinä ei ole mitään epäselvää. Mutta kyllähän biseksuaalinkin täytyy tehdä jonkinlainen valinta kumppanin suhteen. Joten unohda akat heti ja keskity vain miehiin. Voit harrastaa seksiä tai olla harrastamatta mutta jos harrastat niin tee se ehdottomasti miehen kanssa. Nimittäin kyllä mies ymmärtää miestä paljon paremmin kuin yksikään nainen. Naiset yrittävät vain manipuloita miehiä puolelleen joten älä alennu niihin!

      • Anonyymi

        Osasinkin jo odottaa purkaustasi lempiaiheeseesi liittyen.


    • Anonyymi

      Olet tottakai oikeutettu tunteisiisi ja haluihisi. Ja kuulostat kyllä homolta, jos naisiin et koe seksuaalista halua. Voisitko kuvitella rakastuvasi naiseen? Eikä sen väliä oletko homo/hetero/bi/pesukone, kunhan olet tyytyväinen nahoissasi ja hyväksyt itsesi sellaisena kuin olet. Se ei ole helppoa, mutta siihen voi oppia. Olet arvokas juuri sinuna.

      • Anonyymi

        Jos et ole lukenut tarpeeksi tarkkaan aloittajan tekstiä niin otan tähän muutamia poimintoja siitä:

        "kiinnostus naisia kohtaan ei ole oikeastaan kadonnut"
        "näen miesvartalon kiihottavana ja haluttavana, ihan eri tavalla kuin naisvartalon, VAIKKA SIINÄKIN ON OMAT HYVÄT PUOLENSA."
        " Ei tietenkään kiinnostukseni miehiin ole pelkkää seksinhimoa, mutta jos olen miehen kanssa en kyllä voi olla ilmankaan sitä. MUTTA KAI VOISIN KAIKKEEN SIIHEN TYYTYÄ MYÖS NAISEN KANSSA."

        Joten eiköhän nämä riitä todistamaan että kysymyksessä on nimenomaan bi eikä homoseksuaali.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos et ole lukenut tarpeeksi tarkkaan aloittajan tekstiä niin otan tähän muutamia poimintoja siitä:

        "kiinnostus naisia kohtaan ei ole oikeastaan kadonnut"
        "näen miesvartalon kiihottavana ja haluttavana, ihan eri tavalla kuin naisvartalon, VAIKKA SIINÄKIN ON OMAT HYVÄT PUOLENSA."
        " Ei tietenkään kiinnostukseni miehiin ole pelkkää seksinhimoa, mutta jos olen miehen kanssa en kyllä voi olla ilmankaan sitä. MUTTA KAI VOISIN KAIKKEEN SIIHEN TYYTYÄ MYÖS NAISEN KANSSA."

        Joten eiköhän nämä riitä todistamaan että kysymyksessä on nimenomaan bi eikä homoseksuaali.

        Kyllä tosiaan ajoittain haaveilen seksistä naisenkin kanssa. Se menee varmuudella Jumalan luoman järjestyksen mukaan. Esim naisen alapää kostuu luonnollisesti, versus se että miesten kesken käytetään liukuvoidetta. Se tuntuu tavallaan oikeammalta ja puhtaammalta, ja hetken tuntuu paremmalta kuin miehistä haaveillessa. Kuin olisi tehnyt saavutuksen, että pystynhän minä haluamaan naista niin kuin normaali mies. Mutta en tiedä johtuuko se (kuviteltu?) hyvä olo vain sosiaalisesta ympäristöstä, että se on hyväksyttävämpää haaveilla naisista. Kuitenkin monesti samassa yhteydessä huomaan että mielikuva ei ole niin nautinnollinen ja täydellinen kuin miesten kanssa. Se ei itselleni vaan näyttäydy yhtä kiinnostavana. Ymmärrän joidenkin inhon miesten välistä seksiä kohtaan. En kuitenkaan itse inhoa sitä, haluanhan sitä todella paljon. Mutta se hävettää. Että tekee mieli pökkiä ”sinne”. Ja jos joskus seurustelen miehen kanssa ja ihmiset saavat tietää siitä. Tietoisuus siitä, että he mielessään kauhistelevat minun tekevän ”sitä”. En tiedä voisinko rakastua naiseenkin. Koen pieniä ihastumisia joskus. Suurin osa naisista, hyvännäköisiäkin, menee ohi niin ettei tule katsottua sillä silmällä. Yksittäisiin tapauksiin olen aina välillä ihastunut, mutta tuntuu että en saisi aikaan suhdetta naisen kanssa, minussa ei ole tarpeeksi miestä kenellekään naiselle. En tiedä näkyykö miehiin päin kallellaan oleminen läpi, vai onko joku muu syy. Rehellisesti ja lyhyesti: en osaa ajatella olevani pysyvästi suhteessa naisen kanssa. Miettisin varmasti silloinkin että olisipa joku mies vierellä :(

        -Aloittaja


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä tosiaan ajoittain haaveilen seksistä naisenkin kanssa. Se menee varmuudella Jumalan luoman järjestyksen mukaan. Esim naisen alapää kostuu luonnollisesti, versus se että miesten kesken käytetään liukuvoidetta. Se tuntuu tavallaan oikeammalta ja puhtaammalta, ja hetken tuntuu paremmalta kuin miehistä haaveillessa. Kuin olisi tehnyt saavutuksen, että pystynhän minä haluamaan naista niin kuin normaali mies. Mutta en tiedä johtuuko se (kuviteltu?) hyvä olo vain sosiaalisesta ympäristöstä, että se on hyväksyttävämpää haaveilla naisista. Kuitenkin monesti samassa yhteydessä huomaan että mielikuva ei ole niin nautinnollinen ja täydellinen kuin miesten kanssa. Se ei itselleni vaan näyttäydy yhtä kiinnostavana. Ymmärrän joidenkin inhon miesten välistä seksiä kohtaan. En kuitenkaan itse inhoa sitä, haluanhan sitä todella paljon. Mutta se hävettää. Että tekee mieli pökkiä ”sinne”. Ja jos joskus seurustelen miehen kanssa ja ihmiset saavat tietää siitä. Tietoisuus siitä, että he mielessään kauhistelevat minun tekevän ”sitä”. En tiedä voisinko rakastua naiseenkin. Koen pieniä ihastumisia joskus. Suurin osa naisista, hyvännäköisiäkin, menee ohi niin ettei tule katsottua sillä silmällä. Yksittäisiin tapauksiin olen aina välillä ihastunut, mutta tuntuu että en saisi aikaan suhdetta naisen kanssa, minussa ei ole tarpeeksi miestä kenellekään naiselle. En tiedä näkyykö miehiin päin kallellaan oleminen läpi, vai onko joku muu syy. Rehellisesti ja lyhyesti: en osaa ajatella olevani pysyvästi suhteessa naisen kanssa. Miettisin varmasti silloinkin että olisipa joku mies vierellä :(

        -Aloittaja

        No ensinnäkään älä kuvittelekkaan naisia koska ne eivät ainakaan tee sinulle hyvää. Mutta jos sinua ensinnäkin suhde miehen kanssa hävettää etkä haluaisi yksinkään olla niin hanki se mies mutta pidä asia omana tietonasi. Parisuhde on kahden ihmisen välinen asia eikä se edes muille kuulu. Kerrot läheisillesi että olette vain kavereita ja kaikki intiimi hommat hoidatte vain silloin kun olette kahden kesken paikassa johon ei varmasti muut pääse. Niin kukaan ei voi moittia sinua sellaisesta mistä muut ei edes tiedä kuin vain te kaksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No ensinnäkään älä kuvittelekkaan naisia koska ne eivät ainakaan tee sinulle hyvää. Mutta jos sinua ensinnäkin suhde miehen kanssa hävettää etkä haluaisi yksinkään olla niin hanki se mies mutta pidä asia omana tietonasi. Parisuhde on kahden ihmisen välinen asia eikä se edes muille kuulu. Kerrot läheisillesi että olette vain kavereita ja kaikki intiimi hommat hoidatte vain silloin kun olette kahden kesken paikassa johon ei varmasti muut pääse. Niin kukaan ei voi moittia sinua sellaisesta mistä muut ei edes tiedä kuin vain te kaksi.

        Miksei nainen tekisi hyvää? Oletko montakin miestä menettänyt naiselle=


    • Anonyymi

      Kirjoittavat, että ovat yksinäisiä. Ainakin pääkaupunkiseudulla on nykyään homoja yhtä paljon kuin heteroja. Ei ainakaan lukumäärästä ole puute.

    • Anonyymi

      Et ole oikeutettu haluamaan miehiä. Taidat tietää, mitä Jumala ajattelee, jos et, lue Raamattua.

      • Anonyymi

        Tiedän, joo. Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa. Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole miesten kanssa makaavat miehet. Välillä on tosiaan syntinen olo jo pelkistä haaveista. Sellaista tekoa en ole vielä tehnyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedän, joo. Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa. Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole miesten kanssa makaavat miehet. Välillä on tosiaan syntinen olo jo pelkistä haaveista. Sellaista tekoa en ole vielä tehnyt.

        Tarviiko sitä sitten maata? Jos vaikka seisaaltaan kiehnää ja paneskelee ja sitten yöksi eri sänkyihin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tiedän, joo. Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa. Jumalan valtakunnan perillisiä eivät ole miesten kanssa makaavat miehet. Välillä on tosiaan syntinen olo jo pelkistä haaveista. Sellaista tekoa en ole vielä tehnyt.

        No jos se välttämättä siitä raamatusta on kiinni niin itse asiassa esiaviollinen seksi ja ehkäisy myös avioliiton aikana myös naisen kanssa on ihan yhtä suuri synti joten homous ei tee siitä yhtään sen suurempaa. Mutta itse asiaan Jumala on luonut ihmisen seksuaaliseksi olennoksi vain ja ainoastaan lisääntyäkseen. Mutta täytyy muistaa kuitenkin se että raamatun syntyhistorian aikaan maailman kehitys on ollut hyvin erilainen kuin tänäpäivänä. Siihen aikaan on nimittäin ollut heteroseksi ainoa mahdollisuus lisääntymiseen. Mutta nykyajan tekniikalla naisen ei tarvitse edes nähdä miestä tullakseen raskaaksi. Joten sen perusteella myös heteroseksi on nykypäivänä yhtä rietasta ja syntistä kuin homoseksikin, koska lisääntyä voi muutenkin kuin rietastelemalla. Tai sitten homoseksi ei ole enää sen syntisempää kuin heteroseksikään koska heteroseksillekkään ei ole enää välttämättömiä perusteita. Että ihan kumminpäin haluat asian itse ajatella mutta näin se kumminkin on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No jos se välttämättä siitä raamatusta on kiinni niin itse asiassa esiaviollinen seksi ja ehkäisy myös avioliiton aikana myös naisen kanssa on ihan yhtä suuri synti joten homous ei tee siitä yhtään sen suurempaa. Mutta itse asiaan Jumala on luonut ihmisen seksuaaliseksi olennoksi vain ja ainoastaan lisääntyäkseen. Mutta täytyy muistaa kuitenkin se että raamatun syntyhistorian aikaan maailman kehitys on ollut hyvin erilainen kuin tänäpäivänä. Siihen aikaan on nimittäin ollut heteroseksi ainoa mahdollisuus lisääntymiseen. Mutta nykyajan tekniikalla naisen ei tarvitse edes nähdä miestä tullakseen raskaaksi. Joten sen perusteella myös heteroseksi on nykypäivänä yhtä rietasta ja syntistä kuin homoseksikin, koska lisääntyä voi muutenkin kuin rietastelemalla. Tai sitten homoseksi ei ole enää sen syntisempää kuin heteroseksikään koska heteroseksillekkään ei ole enää välttämättömiä perusteita. Että ihan kumminpäin haluat asian itse ajatella mutta näin se kumminkin on.

        Elämä muuttuisi paljon onnellisemmaksi, jos kaikki ihmiset ymmärtäisivät, että Raamattu on pelkkä satukokoelma. En minä ainakaan hyväksy Raamatun jumalaista alkuperää. Ajatelkaa, että Raamatun mukaan miesten välinen seksi oikeuttaa tappamaan sen harrastajat ja samassa kirjassa väitetään juutalaisten tappaneen 400 Baalin pappia yhdessä päivässä ja sellainen teko oli oikea ja hyvä. Asia kerrallaa Raamatun löpinät ovat vanhentuneet ja unohdettu, mutta psyykeltään tasapainottomat jaksaa niitä vatvoa SUOMI24 sivuilla uuvuksiin asti.

        Seuraava pohdittava asia voisikin olla se, että onko Jumalan mekossa raidat pystyssä vai vaakatasossa. Varmaan jossain kirkossa on säilynyt suikale Jumalan mekosta. Odotan mielenkiinnolla syvällistä keskustelua asiasta.


    • Anonyymi

      Suomalainen yhteiskunta ei pääosin paheksu homoutta nykyään. Miksi se ei siis olisi oikeutettua? Jumalan tahdonkin on sun päähäs joku aivan muu iskostanut, joka taas on tulkinnut pyhät tekstit aivan omien tarkoitusperien pohjalta. Jos näin ei ole, ni pää menee sekasin, kun niitä alkaa itse lukea. Ja vielä jos luonnollisuudesta puhutaan, niin nykyään ei kyllä voi enää puhua mistään luonnollisesta ihmisissä.

      • Anonyymi

        Kuka sen sitten varmuudella voi sanoa, miten pyhät tekstit tulee tulkita? Halutessaanhan niitä voisi vääntää ihan oman mielen mukaan jollakin keksityllä selityksellä, mistä tahansa kohtaa Raamattua. Mistä voi tietää, mikä on todella oikein?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka sen sitten varmuudella voi sanoa, miten pyhät tekstit tulee tulkita? Halutessaanhan niitä voisi vääntää ihan oman mielen mukaan jollakin keksityllä selityksellä, mistä tahansa kohtaa Raamattua. Mistä voi tietää, mikä on todella oikein?

        Ei mistään. Maailma on luotu tälläseks ristiriitaaseks paikaks jossa vastakkainasettelua on aina.


    • Anonyymi

      En ymmärrä, miten nämä ajatukset voisivat olla Jumalasta lähtöisin. Hänhän kieltää ne. Se tarkoittaa, että ne ovat Saatanasta tullutta, pahuutta. Eikö niistä silloin pitäisi päästä irti?

    • Anonyymi

      Homoutta on turha hävetä. Sen sijaan umpimielisyyttä sekä puhdasta naisvihaa on syytä hävetä.

      • Anonyymi

        Venäjän naisliiton johtaja vertaa seksuaalivähemmistojen sateenkaarisymbolia hakaristiin – haluaa kieltää Sateenkaari-nimisen jäätelön


    • Anonyymi

      Riippuu mikä on naisvihaa.

    • Anonyymi

      Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko

      • Anonyymi

        Varmasti on kauhistuttavaa, jos samoin pystyy makaamaan kuin naisen kanssa. Mutta jos on kiinnostunut peräseksistä, niin silloinhan se tietysti onnistuu samanlainen makaaminen.


    • Anonyymi

      Olet miten luoja sinut luonut, mutta jos lähdet elämään sen viettelyssä, teet syntiä.
      Joka kehoittaa toista homouteen tele syntiä Jumalaa vastaan. Silloin olisi parasta myllynkivi vertaus.

      • Anonyymi

        Eli pitää ottaa vaimo ja kusettaa häntä 40 vuotta kirkkain silmin?


    • Anonyymi

      Myllynkivi kaulaan niille, jotka kulkevat ihmisiä vainoakassa omilla kieroilla uskonkäsityksillään. He kun kuvittelevat, että vahtimalla ja pelottelemalla muka pelastavat jonkun kadotukselta, vaikka kadotus on heidän omassa päässään.

      • Anonyymi

        Te syntisellä käyttäytymisellä johdatte nuorisoa turmioon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Te syntisellä käyttäytymisellä johdatte nuorisoa turmioon

        Nykynuoriso on fiksumpaa porukkaa, ei ne ole enää pökköötettäviä kuten sinä olet vielä aikuisenakin.

        Koita nyt edes sellainen asia painaa kalloosi niin, että se siellä pysyy. Ketään ei pysty homoksi kääntämään, eikä kyllä heteroksikaan. Ja sinä voit pysyä niillä lahkolaisten sivuilla, sillä on hyvä uskonveljiä pelotella.

        Vielä kun muistat, että pelkkä paha ajatus on syntiä, vaikka et ole vielä yhtään kiveä heittänyt, niin olet jo syyllinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nykynuoriso on fiksumpaa porukkaa, ei ne ole enää pökköötettäviä kuten sinä olet vielä aikuisenakin.

        Koita nyt edes sellainen asia painaa kalloosi niin, että se siellä pysyy. Ketään ei pysty homoksi kääntämään, eikä kyllä heteroksikaan. Ja sinä voit pysyä niillä lahkolaisten sivuilla, sillä on hyvä uskonveljiä pelotella.

        Vielä kun muistat, että pelkkä paha ajatus on syntiä, vaikka et ole vielä yhtään kiveä heittänyt, niin olet jo syyllinen.

        Kaikki on lähimmäisen rakkautta ja silloin synnistä täytyy huomauttaa. Haluatko sinä lähimmäisesi kadotukseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki on lähimmäisen rakkautta ja silloin synnistä täytyy huomauttaa. Haluatko sinä lähimmäisesi kadotukseen.

        Kadotukseen joutuminenkin voi olla parempi kuin pettää itseään ja ympärillä olevia koko elämän ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kadotukseen joutuminenkin voi olla parempi kuin pettää itseään ja ympärillä olevia koko elämän ajan.

        Homoudesta voi luopua, mutta kadotuksesta ei voi palata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Homoudesta voi luopua, mutta kadotuksesta ei voi palata.

        Mitenhän homous vie kadotukseen? Synnit on jo sovitettu ja ne saa anteeksi pyytämällä? Homous ei ole kenenkään valinta, joten Jumala on homot myös luonut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenhän homous vie kadotukseen? Synnit on jo sovitettu ja ne saa anteeksi pyytämällä? Homous ei ole kenenkään valinta, joten Jumala on homot myös luonut.

        He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa - olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen. Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.
        Roomalaiskirje 1:25-27

        Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko.
        3. Mooseksen kirja 18:22

        --Joko unohtui nämä Raamatun kohdat? Älkääkä nyt saivarrelko tuosta "niin kuin naisen kanssa maataan", tiedätte kyllä miten sitä tarkoitetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        He ovat vaihtaneet Jumalan totuuden valheeseen, he ovat kunnioittaneet ja palvelleet luotua eivätkä Luojaa - olkoon hän ikuisesti ylistetty, aamen. Siksi Jumala on jättänyt heidät häpeällisten himojen valtaan. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan. Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan.
        Roomalaiskirje 1:25-27

        Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko.
        3. Mooseksen kirja 18:22

        --Joko unohtui nämä Raamatun kohdat? Älkääkä nyt saivarrelko tuosta "niin kuin naisen kanssa maataan", tiedätte kyllä miten sitä tarkoitetaan.

        Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko.
        3. Mooseksen kirja 18:22

        Eipä se samalla tavalla onnistuisikaan.

        Ajat ovat muuttuneet ja kirkko tulee ikävä kyllä perässä. Jokainen ihminen on Luojan luoma ja oma arvokas yksilönsä. Kaltaisesi umpimieliset kiihkoilijat pilaavat kirkon maineen kokonaan. Kannattaa siis jättää tuo saarnaaminen pois, ellet halua tehdä hallaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, sillä se on kauhistuttava teko.
        3. Mooseksen kirja 18:22

        Eipä se samalla tavalla onnistuisikaan.

        Ajat ovat muuttuneet ja kirkko tulee ikävä kyllä perässä. Jokainen ihminen on Luojan luoma ja oma arvokas yksilönsä. Kaltaisesi umpimieliset kiihkoilijat pilaavat kirkon maineen kokonaan. Kannattaa siis jättää tuo saarnaaminen pois, ellet halua tehdä hallaa.

        Miten Raamatun sanoman voi jättää huomiotta?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miten Raamatun sanoman voi jättää huomiotta?

        Kaikki on kiinni miten Raamattua tulkitsee


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Homoudesta voi luopua, mutta kadotuksesta ei voi palata.

        Ei homoudesta tai vaikka kehitysvammaisuudestakaan voi luopua. Jos näin olisi, emme tuntisi edes kahta em. mainittua ilmiötä.


    • Anonyymi

      Jos häpeät omia ominaisuuksiasi, niiin et sinä oikeasti ole se, minä itseäsi pidät. - Nm. Uskotko juttuusi itse

      • Anonyymi

        Väärin. Ihminen voi olla umpihomo vaikka hän kuinka häpeäisi ja tuntisi vastenmielisyyttä asiaa kohtaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Väärin. Ihminen voi olla umpihomo vaikka hän kuinka häpeäisi ja tuntisi vastenmielisyyttä asiaa kohtaan.

        En ukso. - Nm. Kummallista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ukso. - Nm. Kummallista

        Kyllä ihminen voi vihata omia ominaisuuksiaan niin paljon, että jotkut jopa lopettavat itsensä. Ne ominaisuudet pitäisi jokaisen pystyä hyväksymään, mutta kaikki ihmiset eivät ole niin vahvojaluonteita että pystyisivät.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ihminen voi vihata omia ominaisuuksiaan niin paljon, että jotkut jopa lopettavat itsensä. Ne ominaisuudet pitäisi jokaisen pystyä hyväksymään, mutta kaikki ihmiset eivät ole niin vahvojaluonteita että pystyisivät.

        Eikö tuollaisessa tapauksessa pitäisi "vihata" luonteen heikkouttaan paljon enemmän kuin niitä muita "omia ominaisuuksiaan" ? Paitsi että viha on varsin huono keino kasvattaa itseään / itsestään tasapainoinen ja onnellinen ihminen. - Nm. Kannattaisi vahvistua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ukso. - Nm. Kummallista

        Jos homous ei tarjoa muutakuin yksinäisyyden, parisuhteettomuuden, seksittömyyden ja lapsettomuuden, niin ei kaikki halua sellaista elämää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos homous ei tarjoa muutakuin yksinäisyyden, parisuhteettomuuden, seksittömyyden ja lapsettomuuden, niin ei kaikki halua sellaista elämää.

        Kyllä syy on 101% nyt sun peilissä.

        Se, ketä kaikki eivät halua elämäänsä, on itsesäälissä rypevä homo, joka ei pysty (eikä itse asiassa haluakaan) suhteeseen, koska on tuommoinen negatiivisuuden musta aukko, josta on kivempaa tehdä itsestään maailman onnettomin ihminen kuin oikeasti etsiä itselleen mies.

        Ei se ole lainkaan vaikeaa. Mutta tuntuu, ettet oikeasti sitä edes yritä. Niiden muiden elämää on ihan turha kadehtia jossain omassa kellarissa, koska sieltä ei edelleenkään kukaan koskaan tule sinua hakemaan. Itse on asiaan panostettava.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä syy on 101% nyt sun peilissä.

        Se, ketä kaikki eivät halua elämäänsä, on itsesäälissä rypevä homo, joka ei pysty (eikä itse asiassa haluakaan) suhteeseen, koska on tuommoinen negatiivisuuden musta aukko, josta on kivempaa tehdä itsestään maailman onnettomin ihminen kuin oikeasti etsiä itselleen mies.

        Ei se ole lainkaan vaikeaa. Mutta tuntuu, ettet oikeasti sitä edes yritä. Niiden muiden elämää on ihan turha kadehtia jossain omassa kellarissa, koska sieltä ei edelleenkään kukaan koskaan tule sinua hakemaan. Itse on asiaan panostettava.

        Kommenttisi kertoo ÄO:si todella perusteellisesti.


    • Anonyymi

      Niin valitettavasti kirkko seuraa perässä ja sieltä saarnataan korvasyyhyyn. Mutta miksi te haikaillette kirkollisia häitä ym jos ette usko raamatun sanaan. Miksi te olette esillä joka paikassa ja levitätte syntistä tapaanne. Te vaaditte muita muuttumaan. Te anastitte Jumalan antaman sateenkaari merkin omaan häpeällisiin himoihinne. Meidän ei tarvitse, muuta kuin muistuttaa teitä synnistä. Jumalan vallassa on teidän rankaisu.
      Teidän on turha kuvitella, että uskovaiset tulevat hyväksymään tekonne, mutta me rukoilemme, että Jumala antaa teille ymmärryksen ja saisitte parannuksen armon.

      • Anonyymi

        En tiennytkään sateenkaarella olevan copyright. Kummasti Raamatun mukaan synnit on jo sovitettu ja kirkossa suurin osa papeista on valmiita homopareja vihkmään, kun lupa heltiää. Olet muinaisjäänne, joka ei hyväksy erilaisuutta ja puolustaa asennettaan Raamatun varjolla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiennytkään sateenkaarella olevan copyright. Kummasti Raamatun mukaan synnit on jo sovitettu ja kirkossa suurin osa papeista on valmiita homopareja vihkmään, kun lupa heltiää. Olet muinaisjäänne, joka ei hyväksy erilaisuutta ja puolustaa asennettaan Raamatun varjolla.

        Tällaiset papit pitäisi erottaa. Kokeileppa vaatia katolisia pappeja vihkimään homot.
        Tuleeko aika, että kirkko on hylättyä perkeleelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällaiset papit pitäisi erottaa. Kokeileppa vaatia katolisia pappeja vihkimään homot.
        Tuleeko aika, että kirkko on hylättyä perkeleelle.

        Kaltaisesi vaan pilaavat kirkon maineen kokonaan ja karkottaa ihmiset sieltä. Se vissiin on tarkoituksesi. Viisas ihminen pitäisi tällaiset asenteet omana tietonaan ja osaisi suvaita erilaisuutta. Mitä vihkimiseen tulee, sen pitäisi olla jokaisen papin oma valinta. Rakkaus on aina kaunis asia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaltaisesi vaan pilaavat kirkon maineen kokonaan ja karkottaa ihmiset sieltä. Se vissiin on tarkoituksesi. Viisas ihminen pitäisi tällaiset asenteet omana tietonaan ja osaisi suvaita erilaisuutta. Mitä vihkimiseen tulee, sen pitäisi olla jokaisen papin oma valinta. Rakkaus on aina kaunis asia.

        Saako kokoomuslainen mennä vasemmiston vaooumarssiin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaltaisesi vaan pilaavat kirkon maineen kokonaan ja karkottaa ihmiset sieltä. Se vissiin on tarkoituksesi. Viisas ihminen pitäisi tällaiset asenteet omana tietonaan ja osaisi suvaita erilaisuutta. Mitä vihkimiseen tulee, sen pitäisi olla jokaisen papin oma valinta. Rakkaus on aina kaunis asia.

        Kuulehan, jos vanhoillisesti ajattelevat lähtevät kirkosta niin ketä jää jäljelle ja paljonko?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuulehan, jos vanhoillisesti ajattelevat lähtevät kirkosta niin ketä jää jäljelle ja paljonko?

        Jää muuten paljon ja uudet liittyvät paljon herkemmin kirkkoon.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jää muuten paljon ja uudet liittyvät paljon herkemmin kirkkoon.

        Eli tulee porttokirkko. Johonka kieroutuneet liittyy. Kirkon hajoaminen on lähempänä kuon luulemmekaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tällaiset papit pitäisi erottaa. Kokeileppa vaatia katolisia pappeja vihkimään homot.
        Tuleeko aika, että kirkko on hylättyä perkeleelle.

        Ei ole tainnut sinulle tulla seurattua katolisen kirkon pappien touhuja. Ympäri maailmaa katolisen kirkon pappien käry pedofiili seksistä. Asiaa piilotettu paavia myöten. Vasta viime vuosina asia paljastunut ja tuomittu myös kirkossa. Katolinen kirkko on ollut suurin pedo.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole tainnut sinulle tulla seurattua katolisen kirkon pappien touhuja. Ympäri maailmaa katolisen kirkon pappien käry pedofiili seksistä. Asiaa piilotettu paavia myöten. Vasta viime vuosina asia paljastunut ja tuomittu myös kirkossa. Katolinen kirkko on ollut suurin pedo.

        katolinen kyllä, mutta on myös muita kirkkoja, joissa tuota ongelmaa ei ole. Mielestäni tuon mädän omenan ei tarvitse pilata muiden mainetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        katolinen kyllä, mutta on myös muita kirkkoja, joissa tuota ongelmaa ei ole. Mielestäni tuon mädän omenan ei tarvitse pilata muiden mainetta.

        Homous hävettää tietysti, koska se on synti ja häpeä.


    • Anonyymi

      Anna leikata se pois ennen aikoja, sillä Jeesus rakastaa. Muuna kuin ristinmuotoisena ei kukaan tahdo Häntä kohdata. Ei yksikään ihminen.

    • Ei homostelu ollut syntiä ennen raamattua.

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      133
      1888
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe